2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaz geldikçe kimse kalmıcakmı ne?

Nedime (arkeos) nin herkese selamı var...neti kapattırmışlar merak ediyomuş herkesi biraz haber verdim ..:) Mehmet de nedime iyilermiş...
günaydın geliriz burayı arkadaşlarımızı bırakamayız biz ya

esmacım burdayız kuşum sne nerdesin bakım bursamda hava nasıl
cnm dışarı çıktım geldim
bursada hava yağmurlu ve kapalı uyku havası :)
selmacım günaydın cnm geçmiş olsun yaz gelicek bu seferde sıcakları istemicez nankör insanoğluyuz

kızlar benim oğlum 3 4 gündür çok değişti huysuz sinirli sürekli ağlıyo hiç peşimden ayrılmıyo anne demeyi öğrendi anni aniii annii tuvalete giremiyom nasıl ağlıyo dövmüşün kırmışın biyerini sanki dün zor tuttum kendimi patklıcamtım zıvanadan çıkardı beni bu neya eskliden oğluşum hiç yaramaz deilmiş dedim valla

selmacım geçmiş olsun,hava değişiminden olsa gerek..umarım hafif atlatırsınız..

esma kız videosunu gördüm, pek bi tatlı oynamış sıpa :) bence geçicidir hep öyle devam etmez,vardır bi söyleyemediği..burak da çok tatlı annneeee diyo ya,yüreğimi eritiyo sıpa..

oynamayı çok seviyo :))
cnm valla benimde içim eridi anne die hitap etmeye başlayınca ama bana nasl davranacağınıda öğrendi naz ağlama öle ağlıyo ki acı acı alınca kucağıma sarılıyo ama gittiğim yerde tuvalet :))
eşim aradı demin annemin yanında duruyo bu sana yapyıo dio :)) gece uyumasıda değişti sık uyanıyo sallatıyo duruyo kendini inş. geçicidir ya

selmacım çok geçmiş olsun ikinizede.hay allah valla yaz gelmeyecek..korkup duruyoruz hala hasta olacaklarmı diye.acil şifalar
esmacım arada oluyo bacım.benimkide arada wc ye bile gitsen kapının başında yıkıyo kendini..bazende hiç oralı olmuyo nere gitmişim gitmemeşim..

benimkide çok güzel anne diyo.net bi şekilde pek hoş oluyo.arada babayada anne diyo..bazende baba diyo:)

inş. dediğin gibi geçicidir yaa
önce anne dedi defne hehe babaya anne deyince bozuluyomu :)
kız benimki baba dio arada ama daha çok anniii dio hep peşimde anni die :))
gece dönerken bile anni dio :)

inş. dediğin gibi geçicidir yaa
önce anne dedi defne hehe babaya anne deyince bozuluyomu :)
kız benimki baba dio arada ama daha çok anniii dio hep peşimde anni die :))
gece dönerken bile anni dio :)

epeydir diyorduda öyle net deildi.artık net anne diyo.baba bozulmazmı yaa bozuluyo.onada baba diyo ama arada babayada anne diyo o zaman bozuluyo baba diyceksin kuzum diyo:) sonra babaya dönüyo..
aynen benimkide anne deyip duruyo.şimdi ablaya düştük zeynepçok sinirleniyo önce abla diyecet diye.aslında abba diyo ama net bilirçli değil daha.ama o hep abla desin istiyo...

bu kıza yemek yedirmek bi iskence oldu artık.hep gezerek yemek istiyo.ebsiden böyle degildi yaa.şimdi ayakta dolanırkan verirsen açıyo ağzına.değelse her oturtmamdahemen kalkıyo.yada sandalyeden hemen atlayıp kaçıyo.off

slm minikkuşlar ben geldimm...özledim hepiciğinizi...nassınız...ben üşütmüşüm baya..3gündür belim tutuluyo...doğum sancısı gibi bir ağrı gelip gelip gidiyo...merhem sürdüm bugün biraz iyiyim..

geçmiş olsun..evdemisin sen.hani gitcektin annenlere

dönemsel sanırım benimkide öle çünkü

geçmiş olsun..evdemisin sen.hani gitcektin annenlere

gittim işte 3 gün kaldım..benm adam hergün aradı cins..gelin artık olmuyo böyle özledim diye
benimi çocuklarımı dedim hepinizi dio yalancı
dedim ev soğuk bizi öldürcenmi yakın elektrikli sobaları yeterki gelin diyo delüüü..döndük tintin bizde eve...cuma günü geldim geri..

tabi kız iyi demiş.bizimde eskisi gibi yanmıyo .kaloriferler ama klima ufo ne varsa bizde yakıyoruz.. ayrı gayrı kalmayın kız..

aman ayşegül yesinde ayakta yesin..bizimki kitliyo ağzını açtırabilene aşkolsun..memeci oldu iycene...

ayy kimseyi kınamayın kızlar..ne kınarsak başımıza geliyo...ben çay kahve kola içen çocuklara sinir olurdum..Allah tan utkuda hiç istemedi..ağzına çay deymemiştir daha..ama burak varya tam bir çaycı elimize bardağı alamıyoruz..zır zır ağlıyo çay kola kahve diyeee....ayyyy bayılazaaaaammm....

tabi kız iyi demiş.bizimde eskisi gibi yanmıyo .kaloriferler ama klima ufo ne varsa bizde yakıyoruz.. ayrı gayrı kalmayın kız..

he valla ayrılığa dayanamıyo..bana diyo senin aklına gelmiyorum hiç..bende he dedim orda anamın babamın yanındayım senimi düşünücem
hergün bi yerdeydik orda anneannmglde teyzemlerde hergün geziyoz...evde oturuyoz kös kös

kız yedigide üç beş kaşık.onu bile bin nazla yiyo işte.
hımm bazen defne biz çay kahve icirken ağzını acıyo banada verin diyo.biz uzatıyoruz sıcak sıcak sonra kaçıyo:))
zeynepte bilmez daha tatlırını ne kola ne cay..

anam bunlar büyüklerinin yapmadığı herşeye yapacaklar demedi deme:))

yokk aslaa..izin vermem ben istersen kendini yırtsın.büyük konuşmayayım ama onun her istedigi olamaz..

kıss bende öyle derdim hep..ama nasıl ağlıyo..eline geçeni kafamıza fırlatıyo..zaten vermiyorum diye yapıyo...bende vermiyorum yani..çok ağlayınca da ıhlamur yapıp veriyoz uyanık kendini akıllı sanıyo..ama misafirlikte rezil ediyo o ayrı...

misafirlikte evet zor olur.ne diym inşallah bışama gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…