2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burasıda feci rüzgüar.içerden duyuyoruz rüzgarın sesini..
kız düşünmeyeyimde ne ediyim..herşey yolunda olsun istiyon tabi.herks yerinde mutlu olsun istiyon.aklım kalmasın istiyom.

valla doğru söylüyosun canım..kendi kafamız ne kadar rahat olsada ailemizi düşünüyoruz..şahsen bende öyleyim..
geçende liseden arkadaşımla görüştük telefonda oda bekar evlenmedi daha napıyon nasılsın diyo.bende dedim nolsun uğraşıyoruz işte falan..bana diyo aaa sende böyle dersen biz napalım..evlenmşsin 2 oğlun var eşinle iyi anlaşıyosun uğraşıyoruz diyosun diyo..kızz dedim sadece kendimmi varım dünyada ailem yokmu onları derdi benm derdim sayılır...
kızkardeşim 23 yaşında dul kaldı 7 aylık evliyken ayrıldı...hayatı zindan oldu...psikolojisi bozuldu sürekli onunla bende yaşadım sorunları paylaştım..gecelerce ağladım..
abim 2 yıl oldu evleneli çocuğu olmuyo tedavi görüyo....onlar her ay olmadı diye üzüldükçe bende kahroluyorum..
sanki hayat güllük gülistanlık...tek ben varım kimsem yok..dışardan öyle görünüyo..dışı eli içi beni yakar derler ya..neyse kafanızı şişirmym...

selam kızlar nasılsınız biz hastayız hala, dün çok yağmur yağıyor diye götüremedim sağlık ocağına, gece de çok ağladı dolven verdim o biraz iyi geldi,sabah ateşi vardı tekrar ateş düşürücü verdim ateşi düştü şükür,bugün de şansımıza doktorlar çalışmıyor grevdelermiş bugünün işini yarına bırakırsan olacağı bu tabi neyse allahtan çok kötü değil durumu aferin ve dolveni vermeye devam ediyorum kötü olursada hastaneye gideriz... cuma günü su çiçeği aşısı oldu cumartesi günüde hasta oldu ya ...

oyy canım ya geçmiş olsun..ahh bu havalar hepimizin anasını ağlattı..inş ilaçlarla geçer yavrum benm ya..

selam kızlarr....

umarım herkes iyidir dicem ama okusuğum kadarıyla hasta olanlra ve vukuatlar varmışş:

selma ve zeynep geçmiş olsun.
eltim sibel sanada geçmiş olsun bacım: ay sonuna geliyorum bak unutma:))

adaşım, burak paşama da geçmiş olsun: nasıl olmuş o makas olayı öyle: allah korumuş valla. yeni bilgisayarınız da hayırlı olsun.

buralarda başka ayşegül, burcu var galiba: nasılsınız kızlarr???

hoşgeldin elticim nassın..ne var ne yok..bu ay sonu geliyosunuz haa gelin canım bekliyoruz herzman...

öyle kızlar allah dermansız dert vermesin.bi şekilde haloluyo ..hayat herşey mutlu geçmiyo.illaki terslikler yaşanacak üzülcegizde.hayat bizler için..

selacım inşallah zeynep bir an önce iyileşir..bi kurtulamadık şu kıştan
hülyacım iyiz sen nasılsın..iyimisin..

ne yapacaksınız antepte..buraya da gelin ya,uzak sayılmaz

ayşegül gelecekti,vazgeçti

tabi ben caydım dimi
benim koca kurban bayramında gidecektikte ben izin vermemiştimya.kış hasta olurlar diye bak şimdide kaldı diyo:)

Son düzenleme:
sağol canım ,sizede geçmiş olsun bu soğuklarda halıları kurutmakta zor dikkat et kendine canım,inş.duvarın kırılmasına felan gerek kalmaz......

çok geçmiş olsun kıyamam yavruma, allah bütün kaza ve belalardan korusun yavrularımızı inş.
annene geçmiş olsun canım inş.ameliyatıda iyi geçer .....

geçmiş olsun canım aynen bizde cuma günü aşı olduk cumartesi gününden beri hasta kızım am aşıyla alakalı olduğunu sanmam havalardan kaynaklanıyor ya bir yaz gelsede kurtulsak şu hastalıklardan.....

ben yazıym siz okuyun yarın..bugün üzerime eşofmandan değişik bişeyler giyeyim..adama şık görüneyim dedim..anammm dondum..yeter bu kaaa güzellik ben üzerime kalın bişeyler giyeyim:)))))
allah seni emi kız dikkat et üşütecen bu soğuklarda kendini

puha haha.kız seksü olayım didin öylemi şu kış vakti
kız ince giyinme anam donarsın al bi kürk başkada bişiy giyme:86:
bencede

şükranda hamile demek hayırlısı olsun cinsiyeti ne acaba......

burcu kız erken kalktık da geri yatttık..yoksa 11 e kadar uyumak hayal bana..
bide belim tutuluyo kaç gündür sağ taraf doğum sancısı gibi girip çıkıyo..çok fena mahvediyo beni yavvv...
geçmiş olsun sibelcim dikkat et kendine bu havalar aldatıyor insanı.....

haklarında hayırlısı olsun ayşegülcüm ......

oyy canım ya geçmiş olsun..ahh bu havalar hepimizin anasını ağlattı..inş ilaçlarla geçer yavrum benm ya..
inş.canım sağol....

aşı ile mi ilgilidir acaba dicem ama su çiçeği aşısı yapmaz heralde..evet grevdeler,ne saçma..
bencede aşıdan değil havalardan canım sağol, allahtan zeynebi götürmedim annem gelmişti o evde annemle kaldı, bende okula gitmiştim öğlende erenin folklor kıyafetlerini teslim almaya dönüştede sağlık ocağına uğradım numara alayım diye grevdeyiz dediler,yarında grevdelermiş.....

sağol canım, hoşgeldin sen nasılsın miray nasıl baban nasıl oldu iyidir inş......

selacım inşallah zeynep bir an önce iyileşir..bi kurtulamadık şu kıştan
hülyacım iyiz sen nasılsın..iyimisin..
sağol ayşegülüm .......

kurbanda da biz burda değildik,sen de keklemiştin beni..aslında 2 kez borcun var senin bana..hem gelicez diyip hamile bi insanın duygularıyla oynadın,hem de kandırdın,aynı hamile insanın duygularıyla 2. kez oynadın.. artık gelmen farz oldu cicim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…