2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam hanımlar nasılsınız
Herkesi çok özledim ama malesef buraya hiç bakamıyorum .Havalar hep yağışlı yada soğuk evden çıkamadığımız için haliyle oğluşta bana sarmış durumda .Can sıkıntısından hep peşimde mızıl mızıl .Oyun oynuyoruz ,beraber ev işi yapıyoruz zaman geçip gidiyor işte .Bakabilirsem neler olmuş diye geçmişe bakınayım birazdan .

ben burağa uzun zamandır ilaç vermiyorum..ne ferrum,ne flor,ne çinko,ne vitamin..iyi mi kötü mü bilemiyorum :26:

tuğbacım hoşgeldin cnm
burasıda eskisi gibi yoğun deil zaten herkes sık giremiyo çocuklar büyüdü artık fırsat olmuyo işte

ben burağa uzun zamandır ilaç vermiyorum..ne ferrum,ne flor,ne çinko,ne vitamin..iyi mi kötü mü bilemiyorum :26:

bende doktor dediği halde vermiyorum ferro yaşından sonra 3 ay daha kullansın demişti istemiyo çocuk napayım dişlerinide boyuyo zaten iyimi kötümü ediyoz bende bilmiyorum

Valla bende hiç bir faydasını görmedim içirmeside ayrı işkence hepsini diye uzun zamandır vermiyorum iyi mi kötümü ediyorum bende şüphedeyim :78:

tuğbacım hoşgeldin cnm
burasıda eskisi gibi yoğun deil zaten herkes sık giremiyo çocuklar büyüdü artık fırsat olmuyo işte

H.buldum canım demek herkeste aynı durumlar mevcut .Büyüdükçe herşey dahada zorlaşacak anlaşılan.Kendime hiç zamanım kalmıyor artık çocuktu , ev işiydi vs vs derken şuraya girebilmek bile lüks oldu

valla cnm bende çalışıyorum işten giriyom yoksa evde nerde
işten gelince yemek yiyoz oğlanla ilgileniyom onun çorbasını muahllebisi yapıyom bir sonraki gün için
ee akşam ayrıyetten çorba yapıyom ee oynat ev işi ütü çamaşır oğlan uyuynca kendimde sızıp kalıyorum

Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin paşanın .Ciddi bir rahatsızlık değil demekki ameliyat falan dememişler baksana içini ferah tut sıkma canını

EVET canım su çiçeği aşısı için götürücem geçen hafta sağlık ocağı yapmadı ya .kendi dr una hem aşı hem kontrol için gidelim dedik.
Aşısı yarasın Durucuğa şifa olsun inş.

Ay çalışsaydım ne olacağını düşünemiyorum bile .Evdeyken bile yetişemiyorum çocuğa bizim gece geç yatıp sabaha kadar sık kalkma huyumuz varya .Sabah 10da kalkıyoruz çocukla evişiyle ne zaman akşam oluyor anlayamıyorum valla :44:

Kırk yılda bir fırsat bulup girdim ama yine kimseler yok .Neyse bende çıkayımda işlerime bakınayım

nasılsınız kızlar..
hatta nerdesiniz..yani herkes yazıyor aynı olacak ama neden girmiyorsunuz.yoksa ciddi olarak girmekmi istemiyorsunuz.değilse .bende aradada olsa bakıp duruyorum fakat kimse olmayınca çıkıyorum.zaten böyle giderse bir ay sonra hiç birimiz burda olmayız

Selam kızlar bende vıtamın ve ferroyu bırakmısdım vermıyordum doktorumuz kızdı 18 aya kadar devam edeceksın neye gore bırakdın dedı tekrar yazdı receteye aldık yıne basladık ... bırde bu su çiçeği aşısını yaptıran varmı bu hafta yaptırayım dıyorum bende sız ne düşünüyrsunuz?

ayşegül cüm bende sürekli girip bakıyorum ama boş inş. kopmayız

günaydın herkese

bu ara bi kopukluk var evet,ama bi defa daha olmuştu,tekrar eskisi gibi bol sohbetli günlerimiz olur inşallah..

günaydınlar herkese bende yoğunum ondan giremiyorum bu ay bitiyo şükür
özlemcim geçmiş olsun arkadaşım inş. biran önce düzelir yavrum.ishal için patates ve pirinç yapman iyi olmuş aklımızda bulunsun tekrar
burcu sorduklarını bizimlede paylaş arkadaşım ben verşyorum ferro ama ne kadar devam etmeliyim bilmiyorum..
pınar yağ çok korkunç bişey valla geçende derin annemin bidonunu dkmüş kadın tüm gün yer sildim diyo sonrada oturmuş bakıyomuş anneme sil sil diye işaret ediyomuş..

hahaha kızz yeni gördümmm allah iyiliğini versin güldüm valla..:) hayır olsun inş...eee özledik anacım birbirimizi az kaldı inş kavuşmaya..
bi daha yatarken iyice ört üstünü bacım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…