2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
heheheeh
desenize kızlar 9 ayın sonunda kocaman göbiş kocaman memiş ve kocaman popişimiz olacak

veeeeeeeeeeee

tüm bunların karşılığında dünya tatlısı bebeşlerimizalkisalkisalkis:sm_cool:

merhaba kızlar...
nasılsınız?
haftasnu iyi geçti inşallah herkes için. tüm geçmişi okuyamadım ama, mümkün olduğunca göz gezdirdim..

hayırlı olsun inşallahhhh... demek artık gerçek bebek şekline geliyor hakkatten.. kitaplarda yazılanlar doğruysa eğer... yaa ben çatlıcam meraktan yaaaaa

canım, allah çok sabır versin.. ben de yaşadım bilyorum.. şu an ne desek bizler boş senin için..
allah yardımcınız olsun inşallah.

kızlaaar duru çok güzel bir isim ama dikkatli olun her iki kız bebekten biri duru neredeyse...çocuk okula başlayıca sınıfta bir sürü duru olacak bunu hesaba katın derim....

valla şu anda, üst komşumuzun kızı Duru, arkadaşımın kızı Duru, kuzenimin kızı Duru, görümcemin kızı Duru, yazlıktaki 3 komşumuzun 3 kızının isimleri Duru.
hepsi 1-2-3 yaşlarındalar.. 7 tane saydım sanırım :)

Ben hisar hastahanesinde yaptırmayı düşünüyorum. henüz orda muayene olmadım. ayşe hanımı methediyor burda bazı hanımlar.
şu anki doktorum medical parkta... ama hastahaneden hiç memnun değilim..

medikal parkta ikili test 200 tl
hisar hastahanesinde ikili test 270 tl

cssa..... harka şeyler yazmışsın.. hepsi beni anlatıyordu sanki.
myocezn76 .. bize doktorumuz hiçbir şeyi yasaklamadı. hatta ısrarla, '' devam hayatınıza, hiçbir engel yok.. her şey yolundayken sex sınırlaması yapmak büyük cahilliktir... '' falan dedi. ancak biz, psikolojik olarak etkilendik heralde.. bir koruma içgüdüsü ile.. yapmıyoruz bişey... ama artık sinirler gerilmeye başladı sanırım..

maşşallah maşallah.. :)

anam anam.. benim midem falan bulanmıyor... yoksa kızım olmayacak mı yahu???

64 yalel 29 27 nisan 1 şubat 58 pıtpıtları duyduk.. haftaya kontrol

ben de içemiyordum, ben de bu sabah kahveli süt içtim ilk kes.. aynen çok mutlu oldum :) süt içmek insanı böyle mutlu eder mi yahu :))

DELİSİN KIZIM SEN YA :roflol::roflol::roflol:

valla bende süt içtiğime bu kadar sevineceğimi hiç düşünmezdim:) bebişler bizi ne hallere sokuyo:):):):):)

heheheeh
desenize kızlar 9 ayın sonunda kocaman göbiş kocaman memiş ve kocaman popişimiz olacak

veeeeeeeeeeee

tüm bunların karşılığında dünya tatlısı bebeşlerimizalkisalkisalkis:sm_cool:

GÖBİŞ, POPİŞ,MEMİŞ, BEBİŞ ÇOK KOMİKSİN YA ÇOK GÜLDÜM....sırnaşık şeysırnaşık şey

saol sevcanım
sen nasılsın bakalım
gittin mi doktora

Evet gittim doktora geçen Cuma
tahlil sonuçlarına baktı
iyi dedi
3.ayda demir ilacı vercekmiş
taaaaaaaaaaaa 1 ay sonraya randevu verdi
18 temmuzda gidicem bi daha doktora
o zaman 11 haftalık olucam
belki ikili testlerimi yaparız o zaman

ohh maşallah
sen şimdi bi ay da bekleyemezsin hee :roflol:

akşam mı oldu kızlar?

ben bugün 13:00 gibi kahvaltı yaptım... o vakitten beri de fil gibi yiyip içiyorum... akşam olduğunu da şimdi sizlerden farkettim.

krizalitt teşkrler deneyecem mısırı
sütü bende içemiyom asit birikiyo süt içince midemde ve akşama kadr ağzıma gelip gidiyo bgn ilk kez yemek yaptım kokusu üstüme sindiği için ve çok sıcak olduğu için duşumuda aldım geldim
ama bgn sadece 1 yumurta ve bir avuç lokum yedim ya benim bebiş çok zayıf olcak diye korkuyom
ya faydalı şeylerin hiç birini yiyemiyom

myocan laktozsuz süt dene su gibi mideye rahatsızlıkta vermiyor yerimseniben

kızlar benim göğüslerde 75 bdndi 95 bdne sığmıyolar ve uçlar acayip acıyo
ben bgn başladım bebyağı sürmeye drumda FıTO krem yazmış onuda geceleri sürcem
çönlemimi alim çatlayacağı varsa çatlıyomuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…