2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcım hayırlı olsun..bir yönden iyi çalışmak,bir yönden kötü işte..yine de iyidir çalışıyo olmak :)

günaydın kızlar ...

bu sabah bır zor kactım sormayın nasıl ayaklarıma sarılıyor annee dıyor anlatamam mahvoldum babannesı kandırdı kactım . Sabahları oyalıyorlar kacıyorum henuz benı yolcu edemıyor pesıme düşüyor nezaman bana el sallayacak kapıda merak edıyorum offf offf ...

Pınarcım arkadaşım hayırlı olsun senın ıcın ıyı olacak bu ıs merak etme hıc uzulme evet kötü yonlerıde var ama ıyı yönude cok Yağız ıcınde senın ıcın de ıyı olacak bu calısma hayatı sımdıden hayırlı olsun arkadasım...

selacım yarasın zeynebe aşısı..
pınar seninde işin hayırlı olsun..eh işinde kötü tarafı bu oluyo.ama üzülme alışırlar..
özlemcim kız inşallah o günlerde gelir.zaten hafta sonuna geldiniz geçirin güzelce vakit..
öznur bizde özledik kız..dişin içinde iyi olur merak etme .ilk 5 gün takma gibi hissediyorsunama sonra düzeliyo.oh rahatlık valla.

hülyacım günaydın kız maşallah 20 haftaya girmişin tatlum

Canım günaydın nasılsınız aras paşa nasıl sağlığı nasıl ?

günaydın hayatım nasılsın ? ınsallah görürüz o günler evet haftasonu geldı sımdı Çınar babasıyla 1 de bende eve gıdıcem bugun bıraz dolasırız cıkar hava alırız dıyorum ama havada soguk kapalı alanlara gıtmek zorundayız

iyiz özlemcim teşekkürler:)
iyi iyi bire kadarmı çılışacakın bugün..hafta sonuda iyi olsa bari.bugün yarın.insan gezerken bile hasta olaclarmı diye korkuyo.gezin bacım gezin insan içi rahatlıyo.

bugün benim koca gelene kadr az iş yapaşım.mesai yapıyorya öglen 1 de oda gelir.evimşin işi biksin bizde çarıkzı ..hayde görüşürüz

Son düzenleme:
iyiz özlemcim teşekkürler:)
iyi iyi bire kadarmı çılışacakın bugün..hafta sonuda iyi olsa bari.bugün yarın.insan gezerken bile hasta olaclarmı diye korkuyo.gezin bacım gezin insan içi rahatlıyo.

12 de cıkıyorum canım 1de evde oluyorum . vallahı hasta olacak dıye cocugu eve tıkmak da ıstemyorum en azından kapalı alanlarda gezdırırız bugun ne yapalım bunalıyor zaten cocuk evde

pınarcım hayırlı olsun..bir yönden iyi çalışmak,bir yönden kötü işte..yine de iyidir çalışıyo olmak :)

sağol hülyacım.evet çalışmak iyi ebncede sosyalleşiyorsun ama bakalım çocukla ikisi bir arada nasıl olacak.umarım en az hasarla atlatırız ikimizde.

canım benim bırakmak istemiyor seni desene çınarım.ama yaza doğru sana el sallar annesi işden geliş saatlerinde seni camda bekler dış arda çiçekle karşılar sen üzülme.

inşallah özlemcim benim için iyi olur.bakalım görücez pazartesi beni neler belkiyo.biraz heyecan biraz burukluk ikisi bir arada şuan.

teşekkürler ayşegülcüm.darısı senin başına inşallah.en kısa zamanda inşallah oğlumda bende alışırız.

yaz geldikçe kimse kalmıcakmı ne?

Nedime (arkeos) nin herkese selamı var...neti kapattırmışlar merak ediyomuş herkesi biraz haber verdim ..:) Mehmet de nedime iyilermiş...

zeynep ne yaptıki.işe başladımıki merak ettim..
nedimede iyyimiş aman iyi olsunlar.

günaydın herkese

Zeynepte bende hastayız kızlar bugün sağlık ocağına gidecem, zeynep öksürüyor,burnu akıyor seside kısıldı iyice, benimde boğazlarım çok ağrıyor,başımda ağrıyor yaz gelsin artık bitsin bu hastalıklarda, burda hava kapalı,soğuk ve yağmur var, mayısa girecez nerdeyse hala güneşin yüzü göremedik doğru düzgün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…