2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

Benim eskiden beri hazimsizlik sikayetim vardi, hamilelikle zirveye ulasti, Ben 20. haftadan sonra bile barsak hareketlerinden bebegin hareketlerini zor ayirdederim galiba...:1rolleyes:

bugün tam 9 haftalığız.2hafta sonra kontrolümüz var.sanki dün bebek oynadı karnımda kızlar 3 kez hissettim.öyle seyirme filan da değildi.baya oynadığını hissettim.

Bebek bu hafta anne karnında hareketlerine başlar ancak teorikte de pratikte de bunu hissetmemize imkan yok.Çünkü henüz 3-5 cmlik bişey.Yani ne zaman büyür kilo alırsa o zaman hareketlerini o zaman hissesdeceğiz.Ayrıca ilk hamileliklerde 20çhaftayı buluyor hissetmek ben ilkind eöyle hissetmiştim.Ayrıca kelebek uçuşu gibi değil barsak gazı gibi seyirme şeklindeydi.

2-3 ay sonra hissedersin artıkkaydirigubbakcemile5

günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar.benim bugun 3 de randevum var 2 li tezt yapılacak allahın izniyle dua edin bana.

günaydın kızlar a.s.
sonuclarımızı aldık cok şükür
doktor amcası cillop gibi dedi
risk 1/10000
300 olunca problem oluyormus
doktorum 3lü teste bile gerek yok dedi
sonra özeldeki doktor teyzeye gittik usg aleti bozulmus cumartesiye randevu aldım o zaman gidicem

sizler nasılsınız bakalım
sivrişimmm nerelerdesin bakem sennn :mymeka:
shine bende istiyom cinsiyet seysinden kaydirigubbakcemile2

günaydın nasılsın bende bugun ikili test yaptıracam nasıl yapılıyor bu rest kaç günde sonuş veriyor beni bilgilendirirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…