günaydınnn kızlaar...
dün dra gıttım cok güzel haberlerle dondum...Allahım dunden berı yerdemıyım goktemıyım bılmıyorum.
bu benım 2.hamılelığim ilk bebeğimi 13 haft. kürtaj olmustum.Ense kalınlığı cok yuksek cıkmıstı karnında odem vardı coook uzulmustum kendımı oyle kaptırmıstımkı ona
şimdi dün dra gıderken oyle korkarak gıttımkı hatim indirdim resmen o ultrason masasına yattım kalbım duruyodu resmen yıne bısey yasarsam dıye cok korkuyodum.. yaşasın yaşasın ense kalınlığı normal cıktı cok düzgun bı bebek keseye cok güzel yerlesmıs dedı arkadaslar o kadar mutluyumkı ya anlatamam..dunden berı 32 dişim gözüküyor:)sizi okuyodum ama pek fazla yazmıyodum cunku hep korkum vardı
ALLAHIMA bınlerce şükür olsun.Hepimiz sağlıkla doğuralım inşaaallahhh
BU ARADA DR KIZ DEDI....KIZIM OLUCAKMIS BENIMMMM
pumpcum güzel haberlerini bekliyoruz yerimseniben
ayvalık canım benim kızımız geliyor hee cok sevindim
yaa ben kız haberlerine daha cok seviiyom niese kaydirigubbakcemile3
çok güzel bi haber canım,hayırlı olsun,sağlıkla gelsin bebeğin,bu arada prenses geliyomuş,bu kadar prensin arasına bi prenses lazımdı zatenzemuszemus
benimde baştan beri çoğu zaman ağrım var şiddetlendiğide olduikindide başlayıp yatana kadar süren başağrısı başladı bende kızlar, 3 gündür....şakaklarımdan başlıyor hareket edince, özellikle yattığım yerden kalkarken çok ağrıyor...var mı sizde de başağrısı ne yapıyorsunuz?
Herkese hayırlı kandiller.Allahım 2010 Ocak ayı annelerine sağlıklı sıhhatli,eli ayağı düzgün,akıllı fikirli,anasına babasına ve vatanına hayırlı evlatlar nasip etsin.AMİN.Hiçbirimizin kolunu,kucağını evlatsız koymasın.Uğraşıp da "anne "olma sıfatını kazanmaya çalışan tüm kadınlara da bebekler nasip eylesin.AMİN.Bizleri de sağsalim evlatlarımıza kavuştursun.AMİN.
kanka uykun gelmiyomu senin akşama kadar iş yerinde yorulmı-uyomusun ne gece gezmsiselam yavrukuşlar nassınız
kocem halı saa macına gitti
bende bebişşlere dua ettim geldim
ayy makinada bitti çamasırları kim assak bu saatte
bide daha gezmeye gitcezz :uhm:
herhalde 2 gibi geliriz artık
bu altta cıkan bebeyi gecen sene falan yapmıstım o zaman bebişim gelmiyyordu
şimdi nasıl cıkmıs oraya annamadım :uhm:
canım gözün ydıngünaydınnn kızlaar...
dün dra gıttım cok güzel haberlerle dondum...Allahım dunden berı yerdemıyım goktemıyım bılmıyorum.
bu benım 2.hamılelığim ilk bebeğimi 13 haft. kürtaj olmustum.Ense kalınlığı cok yuksek cıkmıstı karnında odem vardı coook uzulmustum kendımı oyle kaptırmıstımkı ona
şimdi dün dra gıderken oyle korkarak gıttımkı hatim indirdim resmen o ultrason masasına yattım kalbım duruyodu resmen yıne bısey yasarsam dıye cok korkuyodum.. yaşasın yaşasın ense kalınlığı normal cıktı cok düzgun bı bebek keseye cok güzel yerlesmıs dedı arkadaslar o kadar mutluyumkı ya anlatamam..dunden berı 32 dişim gözüküyor:)sizi okuyodum ama pek fazla yazmıyodum cunku hep korkum vardı
ALLAHIMA bınlerce şükür olsun.Hepimiz sağlıkla doğuralım inşaaallahhh
BU ARADA DR KIZ DEDI....KIZIM OLUCAKMIS BENIMMMM
selam kızlar günaydınnnnnnn.......
fün bebişimi gördüm 2 kez çok tatlıydı=)
doktor ikili test için erken 10 gün sonra yapalım dedi.....
geçen hafta verdiğim tahliller iyi çoktı bi sorun yok çok şükür.....
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
bebişlerimi görmeye gidicem bu öğlen çok heyecanlıyımzemuszemusopuyorumnanaktan
kanka uykun gelmiyomu senin akşama kadar iş yerinde yorulmı-uyomusun ne gece gezmsi
olum biz hamileyiz diye herşeyi kıstık
sen normal yaşantına devam ediyon cadııııııııııııı
dr bana 2 saat uzaklıkta olan yola çıkma dedi
oysa benim programlarım vardı
sonrada gitmeden önce gel ona göre dedi
ayrıca siz kartlılara özel imzalar geri dönmüş
hayırlı ola :umursamaz:
seninde gözün aydın sivriş
canım bugun doktora ne için gideceksin.kızlar bişey sorcam???????? ben pzartesi balıkesire gidicem bugun 12.haftaya girdim herhalde bugun gitsem doktor ikili testi yaparmı sizinkiller ne zman oldu acil cevap????????????????*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?