MaşallahMaşallah
selam kızlr....ben bugün bebişi gördüm....elleri kolları kıpır kıpırdı çok güzeldi ya...
başını da oynatıyordu...çok mutluyum...allahım herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah...
vichy kaliteli bir ürün ama medikal ürün derken daha cok dermatologlarin önerdigi ve eczanelerde satilan ürünleri kastediyorlar, bilemiyorum gebelik icin özel organik bir ürün var mi... Ben de henüz böyle bir koruyucu alamadim ve elimde ne varsa onu kullaniyorum. Embriyolar kokuya karsi oldukca hassasmis, özellikle parfüm ve parfümlü ürünlerden kacinin diyorlar. Bir de eger düzenli ve dogru baliklari yemiyorsaniz mutlaka Omega 3 kullanin ama DHA miktari önemli 200- 300 mg olmali günlük doz en az. Balik karacigerinden yapilanlarin icinde A vitamini oldugu icin bebege zararliymis, özellikle somondan yapilmis olanlari kullanmak gerekiyor cok düzenli. Hatta bebek dogduktan sonra emzirirken de kullanilmaliymis. Son üc ayda özellikle erken gebeligi de önlüyormus.
cok güzel bende bugun gördüm ama hareketlerini göremedim daha kücük galiba kac cm miş seninki:?
bende dedigim ürünü eczaneden aldım kullanılır dedi ama bilemiyorum.peki sen balık yagını kullanıyormusun ben bugun eczacıya sordumda doktorunuza danışın dedi yarın tahlil sonuclarımı gösterdigimde sorucam doktora unutmmazsamyerimseniben
canım o an mutluluktan cm sormadım doktorda bişey demedi..
ben ilk defa böyle gördüm remen bir bebek oluşmuş tam belli yani gözleri ağzı burnu....ellerini iki yana açıp oynatıyor,ayaklarını hareket ettiriyor ,başını çeviriyor....çok mutluyum yani anlatamam...
sende görürsün haftaya....kaydirigubbakcemile5
inşllh canım ppeki ikili için ne zmana cagırdı seni doktorun
ben bugün gittim 2 hafta sonra gel dedi.11+3 olmuş oluyorum 2 hafta sonra.
DRAJE canım kapıya gelip kayıt yapıyolardı hemşireler saglık ocagına gidip hamile oldugunu bildirmen gerekiyor dedi ve her ay kontrole gelmen gerekiyor dediler.bende gittim ilgileniyorlar kan,idrar testi yaptılar.ordaki ebeler doktorlardan daha cok bilgi veriyorlar hoşuma gitti.4 ayda tetanos aşısı varmış bilgilendirecekler onun içinde.bugün doktorumu degiştirdim kafam rahatladı valla adam birsürü şey anlattı bebşim 2.47cm olmuş ama günde 3 litre su içmen gerekiyor dedi ben içemiyorum,yumurta,et sebze,kuru baklıyatı cok tuket,hamur işinden uzak dur dedi ve meyve sadece günde 1 porsiyon oda kilo yapar şeker dedi.
canım neye karar verdin istersen önce telefon edip konuşjulı cok cok saol cnmmmm cok mutlu oldum Allah ne muradın varsa versın.
smh cnm diğer başlıktayım dr arastyorum sende saol orayı görmemiştim turkan hnma baktım sımdı akaya bakıcam damlarım birazdan öpüldunuz
Merhaba kızlaar,
ben de 29 Ocak annesiyim Allahın izniyle, beni de aranıza alıınn :1hug:
aa canım benim canını sıkmkalp atışları için 7 hafta olman gerek en azMerhabalar
Moralim bozuldu. 7+1 olmam gerekiyordu fakat ultrasonda 6+1 olabilecegi söylendi. Kalp atislarini duymak icin gitmistik ama göremedik, embriyo cok kücük, 3mm. Insallah bundan sonra saglikli bir gelisim gösterir diye umut etmek disinda birsey yapamiyorum. Bir hafta sonra kalp atislarinin olup olmadigini görmek icin tekrar gidecegiz.
kızlar artan hormonlarda olacak sanırım benim başım ağrıyor
"benimde bugun başım çok ağrıyor canım parol kullansam olurmu acaba ne dersin.
hepinize teşekkür ederiz kızlar sizinkileride ALLAH bagıslasın.bu arada güneş kremi kullanan varmı aranızda?
bende bugun aldım kullanmıyordum 50 faktorlu medikal ürün derken ... ben vıchynın aldım olurmu?
canım o an mutluluktan cm sormadım doktorda bişey demedi..
ben ilk defa böyle gördüm remen bir bebek oluşmuş tam belli yani gözleri ağzı burnu....ellerini iki yana açıp oynatıyor,ayaklarını hareket ettiriyor ,başını çeviriyor....çok mutluyum yani anlatamam...
sende görürsün haftaya....kaydirigubbakcemile5
aa canım benim canını sıkmkalp atışları için 7 hafta olman gerek en az
benimde 1 hafta geriymi
Sagol tatlim. Iyi seyler düsünerek ve dileyerek insallah hepimiz kavusacagiz saglikli bir sekilde bebeklerimize...
Basagrilariniz icin tansiyonunuzu kontrol ettirdiniz mi? Gerci daha önce migreni olanlarin hamilelikte artiyormus sikayetleri. Migren de olabilir...
bende çıkmadan kullanmaya çalışıyorum
hele açık tenliyim güneşi gördümmü çiller çıkıyo
onuda geçtim sivilcelerle başım dertte
ben çok çirkinleştim yaa
canım vich yerine md formilation veya dermalojica veya olmadı avene falan alsaydın gerçi düşünürsek bi çok şeye göre vich de iyi ama
ayy sen anlatırken nasıl heyecanlandım yaa
ay bizde görelim inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
balık yağı nı içiyomusunuz kızlar hangi marka pekiEvet ben kullaniyorum. Doktorum da onayladi. Internetten tüm yerli ve yabanci yayinlari okudum bu konuda ve kesinlikle kullanmak gerekiyor. Bebegin beyin gelisimi icin cok önemli, bu konuda Avrupa birligi saglik komitesi artik tüm gebelere Omega 3 öneriyor ama dedigim gibi DHA oranina bak 200-300 mg olmali günlük doz ( bazilarinda bu oran cok düsük) ve balik kc den yapilmis olmayacak. Bu konuda istersen buraya da bakabilirsin. EU committee recommends omega-3 supplements during pregnancy — EUbusiness.com - business, legal and economic news and information from the European Union Su an bu konu doktorlarca cok önemsenmiyor ama birkac yil icinde folik asit gibi kullanima girecegi söyleniyor.
anlamadım büyük bi yermi derken mahalle arasında oluyo ne kadar büyük olur sen düşün yurt dışındasın galiba
inşallah canım[
Sagol tatlim. Iyi seyler düsünerek ve dileyerek insallah hepimiz kavusacagiz saglikli bir sekilde bebeklerimize...
Basagrilariniz icin tansiyonunuzu kontrol ettirdiniz mi? Gerci daha önce migreni olanlarin hamilelikte artiyormus sikayetleri. Migren de olabilir...
o dedigin markaların hiçbirini duymadımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?