2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu benim babamda aynısını dedi kafanızı kırarım diyor valla dedim biz etrafta ne varsa kadırıyoruz ama onlar buluyo nerden buluyosa çocuk bu ya anlamıyorki alem adamlar yaaa

sağolun kızlar,açmaya fırsatım olur mu bilmiyorum ama evde 1-2 küçük pogramlar yazıp eşim aracılığı ile satmayı planlıyorum 2 cocukla

klasik erkek lafları işte :)

Allahtan ne eşim ne de babam öyle ters bi tepki vermedi..yoksa o sıkıntıda bi de onlarla uğraşacaktık herkes şaşkındı çünkü..

hülya hayırnlı olsun bilgisayarınız.laptopmu aldınız yine..bu arada burakta iyi düzelme olmuş gözünüz aydın bi daha yaşamayın inşallah..
corde hamileymiş öylemi çok sevindim.insan gelir bi haber veir allah tamamına erdirsin inşallah..

maalesef böyle durumlarda benim babamda hiç çenesi durmaz gözünüz nerdeydi eliniz nerdeydi diyip durur.allahtan annecimm çok sakin birisiydi hemen sogukkanlı olarak bi çözüm bulurduanneme çekmişim bende.çok panik değilimdir.
ah babam evde bişey kaybolsun heleki sevdigi bişeyse ortalığı ayaga kaldırı bizi talan eder bulmamız için.hasta olsak bide azar işitirdik siz neden hasta oldunuz diye kızardı bize.babam 64 yaşında valla maşallah diym daha hasta olmamış bi insandır.ahh genim ona çekseydiyaa

off anlata anlat yice özledim onları.babamı kardeşlerimi özledim.geçen kocamada diyom ailemi özledim.alanya burnumda tütüyo.hayırlısıyla bi gitseydik..şimdi üzüldüğüm şeyde var kız kardeşim hemşire olan sanırım ankarada bi hastaneden iyi bi teklif almış uff değirlendirecegim diyo..yani aankarada çalışmayı düşünüyo ama babam üzülmüş belli sesinden.siz gittiniz şimdi kardeşinde gidecek diyo.ne diym gitme dedim .ama onun hayatınada engel olamam hiç birimiz aynı yerlerde kalamayız elbet ama ben giderken kardeşlerim var babamların yanında diye rahattım..şimdi oda giderse bi ablam kalıyo.offya oda giderse ne olur babamla abimmkalakaldılar.evde kadınsızlık ne kadar zor bilirmisiniz

slm şikerler nabersizzz..sabah burak erkenciydi yine sonra geri yattı bende uyumuşum..bi kahvaltı edelim biz..

evet canım laptop aldık..

var mı alanyaya gidiş planı yakın zamanda? ablan göz kulak olur yine merak etme sen.abin evlenmedi mi hiç,ya da evlenmeyi düşünmüyor mu? kardeşin için de tabi ankara daha iyiyse,gitmesi iyi olur..aman ayşegülüm karışık işler dimi? hayırlısı olsun be canım,su akar yolunu bulur elbet..

HE YA MUTFAĞIN GİZLİ BİR BORUSUNDAN SU GELİYOR sUAT YARIN EVDE TEKRAR USTA GETİRECEK.üst kattakilein mo boru tıkandı bilmiyoruz onlardande nefret ediyorum ölsem çıkıp sormam size makine mi açık aşagıdan beni borudan su geliyor diye .nasıl olacak bilmiyorum.akşam yine az birşey gelmişti gece 12 de elimde bez yine sildim.

aynı aynı valla.üstünüzü kalın giymiyorsunuz ki çıplak çıplak geziyorsunuz insan sırtına birşey giyer ,ayağına çorap giyer .ee anneniz bu kadar işte (yine anneme laf atar 28 yaşındayım ben hasta olayım annem azar işitir , sanki üzevde beni o hasta etti ille uğraşacak kadınla )
yaşlandıkçamı böyel oluyorlar acaba.

