2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

:roflol: sen bana j de ben anlarım :roflol:
anam bugün cok güldüm :roflol:

ben yemeğe gidiyom yeter cok dayandım :roflol:

canım ıspanak yemegi istiyor keşke yapcak biri olsaydı alıp yaptırsaydım...(((

pumpkins...bebişlerinin ikiz olduğunu hangi hafta öğrendin sen...kaçıncı haftada belli olyor bilen varmı...
hala bir umudum var benim de o bakımdan...
eğer bu ikiz değilse diğerine hamile kalmaya çalışırken iki kere düşünecem...onda ihtimal daha da yüksek çünkü...

sen onun j diyebildiğine şükret zati jüli...
o kadarı bile mucize gibim bişey...

sen sus bakem.
zaten yüksek tansiyonlu bir gebeyim fırlatma tansiyonumu sebebim olma.
zaten kocanı kaçak göçek sokuyosun kk ya.
erkek geldi diye bağırıyor sonra bütün gacılar.
ütülüymüş peh...

sen bi doktora gitsen anlayacak ikiz mi beşiz mi.
neysem doğururken görecen nasılsa betişim heyecanlanma...

Orhan bey doğumları Vatan'da yaptırıyo
ama çevremdeki insanlar sakın Vatanda yapma diyolar
hemşireler çok ilgisizmiş
bilmiyorum gerçi daha çok var
bide bizim burda yeni özel bi hastane yapıyolar
ben doğurana kadar tamamlanırsa belki orda olur

merhaba arkadaşlar, nasılsınız bugün....
hayırlı cumalar ve sağlıklı günler dileriz meleğimle ..

hayırlısı olsun canım ama... 1 ocak gayet riskli bir tarih :)
ben de mesela 1 şubat annesi görünüyorum, doktorum da öyle söyledi..
ama bebek bu :) önce de gelebilir diye, ocak annelerine de şubat annelerine de aynı anda takılmaktayım :)

gerçi ocak anneleri sanırım bu durumumdan rahatsızlar..

sana da tavsiye ederim, kendini aralık annelerine de adapte et :)

kan hapı aç karnına içilir... ama illaki sabah erken olacak diye bişey yok.
hapı içmeden önce içtikten sonra, başka besinler almanız arasında en az 1,5 saat olması lazım. ters etkileşim olmaması için.
yani kahvaltıdan sonra, öğle yemeğinden sonra... 2 saat bekleyip içmenizde bir sakınca yok.

aslında bu konu beni de çok huzursuz ediyor.
biz henüz 8. haftamızın içindeyiz.. ve gerilmeye başladım epeyce.
bu testin sonucu kötü çıkarsa, teee sonuna kadar bunu bile bile nasıl olacak bu gebelik süreci?
ayrıca sadece 2li test değilki... sonra da ikinci düzey ultrasonu var bu işin... teee 4. aydan sonra yani :) o kötü çıkarsa ne olacak... koskoca bebek olmuş artık karnımızdaki... sonraki 5 ay nasıl geçer?

sen bi doktora gitsen anlayacak ikiz mi beşiz mi.
neysem doğururken görecen nasılsa betişim heyecanlanma...

ya gidecez tamam...aaaaaaaaaaaa....
panikletmeyin beni be...zaten açmıyor medicana...sorun var hatlarda...
germeeyin bizi tansiyonlu insan...

canım ıspanak yemegi istiyor keşke yapcak biri olsaydı alıp yaptırsaydım...(((

ay canım ya kıyamam ben sana yokmu hiç apartmanında görüştüğün bi komşun falan ben diyorum yapıyolar vallaha saolsunlar rica ediver birisinden canın çekmiş çocuğun biyeri eksik olur sorakaydirigubbakcemile3 ıspanak yemeğini koyuversinler sana ellerine yapışmazya

artık şimdi
aa bak milletin kocası iş yapıyo
eşine bişey yaptırmıyo
diye dert yanarmıssınız kızlar
yazı adamceğizlere kaydirigubbakcemile3

kocişler yardımcı olacaklar tabi...
ben eskiden her gün aynı işleri yapardım.
süpürge, vileda, toz alma, çamaşır, ütü, bulaşık.. haftada bir camları silerdim, mutfak temizliği 15 günde bir yapardım.. dolapları silerdim içlerini temizlerdim..
detaylı temizlik ayda bir olurdu evde. dolap üstleri, vb...
şimdi düşünüyorum ne deliymişim ben...

