boşanan hemşire olan kardeşimdi.abim daha evlenmedi hiç..
burasıda feci rüzgüar.içerden duyuyoruz rüzgarın sesini..
kız düşünmeyeyimde ne ediyim..herşey yolunda olsun istiyon tabi.herks yerinde mutlu olsun istiyon.aklım kalmasın istiyom.
evet anladım işte diyorum belki kardeşi ayrıldığı için kendide soğumuştur evlilikten..
selam kızlar nasılsınız biz hastayız hala, dün çok yağmur yağıyor diye götüremedim sağlık ocağına, gece de çok ağladı dolven verdim o biraz iyi geldi,sabah ateşi vardı tekrar ateş düşürücü verdim ateşi düştü şükür,bugün de şansımıza doktorlar çalışmıyor grevdelermiş bugünün işini yarına bırakırsan olacağı bu tabineyse allahtan çok kötü değil durumu aferin ve dolveni vermeye devam ediyorum kötü olursada hastaneye gideriz... cuma günü su çiçeği aşısı oldu cumartesi günüde hasta oldu ya ...
hoşgeldin elticim nassın..ne var ne yok..bu ay sonu geliyosunuz haa gelin canım bekliyoruz herzman...selam kızlarr....
umarım herkes iyidir dicem ama okusuğum kadarıyla hasta olanlra ve vukuatlar varmışş:
selma ve zeynep geçmiş olsun.
eltim sibel sanada geçmiş olsun bacım: ay sonuna geliyorum bak unutma:))
adaşım, burak paşama da geçmiş olsun: nasıl olmuş o makas olayı öyle: allah korumuş valla. yeni bilgisayarınız da hayırlı olsun.
buralarda başka ayşegül, burcu var galiba: nasılsınız kızlarr???
ne yapacaksınız antepte..buraya da gelin ya,uzak sayılmaz
ayşegül gelecekti,vazgeçti
sağol canım ,sizede geçmiş olsun bu soğuklarda halıları kurutmakta zor dikkat et kendine canım,inş.duvarın kırılmasına felan gerek kalmaz......benmi yanlış yerdeyim dedim,siz yanlış yere yazdınız galiba yada şubat annesimisiniz hatta 2010 şubat annesimisiniz demem lazım
Hülya nasıl geçti hiç bahsetmemişsin.neler yaptın beğendilemi kalabalıkmıydı Burak ne yaptı nesene yaaa.
Cumartesi günü mutfağın alt giderinden mutfağı su bastı temizle temizle anam ağladı halı falan sırf su .su tesisatcısı çağırdık ama nerden geldiğini anlamadık su vanası bile kapalıyken giderden su geliyor duvarın kırılması lazım falan işte işte.dedim elleşme ne duvar kırması kaldı öyle valla.Bulaşık makinesi ile lavobo gideri yanyana yerlerini değiştirdik ama ne olacak bilmiyorum eve gidince ya boyum kadar su ile karşılaşırsam yedim naneyi.off ki ne off.
Selma geçmiş olsun canım.bende mutfağı temizlerken bolkon kapısı açıktı üşüttüm herhalde İstanbulda acayip soğuk ve rüzgarlı kemiklerim ağrıyor.valla yaz gelecekse gelsin bu ne ya kırıldık resmen.
çok geçmiş olsun kıyamam yavruma, allah bütün kaza ve belalardan korusun yavrularımızı inş.kızlar çok büyük kaza atlattık
burağın damağına makas batmış..annem 2 avuç kan geldi dedi..hemen gittim, götürdüm doktora..bademciğinin hemen yanı,baya sıyrılmış dedi..diksek dikiş tutmaz burası dedi..Allah korusun 1-1.5 cm ilerisi şah damarı dedi..sprey ve antibiyotik verdi..ağzının içi mikrop kapar,antibiyotik kullansın dedi..burak sakin genel olarak..ama yutkunurken falan ağlıyor.yemek yemesi falan nasıl olacak bilmiyorum..zaten bu ara biraz zayıflamıştı,az yiyordu
normalde makas ortada olmaz, ağzına alsa o kadar ileriye imkansız ittiremez..nasıl oldu bilmiyoruz, büyük bi kaza yani..hala titriyorum..evdekileri sakinleştirmek de ayrı mesele..
misafirlere gelince..ikramlar gayet güzeldi, çok çeşit yaptım,kabak salatasını da ayrıyeten çok beğendiler..misafirler varken, eşimle dedik,biz burağı uzun zamandır doktora götürmüyoruz,hasta olmuyor çok şükür diye konuştuk..demez olaydık bu sebepten gitmiş olduk işte..