şimdi senin abin bekar mı ? baban-abin ve kız kardeşin beraber yaşıyor ablan evli ve onlara yakın göz kulak mı oluyor.

ya ne işi var ankaralarda bekar kız şimdi gitcek orda ev tutacakta ev arkadaşı arayacakta işte iş.otursun babişinin yanında.

slm şikerler nabersizzz..sabah burak erkenciydi yine sonra geri yattı bende uyumuşum..bi kahvaltı edelim biz..

saat 11 olmuş bu daha yeni yataktan kalkıyor ohhh.

burcu kız erken kalktık da geri yatttık..yoksa 11 e kadar uyumak hayal bana..
bide belim tutuluyo kaç gündür sağ taraf doğum sancısı gibi girip çıkıyo..çok fena mahvediyo beni yavvv...

kızlar abim evli değil.çalışıyo işte.bazen diyoruz abi evlen.sizinlede kalsın babam.ama her kadın babamı kabul edermi bakalım.aslında babam asla sesi çıkmayan biridir biliyoruzki odakabul etmez.kimsenin yanında kalamaz babam.ama tek başına elbet bırakamayız.evlenme konusunu hiç açmadık ki açmayızda kızlar kolay değil nasılevlen deriz.kendi derse kesinlikle karşı ıçıkmayız.herkesin bi hayatı var dimi bulacaksa halamlar falanilgilenmesi gerek bizim değil.yani o kadar olamaz..ama evlenmek isterse hepimiz destek oluruz..karşı çıkmayız.ablam evli büyüğümüz.annemi kaybettikten sonra babamların evdenr taşınmasını istemiztik ozamanlar.her eve grişmizde annemi hatırlıyorduk .o arada ablamların evlerini alt katında kiralık ev çıkınca en iyisi gözümüzün önünde olsunlar diye ablamların alt katını tuttuk.yani öyle ablam sütkata çıkıp yemeklerin yapıyo.kardeşim ayda bi kadın tutar avlerini dip bucak temizletir.kti hiç aslında kirlinmiyo ama yinede toz falan işte oluyo.öyle yanlarında gibi bişiy.biz ablamla gittikmi babamlarad görrümş oluyorduk yi oluyurdu..

kızkardeşim hemşire olan babamlarla kalmıyor.yani arad kalıyorda eşyası falan lojmanda yani.alanyada hastanenin lojmanı var gzelde.orda kalıyor.babamlarn eve 15 km uzakta kalıyo.ben alanyadayken bana hastane yakındı nöbetten çıkıp genelde bana gelirdi yatar uyurdu.bende yer içerdi.öyle ben gidince zaten ço etkileneno oldu baştaya..neyse ankaradada lojman varmış.gidinc yihe rahat eder ama bamalarla olması iyi oluyordu bi hastalansalar bi gne olsa rahattık hastaneye gitmeden kardeşimg elip ilgileniyordu.off yani böyle.hayırlısı..

Hayırlısı olsun be Ayşegül.evet kolay değil sizin için annenizi aldatmış gibi olacak sizin içinde kolay değil ama bak geçen senelerde konusu açılınca daha tepkiliydin zaman herşeyin ilacı derler ya doğru valla. sizlik birşey değil aslında halanlar-enişteler falan iyi bir kadın bulsalar.ne kadar yanlız kalabilirki siz ne kadar destek olabilirsiniz ki.herkes hayatın yönlendirdiği suda akıp gidiyor sen Kahramanmaraş ta kardeşin giderse Ankara da belki ablanında seneye nerde ne kısmet çıkar belli mi olur.
çoluk çoçuk yok arkasını topla olayı yok iyi biri çıksada oda bu yaştan sonra bi yoldaşla devam etse.Bekara karı boşamak kolay gibi oldu ama valla değil kadın tek duruyor evlatlarının yanına sığıyor ama erkek adam sığamıyor işte gelinin lafı ağır gelir ,damadı birşey dese üzerine alınır. evinde tekte olsa durmak istiyor.Herşeyin hayırlısı.

