serap sen de var mı tarifi,yazsana canım varsa?
Portakallı puding o bikere tammmmııı .sık sık yapma ama 2gün üst üste yaptım portakallısını 2. gün yemedi cins kızım.burcu portakallı muhallebiyi yaptım,kimi beğendi kimi beğenmedi :) burak normal muhallebinin tadına bile bakmazken yarım küçük kase yedi..yağmur yaladı yuttu :))
Kızlar zeynebi aradım konuştuk zeynep iş görüşmelerine gideiyormuş muhtemelende pazartesi başlıycakmış işe ipeğide 3 gündür sabahtan alışsın diye akşama kadar kayınvalidesine bırakıyormuş bugünde tekrar görüşmeye çağırmışlar fırsat bulursa akşama girecekmiş hayırlısı olsun hakkında inş..
hıım ben de netten bakıyodum nasılmış diye :) tamam aldım canım tarifi sağol..yarına yapayım o zman,kinizde güzel diyorsanız
sorma hülya geldik diplerine.ben biliyorum hele bi yaz gelsin 2 haftada bi gidelim diycek.off ben sık görüşmek istemiyorum ama..
dün yine konuştuk benim çalışıp çalışmamandan.seneye ben dersshaneye gidiyormusum.kpss ye hazırlanmak için.beni gelir uzmanı edecekmiş.ee defne ne olcak dedim.biz adanaya taşınacakmışız orda vergi dairesinin kreşi oluyor yani ayda 100 lira gibi bişiş.belki daha ucuz..oraya verecekmişiz.zeynep zaten okulda..bende dershaneye gidip okuyacakmışım..allahımm ben deli olcam..bana çalışmak istiyorsan bazı fedakarlıklar olacak diyip füyüyo.beni zora sokuyo.biliyo çalışmak istedegimi..bu adamla ne yapacagım bilmem..ben istemem diyorumo gel etme diyo..antalyadada vardır bi araştır kreşi dedim..gülüyo..
arkadşlar bu aralar bu sıkışık günler ALlah başka sıkıntı vermesin inş.
çarşamba annem ameliyata giricek sonrası yatıcak bel ameliyatı
kayınvalidem ahatsız kalp rahatsızlığı vardı şu an sancısı var kaç gündür belide tuttu ağrısı var
çocuğum a kim bakıcak ay sonu ameliyatı var bizim işyerinde işler yoğun malum patron yoğun büroya uğrayamıyo izin alamıyom Allahıma dua ediyorum bu sıkıntılar hemen geçsin inş. die görümceme vermek istemiyorum ama mecbur kalıyorum ona vermeye bakıcı tutma gibi lüksümüz yok
görümcemle kavga edicem nerdeyse geçen oturmaya gittik oğlumun ismini sadece kağan diolar ben ve kayınvalidem kaç kez uyardık öle deme emir kağan dioruz hepimiz die ama genede kağan kağannn bana iğne batırı gibi yanınma öle diolar kaynanam gene dedi öle söleme die ama beni sinir etmek için kızıyla hala kağan dicez diolar.öle sinir oluyorum ki ama gene bişiy demiyorum kocasınada yanı enişteye büyük babası diolar hepten deli oluyorum.eşimde dio sallama boşver herşey olcana varır dio ama gelde bana anlat sıkıntıdan sırtlarım kabardı valla
günaydın hayırlı cumalar herkese
Selda,Özlem çok geçmiş olsun kızlar inş.çabucak atlatır paşalar,başka hasta kuzular varsa onlarada çok geçmiş olsun,aşı olanlarada aşıları yarasın inş..
ben bugün zeynoyu sağlık ocağına götürecem su çiçeği aşısı için aslında 22 sinden sonra gitmemiz lazımdı ama keremlerin sınıfında su çiçeği salgını varmış,Keremle Erene bulaşsada sorun değil onlar aşılı ama zeynep daha aşı olmadı o yüzden biran önce götürecem aşıya,ya kızlar zeynep çok huysuz ya, beni delirtiyor resmen bazen kızıp bağırıyorum bu seferde ağlamaya başlıyor ama nasıl ağlamak susturana kadar canım çıkıyor, fena oldu buaralar beni çok yoruyor valla .......
SELAM kızlar nasılsınız offf iştahımı kabarttınız nesıf mamalar konuşulmuşoh negüzel vallahi buara Çınarla uğraşmaktan ne kendıme bakabılıyorum ne bogazıma nede bırsey... sımdı yıne doktorla konusdum yarın su çıcegı asısı olacakdı 2-3 gun bekleyelım çocuk kendısını toparlasın bır an once yaparız dedı .
bu arada 2. çocuk ısteyenler mı var bacılar ?
SELAM kızlar nasılsınız offf iştahımı kabarttınız nesıf mamalar konuşulmuşoh negüzel vallahi buara Çınarla uğraşmaktan ne kendıme bakabılıyorum ne bogazıma nede bırsey... sımdı yıne doktorla konusdum yarın su çıcegı asısı olacakdı 2-3 gun bekleyelım çocuk kendısını toparlasın bır an once yaparız dedı .
bu arada 2. çocuk ısteyenler mı var bacılar ?
ayşegülcüm çalışman senin içinde iyi olur.defneye haksızlık ettiğini neden düşünüyorsunki çoğu arkadaşımız bebekleri 3 aylıkken başladı işe san yaşına soktun kızını öyle düşünme bence.ama eşinle oturup enine boyuna bi anlaşman lazım.senin kurs konusunda ve şu adana işi hakkında.
bu arada hülyacım kabak salatasını ben şöyle yapıyorum:
1 orta boy soğanı küp küp doğrayıp az yağda kavuruyorum.
rendelemiş olduğum 1 kg kabağı sıkıp soğanların olduğu tencere koyuyorum suyunu çekene kadar kavuruyorum.kavurma işlemi bitince soğumaya bırakıyorum.
2 tane but etini haşlayıp ufak ufak parçalıyorum.
soğumuş kabağın içine tavuk etlerini ve iri kıyılmış cevizleri ekliyorum.
1 diş sarmısak eklenmiş yoğurdu mayanozla harmanlayıp karışıma ekliyorum birazda tuz katıyorum.
hazırladığım salatayı servis tabağına alıp üzerine kırmızı pul biber ve maydanozla süslüyorum.
kimse kabak olduğunu anlamıyor ve her yiyen bayılıyor.tavsiye ederim canım.
canım ben borcama yaptım,sadece ıslatınca kolayca çıkıyo,başka bişeye gerek yok..borcamın kenarlarındam ne olur ne olmaz diye çevirmeden önce bıçakla geçmiştim ama :) normal kalıba olmaz gibi geldi bana ama..önce borcama yap,aklına yatarsa daha sonra kalıba yaparsın
duru severse,irmik çok faydalı zaten..
sağol pınarcım,değişik bi tarif..tavuklu daha önce yemiştik bu oturmada aynı olmasın şimdi :) ayy kerevizli cevizli bi salata yapmıştık,herkes çok seviyor ama bana kötü kokmuştu kereviz..ya ilk yediğim için ya da hamilelikten sanırım..
ya eskiden bi kısır vardı bi patates salatası :) ne değişik çeşit çeşit salatalar çıktı..insan şaşıp kalıyor valla..ben yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?