hatta internet sitesinin birinde de yazıyo.bir kelebeğin kanat çırpışları gibi bir his verir o haftalarda diyo ve bazen anneler hisseder diyo.ama hangi sitede okumuştum bilmiyorum.ama çoğunlukla da hissedilmez diyo.yani %90 hissedilmez
Benim eskiden beri hazimsizlik sikayetim vardi, hamilelikle zirveye ulasti, Ben 20. haftadan sonra bile barsak hareketlerinden bebegin hareketlerini zor ayirdederim galiba...:1rolleyes:
bugün tam 9 haftalığız.2hafta sonra kontrolümüz var.sanki dün bebek oynadı karnımda kızlar 3 kez hissettim.öyle seyirme filan da değildi.baya oynadığını hissettim.
Bebek bu hafta anne karnında hareketlerine başlar ancak teorikte de pratikte de bunu hissetmemize imkan yok.Çünkü henüz 3-5 cmlik bişey.Yani ne zaman büyür kilo alırsa o zaman hareketlerini o zaman hissesdeceğiz.Ayrıca ilk hamileliklerde 20çhaftayı buluyor hissetmek ben ilkind eöyle hissetmiştim.Ayrıca kelebek uçuşu gibi değil barsak gazı gibi seyirme şeklindeydi.
2-3 ay sonra hissedersin artıkkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar a.s.
sonuclarımızı aldık cok şükür
doktor amcası cillop gibi dedi
risk 1/10000
300 olunca problem oluyormus
doktorum 3lü teste bile gerek yok dedi
sonra özeldeki doktor teyzeye gittik usg aleti bozulmus cumartesiye randevu aldım o zaman gidicem
günaydın kızlar a.s.
sonuclarımızı aldık cok şükür
doktor amcası cillop gibi dedi
risk 1/10000
300 olunca problem oluyormus
doktorum 3lü teste bile gerek yok dedi
sonra özeldeki doktor teyzeye gittik usg aleti bozulmus cumartesiye randevu aldım o zaman gidicem