günaydın esmacım..günaydın ayşegüllcüm
bende aşı yaptırmadım daha ay sonunda ameliyatını yaptırayımda aşıyıda o arada yaptırıcam
defnenin emmeyi bırakmak üzere olması iyi hadi gözün aydın cnm ben 5,5 aylıktan beri emzirmiyorum unuttum artık ama zor oluyo tabi
kız adanaya aydabir git boşver onlar toplanıp gelcene :))
kızlar yaa,yarın akşam çok önemli misafirlerim geliyor..patronum ve bizim şirketten ayrılan çok değerli arkadaşlarım..çok ağır yanii...6 aile
2-3 haftada bir toplanıyoruz birinde, ve hanımlar acayip tabaklar hazırlıyor..
ben de bu hafta tamamen buna odaklanmış durumdayım..ev baştan aşağı temizleniyo..bi yerden de bahar temizliği olmuş oldu :)
şimdi benim menüm şöyle--iyi mi kötü mü siz de bişey söyleyin,ekleme çıkarma ne yapayım..
1.yaprak sarması
2.mercimek köfte
3.patatesin püresine baharat koyup,yeşil biber-domates doğrayıp,tepsiye basacağız,üstüne yoğurt..dilim dilim servis
4.peynirli ve kıymalı su böreği(annem yapacak)
5.kabak tatlısı
6. irmikli çilekli muhallebi gibi tatlı dilim dilim yine
7.bir kek--kremalı olmalı ama ne olacağına karar veremedim..
sorularımmm
kabak tatlısı çok mu abes olur? ben çok severim ama..börek var ama bir de poğaca yapsam mı? kurabiye ve tuzlu bi çeşit daha ilave edeyim mi? bir de nasıl kek yapayım,ağlayan kek mi? cevizli havuçlu yapıp üstüne krem şanti yapıyolar öylemi yapayım?
cnm başka doktora götürdüm bi çocuk doktoruna bide kbb uzmanına ikiside çok ilerlemişgünaydın esmacım..
o kadar uzamaktan bişiy olmaz tabi esma.ne zaman yaptıracaksın ameliyatı yani doktora götürdünmü..ne didi..
evet ememyi işimiz bir haftaya kadar tamamiyle bitecek..::::::)
ya ben o hafta plan yapmıştım adana varmışbned kızımla sinemaya gidecektim 23 nisanya.onunla geçerecektim.beyfendi adanaya gidelim o hafta mumerlarada tatil olunca kaçarmayalaım fırsatı dedi.ben ona sıkıldım.kızımla işim vardı kaldı yani..(
.
neee escos damı hamile? yanlış hatırlıyo olmayasın esmacım..
yine mi adana? 10 gün sonra 1 ay oluyo mu yaf :)
ben de yaptırmadım daha aşıyı,bu hafta halletmem lazım
bebiş iyi esmacım,karnım büyüdü iyice :) tepiniyor içerde :)
escos hamile degil kızlar..kese boşmu çıkmıştı ne .yada kalp atışı alınamamıştı..
cnm başka doktora götürdüm bi çocuk doktoruna bide kbb uzmanına ikiside çok ilerlemiş
aldırın dedi et kanalı çok daraltmış orta kulağını çok etkiliyo dedi buda anlamazsınız sağır yapıverir dedi
bi sürü şeye sebep olur muş ameliyatı daha hayrlı dedi doktor , ay sonu yaptırmayı düşünüyoruz nasipse bu ara biraz burnu akıyo rahatsız iyileşsin böle olunca narkoz vermiyolar ya öle işte cnm
üzülme ya adanadan dönünce götürürsün zeynebi sinemaya derdin bu olsun arkadaşım boşver sıkma canını
uuuuuuuuu ben bunu bilmiyodum
ya alla korusun yaptırın tabi.esma gecekmesin...
yok kız dertmi bu şükür:) 23 nisanda özel bi sinema olacaktı o güne ait yani ona gidecektik.beyfendini epeydir görmüyorya ailesini özledi zaarrr
tabi kz gelip yazmıştı bile heveslindim ama olmadı diye..
kız diyomya benim hafıza iyidir diye:))
arkadşlar bu aralar bu sıkışık günler ALlah başka sıkıntı vermesin inş.
