kızlar alyansınızı bir ipe bağlayıp göbeğinize tutun bakalım yüzük daireler çizerse erkek ileri geri giderse kız oluyormuş birde bunu deneyelim bakalım ben yaptım ileri geri gidiyor doğru olursa kız çıkıyor.cinsiyeti öğrenince doğruluğunu göreceğiz.
kızlar bebişlerinize isim ne düşünüyorsunuz ? ben kız olursa jasmin diye düşünüyorum ama annemde
ne o araba lastik jantı gibi diyor kafamçokkarıştı
erkek ismiyse hala bulamadım :sinifsinif:
siz ne düşündünüz bebişlerinize belki kopya çekerim sizden:lepi:
haklısın canım işte ama gelde kendine söz geçir meraktan kim ne dese yapıyoruz kendimizi avutuyoruz.benim içime de hep erkek doğuyor 2 kez rüyamda erkek görüyorum ama herkes kız diyor.eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda cinsiyet hiç ama hiç önemli değil.
2 bebek battaniyelerin altında oturuyormuş biri diğerine sormuş;
- Sen erkek bebek misin kız bebek mi?
Öteki;
- Bilmiyorum, nasıl anlarız ki?
Diğeri;
- Ben biliyorum akıllım demiş ve
Ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış veeee
gülümşemiş.
- Sen kız bebeksin bende erkek
Öteki;
- Ama nereden anladın?
-Çok kolay akıllım senin patiklerin pembe benim kiler mavi........:)
Temelin hiç evlenmemiş kızı ölüyor temel mezar taşına şunların yazılmasını istiyor:
- Bakire doğdu bir döne, bakire yaşadı çok sene, bakire öldü fakire, temel kızı fadime.........
Mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyor ve uğraşmamak için şunları yazıyor:
- Temel kızı fadime açılmadan iade....................:)
slm kızlar nasılsınız doktordan geldik herşey yolunda çok şükür kan ilacı verdi idrar tahlili verdik sonucunu alcaz bebişim kıpır kıpır doktor teyzesi ölçene kadar epeeyy uğraştı hiç durmuo bi yerde :)cinsiyetinide göstermedi :)çok mutluyum ya içim rahatladı çok şükür
sizler nasılsınız ne var ne yok
kızlar alyansınızı bir ipe bağlayıp göbeğinize tutun bakalım yüzük daireler çizerse erkek ileri geri giderse kız oluyormuş birde bunu deneyelim bakalım ben yaptım ileri geri gidiyor doğru olursa kız çıkıyor.cinsiyeti öğrenince doğruluğunu göreceğiz.
slm kızlar nasılsınız doktordan geldik herşey yolunda çok şükür kan ilacı verdi idrar tahlili verdik sonucunu alcaz bebişim kıpır kıpır doktor teyzesi ölçene kadar epeeyy uğraştı hiç durmuo bi yerde :)cinsiyetinide göstermedi :)çok mutluyum ya içim rahatladı çok şükür
maşallah ne güzel.ben en son 5 haziranda kalp atışını gördüm bi dahaki randevumuz 8 temmuz çok uzun ara değilmi :çok üzgünüm: ben çok merak ediyorum ne durumda olduğunu.özledim mafoldumben
benim bulantim bi tuhaf normalde sabah bulanır değilmi .ama ben sabahları cok rahat olurum.öğleden sonra acıktığım zamanlar bulanıyor.ama çok şiddetli değil.halen devm ediyor.
bu akşam cekelim fotoları yarın koyarız topiğe:CüvCüv:[/QUOTE]
akşam çekersem fotoyu yarın beni doğuma götürmek isteyebilirsiniz :roflol:sindrim sistemim hiç çalışmıyoda:gitme:
garibm kardeşim beni her gördüğünde soruyo abla wcye çıktınmı bana bebek büyümüş dediğinde o bebek deil yemek diyomda:1shok: