2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar mrb. nasılsınız. ya ben en son 2 hafta önce 6+3 ken kalp atışını duydum sonra temmuz başı memlekete gidicez. doktor ozaman gitmeden bi göreyim dedi ayın 25inde gidicem. ama kadar merak ediyorumki. karnımda bişi hissetmiyorum. size de öle oluyomuş.her şey yolundamı hissi doğuyomu içinize. hala orda dimi diyorum hep kendi kendime. sadece iştahsızlık ve ara aar bulantı özellikle sabahları bazen de istifra ediyorum. mesela bu sabah. bebişim hala içimde dimi. görmek istiyorummmmm

işte koymuştum biraz önce resmini

selam bende su içemkete problem yaşıyordum ağzımda metalik bir tat acılık var ve su midemi buladırıyordu bir arkadaşım su içmeye bir çözüm bulmuş soğuk ve pipetle içeceksin o zaman bulantuya sebep olmuyor ben yaptım sizlerede tavsite ederim

canım bebeğin içinde ve seninle sıkı sıkı tutunuyor sana merak etme tatlım

ayy ne mutlu sana ayçacım maşallah bebişine darısı bizlerin başına

valla sinirimden aglıyorum.insanın canı hiçmi birşey çekmez yaaa keşke fast fooda bile razıyım dışardan da birşeyler yiyebilsem.

cnm bence sen kendi üzerinde psikolojik baskı kuruyosun birazda benim midem bulanmaya başladığında aklımı başka şeylere yönlendirdim hayır bulanmıyo bulanmıyo bulanmıyo diye kendimi telkin ettim bahçeye çıktım balkona çıktım orda açık havada yemeye çalıştım ama sen böyle midem bulanıyo yiyemiyom dedikçe kendinede bebişinede zarar verirsin allah korusun canım benim doktorunu bir daha ara ilacını değiştirsin bişey yapsın olmazsa artık yemen lazım sendeki stoklar tükenirse allah korusun ikinize de zararı var

günaydın fıstıklar a.s.
akşam iş cıkısı bana cici almaya gittik
bütün badylerim göbekte kalıyo
kocişte dedi sana bişiler alalım
sonra eve gelince bi güzel uyumusum

ağızdaki metalik tat bende en basındn beri var
nefret ettim artık
sürekli bişiler yeme ihtiyacı duyuyorum o yüzden

günaydınn şekerlerrrr
bitti derken dün ve bugun gene bulantılarımız oldu kızlarrr
acaba tekrar mı başlıyo?

günaydın güzel annişcikler.Bugün nasılsınız?Ben bi kaç gündür dizden aşağı kısmımın yanmasından ve ağrısından doğru düzgün uyuyamıyorum.benim gibi olan varmı içinizde?6 gün sonra kontrolüm var o zaman söylicem dr a sebebi ne olabilir acaba kızlar*daha önce yoktu böyle bi şey.uykumdan oldum valla iyice.ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum banamısın demiyo

günaydınn şekerlerrrr
bitti derken dün ve bugun gene bulantılarımız oldu kızlarrr
acaba tekrar mı başlıyo?

cok normal canım bulantılar bizim bir parcamız ara ara olacak elbet krekerler leblebiyle bastırmaya calıs yerimseniben

kramp mı giriyor canım :uhm:
kalsiyum eksikliğinden olmasın
süt petnir yoğurt tüketiyormuydun

benim de ayağımın altında nasır cıktı iki tane cok acıyo mafoldumben
ilaç almam lazım doktora sorayım bugün de öyle alayım artık
akşama ben bebişimi görcem opuyorumnanaktan

sanada geçmiş olsun canım nasır da acıtır bilirim.ne güzel akşama görceksin bebeğini .inşallah herşey yolundadır.kalsiyum eksikliginden olduğunu sanmıyorum çünkü oldukça çok alıyoruım kalsiyumu.ben de anlamadım sebebini.dra soracağım 6 gün sonra.bakalım ne önerecek

kızlar yaa benim ticker ilerlemiyo 12+5 olması lazım dünkünde kalmış :uhm:

Günaydinlara.s.

Heriki dizinin altinda da yanma oluyor mu?

günaydın kızlar nasılsınız...
ayaklarda yanma bende de çok oluyor sürekli soguk suyla yıkıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…