öyle burcu herşeyin hayırlısı.aslında gençken degide insan yaşlıyken bi yoldaş arıyo bence çokta lağzım.gençken insan başının çaresine bakıyo ama yaşlanınca illaki evde bi ses bi neşe olsun istiyo.hatlılarda..bişey demiyorum zaten.ama başkaları hallederse ses etmem.ama bizdende öyle bi ses gelmez zaten..
şimdi msn le kardeşlerimle görüştüm :) gitme dedim.ne edcen dedim.az kafasını karıştırdımben iyice düşünürüm bakalım dedi

kardeşin için hayırlısı neyse o olsun canım..ama dediğin gibi ankara ya giderse hepinizi etkiler...abin niye evlenmiyo ki o evlense baban belki ozman düşünür evliliği..şimdi birbirlerine yoldaş oluyodurlar bilmiyolardır pek yalnızlığı...

ayyy burası uçacak birazdan rüzgardan..duvar boyunca cam yapmışlar, tepeme yıkılacak diye korkuyom :18:

ayşegül boşver fazla da düşünüp kafanı yorma canım..düşün düşün insanın içi şişiyo..herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın..

sibel bak ben de dikiş yerim,kasıklarım ağrıyo diyodum bi ara,hamileymişim..şekerim doğum sancısı falan ne iş

şaka bi yana,sen iyi üşütmüşsün canım,ayaklarına sıcak bişeyler koy,kalın kalın giyin..kendi haline bakmadan bir de kocasını düşünüyor

kardeşimde daha erken diyo.ne yapcam evlenip diyo.istemiyorki.bazen diyoz evlen diye.yok işim olmaz daha diyo.oda 33 yaşında..ne bilelim kendi bilir tabi..hazır olunca evlensin tabi çocuk oyunu değil.biz isteriz ama en başta onun istemisi lağzım.
evet babamla ikisi kalınca pek aramıyorlar abim yemek yapmayıda az çok biliyo.bazen ablama yapma bugün yemek ben ederim diyo.arada yapıyo yemek.ama babam bi yumurta bile kıramaz yaa..

belim ağrıyo kız çok fena üşüttüm evet...benki kışın soğuğunda ayağıma çorap giymezdim..hefil hefil gezerdim..ayağımda 2 çorap var şimdiayy ilk defa böyle soğuk oldu bizim bina aptal yönetici şu bir ara sıcaklarda artık hava böyle gider diye kalk sen artan kömürü sat manyak...sonrada hava bozunca kaçmış malatyaya gitmş araki bulasın dondurdu bizi bu sene...

aman adama güzellik olsun dedim hepten üşüttüm...hayırdır diyo bana gelmş nereye gittin bugün..makyaj falan yapmışsın..sana yaptım dedim güzel görünüym diye...ayy sen her halinle güzelsin dedi baaaaaa ayy böyle kendini öven kadınlara acayip gıcık olurum haaa aslında size nazım geçiyoda anlatıyorum..yoksa kimseyle paylaşmam böyle şeyleri...

kızz abim diye bahsedince bende yaşını büyük sanıyorum normal daha 33 yaşındaymış..elbet evlenir tabi..kafasına uygun birini bulursa..senin kızkardeşin ayrılmştı demi benmki gibi ahh ahh..belki ondan gözü korkmştur evliliği istemiyodur...

burasıda feci rüzgüar.içerden duyuyoruz rüzgarın sesini..
kız düşünmeyeyimde ne ediyim..herşey yolunda olsun istiyon tabi.herks yerinde mutlu olsun istiyon.aklım kalmasın istiyom.

boşanan hemşire olan kardeşimdi.abim daha evlenmedi hiç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…