o zaman, farkedilmiyordu hiç tüm gün içi koşturmacam... hatta eşim bazen derdi, ''koca gün sıkılmıyor musun sen?'' ... ne sıkılması, kendimi zor görüyordum koskoca evde... 2 katlı bizim evimiz, aşağı-yukarı koştururken.. akşam oluverirdi.

şimdi..... elimi işe pek sürmüyorum. çok luzum ederse bi viledayla gereken bölgeyi siliveriyorum....
eşim bir süre idare etti sağolsun, haftada bir süpürdü-sildi.. yaptığı işi de harika yapar. arkasından dolanmak falan gerekmez, epeyce bekar yaşamış.. o sebeple eli yatkın maşallah.
ama daha fazlası elinden gelmiyor tabi.

her gün çamaşır suları ile 2 banyo 1 tuvalet temizlerdim ben... şimdi olmuyor tabi bunlar.

şimdi salondaki beyaz halıları kaldırdık yerden, çok kirlenmesin diye :) yatakodasındaki beyaz halı da kalkacak yakında yerden bu gidişle... süpürme derdi olmasın diye :)

geçen hafta bir kadın çağırdı eşim... ben çok titizimdir, yaptığı işi beğenmedim. 1 günde evin ancak yarısını elden geçirebildi.. sinir oldum. yeniden çağırmayacağım.

ama bu gidiş ne olur.. onu da bilemiyorum.. ama kociş süper yapıyor.. becerebildiği kadarını :)

yalel
anacuğum kayınvalideler duymasın
bizimki zaten ben doğurduğum iş yaptım doğurana kadar yaptım deyip deyip başımın etini yedi
oğlunun yapacağını tahmin ediyo ama benim yapmadığımı bilse ne der arkamdan
amannn gıcık oluyom zati

mrb güzel hamişler ben dayanamadım ayın 27 sinde dra gitçektim dün gittim gördüm bebişimi resmen oyun oynuyo içerde dr ne kıpırdak bişey bu böyle dedi o kadar güzel bi duyguydu ki onun hareketlerini öyle izlemek kalbim yerinden çıkıcak sandım ayaklarım yere basmıyodu resmen

ne güzel draje görmüşsün bende pazartesi gitcem görmeye kuzuyu...merak ettim şimdi sen öyle anlatınca belki cinsiyetini de söyler...

sırayla gelcek ınsallah bebıslerımız ılk once benımkı tabı sıraya uyarsak...
sen 10+4 sun bugun canım....

hehehe :)
benim kayınvalidem 6 tane doğum yapmış, 4 tanesi hayatta.. aynen, o da hep çalışmış.. biri sırtında biri kucağında biri karnındaymış uzun yıllar :)
evden de misafir falan eksik olmazmış...

görümcem de çok kolay hamilelikler geçirmiş, 2 tane çocuğu var.

ben biraz nane çıktım işte :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aman allahım yaaaaa
kıpraşıyor mu yani şimdi minnacık varlık :)
ay çıldırıcam sonunda... ben de görmek istiyorum ama daha kıpırdamıyordur heralde.. 8. haftamızın içindeyiz henüz biz..

ne güzel draje görmüşsün bende pazartesi gitcem görmeye kuzuyu...merak ettim şimdi sen öyle anlatınca belki cinsiyetini de söyler...

inşallah cnm sorunsuz bi şekilde sende görürsün ama cinsiyetini söyliceklerini sanmıyom ama senin bebiş benimkinden büyük birazcık inşallah öğrenirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…