kızlar ben çok heyecanlıyım ya. yarın doktor randevum var. umarım he şey yolundadır. bebişim hareket eder de görürüm inşalalh. yarın doktor çıkışı bebişime bir hediye alıyım diyorum.bi cici. gerçi cinsiyetini bilmiyorum ama sizce erkenmi.bazıları kurt düşürüyo insanın içine 7 aydan önce alınmaz falan.hııı ne dersiniz.
benimde bugün tam 9 haftalık aynı gidiyoruz bakalım hangimiz önce doğrucaz :dance:
geçenlerde eşi anahtarı unutan ve kapı delğinden bakıp korkan da sen midin gönül??kızlar gunaydınn dun aksam ustu hıc ii degıldım.
esım kaza yapmıs banada haber vermedıler.gec haberım oldu.
Allah korumuskı esımde hıc bır sey yok gozu morarmıs azcık o kadar.
esıme carpan aracda kacmıs gıtmıs.o kadar hızlı carpmıskı arabanın yonu ters ıstıkamete bakmıs ve o an onundekı arabaya arkasıyla carpıyo.zıncırleme kaza gıbı.vurupta kacan arabanın sahıbı gece yatagında nasıl huzurla yattı bılmıyorum.allahından bulsun..arabanın arkası gocmus o kadar servıse goturcez o duzelcekk.
bugun bebısımızı gormeye gıtcez ıns ordan guzel haber alırız..
kızlar ben çok heyecanlıyım ya. yarın doktor randevum var. umarım he şey yolundadır. bebişim hareket eder de görürüm inşalalh. yarın doktor çıkışı bebişime bir hediye alıyım diyorum.bi cici. gerçi cinsiyetini bilmiyorum ama sizce erkenmi.bazıları kurt düşürüyo insanın içine 7 aydan önce alınmaz falan.hııı ne dersiniz.
kızlar bende hamile olduğuma dair hiçbir belirti yok bu yüzden teleş yapıyorum acaba bebeğim iyimi diye 13.haftaya girdim kilo almam dışında hiçbir belirtim yok başlarda biraz göğüs ağrım oldu şimdi oda geçti kasık ağrılarımda artık yok bebeğimi hatırlatacak bişe yok anlıyacağınız ama buda kötü bence hergün bebeğim yaşıyormu acaba diye düşünmekle geçiyor.
kontrol gününe bir hafta kaldı yani 13.hafta dolunca gidecem ikili için geçmi olur sizce doktorum kongreye gitmiş ancak 1 temmuzda ikili için randevu verdi nasıl beklicem bilmiyorum.
yaa ben de anlamadım 3 ıle 4 arasındakı farkı bırı seslı olabılır mı ya da renklendırılmıs!!
stetoskop eski tip tansiyon aletinin içinde vardı cnm tansiyon aletinde sorun var ama o hala sağlammm :)))))) haber veririm tabi vermem mi duyar duymaz tabi duyabilirsem
arkadaşlar bebişlere isim düşündünüzmü hiç biz kız olursa eylül erkek olursa deniz koyucaz inşallah
kızlaaar normal doğumda ısrarcı olun...bu ülkede doktorlar sık dava açılıyor ve güvencemiz yok diye takır takır kesiyorlar, onların her açıdan işlerine geliyor, randevu ile doğum, bıçak parası, kısa süre ve risk yok...ama anne için de bebiş için de en sağlıklısı normal olanı ...bebek ile anne arasındaki ilişki birlikte verilen mücadele ile en başta kuruluyor, anne bayılmadığı için bebek ile ilişkisini hiç sektirmeden sürdürüyor... bebek akciğerleri baskılandığı için ciğerlerindeki suyu atıyor ve havayı içine direk çektiği için oksijen sıkıntısı olmuyor...bu arada ben doğurduğum gibi yıkatmadan hemen çıplak tenime alacağım, bu da çok önemli...doktorların oyununa gelmeyin onlar kendilerini düşünüyor......1Ablamdan biliyorum...
