2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
yalel seni Şubat anneleri topiğinde yakaladımkaydirigubbakcemile
bi Ocak bi Şubat
iki arada maşallah ne çenelisinkaydirigubbakcemile3

yalel seni Şubat anneleri topiğinde yakaladımkaydirigubbakcemile
bi Ocak bi Şubat
iki arada maşallah ne çenelisinkaydirigubbakcemile3

allaahh bi çene vermiş
bakalım oğlusu oluncada bu kadar kosabilcekmi ocaktan subata

kızım sen yakında mart analarınada gecersin :roflol: :roflol:

52 -Hepmavi-yaş 31/15 nisan sat/19 ocak tahmini doğum tarihi/10 haftalık hamile/kontrol 16 temmuz

Ekledim umarım becerebilmişimdir

Göbüşlerin fotolarına baktım yerimseniben
Bugün kontrolüm vardı 2 hafta sonra ikili testim yapılacak.Ben hala bu ultrasondan bişey anlamıyorum.Azıcık daha şekillenip şemallenseler anlamak daha kolay olacak.

benim midem cayır cayır yanıyor iki gündür ne yapacam bilmiyorum su içmekten bi hal oldum mide yanmasını geçirmenin yolunu bilen varmı yada benim gibi midesi yanan varmı

kızlar merhabalar hepinize ,ocak annişleri bu listelere bizide ekleyin SAT:24 mart kilo:65 yaş:28 13+2 günlük bebişimizin 3 lü tarama testi 20 temmuzda ikili test sonuçları iyiydi,bebişimde iyi çok şükür bugün doktordan geldik,göbüşümüz çıkmamış daha bizim yani bakanlar hamile olduğumu anlamıyor,diğer topicte göbeklerinizi gördüm çok şekkerdi:) hepinize iyi akşamlar

gidecem yarın canım ama cinsiyeti söylecegini sanmam dr. 4 aylıkken veya 5te söylerimm dedi..lmaz:

gidecem yarın canım ama cinsiyeti söylecegini sanmam dr. 4 aylıkken veya 5te söylerimm dedi..lmaz:
ya bizim doktorlarmı uyuz hoş benimki uyuzda:) surat beş karış,insan bişey sormaya korkuyor,ya herkes 3. ayda öğreniyor benimki de 4 yada 5. ayda ancak söyleyebilriim dedi

rana able canım nasıl gıdıyor napıyosun bende bu topiğe geçtım hatırladınmı bende 11. haftadayım onumuzdekı haftadan sonra kontrolüm var pıtpıtları duyduk doktorumu değiştım bende

canim hosgeldin
burada klomen topiginden birkac arkadasimiz daha var
sweetbaby, kadus, hulyaeyup
bende seni merak ediyordum
dogum tarihlerimiz birbirine cok yakin
Insallah saglikli, hayirli dogumlar gorup
buradan paylasacagiz duygularimizi..

ben 12 haftalık hamileyim 1 temmuzda 2 li taramam var doktor pozisyonu uygunsa cinsiyetinide ozaman söylerim dedi inşallah benim bebiş gösterir yoksa üçlü teste kalacaz sizin ultrasonlar eski tipmi acaba belki o yüzden söyliyemiyorlardır.

ben 12 haftalık hamileyim 1 temmuzda 2 li taramam var doktor pozisyonu uygunsa cinsiyetinide ozaman söylerim dedi inşallah benim bebiş gösterir yoksa üçlü teste kalacaz sizin ultrasonlar eski tipmi acaba belki o yüzden söyliyemiyorlardır.

biraz kestireyim dedim
üsttekilerin müzik sesinden uyuyamadım lmaz:
uf yemek yapmam lazım
ne yapacağımıda şaşırdım
saatte 6 tı olmuş yaaa:shok:

alla alla.. çok ilginç.. bakalım bizimki ne dicek :)

biraz kestireyim dedim
üsttekilerin müzik sesinden uyuyamadım lmaz:
uf yemek yapmam lazım
ne yapacağımıda şaşırdım
saatte 6 tı olmuş yaaa:shok:

valla ben de yapmadım bişey..
ne yapıcam onu da bilmiyorum... tavsiyesi olan varsa.. bana da söylesin lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…