2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar burayıdabayadır takıp edıyorumda su kucuk cadıdan fırsatım yokkı sımdı m uyuyodarahatım vaaaalla yemk konusuna gelınce bende sanssızım zorlya rak yedırıyom kılosu fena deyılde boy kısa anam 80 santımkı kılo 12 alalh hepmıze kolaylık versınn buyuk kızımda11 yasında odaaynı ıstahsız ınan varya yenek saatı ıskencesaatı buaradayasım 30 ve en sısko benımmm

benmi yanlış yerdeyim dedim,siz yanlış yere yazdınız galiba yada şubat annesimisiniz hatta 2010 şubat annesimisiniz demem lazım

Hülya nasıl geçti hiç bahsetmemişsin.neler yaptın beğendilemi kalabalıkmıydı Burak ne yaptı nesene yaaa.

Cumartesi günü mutfağın alt giderinden mutfağı su bastı temizle temizle anam ağladı halı falan sırf su .su tesisatcısı çağırdık ama nerden geldiğini anlamadık su vanası bile kapalıyken giderden su geliyor duvarın kırılması lazım falan işte işte.dedim elleşme ne duvar kırması kaldı öyle valla.Bulaşık makinesi ile lavobo gideri yanyana yerlerini değiştirdik ama ne olacak bilmiyorum eve gidince ya boyum kadar su ile karşılaşırsam yedim naneyi.off ki ne off.

Selma geçmiş olsun canım.bende mutfağı temizlerken bolkon kapısı açıktı üşüttüm herhalde İstanbulda acayip soğuk ve rüzgarlı kemiklerim ağrıyor.valla yaz gelecekse gelsin bu ne ya kırıldık resmen.

Son düzenleme:

geçmiş olsun burcu.kız nasıl kuruyacak o halılar.off..valla kolay gelsin..
tamirci anlamadımı şimdi ..

hülya hakkaten bende marek ettim ne oıldu

selmacım..sibelcim geçmiş olsun kızlar benimde bademcikler acaip şişyti yutkunamıyo...
burcu mutfakta çok iş vardı ha aman kzı ceryanda kaldıysan fena...

geçmiş olsun burcu.kız nasıl kuruyacak o halılar.off..valla kolay gelsin..
tamirci anlamadımı şimdi ..

hülya hakkaten bende marek ettim ne oıldu

adamın anlamaması normal mutfak lavobosunu açıyorsun su gidiyor.bulaşık makinesini açıyorsun su gidiyor.evde su bile yok vanadan kapalı bulaşık makinesi biteli 4-5 saat olmuş bulaşık makinesi giderinden su geliyor.bırak ustayı ustalar padişahı gelse yine anlamaz valla karışık iş ne etcem bilmiyorum.

selmacım..sibelcim geçmiş olsun kızlar benimde bademcikler acaip şişyti yutkunamıyo...
burcu mutfakta çok iş vardı ha aman kzı ceryanda kaldıysan fena...

kurusun diye actım cam başa çarpıldım valla.

halıları anneme yolladım benim ev yüksek giriş asacak yer yokta annemde dün kurudu bile zaten akan temiz suyududa yıkamaya gerek kalmadı.bi iyi yanı bu.

zaten yeni hasta olmuştun sen iyileşmeden gene hastalandık demek geçmiş olsun cnm

yok esma ya alışkanlığa dönüyo gibi geldi bana.eşim diyo yemesen boşvernden olsa gelir.ama benim kızın hiç geldigi yokki.dayanamıyorum bende yediriyorm
daha düne kadar oturduğu yerde yediryodum ama artık geze geze istiyo yemek

kız benimkide çay delisi ne yasaksa onu istyolar anacım

sende 2010 şubat annesisin galiba daha önce tanışmamıştık
80 cm çok iyi benimki daa erişemedi o boya kilosuda öle 10200 gr bacakları incecik sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar

geçmiş olsun
ay temizlik işleri artık gözümde deve dönüyo çalış çcouk evb işi topla topla bide temizlik off offff

Son düzenleme:
kızlar çok büyük kaza atlattık

burağın damağına makas batmış..annem 2 avuç kan geldi dedi..hemen gittim, götürdüm doktora..bademciğinin hemen yanı,baya sıyrılmış dedi..diksek dikiş tutmaz burası dedi..Allah korusun 1-1.5 cm ilerisi şah damarı dedi..sprey ve antibiyotik verdi..ağzının içi mikrop kapar,antibiyotik kullansın dedi..burak sakin genel olarak..ama yutkunurken falan ağlıyor.yemek yemesi falan nasıl olacak bilmiyorum..zaten bu ara biraz zayıflamıştı,az yiyordu

normalde makas ortada olmaz, ağzına alsa o kadar ileriye imkansız ittiremez..nasıl oldu bilmiyoruz, büyük bi kaza yani..hala titriyorum..evdekileri sakinleştirmek de ayrı mesele..

misafirlere gelince..ikramlar gayet güzeldi, çok çeşit yaptım,kabak salatasını da ayrıyeten çok beğendiler..misafirler varken, eşimle dedik,biz burağı uzun zamandır doktora götürmüyoruz,hasta olmuyor çok şükür diye konuştuk..demez olaydık bu sebepten gitmiş olduk işte..

