sağol canım iyi olmaya çalışıyorum zeynep çok cadı buaralar nefes aldırmıyor bana,performans ödevleri en son trafik dersini yaptı yayaların uyması gereken kurallar diye,sırada çim adam var teyzesi sen nasılsın burak nasıl,bebişin nasıl misafirlerin geliyormuş sen iki canlısın fazla yorma kendini misafir umduğunu değil bulduğunu yer dimi ama ....selma nerelerdesin kuzum sen, görüyorum facede geziyorsun buraya uğramıyorsun
hayırlı cumalar sana da,nasılsın,cocuklar nasıl? yaptınız mı keremin performans ödevlerini :)
günaydın canımcnm corde he şimdi oldu ben yanlış hatrlamışım
aman hülycaım görümcem ALlahlık işte ne diim
ikramlarda gerçekten çokmuş yahuu
selmacım günaydınnerelerdesin cnm
AYŞEGÜL seninkide işi iyice yokuşa sürüyo haa
ESMA bacım allah yardımcın olsun ne diyim allah kuzunun yüzüne baksında annneannesi hemen iyileşsin inş
HÜLYAAA o ne anam öylee yuh yani onlar çok abartıyolarmış...kabak tatlısını çıkar bence içini bayar milletin kesilirler...sarma m.köftesi p.püresi üçlüsüde olmaz birini çıkar bencee
yuh iki tabakda servis haa adımızıda batırıyolar allahın kendini beğenmişleri...sığır geliyo sanki töbe töbeee
sağol gülşahcım snin tahlillerin vardı belli oldumu sonuçları canım .....bak sen yaramaza...aynısından bizim evdede var...aşısıda yarasın zeynoya inş..
kız napıyım sinirlendim :))
selmacım çocuklar bu dönemde böleler ama senin iki tane daha çocuk var okulları var
zor işin valla
sağol gülşahcım snin tahlillerin vardı belli oldumu sonuçları canım
anladım cnm ALlah kolaylık verisn sanasağol gülşahcım snin tahlillerin vardı belli oldumu sonuçları canım .....
biraz öyle esmacım bütün işler bana bakıyor bunalıyorum, bazen deliriyorum, bağırıyorum sonrada pişman oluyorum işteyuvarlanıp gidiyoruz böyle ....
sende görümceni kafana takmamaya çalış sinir olduğunu görüyorlar daha çok üstüne geliyorlar bence, umrunda değilmiş gibi yap onlar sinir olsun sonrada vazgeçerler belki .......
cnm gün ola harman ola dielim herşeyin hayırlısı artık sıktıkça istenmeyen şeyler oluyo işte
kız görümcemler sırf bana iat olsun die yapıyolarişte
kız hülya ne o öyle..aboo kız bi gün yemek yemeden gelem lağzım bunları yemek için.hakatende işi abartmışlar.afedersinde görgüsüzlük gibi olmuş.ne o öyle sanki herşeyi ar gibi.ama yapacak bişiy yok öyle yapana senrde etmen gerek değilse konuşup dururlar.malasef..bizdede öyle olmaz ama sıralama ynıkesesi boş olan cordeydi :) yani şükran..escos değil..
ayşegül bak bu işin sonu kötüye gidiyor bacım,adana yolu görünüyor size,eşin alttan alttan işliyo bence.baştan önlemini al ne yap ne et..
esmacım görümcen ayıp ediyor ne öyle inadına yapar gibi ama bencede fazla üstünde durma canım boşver..Allah annene ve kayınvalidene acil şifalar versin..bu günleri kolaylıkla atlatırsınız inşallah..emirin ameliyatına kadar annen iyileşir belki az çok bakar ablanla olmaz mı?
kız ayşegül burda abartıolar menüleri..hatta ikramları..ev sahibi hiç oturmuyor,sürekli yiyecek bişeyler getiriyo :) önceki gttiğimizde yaprak sarması,kuru biber dolması,kuru patlıcan dolması,biri yoğurtlu biri mayonezli 2 çeşit de salata vardı2 tane tabakta servis verdi 9-10 çeşit vardı yani..kayserililerin gösterişi işte
burada ikram şöyle
1. türk kahvesi
2. kuruyemiş-meyvesuyu-kola
3. çay -pasta,börek
4. meyve
5. daha da kalırlarsa oturmaya nescafe
selcamı canım bende merake tmeştim.neyes iyiymişsin.su çicegide yarasın zeynep kuşuma.bu aralyroluy kız kızma kuzuma.ne yapsınlar.pek dşarıda çıkmıyoruz..günaydın hayırlı cumalar herkese
AYŞEGÜL seninkide işi iyice yokuşa sürüyo haa
ESMA bacım allah yardımcın olsun ne diyim allah kuzunun yüzüne baksında annneannesi hemen iyileşsin inş
HÜLYAAA o ne anam öylee yuh yani onlar çok abartıyolarmış...kabak tatlısını çıkar bence içini bayar milletin kesilirler...sarma m.köftesi p.püresi üçlüsüde olmaz birini çıkar bencee
yuh iki tabakda servis haa adımızıda batırıyolar allahın kendini beğenmişleri...sığır geliyo sanki töbe töbeee
tek başına tabi güzel mis gibi de :)) bende çok severim ama o kadarşeyin arasında ne biliyim..sen bilirsin tabi
kekede bi fikir veriyim: istediğin keki yap (kakaolu,sade,cevizli,tarçınlı) piştiktan sonra üstüne krema yada krem şanti sür beyaz olcak ama sürdüğün şey...sonra çilekli jöle al ...çilekleri diimle yuvarlak yuvarlak kremanın üstne diz onun üstünede hazırladığın çilekli jöleyi dök süper oluyo...3 renk 3 kat
boşver ayşegül gözü korksun..dediğin gibi artık siz de ailesiniz,aile mutluluğunuz herşeyden önemli.
hıım iyi fikir gülşah, deneyim, başka zaman ama..çilekli bişey var çünkü..elmalı kek yapıp üstüne sadece krem şanti koysam nasıl olurr?
bizim oralarda sadece çay-pasta olur :) oturmayı uzun tutmuşlarsa meyve olur :) ilk evlendiğimde gelmişlerdi evime böyle ağırlamıştım :) kınamışlardır kesin beni :)
AYŞEGÜL bilmiyorum ya hiç içimden gelmiyo hastaneye gitmek
HÜLYA dediğim şey kivilide olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?