2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benım vardır herseyde bır hayır üzülme ınsallah zamanı geldıgındede hayırlısıyla olur amelıyatını ıyılesır. Yanlız kayınvaldenın durumu kötü olmuş yazık benım kayınvaldemde gecenlerde rahatsızlandı Allahtan annem varda bırıne bırsey olunca dıgerı bakıyor yoksa durumumuz cok vahım olur ınsallah yengenız bakarda bakıcıya gerek kalmaz canım .

Ne güzel seda senı yanlız bırakmamak ıcın gelmıs ne güzel arkadaslıklar kurduk burda Allah bozmasın ...

slm herkese benimde işler çok giremiyorum ama benim iyi haberlerim var eşim ticaret üniversitesinde işe girdi çarşamba günü başlıyor bide opel astra araba aldık

Sağol özlemcim..
Evet bu sitenin bana sağladığı en özel faydasınız sizlerSİNİZ...

Didem hayırlı olsun gülüm..

Son düzenleme:
didemcim hayırlı olsun..arabanızı da güle güle kullanın,Allah kaza bela vermesin..

seldacım geçmiş olsun,ama yiğit neden ameliyat olacaktı,haberim yok benim..

Merhaba kızlar 100 yıldır siteye giremedim. İş yerinde kapatmışlar yasak evde de koşturmacadan giremiyorum..aşı konusunu okur okumaz yazayım dedim. Ömer e doktoru 12 aylıkken kızamık yaptı, 13 aylıkken de su çiçeğini olduk ve 15 aylıkken polio olacak dedi..sonra 18 aylıkken gelecekmişiz..

nasılsınzı arkadaşlar...
seldacım bizde çok döndük canım ameliyattan hayırlııs inşallah kısa zamanda atlatırda kurtulursunuz..

kzılar kopuyomuyuz ya eskisi gibi değil buralar çok üzülüyorum

Günaydın...
SELDA geçmiş olsun canım hemen atlatır inş kuzu...
DİDEM hayırlı olsun yeni işinizde arabanızda çok sevindim...

HÜLYA bugün rüya yokmu kız ..

seldacım geçmiş olsun..umarım hemencecik iyileşirde kurtulursunuz..bakıcı içinde inşallah yenge bakar aslında öyle daha iyi...allah kolaylık versin.
seda çok iyi birisi.gönlüde hoş onun.iyi kalpli arkadaşım benim.:)

didemcim eşinin işi hayırlı olsun bol kazançları olsun.araba içinde öyle allah kaza bela göstermesin..sizin ilk arabamı yoka ikincimi.
burcu yarasın aşılar duru hanıma.ben daha öncede yasmıştım ama ..ben hiç bıldırcım yumurtası vermedim defneye.benim alanyadaki doktorum tavuk yumurtasının daha iyi oldugunu söylemişti.zeynepte ben veriyordum ama doktor kestirmişti..öyle işte.damlayı bizde kullanıyoruz azdaha içsin bakim defne.
efalinde aşıları yarasın.

bugün rüya yok şekerim,burak gece uyutmadı ki rüya göreyim

her saat başından daha sık uyandık, mızırdıyo,geri bişey yapmadan uyuyo..2 gecedir böyle, niye böyle yapıyor anlamıyorum

herkese günaydın..
biz daha su çicegi aşımızı olmadık.15 aylık olacak ayın sonunda ozaman yaptıracagım kızmetse.sonra 18.ay evet sonra 2 yaş...
bizim emme işimiz üç gündür tamamiyle bitti diyebilirim..gece emiyo.bazen alıyo bir iki çekip bırakıyo.çok şükür korktugum gibi olmadı bıraktığının hiç farkında bile olmadı.çok şükür bunuda atlattık.ama şu aabadad bi çare bulsam iyi olr.arabaya ne zaman binsek çocugun aklına emmek geliyo.anca arabada öyle uyuyordu.şimdi az zorlanacagız ama bakalım.9 gün sonra yine adanaya gidiyoruz.o zaman görcez nasıl olacak..biz adanayada ayda bir gitcez herhal.

