2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hayır icat çıkarttıkları yetmiyormuş gibi benim gibi tembellere de iş çıkıyor,mecbur geri kalmamak için takip etmek zorunda kalıyorsun :)

zeynep adına çok sevindimzaten istiyordu iyi oldu:))
ayy kızlar neler yadnızı öyle yaa.canım çekti.bunları bende bi yazayım dimimi..teşekkürlerr..
kızları aldım dışarı çıktık dolaştık gezdik.havada çok güzel.nasıl olduysa:))

iyi olmuş,hava almışsınızdır..burada haa öğlene kadar iyi,öğleden sonra rüzgar çıkıyo.

bir de bu irmiklinin kayısılı vers. var,biraz değişik ama.haftaya bi ara yapiim beğenirsem yazarım size de :)

burdada hafif rüzgar vardı.ya ne yapayım iyice bunaldılar sardım sarmaladım çıkardım iyi oldu.ama benim paramı bitirene kadar gelmediler eve
defned biliyo yaa ne görse oyuncak eliyle işaret ediyo anne anne.çığlık cığlıa..

off hamilelgin en güzel yanida düşünmeden canın istedigin kadar yemek yemek..:97: valla hamilelegin güzel yanı çok yaa..başta kendimi çok güzel hissederim ben..bence hamileler çekicidir..çok güzel gelirler bana yaa..

BEN BUNLARI PDF dosyası yapıp basıyorum evdede kocaman dosyam var delip ona takıyor oyle güzel oluyorki hem yapıpabilecek tarifleri basıyorum geneldede evde olan bildik malzemeler ile rahat oluyor bas bas.arada değişik şeyler yapmak iyi oluyor.madem icat çıkarttılar çağa ayak uyduralım.

sen kocişe mail at çıktısını alsın getirsin.daha güzel saklanıyor.

canın isterse yiyosun tabi :) çoğunlukla istemediği için canın bişey..ben de bu ara iyi yiyorum ama..abur cubur olarak yani..şirkette saat 4 de bisküvi yiyoruz,herkes 2 alıyo ben 4 iki kişilik alıyorum diyorum bir de yüzsüz yüzsüz :)

bakımlılar evet benim de çok hoşuma gidiyo..ama bazılarının yüzleri lekeleniyo,basen nerdeyse karnı kadar oluyo..onlar pek de çekici olmuyo:) büyük konuşmayım ben de olurmuşum sonra duba gibi :)

kız ne diyonbenkocaya yemek tarif2ni mailmi atayım ..bana diyecegi şey şu.o kadar şimi varki yemek tarifnimi basacagım der kesin..sen niye yazmıyorsun der.derde der
yok anam defneyi uyatyım ben yazarım eski sistem kalem defter
aynen burcu benimde bi ajandam var yemek tatlı ne araran var.bende oraya yazıyorum.ama çok karıştı ya yemek tatlı herşeyi yazmışım.keşke yemekleri falan ayrı bi yere yasyadım.ende yapalicegim tarifleri yazarım zaten.değilse bende yazmam..

defne oyuncak mı istiyor hey Allahım..burak acayip ayakkabı meraklısı kızlar..lcw ya da böyle herşey olan mağazalara gittiğimizde direk eline ayakkabı alıyo bırakmıyo hiçç..evde de dolabın alt kısmında küçülmüş ayakkabıları var..eline alıyo bırakmıyo hiç..

kız enimde iştah 5 ayda geldi.ama ne geliş
sen 4 mü alıyon iyiymiş.kız ye bacım.sen kaç kilo oldun hım.en son 58 din dimi.
haa bide o var tabi benim yüzümde sivilce falan olmadı.ikisindede benim koca pek güzelliştin deyip durudu.bende tabi zaten güzelim dahada güzel oldum derdimhiç ya tabi 4 köye oluyoruzda ama o göbek varya ay bayılıryorum

ya benim de karman çorman tarifler :) istifa ettiğimde ben de dosyada tutayım bari güzel güzel..nasıl olsa evdeyken yaparım sık sık..

