2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Kızlaar az önce oturup bi tabak maydanoz yedim limonlu limonlu...şimdi de internetten okudum, maydanoz düşük yaprtırırmış Allah korusun, çıkarayım mı bunları şimdi ben? çıkarmak şu aralar çocuk oyuncağı zaten... acil cevap bekliyoruum :çok üzgünüm:

afiyet bal şeker olsun canım
hiç bişi olmaz merak etme
maydanoz ne kadar yararlı bişiii
ama cok fazla yemessin olur biter yerimseniben

yok cnm çıkarma o daha kötü ama çok fazla tüketmemeye çalış bundan sonra

evet maydanoz düşüge neden oluyormuş ama salatalardaki yemeklerdeki degil.çok yemek yani.gebelere önermiyorlar...bence çıkar..

baya da yedim zaten iriceydi maydanozlar en az 1 demet vardı... CADIARZU içim içimi yer ama benim şimdi yaa, sindirmeden çıkarıp kurtulucam sanırım, sonra bişey olursa kendimi suçlarım:a015:

valla ben günde ez az 5 bardak içiyordum ama az dediler en az 8 bardak dedi dr

az içiyorsun canım en az 8 bardak içmen lazım,ben daha işyerindeyken 2 litre içiyorum ev de de sık sık içiyorum,gece 3 bardak sabah evden çıkmadan 1 bardak,yani günde 3 litreyi ve hatta daha fazlasını buluyor..

merhaba arkadaşlar ben de 2010 ocak annesı olacağım kısmet olursa :)) 12 ocak cıkıyor hesaba göre :).

hayırlı olsun canım,Allah sağ salim, salıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin

baya da yedim zaten iriceydi maydanozlar en az 1 demet vardı... CADIARZU içim içimi yer ama benim şimdi yaa, sindirmeden çıkarıp kurtulucam sanırım, sonra bişey olursa kendimi suçlarım:a015:

canım bana kalırsa çıkarma ama için rahat etmicekse çıkar,yol yakınken

canım,ben ilk kez 5.haftada kontrole gitmiştim,orda iki kese gördü doktorum,ama içlerinde bebekleri görmediğimiz ve kalp atışlarını duymadığımız için kendini fazla kaptırma,iki hafta sonra kesin olarak söylerim dedi,7.haftada iki kesede de bebekleri gördük ve kalp atışlarını duyduk,böylece kesinleşmiş oldua.s

evet hepmavi bakalım önce kim doğuracak?

deppo bir demetten birşey olmaz kusturma kendini boşuna.
çok fazlası mutlaka düşüğe sebep oluyodur.
fazla tüketmezsin bundan sonra o kadar..

canım bence hiç durma hemen çıkart.
benim doktorum özellikle yenmemesi gerekenler arasında saydı maydonozu.

yaa kızlar çıkaramadım !! son zamanlarda iştahlıca yedğim tek şeydi, ondan heralde...Allahım nolur bişey olmasın yaaaaa, dua edin bana :Saruboceq:

güzelcim, ben de eskiden her gün sabah kahvaltıda bir demet limonlu maydonoz yerdim. muhakkak yerdim. çok iyi adet düzenleyicidir.... rahim içi temizlik ve kanamayı sağlar.

bunu söylediğimde doktorum, ''yemeklerde salatalarda az az vardır, yersen sakıncası yok. ama oturup 1 tabak maydonoz yemeyeceksin tabi..'' dedi.

tavsiyem o yediğin maydonozları biran evvel çıkartman yönünde deppo'cum.

yaa kızlar çıkaramadım !! son zamanlarda iştahlıca yedğim tek şeydi, ondan heralde...Allahım nolur bişey olmasın yaaaaa, dua edin bana :Saruboceq:

canını sıkma şifa olur inşaallah:Saruboceq:,beynini zararlı olacak diye yönlendirme,

Allah'ın izniyle bişey olmaz canım,korkma,kötü düşünme lütfen,başka şeyler yemeye çalış,mideni bulandırabilecek şeyler,kusmana yardımcı olur belki,kusturmasa bile midende başka şeyler de olsun,maydonozun etkisi azalır böylelikle,içini ferah tut.

yaa arkadaşlar 1 demet maydonoz yedi ve çıkaramdı diye bebek düşmez, endişelenme sen de deppo.
her gün her gün yemiyorsun sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…