2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar kızlarr
boşboş gene ya topiğimiz özledim eski günlerdeki sohbetleri ama normaldir çalışıyoruz evde olanlar ev işi çocuk giremiyoruz

arkadaşlar patronum vekil adayı oldu 5 sırada %99 vekil olucak gibi görünüyo yoğun çalışmalı günler bekliyo bizi herşeyin hayırlısı

gnydn kızlar...bugün annmlere gidiyorum..bir hafta yokum büyük ihtimal...havalar ısınınca gelicem..burda karrrrrrrr yağıyor...nisanda karı gördük...hepinizi öpüyorum kendinize ve minişlere iyi bakın.byeeeeeeeeee

herkes için hayırlısı olsun esmacım
sağolasın cnm

günaydın cnm ne güzel anneciğinle kalcan
kar yağıyo demek
oğluşları üşütme aman utkunun okulu nolcak kız

sağolasın cnm

günaydın cnm ne güzel anneciğinle kalcan
kar yağıyo demek
oğluşları üşütme aman utkunun okulu nolcak kız

evde kalırsak kesn zatürre olcaz...
utku gitmicek okula bugünde göndermedim zaten..pek giden yok okula...ana okulu olduğu için...

Günaydınlar herkese esma gözünüz aydın cnmm
sibel git tabi yaa donmayın kız evde
herkes nirde yaahuu

esmacım hayırlı olsun.. bu yoğun günlerin boooll artılı dönüşleri olur inşallah :))

güle güle sibelcim, grsz.

özlem-kocaeli geçmiş olsun canım,dün okumuştum ama ben normal kontrol sanmıştım, doğumdan beri böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum..umarım iyi sonuçlanır..

şu an 85 hedef 60 henüz başlamadım canım allahın izniyle başlayacağım :))))

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wlXO86H/weight.png bunu al çizelgene yapıştır kaydet.kızının çizelgesini sil oraya yapıştır biliyorsundur zaten:)
Weight Loss - Diet Ticker buda kilo verdikçe tickerini düzeltmek çini lağzım olacak.yani saklamalısın.istersen sık kulanılarlara ekle orda dursun.ama sakla.hep lağzım olacak.
pın kodun:ebruli

selimlar
sibel güle güle.git tabi ordad az rahat edersin.
esma
hayırlı olsun inşallah.vekil olursa zam iste kız:))

bende dün akşam ilk defa üşümüşüm yatakta.resmen dondum sondım.gece hemen kaltım çocukların klimasını açtım.bize ufo yaktım.yorganın üstünede battaniye attım.ayy öyle ısınmışım yaa..
allahtan iki gündür kaloriferleri yine tam yakmaya bayladılar..geçen hafta akşamları yakıp bir iki saat sonra sönüyordu oda ısındıkmı anlamıyorduk.ama gece bayağı soguk olmuşki üşümüşüz.valla şu çocukları hasta etmeden bi geçseydi kış.gelmeyecek bahar yaaa

Son düzenleme:
nasılsınız hanımlar..

ooo hayırlısı olsun esmacım..

güle güle sibelcim...

tam çıkacagım herkes burda
yemeklerimi bitireyim gelirim sonra.ama tabi o zamana kadar dağılırsınız dmi

Kız gel işte Adana'ya. Buraya bahar geldi

inş. cnm ya neler olucak merak ediyorum valla

selimlar
sibel güle güle.git tabi ordad az rahat edersin.
esma
hayırlı olsun inşallah.vekil olursa zam iste kız:))
sağol cnm ya valla istememe gerek yok biliyosun patronumu :))

ay çok şükür kendi evimiz ya istediğim zaman kombiyi açıp kapıyorum öle olması çok zor ya yavruların inş. hasta olmazlar

nasılsınız hanımlar..

ooo hayırlısı olsun esmacım..

güle güle sibelcim...
iyiz seçilcim sen nasılsın bakalım
sağol cnm

kızlar selam bu sabah Çınarı çocuk nöfrolojisine götürdüm aslında bebekken prof.a götürmüştük ayrıyeten kendı doktorumuzda takip edıyor ama ben bugun baska bır uzman doktora daha gıttım cokda memnun kaldım adam ınceledı muayne ettı baktı oncekı sonuclarada suankı sonuclarada suan bobrek 11-12 mm de 9 a düşmüşken 11-12 ye cıkmıs nıcın anlamadım ve bu hastalıgın bır tedavı yontemı yok sadece takıp altında oluyor sımdı 3 ay sonra tekrar gıttıgımızde genısleme devam edıyorsa sıntıgrafı cekılecekmıs ona gore bakılacak farklı yontemler denenecekmış oyle sınırlerım bozukkı asla isyan etmıyorum çünkü çaresız dermansız hastalık değıl çok şükür ama yapabılecegım bırsey yok 3 ay sonrayı beklıcez bu 3 ay ıcınde ıdrar yolu enfeksıyonu olmaması gerekıyor bu hastalıgı tetıkleyen en buyuk faktörmüş neyse doktoruda begendım bundan sonra ona götüreyım dıyorum . ordan cıktık göz muaynesıne gıttık hafıf bır kayma var dıyordum kendı kendıme sol göz ıce dogru kayıyordu ve yıne yanılmamısım ama yalancı kaymaymış nasıl oluyorsa suan bır rısk teşkil etmıyor 3 yasında tekrar muayne dedı doktor bunları bu şekilde atlattım kızlar işte böyle... bu kadar ışın arasında gece 4 te Çınar aglayarak uyandı nasıl kıvranıyor bır saga bır sola ama göz yaşları boncuk boncuk ve İSHAL... 4 TEN SABAH 8 E KADAR SÜREKLI BEZ YETISTIREMEDIM hemen bır tencereye patates dogradım pırınc attım pışırdım hemen yedırdım 10 tane bezden sonra fişek gibi kesıldı ama bende benden gıttım cok korktum hazırlandık hatta acıle gıdelım dedık ama kesılınce götrmedım suandada bırsey yokmuş off amma agrıttım başınızı arkadaşlar kusuruma bakmayın ...

Geçmiş olsun canım bız amleıyat olduk malesef biliyonmu bilmiyom böbrek genişlemesinde böbrek giriş kanalında darlık vardı bzizm sorunumuz oydu o neden oluyomuş yani duzelmedi 1 yıllık takibin ardından geçebiliyomuşta azalabilıyomuşta bızde geçmedide azlmadıda evet tedavisi yok sürekli takip...bakalım ameliyat sonrası ilk kontrolumuz var 2 mayısta inşallah geçmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…