2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Özlemcim Allah şifa versin..yalancı göz kaymasını ilk defa duyuyorum,erken farketmiş olman da güzel..İshal neden oldu acaba bişey falan mı dokundu ki? neyseki çok şükür o da kesilmiş..

Canım sızın böbrek genişlemesımıydı bak sorunun o oldugunu bılmıyordum cok ama cok geçmıs olsun ınsallah şifa bulmuştur paşa sızın ne kdarlık genısleme vardıkı amelıyata aldılar bıze amelıyattan hıc bahsetmedıler sımdılık ılerde ne olur bılmıyorum ama

Özlemcim Allah şifa versin..yalancı göz kaymasını ilk defa duyuyorum,erken farketmiş olman da güzel..İshal neden oldu acaba bişey falan mı dokundu ki? neyseki çok şükür o da kesilmiş..

Amın canım cok sagol bende ılk defa duydum yalancı goz kaymasını burun ust tarafı genıs oldugundan goz ıce dogru kayıyormus ama suan cıddı bırsey yok dedı ... Ishalı bılmıyorum bende anlamadım bır an da oldu bır andada kesıldı dokuncak bırseyde yemedı ama anlamadık Allahtan düzeldı

Valal ne kadar vardı yalan olmasın bilmiyom sağ böbrek genişliyodu biri 53 bu normal olan diğeri 73 çıkıyodu demekki 23.25 cm filan inşalalh gerek kalmaz sizde azalma olmuş bizde hiç olmadı inşalalh düzelir çekilen ilaçlı filimler çok üzüyodu beni amliyat çare olur inşalalh

Kız gel işte Adana'ya. Buraya bahar geldi
kızı adanaya gerek yok alanyada iyiydi beebak özledim oraları ahh

oo süper kız.valla senin patrondan bi bulsak ah..

özlemcim tekrandan geçmiş olsun.dermansız dert olmasın evet.hem amaliyat bile deemiş inşallah zamanla düzelir..
göz kayması içinde daha küçükled inşallah onuda kendi kendine atlatır.bende ilk kez duyuyorum yalancı kaymayı.belki dikkati falan dağılıyordur öyle kayıyırdur.

anladım canım bız daha o ılaclı fılmlere hıc gırmedık ınsallah gerek de kalmaz . Sızınde son olmuştur ınsallah canım bızımde 23 du ılk suan 12 sız nerede amelıyat oldunuz benım bır arkdasımın oglu 3-4 kez
amelıyat oldu onun ıdrar bobrekte havuz olusturdugu ıcın hep sondayla basaltıyordu

izmir behçet uz araştırma ve çocuk hastanesi allah şükür bizim hiç bi şikayetimzi yok ama büyüme vardı işte idrar kaçıklığı böbreğe sızdırma öle şeyler olmadı çok şükür allah şifa versin o yavruyada...

canım ya nazar değdi çocuğa ya üzüldüm çok inş. 3 ay sonra hiçbişeyciği kalmaz geçmiş olsun
göz kayması benim kardeşimdede vardı kendiliğinden geçti orta okul zamanında çıkmıştı düzeldi sonra

özlemcim merak ediyordum bende seni3 ay sonraya kaldı demek bu süre zarfında inşallah küçülme olur da başka bir operasyona gerek kalmaz.
sen hep diyodun gözünde kayma var gibi geliyo diye haklıymışsın demek.ama yalancı kaymada neymiş.
bide bunların üstüne ishal de nerden çıktı ya hay allah.
neyse akşam arıycam seni.moralini bozam konuşuruz.

inşallah fatoşcum herşey yoluna girmiştir aras paşada bu sıkıntısından kurtulur.

bende halımı dün akşam yıkamaya verdim.bugün bulaşık makinasını çektim dolapların arkasını sildim artık bi yerde yağ kalmadı.halımda gelince tamam olacak.ama artık evdeki yağız için tehlikeli maddelerin yerini değiştirmenin zamanı geldi sanırım.

günaydın herkese..

gülşahhhhh yine seni rüyamda gördüm bacım :) sizin eve gelecekmişiz, kar olduğu için ben arabayla değil otobüsle geliyorum..11:30 da sizin evin orda oluyorum,balkondan görüyon ama gel demiyon bana ben de diyom ki ben zamanı ayarlayamadım otobüsle geldiğim için erken çıkmıştım, içeri gireyim elimdekileri bırakayım,şu marketin oralarda dolanırım ben diyom :) bizim mahallede kar varmış,sizin mahallede yokmuş..sen pek inanmadın galiba bana..iyi tamam diyon.. girdiğimde evi süpürüyodun,ecenaz da yeni uykudan uyanmış,bana bi sarılıyo masum masum..maşallah desene kızıma çok tatlı değil mi diyon..ben de tabiiki çok tatlı maşallah diyorum..ecenaz bile daha sıcak karşıladı beni,delüüüüüüü

ayşegülcüm sağol canım..
rica ederim canım.inşallah kilolarından kurtulursun..

günaydın..
bak bak rüyada darılmışş...:)))

Günaydın kızlar..

günaydın.

Selam kızlar işlerim yoğun giremiyorum .hatta okuyamıyorumda son sayfayı okudum sadece.

Özlem geçmiş olsun canım.böbrek için müdahale edemiyorlarsa demekki zararsız sadece gözetimde tutulması gereken birşey yoksa böbrek için operasyonlar var demekki Çınar daki izlenmesi gereken bir durum sadece.Yalancı göz kaymasını ben biliyorum.sürekli olmuyor ama bir yere uzun süre baktığı zaman oluyor sadece tıbben açıklamasını bilmiyorum tabii ama duymuştum.3 yaşına kadar düzelir inşallah sıkma canın diycem ama olmuyor illa kafaya takılıyor işte.
İshal içinde bak iyiki yazmışsın benim gece başıma gelse valla kalkar hst ye giderdim patates falan aklıma bile gelmezdi.iyi yapmışsın bende dolabın üstüne yazayım ISHAL : PATATES VE PRİNÇ LAPA YA DİYE.

Gülsah ya sen Hamile kadına rüyanda bile olsa niye kötü davranıyon bakayım bak kızın bile almış Teyzesini bağrına basmış.
Siz artık buluşun Hülya çok özlemiş yakında Gülşahı ve Ecenazı aşerecek.

Ben bugün saat 14.00 te Duru yu aşıya götüreceğim gitmişken aylık kontrolümüzüde yaptırırız.
Bıldırcın yumurtası ne sıklıkta verilmeli yada verilmeli mi ?
Ferro ve devit verelim mi (ben çok ihmal ediyorum )
Süt ve Ferro yu ard arda verince Duru da ateş ve karın ağrısı yapıyor normal mi ?(kaka yaparken çok ıhh mıhh yapıyor sonrada sıvı kaka yapıyor)
Dişi için flor kullanmaya devam edelimmi artık normal yiyor besinlerdeki flor yeterli mi

bunları yazdım eklemek istediğiniz varmı şunuda soralım dediğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…