Merhaba kızlar, uzun zamandan beri görüşemiyoruz nasılsınız inşallah herşey yolundadır..
Benim iler bir karışık bi karışık anlatamam... Mesela en bomba haberimiz Yiğit Alp bugün ameliyat için hastaneye gitti bir tur attı geri geldi.. Öksürükten dolayı anestezi alamayacağını söyleyip geri gönderdiler bizi.. son aşamaya gelmişken en başa dönmemiz çok canımı sıktı.. oğlumun gece 12 den o saate kadar aç kalması da cabası.. neyse her işte vardır bi hayır diyorum.. izin almıştım 10 gün sonra yine gün alacağız..izin hakkım saklı kalsın diye geldim yine işteyim..
2. promlem kayınvalidemde bel fıtığı sorunu vardı son 4 gündür iyice problem oldu.. doktor 15 gün fizik tedavi verdi hergün 1,5 saat gitmesi lazım ama yiğite bakacak kimseyi bulamıyoruz.. kayın pederim beceremez..bakıcı baktık olmadı yengemiz var bakarım demedi.. valla karışık durumlar..ne yapacağız nasıl halledeceğiz bilmiyorum.
Bunca can sıkıcı şeyin içinde beni son günlerde en çok mutlu eden şey canım arkadaşım sedanın (canbahar) sabah hastaneye yanımıza gelmesiydi..ben ameliyathanede onlar dışarda beklerken kapı arasından bi baktım sedada bizimkilerin yanında şaşkınlığımı yaşayamadan yiğitin telaşına düştüm..
Sedacım en sıkıntılı anlarımda en zor zamanlarımda yanında olduğu için tekrar tekrar teşekkür ederim..Rabbim güzel yüreğinde keşke dediğin herşeyi versin sana.. seni seviyorum..
Merhaba kızlar 100 yıldır siteye giremedim. İş yerinde kapatmışlar yasak evde de koşturmacadan giremiyorum..aşı konusunu okur okumaz yazayım dedim. Ömer e doktoru 12 aylıkken kızamık yaptı, 13 aylıkken de su çiçeğini olduk ve 15 aylıkken polio olacak dedi..sonra 18 aylıkken gelecekmişiz..sağol canım hepsine yaparsın.
şimdik anlatayım ,
su çiçeği aşımızı olduk.bundan sonra ağutosta bi kontrole gelin dedi.agustostan sonrada tam 2 yaşında hepatit A aşısı var özel o zaman elirsiniz sorun olmadıkta kontrolede gerek yok dedi.
18. ayında sağlık ocağında aşınız var onuda atlama dedi.
ferro yu verme ama kırmızı et ver onu ihmal etmediğin sürece Demir ihtiyacını besinlerden karşılar dedi.
Devit'i temmuz -ağustosa kadar ver sonra kesersin dedi.
günde 500 cc den fazla içmesin ama şimdilik 125 içiyor ise (bunuda uyurken içiriyorum ) yavaş yavaş alışır ısrarcı olma reddederse uykuda bile kabul etmez ısrarcı olma zamanla artar sorun değil dedi.
Bıldırcın yumurtası için annelere gör olağın üstü birşeymiş gibi düşünülüyor hiç gerek yok.normal yumurta ve madem aldın evde var o zaman onu iyice pişmiş olarak ver ama şart birşey değil kalsiyum ve fosfor açısından emin ol normal yumurtadan daha iyi değil dedi.
Flor için de şart değil musluk suyu kullanmıyorsun verme.ama içme suyunu kaynatılmış soğumuş su vermeye devam et dedi.
iğnede yıktı ortalığı kucağıma alıncada dr a dikleniyor mıdıllandı birşeyler de da ee kız çoçuğu işte fena çalcene olacak dedi.
ordan çıkıp alış veriş merkezine gittik , kızlar buyük bir sorunum var Duru herşeyi istiyor vitrindeki manken için ağladı çook şekerlerin önünden geçerken şekerin çikolatanın tadını bilmez ama onlar için ağladı.mağzalarda ayakkabılar için ve bir bağrıyor en alt kattan duyulu bu boya bu ses nerden geliyor anlamadım.ama ne yapacağım nasıl davranmalıyım onuda bilmiyorum girdiğimiz tüm mağzalardan 10 sn içinde geri çıkıyoruz hiç sevmediğim tip bu benim.çoçuk psikoloğu bir yolcum var şuan yurtdışında gelsin ona danışacağım.
sağol canım.
kız yede a kilo al bak bir gün rüzgar uçuracak seni :)
bugün rüya yok şekerim,burak gece uyutmadı ki rüya göreyim
her saat başından daha sık uyandık, mızırdıyo,geri bişey yapmadan uyuyo..2 gecedir böyle, niye böyle yapıyor anlamıyorum
seldacım vardır bir hayırı de üzülme cnmMerhaba kızlar, uzun zamandan beri görüşemiyoruz nasılsınız inşallah herşey yolundadır..
