hülyacım günaydın kız maşallah 20 haftaya girmişin tatlum
selacım yarasın zeynebe aşısı..
pınar seninde işin hayırlı olsun..eh işinde kötü tarafı bu oluyo.ama üzülme alışırlar..
özlemcim kız inşallah o günlerde gelir.zaten hafta sonuna geldiniz geçirin güzelce vakit..
öznur bizde özledik kız..dişin içinde iyi olur merak etme .ilk 5 gün takma gibi hissediyorsunama sonra düzeliyo.oh rahatlık valla.
Canım günaydın nasılsınız aras paşa nasıl sağlığı nasıl ?
günaydın hayatım nasılsın ? ınsallah görürüz o günler evet haftasonu geldı sımdı Çınar babasıyla 1 de bende eve gıdıcem bugun bıraz dolasırız cıkar hava alırız dıyorum ama havada soguk kapalı alanlara gıtmek zorundayız
iyiz özlemcim teşekkürler:)
iyi iyi bire kadarmı çılışacakın bugün..hafta sonuda iyi olsa bari.bugün yarın.insan gezerken bile hasta olaclarmı diye korkuyo.gezin bacım gezin insan içi rahatlıyo.
pınarcım hayırlı olsun..bir yönden iyi çalışmak,bir yönden kötü işte..yine de iyidir çalışıyo olmak :)
günaydın kızlar ...
bu sabah bır zor kactım sormayın nasıl ayaklarıma sarılıyor annee dıyor anlatamam mahvoldum babannesı kandırdı kactım . Sabahları oyalıyorlar kacıyorum henuz benı yolcu edemıyor pesıme düşüyor nezaman bana el sallayacak kapıda merak edıyorum offf offf ...
Pınarcım arkadaşım hayırlı olsun senın ıcın ıyı olacak bu ıs merak etme hıc uzulme evet kötü yonlerıde var ama ıyı yönude cok Yağız ıcınde senın ıcın de ıyı olacak bu calısma hayatı sımdıden hayırlı olsun arkadasım...
selacım yarasın zeynebe aşısı..
pınar seninde işin hayırlı olsun..eh işinde kötü tarafı bu oluyo.ama üzülme alışırlar..
özlemcim kız inşallah o günlerde gelir.zaten hafta sonuna geldiniz geçirin güzelce vakit..
öznur bizde özledik kız..dişin içinde iyi olur merak etme .ilk 5 gün takma gibi hissediyorsunama sonra düzeliyo.oh rahatlık valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?