iyi olmuş,hava almışsınızdır..burada haa öğlene kadar iyi,öğleden sonra rüzgar çıkıyo.
bir de bu irmiklinin kayısılı vers. var,biraz değişik ama.haftaya bi ara yapiim beğenirsem yazarım size de :)
zeynep adına çok sevindimzaten istiyordu iyi oldu:))
ayy kızlar neler yadnızı öyle yaa.canım çekti.bunları bende bi yazayım dimimi..teşekkürlerr..
kızları aldım dışarı çıktık dolaştık gezdik.havada çok güzel.nasıl olduysa:))
BEN BUNLARI PDF dosyası yapıp basıyorum evdede kocaman dosyam var delip ona takıyor oyle güzel oluyorki hem yapıpabilecek tarifleri basıyorum geneldede evde olan bildik malzemeler ile rahat oluyor bas bas.arada değişik şeyler yapmak iyi oluyor.madem icat çıkarttılar çağa ayak uyduralım.
sen kocişe mail at çıktısını alsın getirsin.daha güzel saklanıyor.
canın isterse yiyosun tabi :) çoğunlukla istemediği için canın bişey..ben de bu ara iyi yiyorum ama..abur cubur olarak yani..şirkette saat 4 de bisküvi yiyoruz,herkes 2 alıyo ben 4iki kişilik alıyorum diyorum bir de yüzsüz yüzsüz :)
bakımlılar evet benim de çok hoşuma gidiyo..ama bazılarının yüzleri lekeleniyo,basen nerdeyse karnı kadar oluyo..onlar pek de çekici olmuyo:) büyük konuşmayım ben de olurmuşum sonra duba gibi :)
defne oyuncak mı istiyor hey Allahım..burak acayip ayakkabı meraklısı kızlar..lcw ya da böyle herşey olan mağazalara gittiğimizde direk eline ayakkabı alıyo bırakmıyo hiçç..evde de dolabın alt kısmında küçülmüş ayakkabıları var..eline alıyo bırakmıyo hiç..
ya benim de karman çorman tarifler :) istifa ettiğimde ben de dosyada tutayım bari güzel güzel..nasıl olsa evdeyken yaparım sık sık..
ya hatırlıyo musunuz ben burakta doğum iznime çıktığımda hep evde değişik yemekler pastalar yapıcam,yemek yapmayı özledim diyodum..hiç hayal ettiğim gibi olmadı doğum iznim..yine nerdeyse her akşam annemlerde yedik,ya da annem getirdi pişirdiğinden :) şimdi yine hayal kuruyorum,ama iki cocukla yine pek olmayacak gibi :26:
58 küsürdü diyetisyenin baskülünde(ayakkabısız,kemersiz)..hamilelik için gittiğimde 60 çıktı doktorun baskülünde..ilk 3 ay hiç kilo almadım, 4.ay 2 kilo almışımşu an 62 yim yani. burakda 16 kilo almıştım,böyle gidersem bunda 20 yi görücem heralde..
he bizde öyle diyoz barii.boşver ya yesin de öyle yesin..ne güzel işte
slmlar ben geldimm
burak da kıskanacak kesin..şimdiden yağmuru kıskanıyo..bakalım yaşayıp göreceğiz..
zeyl hiç girmez oldu artık,nasıl geçiyo günleri merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?