kızlar mrb. nasılsınız. ya ben en son 2 hafta önce 6+3 ken kalp atışını duydum sonra temmuz başı memlekete gidicez. doktor ozaman gitmeden bi göreyim dedi ayın 25inde gidicem. ama kadar merak ediyorumki. karnımda bişi hissetmiyorum. size de öle oluyomuş.her şey yolundamı hissi doğuyomu içinize. hala orda dimi diyorum hep kendi kendime. sadece iştahsızlık ve ara aar bulantı özellikle sabahları bazen de istifra ediyorum. mesela bu sabah. bebişim hala içimde dimi. görmek istiyorummmmm
selam bende su içemkete problem yaşıyordum ağzımda metalik bir tat acılık var ve su midemi buladırıyordu bir arkadaşım su içmeye bir çözüm bulmuş soğuk ve pipetle içeceksin o zaman bulantuya sebep olmuyor ben yaptım sizlerede tavsite ederim
kızlar mrb. nasılsınız. ya ben en son 2 hafta önce 6+3 ken kalp atışını duydum sonra temmuz başı memlekete gidicez. doktor ozaman gitmeden bi göreyim dedi ayın 25inde gidicem. ama kadar merak ediyorumki. karnımda bişi hissetmiyorum. size de öle oluyomuş.her şey yolundamı hissi doğuyomu içinize. hala orda dimi diyorum hep kendi kendime. sadece iştahsızlık ve ara aar bulantı özellikle sabahları bazen de istifra ediyorum. mesela bu sabah. bebişim hala içimde dimi. görmek istiyorummmmm
canım o an mutluluktan cm sormadım doktorda bişey demedi..
ben ilk defa böyle gördüm remen bir bebek oluşmuş tam belli yani gözleri ağzı burnu....ellerini iki yana açıp oynatıyor,ayaklarını hareket ettiriyor ,başını çeviriyor....çok mutluyum yani anlatamam...
sende görürsün haftaya....kaydirigubbakcemile5
cnm bence sen kendi üzerinde psikolojik baskı kuruyosun birazda benim midem bulanmaya başladığında aklımı başka şeylere yönlendirdim hayır bulanmıyo bulanmıyo bulanmıyo diye kendimi telkin ettim bahçeye çıktım balkona çıktım orda açık havada yemeye çalıştım ama sen böyle midem bulanıyo yiyemiyom dedikçe kendinede bebişinede zarar verirsin allah korusun canım benim doktorunu bir daha ara ilacını değiştirsin bişey yapsın olmazsa artık yemen lazım sendeki stoklar tükenirse allah korusun ikinize de zararı var
günaydın fıstıklar a.s.
akşam iş cıkısı bana cici almaya gittik
bütün badylerim göbekte kalıyo
kocişte dedi sana bişiler alalım
sonra eve gelince bi güzel uyumusum
ağızdaki metalik tat bende en basındn beri var
nefret ettim artık
sürekli bişiler yeme ihtiyacı duyuyorum o yüzden
günaydın güzel annişcikler.Bugün nasılsınız?Ben bi kaç gündür dizden aşağı kısmımın yanmasından ve ağrısından doğru düzgün uyuyamıyorum.benim gibi olan varmı içinizde?6 gün sonra kontrolüm var o zaman söylicem dr a sebebi ne olabilir acaba kızlar*daha önce yoktu böyle bi şey.uykumdan oldum valla iyice.ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum banamısın demiyo
günaydın güzel annişcikler.Bugün nasılsınız?Ben bi kaç gündür dizden aşağı kısmımın yanmasından ve ağrısından doğru düzgün uyuyamıyorum.benim gibi olan varmı içinizde?6 gün sonra kontrolüm var o zaman söylicem dr a sebebi ne olabilir acaba kızlar*daha önce yoktu böyle bi şey.uykumdan oldum valla iyice.ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum banamısın demiyo
benim de ayağımın altında nasır cıktı iki tane cok acıyo mafoldumben
ilaç almam lazım doktora sorayım bugün de öyle alayım artık
akşama ben bebişimi görcem opuyorumnanaktan
benim de ayağımın altında nasır cıktı iki tane cok acıyo mafoldumben
ilaç almam lazım doktora sorayım bugün de öyle alayım artık
akşama ben bebişimi görcem opuyorumnanaktan
sanada geçmiş olsun canım nasır da acıtır bilirim.ne güzel akşama görceksin bebeğini .inşallah herşey yolundadır.kalsiyum eksikliginden olduğunu sanmıyorum çünkü oldukça çok alıyoruım kalsiyumu.ben de anlamadım sebebini.dra soracağım 6 gün sonra.bakalım ne önerecek