Kızlaar az önce oturup bi tabak maydanoz yedim limonlu limonlu...şimdi de internetten okudum, maydanoz düşük yaprtırırmış Allah korusun, çıkarayım mı bunları şimdi ben? çıkarmak şu aralar çocuk oyuncağı zaten... acil cevap bekliyoruum :çok üzgünüm:
Kızlaar az önce oturup bi tabak maydanoz yedim limonlu limonlu...şimdi de internetten okudum, maydanoz düşük yaprtırırmış Allah korusun, çıkarayım mı bunları şimdi ben? çıkarmak şu aralar çocuk oyuncağı zaten... acil cevap bekliyoruum :çok üzgünüm:
baya da yedim zaten iriceydi maydanozlar en az 1 demet vardı... CADIARZU içim içimi yer ama benim şimdi yaa, sindirmeden çıkarıp kurtulucam sanırım, sonra bişey olursa kendimi suçlarım:a015:
az içiyorsun canım en az 8 bardak içmen lazım,ben daha işyerindeyken 2 litre içiyorum ev de de sık sık içiyorum,gece 3 bardak sabah evden çıkmadan 1 bardak,yani günde 3 litreyi ve hatta daha fazlasını buluyor..
baya da yedim zaten iriceydi maydanozlar en az 1 demet vardı... CADIARZU içim içimi yer ama benim şimdi yaa, sindirmeden çıkarıp kurtulucam sanırım, sonra bişey olursa kendimi suçlarım:a015:
pumpkins...bebişlerinin ikiz olduğunu hangi hafta öğrendin sen...kaçıncı haftada belli olyor bilen varmı...
hala bir umudum var benim de o bakımdan...
eğer bu ikiz değilse diğerine hamile kalmaya çalışırken iki kere düşünecem...onda ihtimal daha da yüksek çünkü...
canım,ben ilk kez 5.haftada kontrole gitmiştim,orda iki kese gördü doktorum,ama içlerinde bebekleri görmediğimiz ve kalp atışlarını duymadığımız için kendini fazla kaptırma,iki hafta sonra kesin olarak söylerim dedi,7.haftada iki kesede de bebekleri gördük ve kalp atışlarını duyduk,böylece kesinleşmiş oldua.s
güzelcim, ben de eskiden her gün sabah kahvaltıda bir demet limonlu maydonoz yerdim. muhakkak yerdim. çok iyi adet düzenleyicidir.... rahim içi temizlik ve kanamayı sağlar.
bunu söylediğimde doktorum, ''yemeklerde salatalarda az az vardır, yersen sakıncası yok. ama oturup 1 tabak maydonoz yemeyeceksin tabi..'' dedi.
tavsiyem o yediğin maydonozları biran evvel çıkartman yönünde deppo'cum.
Allah'ın izniyle bişey olmaz canım,korkma,kötü düşünme lütfen,başka şeyler yemeye çalış,mideni bulandırabilecek şeyler,kusmana yardımcı olur belki,kusturmasa bile midende başka şeyler de olsun,maydonozun etkisi azalır böylelikle,içini ferah tut.