2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

2 gündür miray zırt ppırt uyanıyor yaa: az önce yine uyandı. uyuduğundan beri bu 2.
o yüzden geç yazdım, yoksa ne utanmasıı. özet geçtim bende: yoksaa neler var nelerrr....

bu arada benim kociş şiir yazmıyor artık ama güzel mesaj çeker hala ve hiç beklemdiğim zamanlarda çiçek alır. seviyorum ben bu adamı yaww :asigim:

ben muhasebede çalışıyordum.oda zaten vergi dairesinde memur.ben eşilme 8 ay normal bi iş arkadaşlıgımız vardı.ama ben öyle sanırmışım.neyse biz topluca iş arkadaşları hep yemege falan giderdik.yaa koca dairede eşimin beni tavlemek için bütün memurları girişime soktugunu bimiyordum tabi.şefi bu iş olmadı çagırın ayşegulu hata var derlmerdi.ayde ben daireye giderdim ne oldu neyi hata yaptım riye.meger bu bana bakacak.bi iş eksik bizden bi memur gönderelim senle beraber hem yapsın hem anlatsın..ee kim gelecek eşimi söylerlerdi.eşimle biz ikimiz iş yapardık.ee muhasebii temsilen bi bayan gelecek yemege eee kim gelecek..ayşegül.memur kimm.eşimm.artık ben farkına varıyordum ama ses etmiyordum.o arlar benim parton eşyimden kıllındı.hep neden mithatı çagırıorlar başka memurmu yok deyip duruyordu.meger partonumda kendi ogluna almayı düşünürmüştü beni.o sezmişte arayı bozmaya çalışıyormuş.aman aklına gelmedin ben gireyim araya diye.

hiç deme günde 50defa arardı..

ya şimdi, ya şimdi????

senin kociş tuttuğunu koparan cinsten belli. kendinden de emin :lepi: (görrdüğüm kadarıyla tabii))

benim patron erol taşlık yaptı accık
beni ikisisinde farkındayım.eşim bi gün yemege davet etti beni anladım bu farklı bi yemek.ses tonundan belliydi,kabul ettim yemegi.yedik.teklifte bulundu düşündüm.düşünürken patronum casus tutmuş meger beni taip tettirmiş.nereye gitsem rapor almış.öbür gün demezmi mithatla yemekteyrin hayrola.ben biey yok desemde anladı.hemen oglunu getirdi.oglun tutturur yemege çıkalım ben diyom olmaz.

Son düzenleme:

vay hayin vayyyklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…