2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar enginar mevsimi şimdi.. yiyin, çok faydalı.
ben zorla pişiriyorum 3 haftadır. pek sevmem.. zorla yiyorum.. meleğime yarasın.
malum organları gelişiyor şimdi kuzuların..

oyyyy
evde olmayınca
ben ne çok şey kaçırıyorum yaaa
hepinizi öptüm canlar Şeniz

evet canım bursadayım.valal ben bebiş olmuyo diye bi doktora gidiyodum jinemedde yumurta takibi yaptırıyodum ama gerek kalmadı ben kendiliğimden hamile kaldım. şimdilik onu tanıdığım için ona devam ediyorum ama yazınburda olmıcam zaten artık okul başlarken yeni bir doktor arıcam. valal nereye gidiceğim konusunda kararsızım.nasıl güzelmi jimer. doktor ilgileniyomu. muayene ücreti nekadar. doğum ne kadarmış. ya kararsızım anlatasana biraz canım.:umursamaz:

kızlar göbüş topiğimizi actım
haydi bakalım sizlerinkinide bekliyorum :lepi:

2010 Ocak Annişlerinin Göbüşleri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

aaaa ne güzel şimdi hemen bakıcam.

ya canım çoook heyecanlıyım.inşalalh her şey güzel olur.akşam gelir gelmez yazıcam size.bu arada bırak giysileri o ultrason fotoları bile acı vermezmi bi şey olsa Allah korusun.Allah hepimizin bebişini korusun.

evet canım.ben daha geçen yıl hamile bile değilken gezerken bir bebk bornozu görmüştüm dayanamamış hemen almıştım. düşün bebk bile yoktu ozaman.bilmiyorum içimden gelirse alıcam.ama bırak onları dediğim gibi ben şimdiden bir albümde ultrason fotolarını biriktirmeye başladım. altına da ufak ufak şeyler yazıyorum. geçen bebşimizi özledik eşimle bakıyoruz. öptüm hep.ya öle işte aslınada okadar hatıurlatacak şey olurki.

ben zorla pişiriyorum 3 haftadır. pek sevmem.. zorla yiyorum.. meleğime yarasın.

aslında ben de alsam iii olur .

en son yaptığım enginar: enginarları haşlıyorsun bir yerde tam çanağa göre köfte yapıyorsun kızartıyorsun...köfteyi çanapa üstüne domates üstüne biber koyup kürdan saplıyorsun ve kısık ateşte pişiriyorsun benim koca bayıldı tek kelimeyle....

her yerde ayıklanmışları satılıyor enginarın... eskiden annem kaç saat enginar ayıklardı..
kociş alıyor 5 tane getiriyor.. bi pişirimlik zaten :)
tüketin.. çok faydalı.

hiç enginar yemedim ben
tadı güzelmi neye benziyoki acep :uhm:

hiç enginar yemedim ben
tadı güzelmi neye benziyoki acep :uhm:

neee... çok lezzetli değildir kanımca :)
zeytinyağlısını daha çok severim ben.. az pirinçli ve beyaz pişirince.. daha iyi oluyor tadı bence.
etli versiyonu da fena değildir... ki bugün onu yaptım ben... içine patates, bezelye, havuç da koydum.. enginarlar arada kaynadı velhasıl.. :)

eweettt sonunda hepiniz sızdınız di mi :)
ben hala kocişi bekliyorum.. ne uzun toplantıymış bu beya..
süt yaptım kendimi.. 2 hafta sonra bi denicem içmeyi bakalım..

ne diyosun yalel, bence enginar çok lezzetli!!! Çok orjinal bir tadı var...Nerelisin? Tabi memlektle de ilgili bu tür beğeniler...

ben bursalıyım.
ama kendimi fahri izmirli ilan ettim.. :)

şaka bir tarafa.. ailem çok sever enginarı.. ama ben pek sevmem. mecburen yapıyorum-yiyorum.
her şeyi pişiririm ben... bakladan nefret ederim. hayatta dokunamam-yiyemem. bitek onu yapamam-yiyemem.

onun dışında diğerlerini.. mesela kereviz :) sevmem ama pişirip yerim. çocuklarımıza örnek olucaz malum... :)

valla kimse yok madem.. ben de yatıcam.. iyi eceler herkeslere.. yarın görüşürüz...

sahsen kardeş mardes olmadık henüz :kedi: herifcazım kardes olmak istiyo ama ııı-ııhh ben olmam kaydirigubbakcemile
gelir gelmez, kimseyi gözüm görmez :) koşa koşa gidip alakadar olucam canımın içi ile :)
koca gün özlüyorum vallahi.. zaten kimsem yok yakınımda..
ailen falan yok mu :sinifsinif:
ben de burdaydım beni adam yerine koymamış julii:1no2:
opuyorumnanaktanŞeniz yoktun bacım yaww yoksa ne demeeek sana laf atmadan gecermiyin haa buralardan lmaz:
ne yedim nede yaptım
bana tarifini verse söle karısık olandan türlü gibi yapiimzemuszemus

kaydirigubbakcemile3 saol canım
seninkini bir cıkar pirr cıkar kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar göbişler süper valla benimkide 3 aylıktan fazla duruyo biraz daha büyüyünce nolcak bilmiyorum ikiz gibi dolaşcaz heralde sırnaşık şey olsun napalım onlar iyi olsunda

günaydın biz geldik...
iyiyiz kızlar çok iyyiz çok şükür Allahıma...
bizim kız ultrasonda 12+2 görünüyormuş, türkan teyze birz iri bir bebek olacak bence dedi...
kalp atışlarını duyduk...Allahım ne büyüksün...türkan teyze sesini açtı ultrasonun..tüm odaya yayıldı...ne ağladım ne ağladım...
cinsiyet sordu ütülü kocem...zavallı kocem....:roflol::roflol:
türkan teyze sadece bir tahminim var önümüzdeki ay üçlü taramada kesin öğrenecez dedi...
ütülü dayanamadı tabi tahminini sordu...türkan hanım da ona sordu...bence erkek dedi kocem...ahhh zavallı kocem...:roflol::roflol:
ozaman ben söylemiim dedi doktor...ütülü olsun söyleyn deyince bence yani %51 sadece kız dedi...ütülünün yıkıldığı an o andır...kendine gelemedi hala...
çok eğlendim çoookkkkk....
sabah erkenden kalktım...uzun uzun dua ettim Allahım isteyen herkese nasip etsin...
Allahım kimsecikleri bu duygudan mahrum bırakmasın...bizlere de bebeklerini bağışlasın inşallah...bu duyguyu yaşadıktan sonra yokluklarını göstermesin...:Saruboceq::Saruboceq:

:lepi: :lepi:
gözün aydı betişim
ayy cok mutlu oldum
kız haa :lepi:
rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…