sağol JuLiEtt
daha hamileymişin gibi anca hissetmeye başladım ondan herhal.
hala da hissetmiyom ya neyse kaydirigubbakcemile3
nicikini doğru yazmayı becerdim galiba ama ikinci kere yazamam valla çok zor.
jülyet derim sen anla :1rolleyes:
:roflol: sen bana j de ben anlarım :roflol:
anam bugün cok güldüm :roflol:
ben yemeğe gidiyom yeter cok dayandım :roflol:
valla ne kocalar varya,acayip imrendimkaydirigubbakcemile3
benimki de julininki gibi,eline hiç yakışmıyo,arkasından bi de senin yapman lazım,sen yap dediğim zaman,hemen bi temizlikçi bulalım o gelsin yapsın,sen de yapma diyo:mymeka:ne yapıcam ben böyle şaşırdım valla,ama benim için artık iyice zorlaşmaya başladı,ikiz oldukları için sanırım en ufak bişey yapsam pestilim çıkıyookafamçokkarıştı
sen onun j diyebildiğine şükret zati jüli...
o kadarı bile mucize gibim bişey...
pumpkins...bebişlerinin ikiz olduğunu hangi hafta öğrendin sen...kaçıncı haftada belli olyor bilen varmı...
hala bir umudum var benim de o bakımdan...
eğer bu ikiz değilse diğerine hamile kalmaya çalışırken iki kere düşünecem...onda ihtimal daha da yüksek çünkü...
töbe yarabbim ne gerek var nan sevcan 2, doktora
benimde doktor 1 ay sonra demişti bende 15 gün sonra gidip görmeye geldim didim parasıyla değilmiii
sende git orhana göstersin bebişini
doğumu vatanda mı yaptırcak şifada mı
esmeralda seninde hayırlı olsun bu arada ne gelmiyon kaç gündür heeee
smhsmhim sorma vallaa
ütlü yaparda benimki yapmazda kırarım kafasını :mymeka: :roflol:
bu arada inanmıcaz ama sabah kahvaltıdan sonra hiç bişi yemedim :lepi:
bugün itibari ile rejime girdim :roflol:
Ooo kızlar siz aşmışsınız olayı, 2010 Ocak anneleri görünce hemen atladım hepsini okurum dedim ama ne mümkün :) Bu arada bende Allah izin verirse tam 1 Ocak 2010' da bebeğime kavuşucakmışım, doktorum ööle dedi :)
bende 10 haftalık gittiğimde kanksızlık vardı ilaç verdi ama folik asit bitince basla didi gynoferon vermişti birde elevit verdi folikten sonra
dün basladım
ama kan hapını içmeye unuttum sabah ac karnına imiş şimcik tok karna içsem olmazmı
günaydın arkadaşlar,ben bugün 12. haftaya girdim,inş. bebişim sağlılıdır ve annesinin krnışındadır:Saruboceq:,
dün akşam eşime ikili testen bahsetmiştim,niçin yapılıyor dedi ben de açıkladım,eşim peki eğer özürlüyse engellenebiliyor mu dedi ben de yok dedim,eşim her nasıl olursa bizim çocuğumuz ,her şekilde bakacaz,testi yaptırma dedi,
bu hafta sonu doktora gidecem ,doktor illaki yaptır derse yaptracam yoksa yaptırmıcam sanırım,
aslında Allah muhafaza özürlüyse aldırmıcama göre önceden öğrenip kendimizi ypratmaya ne var,ama yaptırmayınca da ya özrlüyse diye kendimi yıpratmaktan orkuyorum,ne yapacağımı şaşırdımCADIARZU
sen bi doktora gitsen anlayacak ikiz mi beşiz mi.
neysem doğururken görecen nasılsa betişim heyecanlanma...
canım ıspanak yemegi istiyor keşke yapcak biri olsaydı alıp yaptırsaydım...(((
sen bi doktora gitsen anlayacak ikiz mi beşiz mi.
neysem doğururken görecen nasılsa betişim heyecanlanma...
artık şimdi
aa bak milletin kocası iş yapıyo
eşine bişey yaptırmıyo
diye dert yanarmıssınız kızlar
yazı adamceğizlere kaydirigubbakcemile3
benimde satım 6 nisan peşpeşe doğurıcaz kızlar benim kızım olıcak çin takvimi öle diyokaydirigubbakcemile3 oğlumda hep kızımız olcak anne diyo benimde içime kız doğuyo ay çok merak ediyorum bi cinsiyeti belli olsa beni temmuzun 3ünde çaırdı doktor ense kalınlığına bakarız dedi bide ikili oluyo sanırım bende ozaman 10+6oluyorum sanırsam demi
yalel
anacuğum kayınvalideler duymasın
bizimki zaten ben doğurduğum iş yaptım doğurana kadar yaptım deyip deyip başımın etini yedi
oğlunun yapacağını tahmin ediyo ama benim yapmadığımı bilse ne der arkamdan
amannn gıcık oluyom zati
mrb güzel hamişler ben dayanamadım ayın 27 sinde dra gitçektim dün gittim gördüm bebişimi resmen oyun oynuyo içerde dr ne kıpırdak bişey bu böyle dedi o kadar güzel bi duyguydu ki onun hareketlerini öyle izlemek kalbim yerinden çıkıcak sandım ayaklarım yere basmıyodu resmen
ne güzel draje görmüşsün bende pazartesi gitcem görmeye kuzuyu...merak ettim şimdi sen öyle anlatınca belki cinsiyetini de söyler...
pazartesi 12 hafta yani 13 haftalık sayılcazya ne bilim bi umut işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?