selam kızlar.
yarasın aşılar burcu su çiçegimi
ben burağa uzun zamandır ilaç vermiyorum..ne ferrum,ne flor,ne çinko,ne vitamin..iyi mi kötü mü bilemiyorum :26:
Valla bende hiç bir faydasını görmedim içirmeside ayrı işkence hepsini diye uzun zamandır vermiyorum iyi mi kötümü ediyorum bende şüphedeyim :78:ben burağa uzun zamandır ilaç vermiyorum..ne ferrum,ne flor,ne çinko,ne vitamin..iyi mi kötü mü bilemiyorum :26:
tuğbacım hoşgeldin cnm
burasıda eskisi gibi yoğun deil zaten herkes sık giremiyo çocuklar büyüdü artık fırsat olmuyo işte
Valla bende hiç bir faydasını görmedim içirmeside ayrı işkence hepsini diye uzun zamandır vermiyorum iyi mi kötümü ediyorum bende şüphedeyim :78:
H.buldum canım demek herkeste aynı durumlar mevcut .Büyüdükçe herşey dahada zorlaşacak anlaşılan.Kendime hiç zamanım kalmıyor artık çocuktu , ev işiydi vs vs derken şuraya girebilmek bile lüks oldu
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin paşanın .Ciddi bir rahatsızlık değil demekki ameliyat falan dememişler baksana içini ferah tut sıkma canınıkızlar selam bu sabah Çınarı çocuk nöfrolojisine götürdüm aslında bebekken prof.a götürmüştük ayrıyeten kendı doktorumuzda takip edıyor ama ben bugun baska bır uzman doktora daha gıttım cokda memnun kaldım adam ınceledı muayne ettı baktı oncekı sonuclarada suankı sonuclarada suan bobrek 11-12 mm de 9 a düşmüşken 11-12 ye cıkmıs nıcın anlamadım ve bu hastalıgın bır tedavı yontemı yok sadece takıp altında oluyor sımdı 3 ay sonra tekrar gıttıgımızde genısleme devam edıyorsa sıntıgrafı cekılecekmıs ona gore bakılacak farklı yontemler denenecekmış oyle sınırlerım bozukkı asla isyan etmıyorum çünkü çaresız dermansız hastalık değıl çok şükür ama yapabılecegım bırsey yok 3 ay sonrayı beklıcez bu 3 ay ıcınde ıdrar yolu enfeksıyonu olmaması gerekıyor bu hastalıgı tetıkleyen en buyuk faktörmüş neyse doktoruda begendım bundan sonra ona götüreyım dıyorum . ordan cıktık göz muaynesıne gıttık hafıf bır kayma var dıyordum kendı kendıme sol göz ıce dogru kayıyordu ve yıne yanılmamısım ama yalancı kaymaymış nasıl oluyorsa suan bır rısk teşkil etmıyor 3 yasında tekrar muayne dedı doktor bunları bu şekilde atlattım kızlar işte böyle... bu kadar ışın arasında gece 4 te Çınar aglayarak uyandı nasıl kıvranıyor bır saga bır sola ama göz yaşları boncuk boncuk ve İSHAL... 4 TEN SABAH 8 E KADAR SÜREKLI BEZ YETISTIREMEDIM hemen bır tencereye patates dogradım pırınc attım pışırdım hemen yedırdım 10 tane bezden sonra fişek gibi kesıldı ama bende benden gıttım cok korktum hazırlandık hatta acıle gıdelım dedık ama kesılınce götrmedım suandada bırsey yokmuş off amma agrıttım başınızı arkadaşlar kusuruma bakmayın ...
Aşısı yarasın Durucuğa şifa olsun inş.EVET canım su çiçeği aşısı için götürücem geçen hafta sağlık ocağı yapmadı ya .kendi dr una hem aşı hem kontrol için gidelim dedik.
valla cnm bende çalışıyorum işten giriyom yoksa evde nerde
işten gelince yemek yiyoz oğlanla ilgileniyom onun çorbasını muahllebisi yapıyom bir sonraki gün için
ee akşam ayrıyetten çorba yapıyom ee oynat ev işi ütü çamaşır oğlan uyuynca kendimde sızıp kalıyorum
nasılsınız kızlar..
hatta nerdesiniz..yani herkes yazıyor aynı olacak ama neden girmiyorsunuz.yoksa ciddi olarak girmekmi istemiyorsunuz.değilse .bende aradada olsa bakıp duruyorum fakat kimse olmayınca çıkıyorum.zaten böyle giderse bir ay sonra hiç birimiz burda olmayız
kayseri güneşli bugün şükür ama soğuk gibi balkona çıktım da dondum...
günaydın herkese..
gülşahhhhh yine seni rüyamda gördüm bacım :) sizin eve gelecekmişiz, kar olduğu için ben arabayla değil otobüsle geliyorum..11:30 da sizin evin orda oluyorum,balkondan görüyon ama gel demiyon banaben de diyom ki ben zamanı ayarlayamadım otobüsle geldiğim için erken çıkmıştım, içeri gireyim elimdekileri bırakayım,şu marketin oralarda dolanırım ben diyom :) bizim mahallede kar varmış,sizin mahallede yokmuş..sen pek inanmadın galiba bana..iyi tamam diyon.. girdiğimde evi süpürüyodun,ecenaz da yeni uykudan uyanmış,bana bi sarılıyo masum masum..maşallah desene kızıma çok tatlı değil mi diyon..ben de tabiiki çok tatlı maşallah diyorum..ecenaz bile daha sıcak karşıladı beni,delüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?