Geçmiş olsun canım bız amleıyat olduk malesef biliyonmu bilmiyom böbrek genişlemesinde böbrek giriş kanalında darlık vardı bzizm sorunumuz oydu o neden oluyomuş yani duzelmedi 1 yıllık takibin ardından geçebiliyomuşta azalabilıyomuşta bızde geçmedide azlmadıda evet tedavisi yok sürekli takip...bakalım ameliyat sonrası ilk kontrolumuz var 2 mayısta inşallah geçmiştir...
Özlemcim Allah şifa versin..yalancı göz kaymasını ilk defa duyuyorum,erken farketmiş olman da güzel..İshal neden oldu acaba bişey falan mı dokundu ki? neyseki çok şükür o da kesilmiş..
kızı adanaya gerek yok alanyada iyiydi beeKız gel işte Adana'ya. Buraya bahar geldi
inş. cnm ya neler olucak merak ediyorum valla
sağol cnm ya valla istememe gerek yok biliyosun patronumu :))
ay çok şükür kendi evimiz ya istediğim zaman kombiyi açıp kapıyorum öle olması çok zor ya yavruların inş. hasta olmazlar
iyiz seçilcim sen nasılsın bakalım
sağol cnm
kızlar selam bu sabah Çınarı çocuk nöfrolojisine götürdüm aslında bebekken prof.a götürmüştük ayrıyeten kendı doktorumuzda takip edıyor ama ben bugun baska bır uzman doktora daha gıttım cokda memnun kaldım adam ınceledı muayne ettı baktı oncekı sonuclarada suankı sonuclarada suan bobrek 11-12 mm de 9 a düşmüşken 11-12 ye cıkmıs nıcın anlamadım ve bu hastalıgın bır tedavı yontemı yok sadece takıp altında oluyor sımdı 3 ay sonra tekrar gıttıgımızde genısleme devam edıyorsa sıntıgrafı cekılecekmıs ona gore bakılacak farklı yontemler denenecekmış oyle sınırlerım bozukkı asla isyan etmıyorum çünkü çaresız dermansız hastalık değıl çok şükür ama yapabılecegım bırsey yok 3 ay sonrayı beklıcez bu 3 ay ıcınde ıdrar yolu enfeksıyonu olmaması gerekıyor bu hastalıgı tetıkleyen en buyuk faktörmüş neyse doktoruda begendım bundan sonra ona götüreyım dıyorum . ordan cıktık göz muaynesıne gıttık hafıf bır kayma var dıyordum kendı kendıme sol göz ıce dogru kayıyordu ve yıne yanılmamısım ama yalancı kaymaymış nasıl oluyorsa suan bır rısk teşkil etmıyor 3 yasında tekrar muayne dedı doktor bunları bu şekilde atlattım kızlar işte böyle... bu kadar ışın arasında gece 4 te Çınar aglayarak uyandı nasıl kıvranıyor bır saga bır sola ama göz yaşları boncuk boncuk ve İSHAL... 4 TEN SABAH 8 E KADAR SÜREKLI BEZ YETISTIREMEDIM hemen bır tencereye patates dogradım pırınc attım pışırdım hemen yedırdım 10 tane bezden sonra fişek gibi kesıldı ama bende benden gıttım cok korktum hazırlandık hatta acıle gıdelım dedık ama kesılınce götrmedım suandada bırsey yokmuş off amma agrıttım başınızı arkadaşlar kusuruma bakmayın ...
Valal ne kadar vardı yalan olmasın bilmiyom sağ böbrek genişliyodu biri 53 bu normal olan diğeri 73 çıkıyodu demekki 23.25 cm filan inşalalh gerek kalmaz sizde azalma olmuş bizde hiç olmadı inşalalh düzelir çekilen ilaçlı filimler çok üzüyodu beni amliyat çare olur inşalalh
Geçmiş olsun Özlem. Allah dermansız dert vermesin.