annene geçmiş olsun canım inş.ameliyatıda iyi geçer .....cnm ALlah korumuş yaa
geçici dir inş. bana yapıyo sanırım c.tesi pazar babasıyla ikimiz ilgilendik daha neolcakbu cocuğa bilmem gezmeyede götürdük hep mız mız mızz yaptı
geçici olması için dua ediyorum
tatlım annemin amleiyatı olmadı daha çarşamba yatış yapıcak işte çok korkuyo kadıncağız konu komşu korkutmuş bi itelemesek olmucak ameliyat
geçmiş olsun canım aynen bizde cuma günü aşı olduk cumartesi gününden beri hasta kızım am aşıyla alakalı olduğunu sanmam havalardan kaynaklanıyor ya bir yaz gelsede kurtulsak şu hastalıklardan.....yaren gecmıs olsun canım vallahı verılıs sadakanız varmıs
ya kızlar benımde oglum hasta cok kotu grıp oldu bogazları yara olmus hep hıcbısey yemıyor sureklı aglıyor burnu tıkalı ıkı gundur sabahlara kadar agladı ne yapacam bılmıyorum ılaç ıcmekten helak oldu zaten zayıf ıyıce zayıfladı cuma gunu su cıccegı yaptırmıstım cumartesıde boyle hasta oldu ay bıtkısel bıseyler var mı onerebılecegınız bal verıyorum lımonla ıhlamur da verıyorum baska etklılı bıseyler var mı doktorda aynı ılacları verıp gonderıyor
allah seni emi kız dikkat et üşütecen bu soğuklarda kendiniben yazıym siz okuyun yarın..bugün üzerime eşofmandan değişik bişeyler giyeyim..adama şık görüneyim dedim..anammm dondum..yeter bu kaaa güzellik ben üzerime kalın bişeyler giyeyim:)))))
bencedepuha haha.kız seksü olayım didin öylemi şu kış vakti
kız ince giyinme anam donarsın al bi kürk başkada bişiy giyme:86:
şükranda hamile demek hayırlısı olsun cinsiyeti ne acaba......SİBEL ALLAH SENİ DEMEK DONDUN BACIM İŞ ÇIKARMA KIŞ VAKTİ ENİŞTEMİDE BOZACAN HA SENÜ SENÜ....
HÜLYA MAŞALLAH AMAN ACIMASIN ZATİ BİLGİSAYARINIZ HAYIRLI OLSUN BEN OLMADIĞII BİLMİYORUM GÜLE GÜLE KUULLANIN
ŞUBAT ANNELERİNDE Bİ HAMİLE HABERİDE BENDE...AMA BEN DEĞİLİMMMMMMM
CORDE VARDI YA ŞÜKRAN ODA 16 HAFTALIK HAMİŞMİŞ...
geçmiş olsun sibelcim dikkat et kendine bu havalar aldatıyor insanı.....burcu kız erken kalktık da geri yatttık..yoksa 11 e kadar uyumak hayal bana..
bide belim tutuluyo kaç gündür sağ taraf doğum sancısı gibi girip çıkıyo..çok fena mahvediyo beni yavvv...
haklarında hayırlısı olsun ayşegülcüm ......kızlar abim evli değil.çalışıyo işte.bazen diyoruz abi evlen.sizinlede kalsın babam.ama her kadın babamı kabul edermi bakalım.aslında babam asla sesi çıkmayan biridir biliyoruzki odakabul etmez.kimsenin yanında kalamaz babam.ama tek başına elbet bırakamayız.evlenme konusunu hiç açmadık ki açmayızda kızlar kolay değil nasılevlen deriz.kendi derse kesinlikle karşı ıçıkmayız.herkesin bi hayatı var dimi bulacaksa halamlar falanilgilenmesi gerek bizim değil.yani o kadar olamaz..ama evlenmek isterse hepimiz destek oluruz..karşı çıkmayız.ablam evli büyüğümüz.annemi kaybettikten sonra babamların evdenr taşınmasını istemiztik ozamanlar.her eve grişmizde annemi hatırlıyorduk .o arada ablamların evlerini alt katında kiralık ev çıkınca en iyisi gözümüzün önünde olsunlar diye ablamların alt katını tuttuk.yani öyle ablam sütkata çıkıp yemeklerin yapıyo.kardeşim ayda bi kadın tutar avlerini dip bucak temizletir.kti hiç aslında kirlinmiyo ama yinede toz falan işte oluyo.öyle yanlarında gibi bişiy.biz ablamla gittikmi babamlarad görrümş oluyorduk yi oluyurdu..
inş.canım sağol....oyy canım ya geçmiş olsun..ahh bu havalar hepimizin anasını ağlattı..inş ilaçlarla geçer yavrum benm ya..
bencede aşıdan değil havalardan canım sağol, allahtan zeynebi götürmedim annem gelmişti o evde annemle kaldı, bende okula gitmiştim öğlende erenin folklor kıyafetlerini teslim almaya dönüştede sağlık ocağına uğradım numara alayım diye grevdeyiz dediler,yarında grevdelermiş.....aşı ile mi ilgilidir acaba dicem ama su çiçeği aşısı yapmaz heralde..evet grevdeler,ne saçma..
sağol canım, hoşgeldin sen nasılsın miray nasıl baban nasıl oldu iyidir inş......selam kızlarr....
umarım herkes iyidir dicem ama okusuğum kadarıyla hasta olanlra ve vukuatlar varmışş:
selma ve zeynep geçmiş olsun.
eltim sibel sanada geçmiş olsun bacım: ay sonuna geliyorum bak unutma:))
adaşım, burak paşama da geçmiş olsun: nasıl olmuş o makas olayı öyle: allah korumuş valla. yeni bilgisayarınız da hayırlı olsun.
buralarda başka ayşegül, burcu var galiba: nasılsınız kızlarr???
sağol ayşegülüm .......selacım inşallah zeynep bir an önce iyileşir..bi kurtulamadık şu kıştan
hülyacım iyiz sen nasılsın..iyimisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?