2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
normal şartlarda ben iştahsız bi insanım ama hamilelikle birlikte kendimi öğle bi şartlandırdım ki
peynir süt yoğurt ayran fazlasıyla tüketiyorum
su içmeyi ihmal etmiyorum meyve mi de atlamıyorum
yapamadığımda vicdanen kendimi kötü hissediyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar ben geldim:)
bende ocak 2010 anne adayıyım...
ınşallah bebişlerimizi sağlıklı sihatli kucağımıza alırız :ecrin_bebek:

selam

merhaba arkadaşlar ben sat a göre 9+1 günlük hamileyim dün dr. kontrolüm vardı bebeğin canlandığını söyledi ve ultrason ölçümüne göre bebeğin 9+6 günlük ve 28.9 mm olduğunu söyledi bi de bişiy sorucam bu benim üçüncü çocuğum acaba ikili testi yaptırmam zorunlumu çünkü dr bana ikili test falan demedi sadece bundan sora aylık rutin kontrollere gel dedi

9+1.. bebeğin canlandı mı...
:) maşallah maşallah..
10. haftada ruh bedene iner diye bilirdim, demek doğruymuş.
hiç hissediyor musun hilalmelike?

11.-14. hafta arasında ikili test var aslında ama... yapmayacak mı acaba doktorun? sorsaydın keşke..

pardon bebeğin boyu diğil baş popo mesafesi yani crl 28.9mm imiş

walla ufaktan seğirme şeklinde hissediyorum ama bu kıpırtılar bebekten mi bilemiyorum

bir de aklıma ne geldi biliyor musunuz :)
hani diyoruz ya, ''zamane çocukları çok akıllı maşallah, leb demeden leblebiyi anlıyorlar'' falan falan..

zamane çocukların anneleri kendilerine gebe kalmadan önce folikasit molik asit almaya başlıyorlar. her şey planlı... vitaminler, mineraller... balıklar, kırmızı etler, beyaz etler.. meyveler, tahıllar, ... her şey ölçülü.. haftada ne ne kadar yenecek.. belli :)

annem böyle değilmiş mesela... ne bulursa onu yiyormuş garibim :)
ben de aptal değilim ama, zamane çocukları gibi hazı cevap olamadım hiçbir zaman :)

bacak boyu dahil değil sanırım di mi... ancak anladım konuyu, pardon :)
ewet ben de sonradan farkettim o yüzden düzelttim :)
ya şimdi bi sitede okudum bu haftalarda bebek kollarını bacaklarını hareket ettirirmiş bu doğruymuş fakat annenin bunu hissetmesi çok çok zormuşkaydirigubbakcemile3

acaba ikli test için ankya gidince bebegın cinsiyetını öğrenebilirmıyım ozaman 13haftalık oluyor

hoşgeldin hilal.allah tamamına erdirsin.2 çocugun cinsiyeti nedir?birde normal dogummu yapmıştın?

ben de pek bişi yiyemiyorum. normalde iştahlı bi insanım. boyum 1.72.kilom 65 falandı ama şuan 1 kilo vermiş durumdayım. ama arkadaşlarım karnın çıktı diyolar. görenler aaa hamilemisin diyo.bünyeyle de ilgili biraz. niye ben büyüsün hemen istiyorum.

bnim d ehaftaya kontrolüm var sata göre 10+1 olucam ama ultrason cihazına göre 5 gün gerideyim 9+3 olucam. sizce ben de hareketlerini görebilirmiyim. baya baya elini kolunumu hareket ettiriyo. görülüyo,farkediliyomu gerçekten. çok merak ediyorum.

bende 1 kilo verdim..bulantılar kusmalar için bir sürü serum yedim...hiç bir şeyler yiyemiyorum ama benimde karnım çok büyüdü gören 5 aylık sanıyor..

ben geçen gittigimde acile gitmiştim.ozaman elleri kolları çıkmış oynuyor gibiydi.sende görürüsün sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…