canım ya nazar değdi çocuğa ya üzüldüm çok inş. 3 ay sonra hiçbişeyciği kalmaz geçmiş olsunkızlar selam bu sabah Çınarı çocuk nöfrolojisine götürdüm aslında bebekken prof.a götürmüştük ayrıyeten kendı doktorumuzda takip edıyor ama ben bugun baska bır uzman doktora daha gıttım cokda memnun kaldım adam ınceledı muayne ettı baktı oncekı sonuclarada suankı sonuclarada suan bobrek 11-12 mm de 9 a düşmüşken 11-12 ye cıkmıs nıcın anlamadım ve bu hastalıgın bır tedavı yontemı yok sadece takıp altında oluyor sımdı 3 ay sonra tekrar gıttıgımızde genısleme devam edıyorsa sıntıgrafı cekılecekmıs ona gore bakılacak farklı yontemler denenecekmış oyle sınırlerım bozukkı asla isyan etmıyorum çünkü çaresız dermansız hastalık değıl çok şükür ama yapabılecegım bırsey yok 3 ay sonrayı beklıcez bu 3 ay ıcınde ıdrar yolu enfeksıyonu olmaması gerekıyor bu hastalıgı tetıkleyen en buyuk faktörmüş neyse doktoruda begendım bundan sonra ona götüreyım dıyorum . ordan cıktık göz muaynesıne gıttık hafıf bır kayma var dıyordum kendı kendıme sol göz ıce dogru kayıyordu ve yıne yanılmamısım ama yalancı kaymaymış nasıl oluyorsa suan bır rısk teşkil etmıyor 3 yasında tekrar muayne dedı doktor bunları bu şekilde atlattım kızlar işte böyle... bu kadar ışın arasında gece 4 te Çınar aglayarak uyandı nasıl kıvranıyor bır saga bır sola ama göz yaşları boncuk boncuk ve İSHAL... 4 TEN SABAH 8 E KADAR SÜREKLI BEZ YETISTIREMEDIM hemen bır tencereye patates dogradım pırınc attım pışırdım hemen yedırdım 10 tane bezden sonra fişek gibi kesıldı ama bende benden gıttım cok korktum hazırlandık hatta acıle gıdelım dedık ama kesılınce götrmedım suandada bırsey yokmuş off amma agrıttım başınızı arkadaşlar kusuruma bakmayın ...
kızlar selam bu sabah Çınarı çocuk nöfrolojisine götürdüm aslında bebekken prof.a götürmüştük ayrıyeten kendı doktorumuzda takip edıyor ama ben bugun baska bır uzman doktora daha gıttım cokda memnun kaldım adam ınceledı muayne ettı baktı oncekı sonuclarada suankı sonuclarada suan bobrek 11-12 mm de 9 a düşmüşken 11-12 ye cıkmıs nıcın anlamadım ve bu hastalıgın bır tedavı yontemı yok sadece takıp altında oluyor sımdı 3 ay sonra tekrar gıttıgımızde genısleme devam edıyorsa sıntıgrafı cekılecekmıs ona gore bakılacak farklı yontemler denenecekmış oyle sınırlerım bozukkı asla isyan etmıyorum çünkü çaresız dermansız hastalık değıl çok şükür ama yapabılecegım bırsey yok 3 ay sonrayı beklıcez bu 3 ay ıcınde ıdrar yolu enfeksıyonu olmaması gerekıyor bu hastalıgı tetıkleyen en buyuk faktörmüş neyse doktoruda begendım bundan sonra ona götüreyım dıyorum . ordan cıktık göz muaynesıne gıttık hafıf bır kayma var dıyordum kendı kendıme sol göz ıce dogru kayıyordu ve yıne yanılmamısım ama yalancı kaymaymış nasıl oluyorsa suan bır rısk teşkil etmıyor 3 yasında tekrar muayne dedı doktor bunları bu şekilde atlattım kızlar işte böyle... bu kadar ışın arasında gece 4 te Çınar aglayarak uyandı nasıl kıvranıyor bır saga bır sola ama göz yaşları boncuk boncuk ve İSHAL... 4 TEN SABAH 8 E KADAR SÜREKLI BEZ YETISTIREMEDIM hemen bır tencereye patates dogradım pırınc attım pışırdım hemen yedırdım 10 tane bezden sonra fişek gibi kesıldı ama bende benden gıttım cok korktum hazırlandık hatta acıle gıdelım dedık ama kesılınce götrmedım suandada bırsey yokmuş off amma agrıttım başınızı arkadaşlar kusuruma bakmayın ...
Geçmiş olsun canım bız amleıyat olduk malesef biliyonmu bilmiyom böbrek genişlemesinde böbrek giriş kanalında darlık vardı bzizm sorunumuz oydu o neden oluyomuş yani duzelmedi 1 yıllık takibin ardından geçebiliyomuşta azalabilıyomuşta bızde geçmedide azlmadıda evet tedavisi yok sürekli takip...bakalım ameliyat sonrası ilk kontrolumuz var 2 mayısta inşallah geçmiştir...
rica ederim canım.inşallah kilolarından kurtulursun..ayşegülcüm sağol canım..
günaydın herkese..
gülşahhhhh yine seni rüyamda gördüm bacım :) sizin eve gelecekmişiz, kar olduğu için ben arabayla değil otobüsle geliyorum..11:30 da sizin evin orda oluyorum,balkondan görüyon ama gel demiyon banaben de diyom ki ben zamanı ayarlayamadım otobüsle geldiğim için erken çıkmıştım, içeri gireyim elimdekileri bırakayım,şu marketin oralarda dolanırım ben diyom :) bizim mahallede kar varmış,sizin mahallede yokmuş..sen pek inanmadın galiba bana..iyi tamam diyon.. girdiğimde evi süpürüyodun,ecenaz da yeni uykudan uyanmış,bana bi sarılıyo masum masum..maşallah desene kızıma çok tatlı değil mi diyon..ben de tabiiki çok tatlı maşallah diyorum..ecenaz bile daha sıcak karşıladı beni,delüüüüüüü
Günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?