canım çok geçmiş olsun ah dayanamam yavrum ya allahım çok kötü oldum okuyunca gözlerim dolu dolu oldu allahım cılarını göstermesin... allah bi dah göstermesin canım...annende çok korkmuştur..allah korumuş allah beterinden saklasın
derinderen sizde geçmiş olsun canım arasta aynıydı accık toparlandı ama hala burun musluk mübarek aakıyo ama iyi oluyo akmazsa daha kötü oluyo ıhlamur limon iiçir canım
sağolun kızlar..Allah korusun fatoşcum..
derinderen geçmiş olsun size de..bitkisel bal-ıhlamurdan başka bişey bilmiyorum ben.ama burnu tıkalı ise,spreyle yada hava vererek,açmayı denedin mi?
ben yazıym siz okuyun yarın..bugün üzerime eşofmandan değişik bişeyler giyeyim..adama şık görüneyim dedim..anammm dondum..yeter bu kaaa güzellik ben üzerime kalın bişeyler giyeyim:)))))
geçmiş olsun cnm zencefil al toz oluyoya bal verirken çağ kaşığını ucuna biraz aldır balı al le ver her akşam tabi bal ıhlamur gelne devm et başkada iğne yemeden düzelmezyaren gecmıs olsun canım vallahı verılıs sadakanız varmıs
ya kızlar benımde oglum hasta cok kotu grıp oldu bogazları yara olmus hep hıcbısey yemıyor sureklı aglıyor burnu tıkalı ıkı gundur sabahlara kadar agladı ne yapacam bılmıyorum ılaç ıcmekten helak oldu zaten zayıf ıyıce zayıfladı cuma gunu su cıccegı yaptırmıstım cumartesıde boyle hasta oldu ay bıtkısel bıseyler var mı onerebılecegınız bal verıyorum lımonla ıhlamur da verıyorum baska etklılı bıseyler var mı doktorda aynı ılacları verıp gonderıyor
cnm yaa kıyamam maşallah hemen iyileşssin kuzucukinterneti olup bilgisayarı olmayan evimize haftasonunda bilgisayar aldık nihayeet :)
burağa annemler saat 5 gibi ağrı kesici vermişler..ondan mı bilmiyorum ama sanki ağzı hiç acımıyormş gibi gayet neşeli çok şükür..eve geldiğimde bana ağzını gösteriyodu acıyo diye.annem sütlü çorba yapmış yemiş güzelce..akşam bildidiğimiz tuzlu çubuğu bile yedi..bazen ama elini ağzına alıp mızırdıyo..
bizde geçen gün konuşuyoz biri hamileydi die cordeydi işte hayırlısıyla kucağına lamayı nasip etsin AllahSİBEL ALLAH SENİ DEMEK DONDUN BACIM İŞ ÇIKARMA KIŞ VAKTİ ENİŞTEMİDE BOZACAN HA SENÜ SENÜ....
HÜLYA MAŞALLAH AMAN ACIMASIN ZATİ BİLGİSAYARINIZ HAYIRLI OLSUN BEN OLMADIĞII BİLMİYORUM GÜLE GÜLE KUULLANIN
ŞUBAT ANNELERİNDE Bİ HAMİLE HABERİDE BENDE...AMA BEN DEĞİLİMMMMMMM
CORDE VARDI YA ŞÜKRAN ODA 16 HAFTALIK HAMİŞMİŞ...
günaydın hulyaa hayırlı olsun bilgisayarınız şekerimgünaydın herkese..
evde bilgisayarımız yoktu,eşimin ve benim iş bilgisayarlarını kullanıyorduk gerekli olduğunda..ben 2 -3 ay sonra bırakıcam ya, onun için aldık..yoksa evde bilgisayar açtığımız da yok aslında..
hayırlı olsun cordenin(şükranın) da bebişi..ee cinsiyeti de belli olmuştur aslında..dur bi bulayım onu face den :)
sagol canımm spery sıkıp burun pompasıyla temızlıyorum sapsarı pıslık gelıyor ama yınede tıkanıklık gıtmıyor bıseyler yıyıp ıcse duzelecek en azından mızmız olmayacak olmadı tekara goturecem doktora onlarda antıbıyotıkten baska bısey vermıyorlar bende onu vermek ıstemıyorum bakalım ınsallah en az zarala atlatacaz hastalıgoı
ben yazıym siz okuyun yarın..bugün üzerime eşofmandan değişik bişeyler giyeyim..adama şık görüneyim dedim..anammm dondum..yeter bu kaaa güzellik ben üzerime kalın bişeyler giyeyim:)))))
interneti olup bilgisayarı olmayan evimize haftasonunda bilgisayar aldık nihayeet :)
burağa annemler saat 5 gibi ağrı kesici vermişler..ondan mı bilmiyorum ama sanki ağzı hiç acımıyormş gibi gayet neşeli çok şükür..eve geldiğimde bana ağzını gösteriyodu acıyo diye.annem sütlü çorba yapmış yemiş güzelce..akşam bildidiğimiz tuzlu çubuğu bile yedi..bazen ama elini ağzına alıp mızırdıyo..
SİBEL ALLAH SENİ DEMEK DONDUN BACIM İŞ ÇIKARMA KIŞ VAKTİ ENİŞTEMİDE BOZACAN HA SENÜ SENÜ....
HÜLYA MAŞALLAH AMAN ACIMASIN ZATİ BİLGİSAYARINIZ HAYIRLI OLSUN BEN OLMADIĞII BİLMİYORUM GÜLE GÜLE KUULLANIN
ŞUBAT ANNELERİNDE Bİ HAMİLE HABERİDE BENDE...AMA BEN DEĞİLİMMMMMMM
CORDE VARDI YA ŞÜKRAN ODA 16 HAFTALIK HAMİŞMİŞ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?