bugün rüya yok şekerim,burak gece uyutmadı ki rüya göreyim

her saat başından daha sık uyandık, mızırdıyo,geri bişey yapmadan uyuyo..2 gecedir böyle, niye böyle yapıyor anlamıyorum

vardır bi derdi.ahh defneninde iki dişi kabarmış.bakalım ne zaman mızırdanacak.şimdilik bi sorun teşkil etmiyo..ama eller nerdeyse iki parmak soracak ağzına..

seldacım vardır bir hayırı de üzülme cnm
senin durumların aynısı benimde annem ameliyat olucak kaynanam rahatsız
slm herkese benimde işler çok giremiyorum ama benim iyi haberlerim var eşim ticaret üniversitesinde işe girdi çarşamba günü başlıyor bide opel astra araba aldık
günaydın cnm
hayrlı olsun eşinin işi arabanızda kazasız belasız inş.

mrb cnm
sen hamile deilmiydin nasıl gidio
aşıları yarasın ömere

günaydın larr cnmm aras nasıloldu iimi
kopmayız inş. fatoşcum yaa

günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın nbrr minik bebiş nasıl burak nasıı

Günaydın...
SELDA geçmiş olsun canım hemen atlatır inş kuzu...
DİDEM hayırlı olsun yeni işinizde arabanızda çok sevindim...

HÜLYA bugün rüya yokmu kız ..
günaydınlarrr

günaydın ayşegüllcüm
bende aşı yaptırmadım daha ay sonunda ameliyatını yaptırayımda aşıyıda o arada yaptırıcam
defnenin emmeyi bırakmak üzere olması iyi hadi gözün aydın cnm ben 5,5 aylıktan beri emzirmiyorum unuttum artık ama zor oluyo tabi
kız adanaya aydabir git boşver onlar toplanıp gelcene :))

kızlar yaa,yarın akşam çok önemli misafirlerim geliyor..patronum ve bizim şirketten ayrılan çok değerli arkadaşlarım..çok ağır yanii...6 aile
2-3 haftada bir toplanıyoruz birinde, ve hanımlar acayip tabaklar hazırlıyor..

ben de bu hafta tamamen buna odaklanmış durumdayım..ev baştan aşağı temizleniyo..bi yerden de bahar temizliği olmuş oldu :)

şimdi benim menüm şöyle--iyi mi kötü mü siz de bişey söyleyin,ekleme çıkarma ne yapayım..

1.yaprak sarması
2.mercimek köfte
3.patatesin püresine baharat koyup,yeşil biber-domates doğrayıp,tepsiye basacağız,üstüne yoğurt..dilim dilim servis
4.peynirli ve kıymalı su böreği(annem yapacak)
5.kabak tatlısı
6. irmikli çilekli muhallebi gibi tatlı dilim dilim yine
7.bir kek--kremalı olmalı ama ne olacağına karar veremedim..

sorularımmm

kabak tatlısı çok mu abes olur? ben çok severim ama..börek var ama bir de poğaca yapsam mı? kurabiye ve tuzlu bi çeşit daha ilave edeyim mi? bir de nasıl kek yapayım,ağlayan kek mi? cevizli havuçlu yapıp üstüne krem şanti yapıyolar öylemi yapayım?

hulyacımm
ben pek böle ikram şeylerinde iyi deilm yaa
ama bi çeşitte poğaça yada tuzlu kurabiye olsa iyi olur gibi geldi
salata çeşitleri ii böreklerde süper
kabak tatlısını güzel cevizle felan süslersin hiçde abes olmaz bence

neee escos damı hamile? yanlış hatırlıyo olmayasın esmacım..

yine mi adana? 10 gün sonra 1 ay oluyo mu yaf :)

ben de yaptırmadım daha aşıyı,bu hafta halletmem lazım

bebiş iyi esmacım,karnım büyüdü iyice :) tepiniyor içerde :)

ben öle hatırlıyorum yanlışmı hatırladımki kim hamileydi senden başka derinderen vardı bide escos öle hatırladım ama

ay hülyacım maşallah sağlıkla gelsin yeni bebişimiz kuzumuzz

Arkadaşlar ZEYL vardı ya hiç girmiyo neoldu ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…