2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül hoşbuldum bacım

hulya tarifler aldı başını gidio karar verdinmi

kızlar okudum unuttum ya kafam karışık önümde bisürü evrak var not alıyom ama burdanda vazgeçeimiyorum

defneyi uyutayım.sonrada evi toparlayayım attık gittik öglen.yarın görüşürüz iyi akşamlarr

kabak tatlısını çıkardım.merc.köf yerine kabak salatasını akşam 2 kabakla denicem,güzel olursa yarın onu yapıcam..olmazsa yine merc. köfte..kurabiye ekledim,keke daha karar vermedim :)

tarifler uçuşmuş
şimdi
burcuucm portakaklı pudingin tarifinşi
hülyacım sendende mercimek köftesinin tarifini
istiyorum
aslında bide başlık buna mı açsak 2010 şubat anneleri mutfak deneyimleri diye
esmacım sıkılma bacım tez vakitte sıkıntıların aksın gitdsin
hasta bebişler iyleşsin
hülya hamile hamile ne ağır misafir onlar canım menünün son hali güzel...

selam kızlar aşımızı olduktan sonra anneme gittik,sonrada abileri okuldan alıp geldik, zeyno uyumuşken size bakayım dedim, çorbam ve pilavım var fırına tavuk atıcam yemek derdim de yok inş.biraz kalabilirim buralarda

mercimek köftesi

1 bardak kırmızı mercimeği 2 bardak suda haşla,ateşten al,içine 1 bardak ince bulgur koy,ağzını kapat.sıvı yağda kuru soğanı,salçayı kavur..yeşil soğanı ve maydonozu kıy, hepsini karıştır,baharat ve limon kat..afiyetle ye :)

portakallı puding(muhallebi :))

1 bardak portakal suyu
1 bardak süt
1 yemek kaşığı pirinç unu
1 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı şeker( bence 2 y. kaşığı iyi geldi ama burcu 2 tatlı kaşığı koyuyomuş)

afiyet olsun.

he valla tarifler uçuşmuş fatoşcum
fatoş aras nasıl oldu iyimi şimdi ameliyattan sonra üşütmüştü ya,bide hani beni arayacaktın aramadın hala,bende senin numaranı kaydedecektim :78:

oh oh tarifler karnımızı acıktırdı ama rejimdeyiz salataya devam...

eşim aradı öğleden sonra, pazartesi işe başlıyorsun dedi.bi heyecanlandım bi yandan da üzülüyorum.oğlumu bırakıp gitmek zor gelecek.ama herşey onun geleceği için.

ütüm birikmişti hep erteliyordum böyle olunca giriştim ütüye.eşim ıspanaklı yumurta istiyordu ne zamandır onuda hazırladım.

yarında evi süpürürüm hiç değilse 1 hafta temiz kalsın.offff bundan sonra yoğun bi hayat beni bekliyo.dua edin arkadaşlar herşey yolunda gitsin.

Son düzenleme:
canım çaldırayım
aras iyi şükür hülyacım saol atyrifler için
iyi olmasına sevindim canım öpüyorum paşamı

pınarcım hayırlı olsun yeni işin canım inş.herşey gönlünce olur ......

Pınarcım ikimizden başka kimse yok bugün,bende çıkayım eşim geldi yemekleri hazırlayayım bari görüşürüz iyi akşamlar

zeynepte gelenlerin arkasından ağlıyor ayakkabılarını bırakmıyorlar diye :)))))

slm kızlar ya artık hiç takılamıyorum buraya ama hep burada kalıyor
herkez iyidir umarım bebişler de iyimi
benim sıpam
akşama kadar hiç durmuyor çok hareketli çok yoruyor bizi
bu arada bnde yo
dişciye gidiyorum.kanal tedavisi oluyo dişlerim
çok zor oluyo inş.memnun kalırım
diş ağrısı ne zormuş meğer..bide çoçukla..
neyse herkezi öptüm.....
yine girerim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…