benim patron erol taşlık yaptı accık
beni ikisisinde farkındayım.eşim bi gün yemege davet etti beni anladım bu farklı bi yemek.ses tonundan belliydi,kabul ettim yemegi.yedik.teklifte bulundu düşündüm.düşünürken patronum casus tutmuş meger beni taip tettirmiş.nereye gitsem rapor almış.öbür gün demezmi mithatla yemekteyrin hayrola.ben biey yok desemde anladı.hemen oglunu getirdi.oglun tutturur yemege çıkalım ben diyom olmaz.
aras hala yatmadı geç yatıyo geç kalkıyo sıpa....
ay maceralar süper bizimki tam anlamıyla film gibiydi....telefonda tanıştık ben sapıklık ettim sesi çok hoşuma gitti...1 sene telde konuşup resim yolladık sonra geldi tanıştık... bi ara küstük sonra barıştık böle sonra 5 seninin sonunda evlendik tel aşkı çok şeyler yaşadık ayz sam roman olur....
ay maceralar süper bizimki tam anlamıyla film gibiydi....telefonda tanıştık ben sapıklık ettim sesi çok hoşuma gitti...1 sene telde konuşup resim yolladık sonra geldi tanıştık... bi ara küstük sonra barıştık böle sonra 5 seninin sonunda evlendik tel aşkı çok şeyler yaşadık ayz sam roman olur....
kızlar bnde ufak ufak kaçıyom
oğluşdan sinyallerg elmeye başladı
herkeze hayırlı geceler
rabbim koçişleride bize bağişlasın
gıcıkı mıcık ama seviyom hala keratayı be
benim patron erol taşlık yaptı accık
beni ikisisinde farkındayım.eşim bi gün yemege davet etti beni anladım bu farklı bi yemek.ses tonundan belliydi,kabul ettim yemegi.yedik.teklifte bulundu düşündüm.düşünürken patronum casus tutmuş meger beni taip tettirmiş.nereye gitsem rapor almış.öbür gün demezmi mithatla yemekteyrin hayrola.ben biey yok desemde anladı.hemen oglunu getirdi.oglun tutturur yemege çıkalım ben diyom olmaz.
bizimki de şöyle olduu:
benim üniversiteden arkadaşımın, liseden arkadaşıydı eşim. Adana'ya gezmeye geldiğimde tanışmıştık. 1 yıl arkadaşıma geldiğimde karşılaştık, görüştük konuştuk. benim aklımda bişey yoktu ama o kafaya koymuş tabii: 1 yıldan sonra açıldı bana. O zaman mersinde çalışıyorum ben: yanıma geldi: sahilde konuştuk ve başladıkişte.
1 yıl sönra söz-nişan. ondan 1 yıl sonrada evlendik :))
ayşegül senin koçişte az uyanık depğilmiş heee
allah mesut etsin
ayşegül seninkide az değilmiş kız planlar falan yapılmış desene
ya şimdi, ya şimdi????
senin kociş tuttuğunu koparan cinsten belli. kendinden de emin :lepi: (görrdüğüm kadarıyla tabii))
kızlar bnde ufak ufak kaçıyom
oğluşdan sinyallerg elmeye başladı
herkeze hayırlı geceler
rabbim koçişleride bize bağişlasın
gıcıkı mıcık ama seviyom hala keratayı be
eee bi kızı 1000 kişi ister, 1 kişi alırr.
yakışıyorsunuz valla, maşallah.
ayşegül sende az değilmşsin haaa..
anladın demek bile bile gittin...
affferin kız eyi etmşsin..
şöylekii.ben artık ço sık görüştügümüz çini iy bir insan oldugunu biliyordum.o yüzden olabilir diye düşünoyorum.o yüzden yaptıklarına ses etmedimkaydirigubbakcemile3
ya rabbim herkeze bi kısmet yazmış
bzimkide böyleymiş demek
gerçekten insan kızsada
yokluklarını düüşünmek bile istemiyorum
rabbim aramızdaki sevgiyi hiç bozmasın
diye dua ediyorum hep
haaa bende senin gibi düşündüm..
kocişi biraz tanıdığım için...
konuşmaya razı oldum hemen...
aman iyi etmişk ohhhh iki tane kuşlarımız oldu demi yavv..
ya rabbim herkeze bi kısmet yazmış
bzimkide böyleymiş demek
gerçekten insan kızsada
yokluklarını düüşünmek bile istemiyorum
rabbim aramızdaki sevgiyi hiç bozmasın
diye dua ediyorum hep
kızlar ne zaman yatcazzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?