sağolasın cnmherkes için hayırlısı olsun esmacım
gnydn kızlar...bugün annmlere gidiyorum..bir hafta yokum büyük ihtimal...havalar ısınınca gelicem..burda karrrrrrrr yağıyor...nisanda karı gördük...hepinizi öpüyorum kendinize ve minişlere iyi bakın.byeeeeeeeeee
sağolasın cnm
günaydın cnm ne güzel anneciğinle kalcan
kar yağıyo demek
oğluşları üşütme aman utkunun okulu nolcak kız
evde kalırsak kesn zatürre olcaz...
utku gitmicek okula bugünde göndermedim zaten..pek giden yok okula...ana okulu olduğu için...
şu an 85 hedef 60 henüz başlamadım canım allahın izniyle başlayacağım :))))
günaydınlar kızlarr
boşboş gene ya topiğimiz özledim eski günlerdeki sohbetleri ama normaldir çalışıyoruz evde olanlar ev işi çocuk giremiyoruz
arkadaşlar patronum vekil adayı oldu 5 sırada %99 vekil olucak gibi görünüyo yoğun çalışmalı günler bekliyo bizi herşeyin hayırlısı
gnydn kızlar...bugün annmlere gidiyorum..bir hafta yokum büyük ihtimal...havalar ısınınca gelicem..burda karrrrrrrr yağıyor...nisanda karı gördük...hepinizi öpüyorum kendinize ve minişlere iyi bakın.byeeeeeeeeee
bende dün akşam ilk defa üşümüşüm yatakta.resmen dondum sondım.gece hemen kaltım çocukların klimasını açtım.bize ufo yaktım.yorganın üstünede battaniye attım.ayy öyle ısınmışım yaa..
allahtan iki gündür kaloriferleri yine tam yakmaya bayladılar..geçen hafta akşamları yakıp bir iki saat sonra sönüyordu oda ısındıkmı anlamıyorduk.ama gece bayağı soguk olmuşki üşümüşüz.valla şu çocukları hasta etmeden bi geçseydi kış.gelmeyecek bahar yaaa
esmacım hayırlı olsun.. bu yoğun günlerin boooll artılı dönüşleri olur inşallah :))
güle güle sibelcim, grsz.
özlem-kocaeli geçmiş olsun canım,dün okumuştum ama ben normal kontrol sanmıştım, doğumdan beri böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum..umarım iyi sonuçlanır..
sağol cnm ya valla istememe gerek yok biliyosun patronumu :))selimlar
sibel güle güle.git tabi ordad az rahat edersin.
esma hayırlı olsun inşallah.vekil olursa zam iste kız:))
ay çok şükür kendi evimiz ya istediğim zaman kombiyi açıp kapıyorum öle olması çok zor ya yavruların inş. hasta olmazlarbende dün akşam ilk defa üşümüşüm yatakta.resmen dondum sondım.gece hemen kaltım çocukların klimasını açtım.bize ufo yaktım.yorganın üstünede battaniye attım.ayy öyle ısınmışım yaa..
allahtan iki gündür kaloriferleri yine tam yakmaya bayladılar..geçen hafta akşamları yakıp bir iki saat sonra sönüyordu oda ısındıkmı anlamıyorduk.ama gece bayağı soguk olmuşki üşümüşüz.valla şu çocukları hasta etmeden bi geçseydi kış.gelmeyecek bahar yaaa
iyiz seçilcim sen nasılsın bakalımnasılsınız hanımlar..
ooo hayırlısı olsun esmacım..
güle güle sibelcim...
iyiz seçilcim sen nasılsın bakalım
sağol cnm
iyilik sağlık canım ne olsun... çok iş var bugün evde giremiyorum pek ama isabet olmuş kimse yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?