Benim iler bir karışık bi karışık anlatamam... Mesela en bomba haberimiz Yiğit Alp bugün ameliyat için hastaneye gitti bir tur attı geri geldi.. Öksürükten dolayı anestezi alamayacağını söyleyip geri gönderdiler bizi.. son aşamaya gelmişken en başa dönmemiz çok canımı sıktı.. oğlumun gece 12 den o saate kadar aç kalması da cabası.. neyse her işte vardır bi hayır diyorum.. izin almıştım 10 gün sonra yine gün alacağız..izin hakkım saklı kalsın diye geldim yine işteyim..
2. promlem kayınvalidemde bel fıtığı sorunu vardı son 4 gündür iyice problem oldu.. doktor 15 gün fizik tedavi verdi hergün 1,5 saat gitmesi lazım ama yiğite bakacak kimseyi bulamıyoruz.. kayın pederim beceremez..bakıcı baktık olmadı yengemiz var bakarım demedi.. valla karışık durumlar..ne yapacağız nasıl halledeceğiz bilmiyorum.
Bunca can sıkıcı şeyin içinde beni son günlerde en çok mutlu eden şey canım arkadaşım sedanın (canbahar) sabah hastaneye yanımıza gelmesiydi..ben ameliyathanede onlar dışarda beklerken kapı arasından bi baktım sedada bizimkilerin yanında şaşkınlığımı yaşayamadan yiğitin telaşına düştüm..
Sedacım en sıkıntılı anlarımda en zor zamanlarımda yanında olduğu için tekrar tekrar teşekkür ederim..Rabbim güzel yüreğinde keşke dediğin herşeyi versin sana.. seni seviyorum..
günaydın cnmslm herkese benimde işler çok giremiyorum ama benim iyi haberlerim var eşim ticaret üniversitesinde işe girdi çarşamba günü başlıyor bide opel astra araba aldık
mrb cnmMerhaba kızlar 100 yıldır siteye giremedim. İş yerinde kapatmışlar yasak evde de koşturmacadan giremiyorum..aşı konusunu okur okumaz yazayım dedim. Ömer e doktoru 12 aylıkken kızamık yaptı, 13 aylıkken de su çiçeğini olduk ve 15 aylıkken polio olacak dedi..sonra 18 aylıkken gelecekmişiz..
günaydın larr cnmm aras nasıloldu iiminasılsınzı arkadaşlar...
seldacım bizde çok döndük canım ameliyattan hayırlııs inşallah kısa zamanda atlatırda kurtulursunuz..
kzılar kopuyomuyuz ya eskisi gibi değil buralar çok üzülüyorum
günaydın nbrr minik bebiş nasıl burak nasııgünaydınnnnnnnnnnnnn
günaydınlarrrGünaydın...
SELDA geçmiş olsun canım hemen atlatır inş kuzu...
DİDEM hayırlı olsun yeni işinizde arabanızda çok sevindim...
HÜLYA bugün rüya yokmu kız ..
herkese günaydın..
biz daha su çicegi aşımızı olmadık.15 aylık olacak ayın sonunda ozaman yaptıracagım kızmetse.sonra 18.ay evet sonra 2 yaş...
bizim emme işimiz üç gündür tamamiyle bitti diyebilirim..gece emiyo.bazen alıyo bir iki çekip bırakıyo.çok şükür korktugum gibi olmadı bıraktığının hiç farkında bile olmadı.çok şükür bunuda atlattık.ama şu aabadad bi çare bulsam iyi olr.arabaya ne zaman binsek çocugun aklına emmek geliyo.anca arabada öyle uyuyordu.şimdi az zorlanacagız ama bakalım.9 gün sonra yine adanaya gidiyoruz.o zaman görcez nasıl olacak..biz adanayada ayda bir gitcez herhal.
neee escos damı hamile? yanlış hatırlıyo olmayasın esmacım..
yine mi adana? 10 gün sonra 1 ay oluyo mu yaf :)
ben de yaptırmadım daha aşıyı,bu hafta halletmem lazım
bebiş iyi esmacım,karnım büyüdü iyice :) tepiniyor içerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?