2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ben çok pis bogazım hamur işi konusunda. çok zevk alarak yiyorum abartıyorum biraz sanırım..zemuszemus

ühüüüüüüüüü :gitme: bana obur demeyin yaaa size bugünki yediklerimi yazem

sabah: sandivic domates salatalık peynir vardı içinde

öğlen simit bi ara da 3 kasık semzi otu yidim 1 dili ekmek

aralarda olips topitop biraz dondurma yarım kase kiraz

akşamda taze fasulye yicem ee 2 dilim ekmekte götürürüm zemuszemus

cok dimi :sinifsinif:

benim doktor alem kadın...
tarttı beni...lütfen yalnızca bir kilo alıp gel birdahaki randevuya dedi...
ve hamur işinin ne sana ne de bebeğe zerre kadar faydası yok dedi...
anlayana...

anlayana dedinde yawrimm
ee canımız çekiise ne yapcez
yağlı salçalı görmek istemiyom şahsen ben :umursamaz:

hamilelikteki bu kilo alımının sebebini ben çözdüm sanırım kızlar.

bende öyle oldu yani en azından.. kuzenimde ve 3-5 arkadaşımda aynı şey oldu.

kadınlar, bu vakte kadar hep kısıyor, sıkıyor kendini yemekler konusunda.. kilo almamak için falan.
hamile kalınca, yaydan fırlamış ok gibi oluyoruz. ''ohh nasılsa hamileyim, yerim içerim rahatça'' diyoruz kendi kendimize..
ve yiyip içiyoruz... ve sonuçta göbüşler çıkıveriyor erkenden.

fakat mesela bilinçli kadın çağla şikel... 3,5 ayı bitirmiş, 4. ayı tamamlıcak nerdeyse.. kadında hala göbekten eser yok.

arkadaşlar bu kilo olayı birazda yapıya bağlı kimi kilo alsada karnı çıkmıyo kiminin sadece karnı çıkıo kendi zayıf iç karın genişliğine bağlı olabiliyo bu ama tabiki bu dönemde çokda abratmamak lazım bebeğe faydalı şeyler yemek gerekio kendimize diil aslında mesala hamur işinin tatlının yada ekmeğin bebeğe bi faydası yok kızartma falanda öle bilinçli beslenmek en doğrusu

çok zor bu dediğin ama, mecburen yapmak zorundayız
en sevdiğim yemek, patates kızartmasıdır. yememeye çalışıyorum... makarna-pilav hiç eksik etmezdim, yapmamaya çalışyıorum... :)

anacuğum yararlı şeyleri kimin canı çekerki
al bugün ketçap da ketçap accık yedim napiim

aynen faydalı bişey çekmez canım hiç

gerçi bişey çekmiyor benim canım. zorla yiyorum resmen.. pişirmek bile zor geliyor.

aynen
sen 7 haftasın sanırsam
ozaman dahada kötüydüm
midem benim hep yanıyodu garipti
bu yüzdende zorla mideme iyi gelsin diye özellikle hamur işi tercih etmiştim
inşallah düzelir
bebişler sağlıcakla gelsinde

iş çıkışımı oldu yaaa
herkes nereye gitti bakem :gitme:

salçadan herkesmi tiksinmiş annem de kızım herşeyden tiksinde salçadan tiksinilirmi bütün yemeklerde mecburuz demişti yalnız değilmişim alkisalkisalkis

benim de canım hicbisey cekmiyo kızlar hatta annem sen nasıl hamilesin kızım ne istiyosan yapayım diyo hic oyle ozel bisey istemiyorum midem de hic bulanmadı cok sukur ama az yemek yiyiyorum porsiyonlar az yani herseyden yemeye calısıyorum ama az az fazla yerse midem bulanacak gibi oluyor bir de acaip cikolata duskunlugum vardı canım hic tatlı seyler cekmiyor simdi hic yiyesim yok tatlı cikolata pasta vs. bu arada doktorum haftada 2 kez kırmızı et 1 kez balık ye dedi ama balık mevsimi de bitti kızlar siz balık yiyormusun uz ben yiyemedim daha hic eylulde acılacak balık mevsimi dardanel tonlardan falan da mumkun oldukca yeme cok istersen arada bir dedi sonucta konserve dedi hergun 1 porsiyon meyve yemeye calısıyorum 1 kase yogurt 1 bardak sut zorla da olsa ama arada kaytarıyorum sutten sabahları 3-4 adet ceviz yemeye calısıyorum bir de kansızlık cıktı bende o yuzden cayı kestim cay demir emilimini yokediyomus aldıgın demir ise yaramıyomus cay icersen aksamları da salata ve evde ne yemek varsa sebze et onu yiyorum her sabah mutlaka yumurta yiyorum cok faydalıymıs o da iste dikkat etmeye calısıyorum ama yine de sanki eksik biseyler yapıyomusum gibi geliyo bana vitamin hapı da varmedi doktorum dogal besinlerden alırsın su an gerek yok dedi sadece demir hapı verdi kansızlık icin bir de cok su icin kızlar en az 2 litre cok faydalıymıs

ohh sen çok güzel besleniyorsun, maşallah :)
yarasın meleğine..

ben de gayret ediyorum. sanki yediğim herhangi bir şeyle midem bulnacakmış ve çıkaracakmışım gibi hissediyorum. sık sık içim karışıyor... karman çorman oluyor içim sürekli..
mümkünolduğunca yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum ben de. eşim de çok yardımcı oluyor sağolsun tabi.

2 lt su içemiyorum. ben 1,5 litreyi zor içiyorum.

jasmin daha ne yiceksin canım.ben bunların çeyregini yemiyorum::))

canım senin mide bulatın vardı dimi hala insallah en kısa zamanda kurtulursun bulantıdan da yemeye baslarsın bri an once vitamin takviyesi alıyosun dimi

bu arada ben de 3 haftadır turkiyede annemin yanında oldugum icin bu kadar iyi besleniyorum pazar gunu kendi evime donecegim moskovaya yalnız kalınca bu kadar iyi beslenebilecegimi sanmıyorum yalnzıken canım cekemz sanırım bir de usenirim hazırlamaya burda annem var kızkardesim var saltanat hayatı suruyorum hicbisey yaptırmıyolar bana yiyip icip yatıyorum geziyorum valla gzuelmis boyle hamilelik :) ins. hep boyle gecer hepimizin hamileligi

Vallahi ben aç geziyorum o zaman.Yesem de bulanıyorum yemesem de .süt-su gibi sıvı şeylerin adını duymak bile miğdemi bulandırıyor.Bunları yiyorsan gayet iyi.Ben birşey yiyemiyorum henüz.3 ayın bitmesini bekliyorum ben de yiyeceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…