2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

ay ay ay.. aman allah korusun... seninki hakkatten berbat bişeymiş.

:mymeka: ne işin var pc basında git yat dinlen :kedi:

ben yataktayım zaten :)
ara ara kalkıyorum.. lavabo için. onun dışında yataktayım.

12. haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum ben draje, haftaya bi denesene... bize de haber ver olur mu :)
bu arada steteskopun evde ne işi vardı:)

hakkaten Allah korusun hepinizi arkadaslar :))) yalnız bu kadar cıkarmaya gore kılo vermedım ben durdugu anda ne bulursam yıyorum hıc bos durmuyor agzım zaten bos dursa mıdem bulanıyor. yaklasık 3 ayda 1.5 kılo bıle aldım :))

karında dedigim rahimdeymiş yani bol bol dinlen dedi.benim ara ara oluyo çok degil ama rahatsız ediyo yinede.geçen hafta bi gün bütün gün boyunca çıkardım su bile içemedim acile gittik idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç verdiler geçti ,bi o zaman bulantının ne demek oldugunu anladım :1shok: şuan çok hafif oluyo yemek yiyince geçiyo.bide tansiyonum çok düşüyo benim tuzlu yiyorum onuda bi şekilde hallediyorum.sen tanışmamışsın çok güzel valla olmaz inşallahta. sen ne kadarlık hamilesin?opuyorumnanaktan

benim dünden beri midem ağrıyor tam artık bulantılardan kurtuldum derken midem ağrımaya başladı. hani bi yeriniz çürür dokununca acır ya hareket edince ve dokununca aynen öyle acıyor ve ağrıyor. böyle şikayeti olan var mı? ya da bu durumda ne yapılması gerektiğini bilen?? bu arada 12+4'üm.

kızlar benim gittiğim doktorda 4 boyutlu ultrason var sanırım
gerçi sormadım ama isminin altında falan, antetli kağıtlarda hep yazıyo 4 boyutlu ultrason falan diye
3 boyutlu ile 4 boyutlu arasında ne fark var
ayrıca 4 boyutlu ultrasona girersem ben benden ayrıca para ister mi sizce?

ılık şekerlı su iç yarım bardak kadar ne kadar erıtebılırsen ıcınde bu arada :)) talcid te bana serbest ama agrı keser mı bılemıyorum bulantı ıcın mıdemı zorlayınca bır tane ıcıyorum. ama şekerli suyu dene mutlaka ılık olsun.

ah canım.. geçmişler olsun sana da..

ne tuhaf tuhaf rahatsızlık belirtileri sayar olduk :)

kızlar ben azıcık uyumak istiyorum... görüşürüz.

yaa ben de anlamadım 3 ıle 4 arasındakı farkı bırı seslı olabılır mı ya da renklendırılmıs!!

stetoskop eski tip tansiyon aletinin içinde vardı cnm tansiyon aletinde sorun var ama o hala sağlammm :)))))) haber veririm tabi vermem mi duyar duymaz tabi duyabilirsem

bence ayrıca para almaz çünkü sen talep etmiyosun onun muayenehanesinde var kendisi sokçak seni 4 boyutluya

bugün tam 9 haftalık

arkadaşlar bebişlere isim düşündünüzmü hiç biz kız olursa eylül erkek olursa deniz koyucaz inşallah

arkadaşlar bebişlere isim düşündünüzmü hiç biz kız olursa eylül erkek olursa deniz koyucaz inşallah

ben hep kızım olacak gibi hissediyorum kız isimlerine bakıyorum ama çok zor
şuan bişey bulamadım eşimde fikir vermiyo cinsiyetini öğrenene kadar söylemiycekmiş

kızlar gittiniz yine yaaa:gitme: daha hasret gideremedik ama neyse kocişleriniz gelcek di mi hadi bakalım benim kocişte birazdan gelir kendinize ii bakın bende kaçtım

kızlar az önce bir sitede streteskop ile ancak 20.haftadan sonra net bir şekilde kalp atışlarını dinleyebilirsiniz diyor yani acele etmeye gerek yok 12.haftada dinlenenler özel aletlerle oluyor onlarda 90 tl civarı bence gereksiz düzenli kontrole gidiliyorsa böyle bir aletin gereği yok bence.

evet ben düşündüm çok önceden belliydi aslında erkek olurdsa deniz kemal koyucam. kemal babamın. torununda yaşasın ismi istiyorum. babmı geçen yıl kaybettim.
kız olursa nehir düşüünüyorum ama değişebilir bakıcaz.

ben hep kızım olacak gibi hissediyorum kız isimlerine bakıyorum ama çok zor
şuan bişey bulamadım eşimde fikir vermiyo cinsiyetini öğrenene kadar söylemiycekmiş

valla kız ismi bulmak daha zor gibi sanki.baklım cinsiyet bi belli olsun araştırırız artık.

genelde iyi yerlerde 4 boyutlu ultrason oluyo. zaten ekranından falan da oluyo. biraz daha gelişmiş bi alet.incecik tv ekranı gibi. ama bence 3dli ya da 4dli diye fiyat farkı olmaz. doktorunda hangisi varsa onla bakar.sonuçta muayene ücreti alır.ve sesini duyabilmen için kalp atışının da doppler olması gerekiyo sanırım.

ay allahım ya.. bu bulantı ve istifra halleri 6-7-8. haftalarda olmuyor muydu? öyle diyordu deneyimliler diye hatırlıyorum ben ya...
bugün 4 oldu bu...
doktoru mu arasam ben yaa

valla bnimde 7. hafta gibi başladı hala devam. bazen bi geliyo banyoya zor yetişiyorum. bazense hiçbişi yok.

11. haftaya girdim hala bulantılaaaaarkafamçokkarıştı.tam galiba bitti iyiyim artık diyorum lavaboya zor yetişiyorum :bbo:ne zaman bitecek bu yaaaaaaaaaaa:1shok:

canım normal ilk 3-4 ay oluyo diyolar. aynen bizde de var. okadar zorla bişeyler yiyoruz ama sonra çıkıveriyolar gıcık oluyorum.

bende yarın 13. haftayı bitiriyorum cinsiyetlerine zaman öğrenebiliriz acaba

canım 2li test zmanı eğer gösteriyosa söylüyolarmış. ama sana az kalmış 16. haftada kesin söylüyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…