Çok çok geçmiş olsun Canım, çok üzüldüm kıyamam ben, Allahım tekrarından korusun hemen iyileşir inş. nazar oluyor bu çocuklara yaaa

ben evle uğraşmayı severdimde duru dan sonra yetişmek için paralanıyorum resmen.dahada zorlaştı.ayy yine su gelmesinde bununla kalsın oda yeter.

Ay Allah korusun 1,5 cm ilerisi mi? kız kollarım biz biz oldu.ortada olmasada gidip çıkartıp buluyorlar işte.Verilmiş sadakan varmış önünüze geldi hülya başından tuz çevirde sadakasını ver birine.Allaha emanet hepsi.çok geçmiş olsun.herşeyi sulu püre yaparak ver ve tuz falan eklemeyin içine yakar boğazını.domateste açık yaraya iyi değilmiş bak aklında olsun domateste yedirme.

sağolun kızlar.

sütle yoğurtla,yoğurtlu çorbayla idare edeceğiz artık bi süre..

Allah hepimizinkileri korusun,valla çok zor bi durum..

ayy çok çok geçmiş olsun yavrum ya nekadar üzüldüm anlatamam Allah beterinden saklasın
ama nekadar kaldırsanda bişeyleri bulup alıp kaçıyolar yetişemiyoruz ki.
tekrardan geçmiş olsun
hemen nazar değiyo ben inanıyorum 3 4 gün ablam baktı emir kağana nekadar uslu hiç yaramazlık yapmıyo oynuyo kendi kendine dedi ve sonrasında aksi huysuz bi çocuk oldu oğlum

valla iş yaptırmıyolar burcu ya
mutfağa gidiyorum peşimde hep biyerimden tutuyo annii annii kurcalıyo ağlıyo hiçbişey yaptırmıyo evler p.. götürüyo ya

ee kız ne olcak böyle..çok kötü desene .hay allah suda berbat oluyo yaa..e bulaşık makinesini kullanmasan bi müddet..valla benimde kafam karıştı:26:

hülya büyük geçmiş olsun.ne kadar dikkat etsekte gelip başımızda bitiyo.allah korumuş öncelikle şükür demeliyiz..ama bende korkuyorum böyle şeyledne..dedigin gibi sıcak olmayan şeylerle geçirrisiniz cabucak inşalah.
misafirlerde memnum gitiginie zevindim atlattın onuda.
nazar oluyo yaa..çocuklara

sağol esmacım..sanırım benim nazarım deyiyo..başkasına değil ama kendimize nasıl buldu,ağzına aldı,o kadar ittirdi,bilemiyorum..

emir kağanın huysuzluğu geçici bence..bak bi süre teyzesi bakmış ya,o değişiklikten bile olabilir..senle babası 1-2 gün extra ilgilenin,düzelir..annen nasıl oldu bu arada? nasıl geçti ameliyatı? yatıyodur heralde şimdi..

cnm ALlah korumuş yaa
geçici dir inş. bana yapıyo sanırım c.tesi pazar babasıyla ikimiz ilgilendik daha neolcakbu cocuğa bilmem gezmeyede götürdük hep mız mız mızz yaptı
geçici olması için dua ediyorum

tatlım annemin amleiyatı olmadı daha çarşamba yatış yapıcak işte çok korkuyo kadıncağız konu komşu korkutmuş bi itelemesek olmucak ameliyat

BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....
19 haftalık hamileyim
%99 doktorumuz erkek dedi, küçük şehzademiz için hazırlıklara başlamak henüz erken biliyoum ama içim rahat durmuyor mağazalara, netteki odalara bakmaya başladım...
ilk bebeğim ve herşey güzel olsun istiyorum, bulduklarımdan birkaç kare ekledim ama güzel fikirlere kesinlikle ihtiyacım var; mavilere saplantılı değiliz hatta beyaz düşünüyorum renk olarak aksesuarlarla hareket olabilir ve çok eşya düşünmüyorum....
ama derler ya kullananlar daha iyi bilir!!!!
Bende hazırladığımda mutlaka sonucu sizinle paylaşacağım :))) sözzzz
güzel anneler destek bekliyorummmmm...
öpüyoruz, sevgiler....

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma...ekleyelim.html (BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....) adresinden devam edelim...

hıım benim haftasonu diye aklımda kalmış..sezeryan için de herkes hep olumsuzlukları söylüyo..falancaya şu olmuş,filanca yıllardır çekmiş..hiç de öyle değil..artık teknolojide tıp da çok ilerledi..insanların böyle konuşup da moralini bozması ne anlamsız,moral vereceği yerde..umarım korktuğu gibi olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…