kaydirigubbakcemile3 ne güzel yazmıssın :roflol: tak atıyorlar haa :roflol:
kız yalel senden benden baska kimse yok buralarda
millet uykuya yattı galiba kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ne güzel yazmıssın :roflol: tak atıyorlar haa :roflol:
kız yalel senden benden baska kimse yok buralarda
millet uykuya yattı galiba kaydirigubbakcemile3
ben de burdaydım beni adam yerine koymamış julii:1no2:
oyyyy
evde olmayınca
ben ne çok şey kaçırıyorum yaaa
hepinizi öptüm canlar Şeniz
sweetbaby sendemi bursadansın canım... hangi hastaneye gidiyorsun? ben bursaya yeni taşındım hangi hastaneye gidecegime karar veremedim en sonunda jimer de jale hanımı tavsiye ettiler ona gittim bugün. bebegimi gördüm 4 cm olmuş 10. haftanın içerisindeyiz 15 gün sonra gel cinsiyetini söyleyelim dedi.. hediyeye gelince annemde bana alınmaz diyor bende almıyorum hiç birşey..opuyorumnanaktan
kızlar göbüş topiğimizi actım
haydi bakalım sizlerinkinide bekliyorum :lepi:
2010 Ocak Annişlerinin Göbüşleri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
bence herşey yolnda sweet...benimki hareket etmiyordu ama kalbi atıyordu,tıkır tıkır..belki uyuyorsa minişin hareket ederken göremezsen üzülme olur m???
Ben cicilere bakıyorum ama almıyorum çünkü....istenmeyen bir olay yaşanırsa bana o cici çok acı verir, ben de 7 aydan önce pek birşey almayı düşünmüyorum, yine de sen farklı yaşayabilirsin, istiyorsan da al...aldın diye çocuğa bişi olacak değil...
ben demiştim en son.. 7. aydan önce almıcam bişey diye.. belki onu görmüşsündür sweet'çim :)
içine kurt düşmesin.. bu benim düşüncem.. annemden dolayı baskı altındayım aslında ben de...
istenmeyen bir olay yaşanırsa bana-bize o almış olduğumuz ciciler, baktıkça çok acı verirmiş.. ki düşününce de öyle.. kahrolurum ben onlara baktıkça...
allah muhafaza eylesin, korusun kuzuları da bizleri de... sonuç olarak, bu sebeple 7 aydan önce pek birşey almayı düşünmüyorum...
kızlar enginar mevsimi şimdi.. yiyin, çok faydalı.
ben zorla pişiriyorum 3 haftadır. pek sevmem.. zorla yiyorum.. meleğime yarasın.
malum organları gelişiyor şimdi kuzuların..
evet canım.ben daha geçen yıl hamile bile değilken gezerken bir bebk bornozu görmüştüm dayanamamış hemen almıştım. düşün bebk bile yoktu ozaman.bilmiyorum içimden gelirse alıcam.ama bırak onları dediğim gibi ben şimdiden bir albümde ultrason fotolarını biriktirmeye başladım. altına da ufak ufak şeyler yazıyorum. geçen bebşimizi özledik eşimle bakıyoruz. öptüm hep.ya öle işte aslınada okadar hatıurlatacak şey olurki.
aslında ben de alsam iii olur .
hiç enginar yemedim ben
tadı güzelmi neye benziyoki acep :uhm:
neee... çok lezzetli değildir kanımca :)
zeytinyağlısını daha çok severim ben.. az pirinçli ve beyaz pişirince.. daha iyi oluyor tadı bence.
etli versiyonu da fena değildir... ki bugün onu yaptım ben... içine patates, bezelye, havuç da koydum.. enginarlar arada kaynadı velhasıl.. :)
kızlar göbüş topiğimizi actım
haydi bakalım sizlerinkinide bekliyorum :lepi:
2010 Ocak Annişlerinin Göbüşleri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
sahsen kardeş mardes olmadık henüz :kedi: herifcazım kardes olmak istiyo ama ııı-ııhh ben olmam kaydirigubbakcemilehe valla... nerde bu kadınlar :)
anam millet kocasıylan muhatap bu vakitte..
zaten kardeş olduk hepberaber kocalarla epeydir.. bir de yemeğini aşını alakasını eksik etmeyelim diyolar.. doğru diyorlar :)
benim bey, bu akşam az geç kalacak.. toplantıda.
ailen falan yok mu :sinifsinif:gelir gelmez, kimseyi gözüm görmez :) koşa koşa gidip alakadar olucam canımın içi ile :)
koca gün özlüyorum vallahi.. zaten kimsem yok yakınımda..
opuyorumnanaktanŞeniz yoktun bacım yaww yoksa ne demeeek sana laf atmadan gecermiyin haa buralardanben de burdaydım beni adam yerine koymamış julii:1no2:
ne yedim nede yaptımkızlar enginar mevsimi şimdi.. yiyin, çok faydalı.
ben zorla pişiriyorum 3 haftadır. pek sevmem.. zorla yiyorum.. meleğime yarasın.
malum organları gelişiyor şimdi kuzuların..
lülülülülülü
koca göbüşlüleeeersırnaşık şey
benim ki ancak dikkatli bakarsan belli oluyo:teytey:
şaka şaka çok yakışmış ikinizinki dea.s.
allah tamamına erdirsin hepimizinkiniopuyorumnanaktan
günaydın biz geldik...
iyiyiz kızlar çok iyyiz çok şükür Allahıma...
bizim kız ultrasonda 12+2 görünüyormuş, türkan teyze birz iri bir bebek olacak bence dedi...
kalp atışlarını duyduk...Allahım ne büyüksün...türkan teyze sesini açtı ultrasonun..tüm odaya yayıldı...ne ağladım ne ağladım...
cinsiyet sordu ütülü kocem...zavallı kocem....:roflol::roflol:
türkan teyze sadece bir tahminim var önümüzdeki ay üçlü taramada kesin öğrenecez dedi...
ütülü dayanamadı tabi tahminini sordu...türkan hanım da ona sordu...bence erkek dedi kocem...ahhh zavallı kocem...:roflol::roflol:
ozaman ben söylemiim dedi doktor...ütülü olsun söyleyn deyince bence yani %51 sadece kız dedi...ütülünün yıkıldığı an o andır...kendine gelemedi hala...
çok eğlendim çoookkkkk....
sabah erkenden kalktım...uzun uzun dua ettim Allahım isteyen herkese nasip etsin...
Allahım kimsecikleri bu duygudan mahrum bırakmasın...bizlere de bebeklerini bağışlasın inşallah...bu duyguyu yaşadıktan sonra yokluklarını göstermesin...:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?