sevcann biz senle aynıyız canım, aynı gün doğuralım tamam mı? vereliniortak
hem de nasıl burnundan cıkarsa butun gun acıyor yetmıyor gıbı kokusu da gıtmıyor kafayı sıyırıyordum ama benım ıstısna kızlar ben cok agır mıgren krızı gecırıyorum 24 saatte 30 uzerı cıkarınca nereden cıkacagını sasırıyor o da delikafadulden
:mymeka: ne işin var pc basında git yat dinlen :kedi:
kızlar şu alet vardı ya adını tam olarak doğru hatırlamayabilirim steteskopmuydu neydi şimdi onunla dinlemeye çalıştım bebişin kalbini ama o aletle duyulmuyo şu anda geçmiş sayfalarda bi arkadaş yazmış duyulurmu diye evde hazır vardı benim denedim bilginiz olsun alıcak olan varsa boş yere almayın şuanda belki ilerde duyulur ben ara ara deniycem bilgi veririm size
karında dedigim rahimdeymiş yani bol bol dinlen dedi.benim ara ara oluyo çok degil ama rahatsız ediyo yinede.geçen hafta bi gün bütün gün boyunca çıkardım su bile içemedim acile gittik idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç verdiler geçti ,bi o zaman bulantının ne demek oldugunu anladım :1shok: şuan çok hafif oluyo yemek yiyince geçiyo.bide tansiyonum çok düşüyo benim tuzlu yiyorum onuda bi şekilde hallediyorum.sen tanışmamışsın çok güzel valla olmaz inşallahta. sen ne kadarlık hamilesin?opuyorumnanaktansağlıklı olduktan sonra önemli değil tabikide kilo karında kanama
olduğunu bilmiyodum ilk kez duygum dikkat et kendine
bulanti kusman oldumu peki
Rabbime şükürler olsun bende hiç olmadı sanırım genetik faktörlerle de alakalı
annemde de hiç olmazmış 3 tane ablam var onlarda da olmadı .
benim dünden beri midem ağrıyor tam artık bulantılardan kurtuldum derken midem ağrımaya başladı. hani bi yeriniz çürür dokununca acır ya hareket edince ve dokununca aynen öyle acıyor ve ağrıyor. böyle şikayeti olan var mı? ya da bu durumda ne yapılması gerektiğini bilen?? bu arada 12+4'üm.
benim dünden beri midem ağrıyor tam artık bulantılardan kurtuldum derken midem ağrımaya başladı. hani bi yeriniz çürür dokununca acır ya hareket edince ve dokununca aynen öyle acıyor ve ağrıyor. böyle şikayeti olan var mı? ya da bu durumda ne yapılması gerektiğini bilen?? bu arada 12+4'üm.
draeje sende hosgeldin nerelerdesin bakim :1hug:
kızlar benim gittiğim doktorda 4 boyutlu ultrason var sanırım
gerçi sormadım ama isminin altında falan, antetli kağıtlarda hep yazıyo 4 boyutlu ultrason falan diye
3 boyutlu ile 4 boyutlu arasında ne fark var
ayrıca 4 boyutlu ultrasona girersem ben benden ayrıca para ister mi sizce?
ay ay ay.. aman allah korusun... seninki hakkatten berbat bişeymiş.
ben yataktayım zaten :)
ara ara kalkıyorum.. lavabo için. onun dışında yataktayım.
12. haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum ben draje, haftaya bi denesene... bize de haber ver olur mu :)
bu arada steteskopun evde ne işi vardı:)
gerçi sormadım ama isminin altında falan, antetli kağıtlarda hep yazıyo 4 boyutlu ultrason falan diye
karında dedigim rahimdeymiş yani bol bol dinlen dedi.benim ara ara oluyo çok degil ama rahatsız ediyo yinede.geçen hafta bi gün bütün gün boyunca çıkardım su bile içemedim acile gittik idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç verdiler geçti ,bi o zaman bulantının ne demek oldugunu anladım :1shok: şuan çok hafif oluyo yemek yiyince geçiyo.bide tansiyonum çok düşüyo benim tuzlu yiyorum onuda bi şekilde hallediyorum.sen tanışmamışsın çok güzel valla olmaz inşallahta. sen ne kadarlık hamilesin?opuyorumnanaktan
arkadaşlar bebişlere isim düşündünüzmü hiç biz kız olursa eylül erkek olursa deniz koyucaz inşallah
arkadaşlar bebişlere isim düşündünüzmü hiç biz kız olursa eylül erkek olursa deniz koyucaz inşallah
ben hep kızım olacak gibi hissediyorum kız isimlerine bakıyorum ama çok zor
şuan bişey bulamadım eşimde fikir vermiyo cinsiyetini öğrenene kadar söylemiycekmiş
ay allahım ya.. bu bulantı ve istifra halleri 6-7-8. haftalarda olmuyor muydu? öyle diyordu deneyimliler diye hatırlıyorum ben ya...
bugün 4 oldu bu...
doktoru mu arasam ben yaa
11. haftaya girdim hala bulantılaaaaarkafamçokkarıştı.tam galiba bitti iyiyim artık diyorum lavaboya zor yetişiyorum :bbo:ne zaman bitecek bu yaaaaaaaaaaa:1shok:
bende yarın 13. haftayı bitiriyorum cinsiyetlerine zaman öğrenebiliriz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?