2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selma nerelerdesin kuzum sen, görüyorum facede geziyorsun buraya uğramıyorsun

hayırlı cumalar sana da,nasılsın,cocuklar nasıl? yaptınız mı keremin performans ödevlerini :)
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum zeynep çok cadı buaralar nefes aldırmıyor bana,performans ödevleri en son trafik dersini yaptı yayaların uyması gereken kurallar diye,sırada çim adam var teyzesi sen nasılsın burak nasıl,bebişin nasıl misafirlerin geliyormuş sen iki canlısın fazla yorma kendini misafir umduğunu değil bulduğunu yer dimi ama ....

cnm corde he şimdi oldu ben yanlış hatrlamışım
aman hülycaım görümcem ALlahlık işte ne diim
ikramlarda gerçekten çokmuş yahuu

selmacım günaydınnerelerdesin cnm
günaydın canım

bencede çok çeşit var birazını çıkar kendini düşün hülyacım......

bak sen yaramaza...aynısından bizim evdede var...aşısıda yarasın zeynoya inş..

kız napıyım sinirlendim :))
sağol gülşahcım snin tahlillerin vardı belli oldumu sonuçları canım .....

selmacım çocuklar bu dönemde böleler ama senin iki tane daha çocuk var okulları var
zor işin valla

biraz öyle esmacım bütün işler bana bakıyor bunalıyorum, bazen deliriyorum, bağırıyorum sonrada pişman oluyorum işte yuvarlanıp gidiyoruz böyle ....

sende görümceni kafana takmamaya çalış sinir olduğunu görüyorlar daha çok üstüne geliyorlar bence, umrunda değilmiş gibi yap onlar sinir olsun sonrada vazgeçerler belki .......

anladım cnm ALlah kolaylık verisn sana

sinir olmamak elde deil hiç bişiy yapmasada kendini görmeye tahammulum yokki aman neysee :)

kabak tatlısı bayar mı ya mis gibi cevizli :) olsa da yesek:)
ya benim de onları iyi ağırlamam lazım sonuçta..dediğim gibi çok abartılı herşey ama işte..kek için ne diyorsunuz?

ben fazla yorulmucam inşallah.annem yardm edecek..bir de bana gelen bayan 2 gün gelecek,pasta böreğe de yardım edecek temizlikten kalan zamanda..ablamın gündüz kursu var,hazırlık aşamasında değil ama o da akşam serviste yardım edecek :) valla sırtımı dayamışım işte..Allah razı olsun hepsinden.

selmacım biz bitanesine sabır gösteremiyoruz..valla bazen annemlerdeyken erkenden çıkıp geliyorum,götürmüyo başım 3 cocuğu..annem-babam akşama kadar nasıl dayanıyorlar diyorum,yaşlılar yani bir de..aman bi gülsünler,bi sarılsınlar unutuyo insan hepsini..varmı evlat gibisi..

tek başına tabi güzel mis gibi de :)) bende çok severim ama o kadarşeyin arasında ne biliyim..sen bilirsin tabi
kekede bi fikir veriyim: istediğin keki yap (kakaolu,sade,cevizli,tarçınlı) piştiktan sonra üstüne krema yada krem şanti sür beyaz olcak ama sürdüğün şey...sonra çilekli jöle al ...çilekleri diimle yuvarlak yuvarlak kremanın üstne diz onun üstünede hazırladığın çilekli jöleyi dök süper oluyo...3 renk 3 kat

cnm gün ola harman ola dielim herşeyin hayırlısı artık sıktıkça istenmeyen şeyler oluyo işte
kız görümcemler sırf bana iat olsun die yapıyolarişte

öyle esma hayırlısı olsun.

kız hülya ne o öyle..aboo kız bi gün yemek yemeden gelem lağzım bunları yemek için.hakatende işi abartmışlar.afedersinde görgüsüzlük gibi olmuş.ne o öyle sanki herşeyi ar gibi.ama yapacak bişiy yok öyle yapana senrde etmen gerek değilse konuşup dururlar.malasef..bizdede öyle olmaz ama sıralama ynı
türk kahvesi misafirin gelip gidişinide bağlı çoçuklu ise çabuk kalkarlar türk kahcesinden sorda ben pasta böregi çayı vererim.ama uzun kalacaklarsa bende kuruyemiş pasta börek meyve gibi sıralanır.geleni bilirsin zaten öyle işte.ama anca ben 4-5 çeşit yaparım tamam..nese sana kolay gelsin diym bacım.için rahat olcaksa yap yap..
benim koca şmdiden yapıyo plan ben herşeyi biliyorum ama şimdi tatsızlık çıkarmak istemiyorum.amaan daha neler atıyo neler.benim mutlu yuvam çaırsa tatsızlık bundan dolayı çıkacak bigün.bunu eşimede dedim.evini mutlulgunu gbozmayı göze alıp hala gitmeyi istiyorsan diyecek sözüm yok diyorum sonra bana ööyle bakıyo korkuyoda.

günaydın hayırlı cumalar herkese
selcamı canım bende merake tmeştim.neyes iyiymişsin.su çicegide yarasın zeynep kuşuma.bu aralyroluy kız kızma kuzuma.ne yapsınlar.pek dşarıda çıkmıyoruz..

hoşgeldin gülşahcım..hee yapıyo benim koca..bakalım bu yo bulmaya çalışıyorum
sen kan vermek için neden ara verdin kız.

ama hatediyorlar dimi...
heryerde böyleler var gülşah yaa..

iki kere gitmiş..
ben şükranı diyordum zaten hamile degil diyo ama escostan haberim yokkızlar.hamileyse allah tamamına erdinsin..