kızlar göbüş topiğimizi actım
haydi bakalım sizlerinkinide bekliyorum :lepi:
2010 Ocak Annişlerinin Göbüşleri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
krizalit sen kaçıncı haftada gitmiştin doktora bende 10 haftalıkken gitmiştim benimkide hareket etmiyordu ama kalbi atıyordu doktorda herşey yolunda dedi ama ben hareket ederken göremedim diğie çok üzüldüm bazıları 8-9 haftalıkken görmüğşler haraketlerini inşallah bir sorraki kontrolde görürüz bebişlerimizin hareketlerini
bu arada bu akşam avrupa yakasının son bölümüüüümafoldumben
nedir bu krizalit? ne gibi bi önemi varmış... bilelim de, biz de öyle yapalım :)
çünkü anne karnından soğuk ve bol ışıklı ortama çıkan bebek yoğun bir travma yaşarmış, anne ile teması kısmen rahatlatıp güven verirmiş- neo freudçular böyle der- biliyorsunuz anne sakin olmalı, kaygılı olmamalı, klasik müzik dinlemeli bebek hisseder falan derken bebeğin bilnç altı daha döllenmeden itibaren kayıtlara başlamasını kastediyorlar...kısaca doğum travmasını bebek için daha katlanılabilir kılmak için öyle yapıcim yalelciğim..Allah o günleri gösterirse tabiki...opuyorumnanaktan
nedir bu krizalit? ne gibi bi önemi varmış... bilelim de, biz de öyle yapalım :)
çünkü anne karnından soğuk ve bol ışıklı ortama çıkan bebek yoğun bir travma yaşarmış, anne ile teması kısmen rahatlatıp güven verirmiş- neo freudçular böyle der- biliyorsunuz anne sakin olmalı, kaygılı olmamalı, klasik müzik dinlemeli bebek hisseder falan derken bebeğin bilnç altı daha döllenmeden itibaren kayıtlara başlamasını kastediyorlar...kısaca doğum travmasını bebek için daha katlanılabilir kılmak için öyle yapıcim yalelciğim..Allah o günleri gösterirse tabiki...opuyorumnanaktan
hee.. nladım :)
bu arada ben de bebeğim tv izliyorum tüm gün...
orda da, diyorki.. bebek doğar doğmaz anneyi özlemeye başlarmış. mümkün olduğunca çabuk anne ile temas etmeliymiş.. anneyle temas eder etmez rahatlarmış ve emme refleksi çalışmaya başlarmış.. hemen emmek istermiş..
ayyyy allah o günü bi gösterse... allahım bi görsek... kurban kesçem :)
hee.. nladım :)
bu arada ben de bebeğim tv izliyorum tüm gün...
orda da, diyorki.. bebek doğar doğmaz anneyi özlemeye başlarmış. mümkün olduğunca çabuk anne ile temas etmeliymiş.. anneyle temas eder etmez rahatlarmış ve emme refleksi çalışmaya başlarmış.. hemen emmek istermiş..
ayyyy allah o günü bi gösterse... allahım bi görsek... kurban kesçem :)
anne karnında belgeselinde dikkat ettim doğan bebeği direk yıkamadan annenin göğsüne vermişlerdi...
anne karnında belgeselinde dikkat ettim doğan bebeği direk yıkamadan annenin göğsüne vermişlerdi...
evet ben de şimdi düşündüm.. tv'de de bisürü doğum anı izliyorum ben.. bebeğim tv'de yani.
orda da çıkar çıkmaz... löp diye annenin göğsüne yatırıyorlar.. kordonu bile kesmeden yani.. alttan alıp.. tak atıyorlar anneye..
evet ben de şimdi düşündüm.. tv'de de bisürü doğum anı izliyorum ben.. bebeğim tv'de yani.
orda da çıkar çıkmaz... löp diye annenin göğsüne yatırıyorlar.. kordonu bile kesmeden yani.. alttan alıp.. tak atıyorlar anneye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?