selmacım aşısı yarasın kuzuma..
ben de çıkıyorum,iyi akşamlar..
tarifler uçuşmuş
şimdi
burcuucm portakaklı pudingin tarifinşi
hülyacım sendende mercimek köftesinin tarifini
istiyorum
aslında bide başlık buna mı açsak 2010 şubat anneleri mutfak deneyimleri diye
esmacım sıkılma bacım tez vakitte sıkıntıların aksın gitdsin
hasta bebişler iyleşsin
hülya hamile hamile ne ağır misafir onlar canım menünün son hali güzel...
he valla tarifler uçuşmuş fatoşcum
fatoş aras nasıl oldu iyimi şimdi ameliyattan sonra üşütmüştü ya,bide hani beni arayacaktın aramadın hala,bende senin numaranı kaydedecektim :78:
iyi olmasına sevindim canım öpüyorum paşamıcanım çaldırayım
aras iyi şükür hülyacım saol atyrifler için
oh oh tarifler karnımızı acıktırdı ama rejimdeyiz salataya devam...
eşim aradı öğleden sonra, pazartesi işe başlıyorsun dedi.bi heyecanlandım bi yandan da üzülüyorum.oğlumu bırakıp gitmek zor gelecek.ama herşey onun geleceği için.
ütüm birikmişti hep erteliyordum böyle olunca giriştim ütüye.eşim ıspanaklı yumurta istiyordu ne zamandır onuda hazırladım.
yarında evi süpürürüm hiç değilse 1 hafta temiz kalsın.offff bundan sonra yoğun bi hayat beni bekliyo.dua edin arkadaşlar herşey yolunda gitsin.
bak baak..ayakkabı seciyo haa.zeynepte küçükken girerdik ayakkabı dükkanına hemen koşarak kendi ecerdi.ayy numarasına göre alırdık.bunun öyle bi isteigiyok benim kız oyuncaklara bakıyo.bide yiyecekcele.valla.görende çok yiyo sanırım.ama simitci görünce annee..sonra pastaneden geçerken annee.pasteneye girir bi kurabiye fayan alıyorum.sanırın onuda ben alıştırdım.çünkü yeme işlevi geişsin diye ben çok pasteniyi girip bişeyler alıyordum defneye.şükür alıştı tabide artık kendi ister oldu.neyse alıyorum bi kaç bişiy gezerken onları kemiriyo yarısı yere yarısı mideye gidiyo işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?