valla ben uyucam nerdeyse pijama partisini başlatamadık hehe
ayşegül al işte resmimm:))))))
selam hatunlar....
maşallahhh, kimse yoktur dedim ama bayağı kalabalıkmışş....
pijama partisi heee... bende giydimmm (hoş hastayıom diye çıkardığım söylenemez ama olsunn)
gündüz yatınca uykum gelmedi, bi bakınayım demiştim..
geçmiş olsun serap.
ayşegül, allah kavuştursun cnm. kocişi göndermişsin.
07papatya+, fatos0808+, gokceber, maksimen+, mydarling, sibelce0+ tek tek selamlarrrr
hadi kızlar herkes kocasıyla nasıl tanıştığını anlatsınaklinialirimsmile
partiye başlayak...
selam hatunlar....
maşallahhh, kimse yoktur dedim ama bayağı kalabalıkmışş....
pijama partisi heee... bende giydimmm (hoş hastayıom diye çıkardığım söylenemez ama olsunn)
gündüz yatınca uykum gelmedi, bi bakınayım demiştim..
geçmiş olsun serap.
ayşegül, allah kavuştursun cnm. kocişi göndermişsin.
07papatya+, fatos0808+, gokceber, maksimen+, mydarling, sibelce0+ tek tek selamlarrrr
akannehirakannehir:1shok:
ayşegül al işte resmimm:))))))
kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
aleykümslm canım
geçmişolsın
ayy anacım çok fenasın.bak bi yolunu buyon haa.bakıyom çok dinçsin .tabi anan baktı uşaklara.sen dirildin geldin..kaydirigubbakcemile3
önce sen anlat ozaman..nasıl tavladın de helekaydirigubbakcemile3
selam hülyacım..sağol canım gitti valla.aman son nokta olsun gayrı sıkıldım.artık yerleşmek istiyorum.off..amaaa adanaya yaklaştık artıkın..artık zırt pırt ordayız..kaydirigubbakcemile3
biz verdi dairesinde tanıştık iş aşkı işte orda aşka yelken açtık ah ah sonrada o beni tavlamaya çalıştı bende bi suç yok valla ah ne güzel günlerdi ahhh
bi defa seni kapalı.yani türbanlı hayal ediyorum.a.s
eşin ne işyapıyo.
çünkü bizimkide vergi dairesinde başladı herşey..dün gibi :roflol::roflol:
biz verdi dairesinde tanıştık iş aşkı işte orda aşka yelken açtık ah ah sonrada o beni tavlamaya çalıştı bende bi suç yok valla ah ne güzel günlerdi ahhh
hee geldim sibel, o soru nerden geldi aklına gıı?
sağol cnm. sizden uzak olsun
inş yaa. belirsizlikleri hiç sevmem bende. gelin bacım yaa sen olmayınca Gülşah ile de buluşamıyoruz. kızcağız iş-ev arası çok yoruluyor. o yüzden görüşemedik senden sonra. sen gelirsen o sayede görürüz belki.
Nizip'e gidince, allah izin verirse Sibel'i de görmeyi çok istiyorum. bakalım kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?