2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

cok güzel bende bugun gördüm ama hareketlerini göremedim daha kücük galiba kac cm miş seninki:?

bende dedigim ürünü eczaneden aldım kullanılır dedi ama bilemiyorum.peki sen balık yagını kullanıyormusun ben bugun eczacıya sordumda doktorunuza danışın dedi yarın tahlil sonuclarımı gösterdigimde sorucam doktora unutmmazsamyerimseniben

cok güzel bende bugun gördüm ama hareketlerini göremedim daha kücük galiba kac cm miş seninki:?

canım o an mutluluktan cm sormadım doktorda bişey demedi..

ben ilk defa böyle gördüm remen bir bebek oluşmuş tam belli yani gözleri ağzı burnu....ellerini iki yana açıp oynatıyor,ayaklarını hareket ettiriyor ,başını çeviriyor....çok mutluyum yani anlatamam...
sende görürsün haftaya....kaydirigubbakcemile5

Evet ben kullaniyorum. Doktorum da onayladi. Internetten tüm yerli ve yabanci yayinlari okudum bu konuda ve kesinlikle kullanmak gerekiyor. Bebegin beyin gelisimi icin cok önemli, bu konuda Avrupa birligi saglik komitesi artik tüm gebelere Omega 3 öneriyor ama dedigim gibi DHA oranina bak 200-300 mg olmali günlük doz ( bazilarinda bu oran cok düsük) ve balik kc den yapilmis olmayacak. Bu konuda istersen buraya da bakabilirsin. EU committee recommends omega-3 supplements during pregnancy — EUbusiness.com - business, legal and economic news and information from the European Union Su an bu konu doktorlarca cok önemsenmiyor ama birkac yil icinde folik asit gibi kullanima girecegi söyleniyor.

Gözün aydin, masallah diyelim Insallah hersey böyle güzel gider. Darisi da bizim basimiza.

inşllh canım ppeki ikili için ne zmana cagırdı seni doktorun

şuan için bişey demedi ama ilk gittiğimde ikili testin 3.ay sonunda demişti ayrıca aşı yapılacak demişti 3.ay sonunda...şuan ben 2.5 aylığım... 2 hafta sonra doluyor 3 .ayım...s
sen ne zaman gittin en son doktora?
ben 8 haftalıkken gitmiştim bugün gittim tekrar ve arada fark inanılmazdı ya....
zaten doktorum demişti sen bile şaşıracaksın tekrar geldiğinde diye...
sende de öyle olacak gör bak....

canım bu sağlık ocağı büyük bir yermi ben duymadım hiç
ayrıca bizim burdakinde ben öyle bişey olduğunu sanmıyorum keşke olsada bende gitsem
ayrıca bilgiler işime gelmedi
en çok tükettiğim hamur işi seviyorum çünkü
et balık tavuk deme

canım neye karar verdin istersen önce telefon edip konuş
için rahat etsin

Merhaba kızlaar,

ben de 29 Ocak annesiyim Allahın izniyle, beni de aranıza alıınn :1hug:

hoşgeldin canım benim tebrikler
Allah tamamına erdirsin

aa canım benim canını sıkmkalp atışları için 7 hafta olman gerek en az
benimde 1 hafta geriymi
ş

kızlar artan hormonlarda olacak sanırım benim başım ağrıyor

"benimde bugun başım çok ağrıyor canım parol kullansam olurmu acaba ne dersin.

benimde hemen hemen hergün başı ağrıyo
ama kızlşar içmemeye çalışın ben hiç içmedim dr verdi ama ben 12. haftaya kadar içilmesini önermiyorum bişey dedi
banada zorda kalmayınca içme dedi

anlamadım büyük bi yermi derken mahalle arasında oluyo ne kadar büyük olur sen düşün yurt dışındasın galiba

hepinize teşekkür ederiz kızlar sizinkileride ALLAH bagıslasın.bu arada güneş kremi kullanan varmı aranızda?

bende bugun aldım kullanmıyordum 50 faktorlu medikal ürün derken ... ben vıchynın aldım olurmu?

bende çıkmadan kullanmaya çalışıyorum
hele açık tenliyim güneşi gördümmü çiller çıkıyo
onuda geçtim sivilcelerle başım dertte
ben çok çirkinleştim yaa
canım vich yerine md formilation veya dermalojica veya olmadı avene falan alsaydın gerçi düşünürsek bi çok şeye göre vich de iyi ama

ayy sen anlatırken nasıl heyecanlandım yaa
ay bizde görelim inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

o dedigin markaların hiçbirini duymadımkaydirigubbakcemile3

balık yağı nı içiyomusunuz kızlar hangi marka peki
mideniz bulanmıyomu

anlamadım büyük bi yermi derken mahalle arasında oluyo ne kadar büyük olur sen düşün yurt dışındasın galiba

kız ankarada yım ben
ilk gebelik testi yaptığımda inanamayıp burdaki sağlık ocağına gittim
ilgiyi beğenmedim testim pozitif çıktı gel falan demediler
yinede sorarım sağolasın canımkaydirigubbakcemile5

inşallah canım
benim 7 haftalıkken hastanede 9/6 çıktı normal dedi kız
geçenlerde annemlerde digitalle ölçtüm gene aynıydı

o dedigin markaların hiçbirini duymadımkaydirigubbakcemile3

dermokozmetik satan büyük eczanelerde var canım

balık yağı hapı diyo nette baktım
dr unuza danışmadan kullanmayın demiş
ama balık tüketmeyenler için önemli demiş
ama günde 3- 4 tane ceviz yemekle aynı kefeye geliyomuş
ben dr uma soracağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…