2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

ohh en iyisini yapmışsın
böyle insanlar bunu hakeder
bi kere daha laf etsinler git yine rapor al opuyorumnanaktan

evet hafif kokulu...baktım olabilir yazıyor, ilerki aylarda artabilir yazıyor...
ama bana yumurtlama dönemi akıntısı gibi geliyor...

evet çünkü o zaman oluyo....

artmasın ya.aa

lmaz:

ben julide hamur işine çok düştü hamileyken..ne olcak halimiz...opuyorumnanaktan

çok zararlı işte o bitek anneye kilo yapıyo başka bişey değil bence çok zararlı:sinifsinif:

yaww siz şimdi yemek yerken hiç ekmek yemiyonuz mu :uhm:
ben bandıra bandıra yiyom en fazla 2 dilim :uhm:

canım aynen bende
neden acaba CADIARZU

evet çünkü o zaman oluyo....

artmasın ya.aa

lmaz:

çok zararlı işte o bitek anneye kilo yapıyo başka bişey değil bence çok zararlı:sinifsinif:

vucut istiyomuş canım bende 1 tepsi gecenlerde pogça yedim 4 tabakta mantı düşünün artık bilmiyorumki.
çokta canım isteyerek yedim gecenlerde katmer çekti canım annem yakında olsa hemen yaptırcaktım..opuyorumnanaktan

ben ekmem yiorum yememezlik yapmayın sakın bebek küçük dogar.dr. verdigi diyetlere sakın uyumayın ben hiç uyumam.
bebeklerım 4 kilo dogar..opuyorumnanaktan

herkeseee merhaba
Allah nasip ederse bende aralık annesiyim. Umarım hepinizin hamileliği sağlıklı geçer sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

ohh yarasın hamişlerime, ben hala iştahsızım.. ama yavaş yavaş açılacak gibi...

juliii ben öğlen 0 sabah 2 dilim akşam çok az yiyorum bol bol meyve yiyorum ve yemeklerden kısmıyorm sadece hamur işi ve ekmek yok

he bide kıslaar hurma yemek çok faydalıymış hamilelikte onu sölimm hem bebeğe hem anne sağlığı için hergün hurma yemeliymiş özellikle son aylarada

hadi ben kaçtım öpüldünüz...

ben ekmem yiorum yememezlik yapmayın sakın bebek küçük dogar.dr. verdigi diyetlere sakın uyumayın ben hiç uyumam.
bebeklerım 4 kilo dogar..opuyorumnanaktan

sadede gelelim sen kaç kilo alarsın zemuszemus

herkeseee merhaba
Allah nasip ederse bende aralık annesiyim. Umarım hepinizin hamileliği sağlıklı geçer sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

saol canım
sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın insallahopuyorumnanaktan

sen diyetin acısını çıkarıyon
kanka ben anladım

oh oh maşallah yarasın kuzularıma :asigim:

bende tatlı yemek istiyorum aşerme değil sanırsam eskiden kalma alışkanlık ama şekerleme de yasak diyolar o yüzden bastırıyorum isteklerimi .siz ne sıklıkla yiyorsunuz tatlı ve şekerleme türü birde ben çok ekmek yiyorum bazen özellikle kenarından kıyısından koparıp sat sat onu yemek tatlı geliyocokacimcoook

ben makarna-pilav cinsi şeyleri, heleki hamur işlerini çok severim.. her akşam için yemek yanına muhakkak pilav-makarna gibi, yakışan bişeyler ayarlardım ben.
doktorum, bir süre bunlardan kesinlikle uzak kalmamı söyledi.
bebeğin bunlara hemen hemen hiç ihtiyacı yok.
şu anda protein ağırlıklı beslenmemiz lazım, hücre oluşumu için falan.. hamur işleri, bize göbüş olacak sadece.. bebişe faydası yok.

ekmek konusu... günde toplam 2 dilim yiyorum en fazla.
kepekli yemiyorum, kansızlık var bende zaten.. kepek zararlı o sebeple.
çok tahıllı yiyorum genelde.. tam buğday da oluyor bazen.. eşim kafasına göre değişik değişik alıyor işte.

benim doktor alem kadın...
tarttı beni...lütfen yalnızca bir kilo alıp gel birdahaki randevuya dedi...
ve hamur işinin ne sana ne de bebeğe zerre kadar faydası yok dedi...
anlayana...

canım sendemi çalışıyosun
Allah kolaylık versin
yaa
bizi birbirimizden iyi kimse anlayamaz
ki hele sen ikiz anasısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…