- 10 Mayıs 2008
- 781
- 24
- 298
- 42
kızlar resim nasıl ekliyoruz
ikindide başlayıp yatana kadar süren başağrısı başladı bende kızlar, 3 gündür....şakaklarımdan başlıyor hareket edince, özellikle yattığım yerden kalkarken çok ağrıyor...var mı sizde de başağrısı ne yapıyorsunuz?
oo tam olarak hangi haftaın belirtileri arasında bilemiyorum ama.. bildiğim kadarıyla, birkaç hafta sürebilecek olan bir şiddetli başağrısı durumu, gebelikte oluyor. normalmiş yani.
ama dediğim gibi zamanını bilemiyorum.
arkadaşım geçen sene yaşadı... 2 hafta falan sürdü.. ağlaya ağlaya yatıyordu karanlıkta kendi kendine...
ıslak havlu koyuyordu alnına.. buzlu havlu hatta. ama etkili olup olmadığını bilmiyorum...
ama sanırım işe yaramasaydı yapmazdı.
bi dene istersen.
gerçekten çok can sıkıcı yaaa, ben hamilelik belirtilerinde şikayet etmeyecem sözü vermiştim kendime ama bu gerçekten fena....arkadaşın kadar kötü değil ama hoş da değil, umarım onun kadar uzun sürmez...neden oluyormuş acaba...?
bu altta cıkan bebeyi gecen sene falan yapmıstım o zaman bebişim gelmiyyordu
şimdi nasıl cıkmıs oraya annamadım :uhm:
kızlar listeyi koymusam eksiği olan
aa ben yokum diyen varsa tüm bilgileri versin yazalım
yada kendinizde yapabilirsiniz liste ortada dolansın baska türlü basa cıkamaycam kaydirigubbakcemile3
kızlar selamlar bi kaç gündür giremedim .umarım herkes iyidir.cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar olmuş.ne güzel.ben de 2 hafta sonra filan öğrenirim heralde hayırlısıyla.Allahım eli ayağğ düzgün hayırlı evlatlar verir inşallah özürsüz kusursuz hepimize inşallah.kandilimiz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah.hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?