2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

beni iyi degilimya.benim iki kızda hapşuruyo.yaaa bizim kızlar daha yeni geçirdi hastalıkları aman uzak dursunn..sanırım evde halı falan yokya ev çabuk toz oluyo ondanmıdırki..off bi düzee gireydik.allah korusun hasta olurlarsa peişan olurum(

selamlar kızlar nasılsınız bende bi bakayım dedim herkescikler hasta geçmiş olsun bende öyle bi hasta gibiydim ayva yaprağı ıhlamur elma kabuğu limon kabuk tarçın kaynattım bide bal bi kaşık iyi geldi tavsiye ederim kızlar

geçmiş olsunn..kız ayva yapragımıı:uhm: özel öyle satılıyormu.yoksam ayvadan yapragı varsa kopartıyonmukaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
burcuu ne yaptın sınavı merak ettim..bak şikede çıkmış haaa.sorular çalınmış kızz iyi geçmediyse belkim iptal olursırnaşık şey

Son düzenleme:
hoşgeldin sibelcim iyidir ne olsun kızlarla pijama partisi vercez heheh ne güzel olurdu demiiii
gecede ayrı bi güzel burası canım

hoşgeldin sibelcim iyidir ne olsun kızlarla pijama partisi vercez heheh ne güzel olurdu demiiii
gecede ayrı bi güzel burası canım

kız ben pijamalı hazırım
akşam pek girmem ben eşim girer.adamı otobüse postalayınca ben açayım dedim..of bogazım acıyo.ama evde ne ıhlamur var ne limon..ne edcem ben yaa..

Son düzenleme:
bende derinin yarın için çorbasını yoğurdunu meyvesini kıyafetlerini hazırladım sabah erken çıkıyoruz malum iyi oluyo akşamdan

bende pijama partisine hazırım kızlar...heyoooo.......

Son düzenleme:
benim kız artık tutuna tutuna gidiyo istedigi yere artık.bide eğer ayakta tutunup duruyorsa ellerini yere değdirerek oturuyo.bi ara bi bırakıyordu kendini pat diye ya popo üstü oturuyordu yada düşmekten anca kendini kurtarıyordu şimdi biliyo işini.önce eller sonra popokaydirigubbakcemile3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…