Günaydın canlarım hülya geçmiş olsun arkadaşım allah korusun ay bu çocuklar çok tehlikeli oluyorlar büyüdükçe allah beterinden saklasın...
şükranda hamileymiş hee hayırlısı olsun
sibel çok güldüm kız sabah sabah allah seni:)))9
burcu cnm ne oldu kız evine sumu bastı geçmiş olsun cnmm
aynı aynı valla.üstünüzü kalın giymiyorsunuz ki çıplak çıplak geziyorsunuz insan sırtına birşey giyer ,ayağına çorap giyer .ee anneniz bu kadar işte (yine anneme laf atar 28 yaşındayım ben hasta olayım annem azar işitir , sanki üzevde beni o hasta etti ille uğraşacak kadınla )hülya hayırnlı olsun bilgisayarınız.laptopmu aldınız yine..bu arada burakta iyi düzelme olmuş gözünüz aydın bi daha yaşamayın inşallah..
corde hamileymiş öylemi çok sevindim.insan gelir bi haber veir allah tamamına erdirsin inşallah..
maalesef böyle durumlarda benim babamda hiç çenesi durmaz gözünüz nerdeydi eliniz nerdeydi diyip durur.allahtan annecimm çok sakin birisiydi hemen sogukkanlı olarak bi çözüm bulurduanneme çekmişim bende.çok panik değilimdir.
ah babam evde bişey kaybolsun heleki sevdigi bişeyse ortalığı ayaga kaldırı bizi talan eder bulmamız için.hasta olsak bide azar işitirdik siz neden hasta oldunuz diye kızardı bize .babam 64 yaşında valla maşallah diym daha hasta olmamış bi insandır.ahh genim ona çekseydiyaa
off anlata anlat yice özledim onları.babamı kardeşlerimi özledim.geçen kocamada diyom ailemi özledim.alanya burnumda tütüyo.hayırlısıyla bi gitseydik..şimdi üzüldüğüm şeyde var kız kardeşim hemşire olan sanırım ankarada bi hastaneden iyi bi teklif almış uff değirlendirecegim diyo..yani aankarada çalışmayı düşünüyo ama babam üzülmüş belli sesinden.siz gittiniz şimdi kardeşinde gidecek diyo.ne diym gitme dedim .ama onun hayatınada engel olamam hiç birimiz aynı yerlerde kalamayız elbet ama ben giderken kardeşlerim var babamların yanında diye rahattım..şimdi oda giderse bi ablam kalıyo.offya oda giderse ne olur babamla abimmkalakaldılar.evde kadınsızlık ne kadar zor bilirmisiniz
slm şikerler nabersizzz..sabah burak erkenciydi yine sonra geri yattı bende uyumuşum..bi kahvaltı edelim biz..
kardeşin için hayırlısı neyse o olsun canım..ama dediğin gibi ankara ya giderse hepinizi etkiler...abin niye evlenmiyo ki o evlense baban belki ozman düşünür evliliği..şimdi birbirlerine yoldaş oluyodurlar bilmiyolardır pek yalnızlığı...
ayyy burası uçacak birazdan rüzgardan..duvar boyunca cam yapmışlar, tepeme yıkılacak diye korkuyom :18:
ayşegül boşver fazla da düşünüp kafanı yorma canım..düşün düşün insanın içi şişiyo..herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın..
sibel bak ben de dikiş yerim,kasıklarım ağrıyo diyodum bi ara,hamileymişim..şekerim doğum sancısı falan ne iş
şaka bi yana,sen iyi üşütmüşsün canım,ayaklarına sıcak bişeyler koy,kalın kalın giyin..kendi haline bakmadan bir de kocasını düşünüyor
kardeşimde daha erken diyo.ne yapcam evlenip diyo.istemiyorki.bazen diyoz evlen diye.yok işim olmaz daha diyo.oda 33 yaşında..ne bilelim kendi bilir tabi..hazır olunca evlensin tabi çocuk oyunu değil.biz isteriz ama en başta onun istemisi lağzım.
evet babamla ikisi kalınca pek aramıyorlar abim yemek yapmayıda az çok biliyo.bazen ablama yapma bugün yemek ben ederim diyo.arada yapıyo yemek.ama babam bi yumurta bile kıramaz yaa..
ayyy burası uçacak birazdan rüzgardan..duvar boyunca cam yapmışlar, tepeme yıkılacak diye korkuyom :18:
ayşegül boşver fazla da düşünüp kafanı yorma canım..düşün düşün insanın içi şişiyo..herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın..
sibel bak ben de dikiş yerim,kasıklarım ağrıyo diyodum bi ara,hamileymişim..şekerim doğum sancısı falan ne iş
şaka bi yana,sen iyi üşütmüşsün canım,ayaklarına sıcak bişeyler koy,kalın kalın giyin..kendi haline bakmadan bir de kocasını düşünüyor
kızz abim diye bahsedince bende yaşını büyük sanıyorum normal daha 33 yaşındaymış..elbet evlenir tabi..kafasına uygun birini bulursa..senin kızkardeşin ayrılmştı demi benmki gibi ahh ahh..belki ondan gözü korkmştur evliliği istemiyodur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?