2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Günaydın hanımlar,
Dün cok kötüyüdüm bulantı ,kusma artık ayakta duramıyacak haldeydim. Benim ilkdefa bukadar cok bulantım oluyor. Hiç birşey yiyemedim , yemek kokuları bile içimi bulnadırdı. Eşim yaptı yemegini yazık.
ınternetten araştırmış biraz 8 .haftalarda bulantılar cogalır diyormus.
Sizindemi öyle kızlar , 8. haftadan sonra düzelen varmı ?
Bulantıyı geçirmek için ne yapıyorsunuz?
Ben hiç bişey yiyemiyorum. Gece de açlıktan uyuyamıyorum. Siz neler yiyebiliyorsuınuz?

anam bu ocak anaları ne uykucu :mymeka: kalkın bakem

kızlar bir tek kot pantolonum bile olmuyor bugün giydim full bütün düğmeler acık :roflol:
alaaam nolcak benim bu halim

kızlar bir tek kot pantolonum bile olmuyor bugün giydim full bütün düğmeler acık :roflol:

valla bende yakında işyerindeki pantolonumu giyemiycem daha şimdiden hamile pantolonu giymekte çok garip geliyo yaa fisfisfis

Kalktım kıs okadar bagırma korkudan yataktan nasıl fırladıgımı bilmedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla nezamandrı pantolonlarımı bende denemedim.Etek , tayt , elbise , geçiştiriyordum.Pantolon giymek hayal oldu desene artık :)

canım günaydın
benimde 7 ve 8.haftalarda öyle çok arttı ki bulantı kusma günde 4-5 kere kusuyordum halimi sen düşün artık ama şu an 10.haftamdayım eskisi gibi değil 2 gün bulanıyor 3 gün hiç bir şey yok çok şükür.yavaş yavaş azalır seninkide üzülme kendine iyi bak canım

günaydın arkadaşlar,nasılsınız?
ya artık sütten midem çok bulanıyor içince öğürüyorum,sabah işe gelirken meyve suyu getirmiştim %100portakal+elma şekersiz yazıyor ama çok şekerli geldi içemedim,ceviz,badem vs yiyemiyorum ya sanırım bu tiksinti hiç geçmicek bebeğimiz nasıl beslenecek

kızjuli az ye biraz okadar yersen olacagı oydu tabi.sen doguma bi ton olarak gircen haa..
kilo aldınmı şişmisin?juli sen ufak tefekmisin minyon falan ben seni öyle hayal ediyorum nedense:))

geçmiş olsun bu bulantı hepimizi kırdı geçirdi ama katlanmak zorundayız
ben çubuk kraker veya soğuk sütle yapılmış ballı kornflex ile durdurabiliyorum ve en ii ilacı uyku

Ayyy canm cok sağol inşallah gecer artık.Yazık eşimde benimle bir perişan oluyor kaydirigubbakcemile3
Minik kelebeğim cok üzüyor beni ,bi gelsin dünyaya bak nasıl mıncıklıcam onu Şeniz

valla bende yakında işyerindeki pantolonumu giyemiycem daha şimdiden hamile pantolonu giymekte çok garip geliyo yaa fisfisfis

normal artık yaa bende ilk zamanlar utanıp sıkılıyordum ama şimdide dahada belli olsun die bakıyorum
sadece biraz masrafa gircez okadar
su hamile giyimde cok pahalı yawwww
kadıköyde uygun biyer buldum salopeti 49 a canvas hamiş pantolonunuda 35 e aldım
biraz daha almam lazım

ben birazcıkınak paluk etli olduğumdan tayt mayt giymiyom
elbise giyersem göbüş top gibi fırlıyo:roflol: daha alısamadım elbiseye

shine ayran zeytin peynir ekşili şeyler yemeye çalış bende sonradan kusmayabaşladım zamanla geçermiş..kuru ekmek ye.bende açlıktan uyayamıyordum.

ben çok uyuyorum ya halim yok.akşam 8 de yattım sabah kalktım ne olcak böyle gündüzde uyuyorum bir ton...

geçmiş olsun bu bulantı hepimizi kırdı geçirdi ama katlanmak zorundayız
ben çubuk kraker veya soğuk sütle yapılmış ballı kornflex ile durdurabiliyorum ve en ii ilacı uyku

Sabah daha kahvaltı etmedim edemiyorum çünkü, heleki peynir , yumurta tiksinti geldi ismi bile geçince içim bulanıyor.Sütte öyle içemiyorum, kıraker aldım daha içinden 3 tane yiyebildim..

Bebişimde benmle ac kalıyormudur yoksa suan anneden mi besleniyordur ?

kızjuli az ye biraz okadar yersen olacagı oydu tabi.sen doguma bi ton olarak gircen haa..
kilo aldınmı şişmisin?juli sen ufak tefekmisin minyon falan ben seni öyle hayal ediyorum nedense:))

o kadar şişman sayılmam herhalde su aralar 60 civarındayım
minyondum önceden şimdi gelişiyom galliba :roflol:
aldığım tüm kilolar göbeğimde galiba

günaydın kızlar.....
nasılsınız bakalım....

günaydın ayça...bulantılarla ugraşıyoruz ocak anneleri olarak...herkes çare arıyor...

kızlar göbişlerimizin fotolarını koyalım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…