ya hatırlıyo musunuz ben burakta doğum iznime çıktığımda hep evde değişik yemekler pastalar yapıcam,yemek yapmayı özledim diyodum..hiç hayal ettiğim gibi olmadı doğum iznim..yine nerdeyse her akşam annemlerde yedik,ya da annem getirdi pişirdiğinden :) şimdi yine hayal kuruyorum,ama iki cocukla yine pek olmayacak gibi :26:

bak baak..ayakkabı seciyo haa.zeynepte küçükken girerdik ayakkabı dükkanına hemen koşarak kendi ecerdi.ayy numarasına göre alırdık.bunun öyle bi isteigiyok benim kız oyuncaklara bakıyo.bide yiyecekcele.valla.görende çok yiyo sanırım.ama simitci görünce annee..sonra pastaneden geçerken annee.pasteneye girir bi kurabiye fayan alıyorum.sanırın onuda ben alıştırdım.çünkü yeme işlevi geişsin diye ben çok pasteniyi girip bişeyler alıyordum defneye.şükür alıştı tabide artık kendi ister oldu.neyse alıyorum bi kaç bişiy gezerken onları kemiriyo yarısı yere yarısı mideye gidiyo işte.

58 küsürdü diyetisyenin baskülünde(ayakkabısız,kemersiz)..hamilelik için gittiğimde 60 çıktı doktorun baskülünde..ilk 3 ay hiç kilo almadım, 4.ay 2 kilo almışım şu an 62 yim yani. burakda 16 kilo almıştım,böyle gidersem bunda 20 yi görücem heralde..

ilk zamanlar çok zor oluyo hülya.adapte olman için.birinin evde olması çok iyi oluyo.ikisini idere etmeyi önce ögreniyorsun.ben defneyi uyuturken ilk başlarda zeynep ağlardı bende gelecem yanına diye.(kuzum ya).allahtan babımz evdeydi hep o ilgilendi değilse yalnız kalacaktı.kaynanada oturup kaçanları evi terk edenrli seyretmekten bize yardımı dokunmadı.çok koşturdum ilk zamanlar yemek yapacagını hiç düşünme..çünkü olmuyo..annen van ne güzel bırak annen varken bu dönemleri rahat geçir.

olsun yarasın..dyetisyenlerin tartısı çok farkıl oluyo ya..bende öyle diyordum ama zeynepten daha az aldım defnedeama doğum kilom aynı oldu.defnede birak daa kilolu başlayınca yine 70 i buldum doğuma giderken.
zeynepte 50 ile başladım 70 ile doğuma gittim
defnede 56 ile başladım 70 ile doğuma girdim.
aynı oldu
boşver ya yesin de öyle yesin..ne güzel işte
he bizde öyle diyoz barii.

slmlar ben geldimm

hoşgeldin esmacımm.

burak da kıskanacak kesin..şimdiden yağmuru kıskanıyo..bakalım yaşayıp göreceğiz..

zeyl hiç girmez oldu artık,nasıl geçiyo günleri merak ediyorum..

burak da kıskanacak kesin..şimdiden yağmuru kıskanıyo..bakalım yaşayıp göreceğiz..

zeyl hiç girmez oldu artık,nasıl geçiyo günleri merak ediyorum..

zeynep kskandığından değil beni özlemeinden vakit geçermekten isterdi beni..ilk bi hafta daha az görüştük çünkü.ben uyuturken defneyi çıkıyordu odadan çünkü gürültü yapıyordu..öyle işte..yada defne uyuyunca bende uyumak isterdimdinlenmem lağzımdı.bide ameyiyat oluyorsun sonuçta biraz dinlenmek gerek.kucaga aalmaman gerek .öyle işte ..ama enni varken rahat ederin ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…