2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaren gecmıs olsun canım vallahı verılıs sadakanız varmıs

ya kızlar benımde oglum hasta cok kotu grıp oldu bogazları yara olmus hep hıcbısey yemıyor sureklı aglıyor burnu tıkalı ıkı gundur sabahlara kadar agladı ne yapacam bılmıyorum ılaç ıcmekten helak oldu zaten zayıf ıyıce zayıfladı cuma gunu su cıccegı yaptırmıstım cumartesıde boyle hasta oldu ay bıtkısel bıseyler var mı onerebılecegınız bal verıyorum lımonla ıhlamur da verıyorum baska etklılı bıseyler var mı doktorda aynı ılacları verıp gonderıyor

canım çok geçmiş olsun ah dayanamam yavrum ya allahım çok kötü oldum okuyunca gözlerim dolu dolu oldu allahım cılarını göstermesin... allah bi dah göstermesin canım...annende çok korkmuştur..allah korumuş allah beterinden saklasın

derinderen sizde geçmiş olsun canım arasta aynıydı accık toparlandı ama hala burun musluk mübarek aakıyo ama iyi oluyo akmazsa daha kötü oluyo ıhlamur limon iiçir canım

sagol canım sızede gecmsı olsun devamedıyorum ıcırmeye bakalım ınsallah cabuk atlatır cok zor gecııyor yaa ıkımızde perısan olduk

sağolun kızlar..Allah korusun fatoşcum..

derinderen geçmiş olsun size de..bitkisel bal-ıhlamurdan başka bişey bilmiyorum ben.ama burnu tıkalı ise,spreyle yada hava vererek,açmayı denedin mi?

sağolun kızlar..Allah korusun fatoşcum..

derinderen geçmiş olsun size de..bitkisel bal-ıhlamurdan başka bişey bilmiyorum ben.ama burnu tıkalı ise,spreyle yada hava vererek,açmayı denedin mi?

sagol canımm spery sıkıp burun pompasıyla temızlıyorum sapsarı pıslık gelıyor ama yınede tıkanıklık gıtmıyor bıseyler yıyıp ıcse duzelecek en azından mızmız olmayacak olmadı tekara goturecem doktora onlarda antıbıyotıkten baska bısey vermıyorlar bende onu vermek ıstemıyorum bakalım ınsallah en az zarala atlatacaz hastalıgoı

zeynepten haber yokmu??? numarası kimde varsa bi alo dese..işe başladımı acep??

hülyaaaa geçmiş olsun kız...amanın okurken tüylerim diken diken oldu..Allah beterinden korusun..verilmş sadakan varmş...kıyamam yavvvv...

ben yazıym siz okuyun yarın..bugün üzerime eşofmandan değişik bişeyler giyeyim..adama şık görüneyim dedim..anammm dondum..yeter bu kaaa güzellik ben üzerime kalın bişeyler giyeyim:)))))

ben yazıym siz okuyun yarın..bugün üzerime eşofmandan değişik bişeyler giyeyim..adama şık görüneyim dedim..anammm dondum..yeter bu kaaa güzellik ben üzerime kalın bişeyler giyeyim:)))))

puha haha.kız seksü olayım didin öylemi şu kış vakti
kız ince giyinme anam donarsın al bi kürk başkada bişiy giyme:86:

sağol sibelcim,ben de daha yeni yeni aklımdan çıkartabiliyorum

iyi yapmışın canım kaln giyinmekle :) yaz gelsin bekle azcık

interneti olup bilgisayarı olmayan evimize haftasonunda bilgisayar aldık nihayeet :)

burağa annemler saat 5 gibi ağrı kesici vermişler..ondan mı bilmiyorum ama sanki ağzı hiç acımıyormş gibi gayet neşeli çok şükür..eve geldiğimde bana ağzını gösteriyodu acıyo diye.annem sütlü çorba yapmış yemiş güzelce..akşam bildidiğimiz tuzlu çubuğu bile yedi..bazen ama elini ağzına alıp mızırdıyo..

merhaba arkadaşlar
oyun halısı almayı düşünüyorum eğer 2. el satmayı düşünen varsa bana özelden ulaşabilir
bebeklerinize öpücüklerr

SİBEL ALLAH SENİ DEMEK DONDUN BACIM İŞ ÇIKARMA KIŞ VAKTİ ENİŞTEMİDE BOZACAN HA SENÜ SENÜ....
HÜLYA MAŞALLAH AMAN ACIMASIN ZATİ BİLGİSAYARINIZ HAYIRLI OLSUN BEN OLMADIĞII BİLMİYORUM GÜLE GÜLE KUULLANIN

ŞUBAT ANNELERİNDE Bİ HAMİLE HABERİDE BENDE...AMA BEN DEĞİLİMMMMMMM
CORDE VARDI YA ŞÜKRAN ODA 16 HAFTALIK HAMİŞMİŞ...

günaydın herkese..

evde bilgisayarımız yoktu,eşimin ve benim iş bilgisayarlarını kullanıyorduk gerekli olduğunda..ben 2 -3 ay sonra bırakıcam ya, onun için aldık..yoksa evde bilgisayar açtığımız da yok aslında..

hayırlı olsun cordenin(şükranın) da bebişi..ee cinsiyeti de belli olmuştur aslında..dur bi bulayım onu face den :)

geçmiş olsun cnm zencefil al toz oluyoya bal verirken çağ kaşığını ucuna biraz aldır balı al le ver her akşam tabi bal ıhlamur gelne devm et başkada iğne yemeden düzelmez

cnm yaa kıyamam maşallah hemen iyileşssin kuzucuk

bizde geçen gün konuşuyoz biri hamileydi die cordeydi işte hayırlısıyla kucağına lamayı nasip etsin Allah

günaydın hulyaa hayırlı olsun bilgisayarınız şekerim

geçmiş olsun.valla ne yaptıysam geçmedi ben geçiremedim yani.ne zamanki alayım artık şu antibiotiği dedim 2 gün içinde düzeldi çoçuk.yemez işmezse iyileşemez tabii bazen antibiotikten 2 günde geçirirken peditusla falan ki onun kar ettiğinide sanmıyorum 10-15 günü buluyor.ve sonra yine tekrar ediyor.

pc niz hayırlı olsun canım sen 2 çoçukla nasıl açacaksın o pc yi merak ediyorum ama :)

tuzlu kraker falan vermeyin ya acır.Dün evde söylüyorum Hülyanın oğlunun boğazına makas batmış diye babamın ilk lafı anneme ve seni keserim dikkat et çoçuğa oldu.
dedim ne alaka kaldırsanda eliyle koymuş gibi tehlikeli şeyleri buluyor.çoçuk bu.ben onu bunu bilmem size diyorm diyo terorist ya bu benim babam.

hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Günaydın canlarım hülya geçmiş olsun arkadaşım allah korusun ay bu çocuklar çok tehlikeli oluyorlar büyüdükçe allah beterinden saklasın...
şükranda hamileymiş hee hayırlısı olsun
sibel çok güldüm kız sabah sabah allah seni:)))9
burcu cnm ne oldu kız evine sumu bastı geçmiş olsun cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…