Son düzenleme:
boşver ayşegül gözü korksun..dediğin gibi artık siz de ailesiniz,aile mutluluğunuz herşeyden önemli.

hıım iyi fikir gülşah, deneyim, başka zaman ama..çilekli bişey var çünkü..elmalı kek yapıp üstüne sadece krem şanti koysam nasıl olurr?

bizim oralarda sadece çay-pasta olur :) oturmayı uzun tutmuşlarsa meyve olur :) ilk evlendiğimde gelmişlerdi evime böyle ağırlamıştım :) kınamışlardır kesin beni :)

Son düzenleme:

evet koca aile olduk..tercihini zaten kendi ailesenden yana yaparsa zaten bi aile olamamışız sayarım.öyle bi insanlada yaşamam zaten.bakalım şimdiden hesap yapmayayım.ama bana ve çocuklarına çok düşkündür ..
bizim oralarda sadece çay-pasta olur :) oturmayı uzun tutmuşlarsa meyve olur :) ilk evlendiğimde gelmişlerdi evime böyle ağırlamıştım :) kınamışlardır kesin beni :)

ay koptum...he kız iki katakla ağırlıyorlarsa aç kaldık demişlerdir...

Ben geldim muck muck

Escos hamile değildi en son çoçuğa bakıcı arıyordu.hamile olma ihtimali doğru corde de vardı ama oda kese boştu.

Ayşegül canım Duru nun aşısı için yazdığını görmüştüm bende yazdım diye hatırlıyorum ama yazmadım mı acaba Sağol canım.hepimizin kuzusuna yarasın.

Bu arada sen şu Adana olayında bana sorarsan çok taviz verme.ayda bir aynı mahallede oturduğum kaynanama gitmiyordum ayol ben nerde çokluk orda kargaşa var safları sıklaştırma.hele hele birde gidip orda çalışacakmışsın.hani iyi düşün derim.

Didem arabanız ve eşinin işi hayırlı olsun canım.

Selda herşeyde vardır bir hayır hasta hasta narkoz daha çok etkilerde iyi yapmışlar yapmamakla.Geçmiş olsun canım.

Hülyammmm
iftar yemeğine mi geliyorlar kız kabak tatlısının ne işi var.benim önüme gelse ne alaka derim valla.bende çok severim ama bu menüde gerek yok derim şahsen.
Sarma okey
mercimek köfte okey
Bi Salata yap ( kabak salatası değişik ve güzel oluyor tavsiye ederim Duru nun doğum gününde ilk defa yaptım ve çok beğenildi)
Bu patetase püreli şeyde değişik ve güzele benziyor tadını biliyorsan okey.
Annen su böreğini bence kıymalı yapsın sadece 1 çeşit yetmezmi su böreği için
Muhallebili tatlıda iyi.

Kek için gülşahta çilekli demiş 2 çileklidense kek çevizli-havuçlu mu yapsan.ama üzerine krem şanti az bi sıcak görsün ağzı yüzü yamuluyor, riskli.ıslak kekide tuturmak zordur altı kuru kalırsa yaban geliyor.sen keki şu kremalar var ama donuyor bak adı aklıma gelmiyor limonlu falan oluyor onlarla kaplayabilirsin belki.

kurabiyen eksik kalmış evet.hazır kurabiye hamurları ile hem lezzetli hemde pratik oluyor aklında olsun yada ben Serap'ın tarşınlı kurabiyesini çok seviyorum onuda tavsiye ederim.
ben astım kestim karar verdi oldu biraz ama tavsiyelerim bunlar.

Salatayı unutma tabaklara koymasanda ortaya koyarsın isteyen alır.poğaca dansa kurabiye daha iyi.

Esmacığım geçmiş olsun canım geldimi üst üste gelir zaten.Ama bak bende bugün sizinle karşılaşsam Emir Kağan 'a Emir derim 2 isim bende kullanamıyorum uzun geliyor ya sanki hitap etmiyorumda destan yazıyorum gibi.Görümcenin hitap şeklini salla.ama 15-20 gün içinde sık dişini ver ona baksın hiç olmazsa yemeğini biliyor düzenini iyi kötü biliyor .Köprüyü geçene kadar sabır canım.

Selma yarasın Zeynepimin aşısı.bu bağırma ağlama bizdede var hele birde numaradan ağlamaya başlıyor sonra kızınca ciddiye dönüp gözünden yaşları akıtıyor.valla sende 1-2 de değil 3 tane son beşik nazlılığı diyeceğim ama bizimkilere ne oluyor o zaman.düzelir umarım yoksa bizde sabır kalmayacak sahsen bende git gide azaldığı kesin.

burcu teşekkürler canım.valal elimden geldigince bi yol bulmaya çalışıyorum ama bakacagız.seneye antalya derken adanaya yine dönüş yaptı..bakalım..çılışmak istiyorum evet artık sıkıldım.ama defne çok küçük dayanamıyorum ona.zeynebi büyüttüm defneye haksızlık olacakmış gibi hissediyorum..bir yıl daha dşimi sıkayım diyorum.nede olsa başka çocuk yok.ondan sonra ful şime odaklanırım.ama iyi bişeyde çıkarsa hayırda demem.bakalım.
adana işi bana başta demişti zaten yakınlaştık sık gideriz diyo.bende tamam demiştim.adanaya gitmektense böyle gitmeyi tercih ederim demiştim onu kullanıyo şimdi biliyorum.ama bi gün banada söz gelecek..şimdilek es etmiyorum..haftaya gidecegiz adanaya.ama hele bi hasta olsunlar bak ben ne ediyorum..

bende çıkayım ögle yemek saati yaklaşıyo..defnecik hala uyuyo ama..maşallah bu aralar nerdeyse hiç uyanmıyoçok güzel uyuyorum..ama dişide kabarmış yakındır ağlamalırı.uyanmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…