Canım bizim kuzucuk 28 ocakta doğdu.Çok isterdim gününü doldursaydı da 8 şubatta doğsaydı.. Ayşegül ile aynıyız biz..
Verem aşısı özel getiriliyor aynı günde vuruluyormuş ebemiz 8 nisana gün verdi 2 bebek daha varmış üçünün aşısını beraber getirteceklermiş ondan yani..opuyorumnanaktan
selam bana yeni bir ticker yapar mısınız bu takıldı kaldı..
senın kuzucuk benım kuzucugun abısı desene kaydirigubbakcemile3
Canım bizim kuzucuk 28 ocakta doğdu.Çok isterdim gününü doldursaydı da 8 şubatta doğsaydı.. Ayşegül ile aynıyız biz..
Verem aşısı özel getiriliyor aynı günde vuruluyormuş ebemiz 8 nisana gün verdi 2 bebek daha varmış üçünün aşısını beraber getirteceklermiş ondan yani..opuyorumnanaktan
he gı benle aynı onun tosunu hatta 20 dk büyükkaydirigubbakcemile3..
zehra bizede 5 nisanda gelin dediler aşı için.
özel aşılı ayını doldurdugunda 30 martta .iki aşı 5 nisanda ..
kızlar bız geldık doktordan. ıpekte cıddı bı popo darlıgı varmıs. anatomık bıseymıs dogustan yanı. henuz cok kucuk oldugu ıcın cerrahı bısey yapmak ıstemedı doktor. bı aparat aldırdı medıkal malzemeler satan yerden. boyle 10 cm uzunlugunda metal ucu hafıf egımlı uzun bı cubuk gıbı bısey. gunde 2 kere vazelıne surup onu popo delıgınden çentik olan yere kadar ucu assagı gelıcek sekılde sokucam. doktor gosterdı nasıl yapıldıgını. gunde 2 kere yapıcaz.3-4 hafta ıcınde popo normal acıklıgı ulasmazsa o zaman cerrahı ıslem yapıcak...
tesekkurler kızlar... doktor kendısı nasıl yapılcagını gostermek ıcın bı soktu cubugu bızımkı ne war ne yok cıkardı ıcı bosaldı resmen. doktorun onlugu elı kolu heryerı battı adamcagızın :1shok:
zehracım ıpek kabız degıl hatta cok sulu kakası ama popo delıgı o kadar kapalı ve dar kı onu bıle zor yapıyor...
resmen 3 gunluk kakasını yaptı bugun yawrum ya nasıl rahatlamıssa saatlerdır uyuyo...
kızlar süt sorunu yaşayan var mı aranızda. sütüm çok çok az geliyor. öle olunca emmek istemiyo. zorla emziriyorum. çok zor geçiyor emzirme saatleri.sanki emziriyorum yinede aynı ölçüde mama yemeye devam. 14 günüm geçti doğumdan bu yana. hala artar diye uğraşıyorum. uzun uzun sağıyorum. o zamn ancak 30 cc çıkıyor :)
Evet ya benim oğlum büyük sizin kızlardan aklınızda olsun yanii...kaydirigubbakcemile3
Şimdi bana verem aşısı için 8 nisan dediler. Bu iki aşı verem aşısından farklımı ay birde o mu var şimdi..Kafam karıştı..bilmiyorumkismile
limooon neden yazmıyon beeee
kızlar bız geldık doktordan. ıpekte cıddı bı popo darlıgı varmıs. anatomık bıseymıs dogustan yanı. henuz cok kucuk oldugu ıcın cerrahı bısey yapmak ıstemedı doktor. bı aparat aldırdı medıkal malzemeler satan yerden. boyle 10 cm uzunlugunda metal ucu hafıf egımlı uzun bı cubuk gıbı bısey. gunde 2 kere vazelıne surup onu popo delıgınden çentik olan yere kadar ucu assagı gelıcek sekılde sokucam. doktor gosterdı nasıl yapıldıgını. gunde 2 kere yapıcaz.3-4 hafta ıcınde popo normal acıklıgı ulasmazsa o zaman cerrahı ıslem yapıcak...
maviyeşil canım babuline die bi gaz şurubu var denesene. bitkisel bişey bizde ondan aldık. inş. faydasını görürsün bide karnına sıcak havlu koy. oda iyi geliyor. dene bence.
bazen benimkide ağlıyor çok, çok pani k ol uyorum üzülüyorum o ağlıyor bende ağlıyorum, inş. kolay atlatırız bu günleri.
meltem benimkide öyle inanırmısın. ben emziğe alıştırdım ama yumuşak bakkal emziklerinden damaksız bitek onu emiyor. kucağıma alıp yatırıp pışpışlıyorum saçlarını okşuyo gibi yapıyorum hemen gevşiyor. emzik kurtarıcım oldu biraz. ama çokk uykusu varsa emzik te kar etmiyo benimkide ağlıo baya.
Canım ben yaptım ticker özeline mail attım..Beğenirsin umarım..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?