slm kızlar nasılsınız doktordan geldik herşey yolunda çok şükür kan ilacı verdi idrar tahlili verdik sonucunu alcaz bebişim kıpır kıpır doktor teyzesi ölçene kadar epeeyy uğraştı hiç durmuo bi yerde :)cinsiyetinide göstermedi :)çok mutluyum ya içim rahatladı çok şükür
sizler nasılsınız ne var ne yok
benim bulantim bi tuhaf normalde sabah bulanır değilmi .ama ben sabahları cok rahat olurum.öğleden sonra acıktığım zamanlar bulanıyor.ama çok şiddetli değil.halen devm ediyor.
canım bulanmadığın zamnların tadını çıkar benim heran neye nasıl tiksinipte öğüreceğim belli olmuyo yemk yapamıyom
yada öğüre öğüre yapıyom yaptığımıda yemiyom
insan mutfağından tiksinirmi buzdolabımı açamıyom nerdeyse dünyam şaşıyo resmen çok kötüyüm ben çok :1no2:
bu akşam cekelim fotoları yarın koyarız topiğe:CüvCüv:
bu akşam cekelim fotoları yarın koyarız topiğe:CüvCüv:
10.01.2010
güzel tarih di mi...
12 ocak dedi doktor...internet 10.01.2010...
Allah kolaylık versin canım..
kızlar benim ayaklarım yanıyoo
sandalet giydim
en iyisi akşama parmak arası terlik alim ben
canlarım kilolarca kaysı yiyom desem yeridir bide ben yedikten sonra üzerine 1 brdk ballı su içiyom öyle daha çok çalışıyodu ama şimdilerde tık yok ilaçla çıkıyom anca
toz verdi dr ondanda korkuyom bebeğime bi zarar verirmi diye ama mecbur
canım mısır ve su :))) bu ara canım cekıyo yıyorum cok cabuk gıdıyor ne varsa..
ya kızlar sizin sadece göbişinizmi büyüyor?ben memişlerden çok rahatsızımda koca koca oldular şimdiden sonunu düşünemiyorum o kadar büyüdüler yani:kedi:
ya kızlar sizin sadece göbişinizmi büyüyor?ben memişlerden çok rahatsızımda koca koca oldular şimdiden sonunu düşünemiyorum o kadar büyüdüler yani:kedi:
canım haşlama mısır mı olacak hani artık kayısıdan tiksinmeye başlıyorumda benim içinde değişik bir alternatif olabilir yani:lepi:
ya bulantılar yüzünnden eve kafayı takmışım eşime çıkalım burdan diyom ev almadan asla çıkmam diyen ben ev resmen üstüme üstüme geliyo kiralarda çok pahalı burdan çıkıp istediğim gibi bi ev kiralasam nerden baksan en az 200 tl fark olcak
ama bu evdede bunalıyom :umursamaz:
bu topiğe gelenin utanma duyguları köreliyor galiba zemuszemus hemm yalan mı
seninkini leyleklermi getiriyo yoksa
julicim öyle deme, depponun bebeği, gece yastığının altına koyduğu bezelyeden oluştu lütfen....kaydirigubbakcemile3
zuckercim, bihtercim hoş geldiniz...:1hug:
julicim ben benimkini hatırlamıom iyi mi? oysaki ne çok isterdim aşk meyvemizin ne zaman meydana geldiğini bilmeyi :asigim: o nedenle krizaliti kıskanmış olabülürüm :kedi:
deppocum demek o kadar çokki sayısını hatırlamıyorsun...yarasın arkadaşımaaa!!!!:içelim:
ne hasetsin bacım yaaa zemuszemus
bende hatırlıyorum soğuk bir gündü günlerden cumartesiydi
yer tekirdağ kaydirigubbakcemile3 ama aşk meyvemiz kendi evimizde meydana gelmedi kafamçokkarıştı
çok mutluyum kızlar hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç süt içemiyordum.bulantılarım geçti dünden beri 1lt süt içtim.içine nesquik ekleyerek içiyorum çok güzel oluyo hedefim günde 1 lt içmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?