çarşamba annem ameliyata giricek sonrası yatıcak bel ameliyatı
kayınvalidem ahatsız kalp rahatsızlığı vardı şu an sancısı var kaç gündür belide tuttu ağrısı var
çocuğum a kim bakıcak ay sonu ameliyatı var bizim işyerinde işler yoğun malum patron yoğun büroya uğrayamıyo izin alamıyom Allahıma dua ediyorum bu sıkıntılar hemen geçsin inş. die görümceme vermek istemiyorum ama mecbur kalıyorum ona vermeye bakıcı tutma gibi lüksümüz yok
görümcemle kavga edicem nerdeyse geçen oturmaya gittik oğlumun ismini sadece kağan diolar ben ve kayınvalidem kaç kez uyardık öle deme emir kağan dioruz hepimiz die ama genede kağan kağannn bana iğne batırı gibi yanınma öle diolar kaynanam gene dedi öle söleme die ama beni sinir etmek için kızıyla hala kağan dicez diolar.öle sinir oluyorum ki ama gene bişiy demiyorum kocasınada yanı enişteye büyük babası diolar hepten deli oluyorum.eşimde dio sallama boşver herşey olcana varır dio ama gelde bana anlat sıkıntıdan sırtlarım kabardı valla
anladım cnm özlediyse gitsin kendisi sizi nie sürüklüyo yaa
gücel afızan iyiyse benim afıza arada gidio geliyo
cnm gün ola harman ola dielim herşeyin hayırlısı artık sıktıkça istenmeyen şeyler oluyo işteesma biraz karışık gibi senin iş.ama sanırım görümceden başka çaren yok gibi en azından annen ve kaynanan düzelene kadar baktır bari..ne yapacaksın bacım bazıları densiz oluyo işte dedigin anlamaz.susturamazsın böylelerini..neden ikisinide demiyo aceba....sen boşver onu oglun birinin tek söylemesiyle anlayacak degil.en azından herkes öyle sesleniyormuş..biraz sabnette sengörümceye baktır bari.yada başka çare ama ne..
kız sırtların ağrıyacak kadar ne ıkıyosun canını.herşey yoluna girer merak etme.
kız daha gelili ne oldu.ne özlemesiymiş bu sinir etmesin beni yaa 20 gün oldu daha..kendi tek gidermi hiçç.hemen atlayacaklar çocuklar nerde diye.o tek gitmez.
cnm corde he şimdi oldu ben yanlış hatrlamışımkesesi boş olan cordeydi :) yani şükran..escos değil..
ayşegül bak bu işin sonu kötüye gidiyor bacım,adana yolu görünüyor size,eşin alttan alttan işliyo bence.baştan önlemini al ne yap ne et..
esmacım görümcen ayıp ediyor ne öyle inadına yapar gibi ama bencede fazla üstünde durma canım boşver..Allah annene ve kayınvalidene acil şifalar versin..bu günleri kolaylıkla atlatırsınız inşallah..emirin ameliyatına kadar annen iyileşir belki az çok bakar ablanla olmaz mı?
kız ayşegül burda abartıolar menüleri..hatta ikramları..ev sahibi hiç oturmuyor,sürekli yiyecek bişeyler getiriyo :) önceki gttiğimizde yaprak sarması,kuru biber dolması,kuru patlıcan dolması,biri yoğurtlu biri mayonezli 2 çeşit de salata vardı2 tane tabakta servis verdi 9-10 çeşit vardı yani..kayserililerin gösterişi işte
burada ikram şöyle
1. türk kahvesi
2. kuruyemiş-meyvesuyu-kola
3. çay -pasta,börek
4. meyve
5. daha da kalırlarsa oturmaya nescafe
selmacım günaydınnerelerdesin cnmgünaydın hayırlı cumalar herkese
AYŞEGÜL seninkide işi iyice yokuşa sürüyo haa
ESMA bacım allah yardımcın olsun ne diyim allah kuzunun yüzüne baksında annneannesi hemen iyileşsin inş
HÜLYAAA o ne anam öylee yuh yani onlar çok abartıyolarmış...kabak tatlısını çıkar bence içini bayar milletin kesilirler...sarma m.köftesi p.püresi üçlüsüde olmaz birini çıkar bencee
yuh iki tabakda servis haa adımızıda batırıyolar allahın kendini beğenmişleri...sığır geliyo sanki töbe töbeee
Selda,Özlem çok geçmiş olsun kızlar inş.çabucak atlatır paşalar,başka hasta kuzular varsa onlarada çok geçmiş olsun,aşı olanlarada aşıları yarasın inş..
ben bugün zeynoyu sağlık ocağına götürecem su çiçeği aşısı için aslında 22 sinden sonra gitmemiz lazımdı ama keremlerin sınıfında su çiçeği salgını varmış,Keremle Erene bulaşsada sorun değil onlar aşılı ama zeynep daha aşı olmadı o yüzden biran önce götürecem aşıya,ya kızlar zeynep çok huysuz ya, beni delirtiyor resmen bazen kızıp bağırıyorum bu seferde ağlamaya başlıyor ama nasıl ağlamak susturana kadar canım çıkıyor, fena oldu buaralar beni çok yoruyor valla .......
amin inş. dioruum
koptum yazdıklarına kızzsığır demişin ya koptumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?