2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

MAŞALLAH CANIM

DARISI BAŞIMIZA yerimseniben

benim bulantim bi tuhaf normalde sabah bulanır değilmi .ama ben sabahları cok rahat olurum.öğleden sonra acıktığım zamanlar bulanıyor.ama çok şiddetli değil.halen devm ediyor.

canım bulanmadığın zamnların tadını çıkar benim heran neye nasıl tiksinipte öğüreceğim belli olmuyo yemk yapamıyom
yada öğüre öğüre yapıyom yaptığımıda yemiyom
insan mutfağından tiksinirmi buzdolabımı açamıyom nerdeyse dünyam şaşıyo resmen çok kötüyüm ben çok :1no2:

Allah kolaylık versin canım..

bu akşam cekelim fotoları yarın koyarız topiğe:CüvCüv:

akşam çekersem fotoyu yarın beni doğuma götürmek isteyebilirsiniz :roflol:sindrim sistemim hiç çalışmıyoda:gitme:
garibm kardeşim beni her gördüğünde soruyo abla wcye çıktınmı bana bebek büyümüş dediğinde o bebek deil yemek diyomda:1shok:[/QUOTE]

canım kayısıyı denedinmi benim doktorum sabah aç karnına 3 adet kuru kayısı ye üstüne 1 su bardağı ılık su iç demişti bende işe yaradı. bi dene istersen

bu akşam cekelim fotoları yarın koyarız topiğe:CüvCüv:

akşam çekersem fotoyu yarın beni doğuma götürmek isteyebilirsiniz :roflol:sindrim sistemim hiç çalışmıyoda:gitme:
garibm kardeşim beni her gördüğünde soruyo abla wcye çıktınmı bana bebek büyümüş dediğinde o bebek deil yemek diyomda:1shok:[/QUOTE]

canım birde benden sana tavsiyem.bende aynı senin gibiydim.sabah aç karnına 3 adet kuru kayısı yiyorum ve suan bağırsaklarım çok iyi çalışıyor.ben faydasını gördüm sende dene istersen a.s

canlarım kilolarca kaysı yiyom desem yeridir bide ben yedikten sonra üzerine 1 brdk ballı su içiyom öyle daha çok çalışıyodu ama şimdilerde tık yok ilaçla çıkıyom anca
toz verdi dr ondanda korkuyom bebeğime bi zarar verirmi diye ama mecbur

Allah kolaylık versin canım..

ya bulantılar yüzünnden eve kafayı takmışım eşime çıkalım burdan diyom ev almadan asla çıkmam diyen ben ev resmen üstüme üstüme geliyo kiralarda çok pahalı burdan çıkıp istediğim gibi bi ev kiralasam nerden baksan en az 200 tl fark olcak
ama bu evdede bunalıyom :umursamaz:

kızlar benim ayaklarım yanıyoo
sandalet giydim
en iyisi akşama parmak arası terlik alim ben

canım ayak yanması hamileliktendir terlik alsanda bişi değişmez kanımca
zaten sıcaklarda bastırıyo karnımız şiştikce her yanımızı sıcak basçak gör delikafadulden

canım mısır ve su :))) bu ara canım cekıyo yıyorum cok cabuk gıdıyor ne varsa..

ya kızlar sizin sadece göbişinizmi büyüyor?ben memişlerden çok rahatsızımda koca koca oldular şimdiden sonunu düşünemiyorum o kadar büyüdüler yani:kedi:

ya kızlar sizin sadece göbişinizmi büyüyor?ben memişlerden çok rahatsızımda koca koca oldular şimdiden sonunu düşünemiyorum o kadar büyüdüler yani:kedi:

bende memişlerden şikayetçiyim acaip büyüdüler ve çok acıyolar

evet benımkıler de oyle! doktor bır jel onerdı ondan goguslere de surulebılıyor catlamasın dıye 3 ay bıtsın hemen baslayacagım surmeye normalde 75 ı bıle dolduramıyorum ben acayıp gerıldıler zıplamıyorum hıc onların yuzunden canım acıyor :))

olsun :dance: bugun bebıs benım yerıme zıplıyordu gorduk yeri bıraz dar yer olsa takla atacaktı...

canım haşlama mısır mı olacak hani artık kayısıdan tiksinmeye başlıyorumda benim içinde değişik bir alternatif olabilir yani:lepi:

evet haslama mısır bızım burada dısarıda satıyorlar kokusuna dayanamıyorum yıyorum hayvan mısırı satıyorlar hemde yanı oyle derız bız yedı sıralısı makbuldur :))) haslama tuzlu mısır uzerıne ıkı bardak su bak nasıl gelıyor sonra :))) kayısı yerıne ıncır de dene bırde.
yalnız suda bekletıyor musun kukurtle kurutuluyor kuru kayısılar suda bekletıp ye :))

canım hıc muz denedın mı bana cok ıyı geldı bır de first sensation yenı cıkan sakız karpuzlu karpuz ıyı gelıyor dıye psikolojık olabılır dene bakalım

çok mutluyum kızlar hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç süt içemiyordum.bulantılarım geçti dünden beri 1lt süt içtim.içine nesquik ekleyerek içiyorum çok güzel oluyo hedefim günde 1 lt içmek.

[

nan krizalit utanmıyon mu nan :kedi:[/QUOTE]
deppocum sen geçmişi okumadın galiba biz dün ocak anneleri olarak düz duvara da tırmandık, utanma falan hak getire....delikafadulden

[

bende hatırlıyorum soğuk bir gündü günlerden cumartesiydi
yer tekirdağ kaydirigubbakcemile3 ama aşk meyvemiz kendi evimizde meydana gelmedi kafamçokkarıştı[/FONT][/B][/QUOTE]

demek bizimkiler kendi evlerini istememiş, ondan gelmemişler, bizimki de öğretmenevi idi..

ben de umarım ben de ıcebılırım en kısa surede ayran ve peynırle ıdare edıyorum sımdılık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…