2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

senın kuzucuk benım kuzucugun abısı desene kaydirigubbakcemile3

he gı benle aynı onun tosunu hatta 20 dk büyükkaydirigubbakcemile3..
zehra bizede 5 nisanda gelin dediler aşı için.
özel aşılı ayını doldurdugunda 30 martta .iki aşı 5 nisanda ..

he gı benle aynı onun tosunu hatta 20 dk büyükkaydirigubbakcemile3..
zehra bizede 5 nisanda gelin dediler aşı için.
özel aşılı ayını doldurdugunda 30 martta .iki aşı 5 nisanda ..

Evet ya benim oğlum büyük sizin kızlardan aklınızda olsun yanii...kaydirigubbakcemile3
Şimdi bana verem aşısı için 8 nisan dediler. Bu iki aşı verem aşısından farklımı ay birde o mu var şimdi..Kafam karıştı..bilmiyorumkismile

zeynepcim çok geçmiş olsun operasyona gerek kalmaması sevindirici o aparat düzelmesini sağlıcaktır yavaş yavaş. kakasını her gün birikmeden yaptıkça sıkıntısı da hafifler kuzucuğun inşallah

benim bir ayı geçti ben hala uğraşıyorum artacağı yok.. içmediğim yemediğim şey kalmadı. mama takviyesi yapıyoruz. bayağıdır sağmıyordum geçen sağıyım dedim iki memeden 20 zor çıktı asabım bozuldu gene. ama ipek çok kuvvetli çekiyor çocum süte ulaşmak için çene kası yaptı resmen. emerken uyuyor bir de dr demişti memede uyur sakinleşirse süt yeterlidir diye. onla avunuyorum. sağmaktan vazgec canım cocuk daha kuvvetli çekiyor varsın az gelsin mama var ac kalmazlar. sütü de alabildiği kadar alsın aşı niyetine

anacım bende ...dur bi sayemmm...
özel aşı..zehirli ishal aşısı..
saglık ocagındakiaşı..
1.aşı..hepatit b aşısı
2.aşıyı bilmiyom vaallah belkim senin dedigindir verem aşısıdır belkide...
biz sizden önceocez .biz anlatırız abiye..zemuszemus

limooon neden yazmıyon beeee

slm canım
geçmişi okuyordum ancak yazabildim. sona geldim baktım ki sen gitmişsin canım. bizim kız akşam uyutmadı bizi. saat 4 ten sonra ayaktaydık. ne gözlerini açtı uyandı. nede uyudu. mıkır mıkır ne kendi uyudu ne bizi uyuttu. huy değiştirdi. şimdi annem burada sabah ona verdim.ben bir kaç saat uyudum ama annem gidince ne yapacağız bilmiyorum.

geçmiş olsun canım. inşallah cerrahi işleme gerek kalmadan iyileşir kuzucuk.

zeynepçim çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin ipeğe inşallah kendiliğinden düzelir.

bizde gittik doktora hira çok ağlıyor diye gaz dedi başka bişeyi yokmuş şükür ama çok kıvranıyor yavrum gaz ilacından başka rahatlatıcı bitkisel bir şurup yazdı inşallah etki eder.

şu andada hiç durmuyor kızım sancısı var ve bu akşam misafirim var akşam yemeğimde yarım kaldı yaparken nasıl misafir ağırlıcam ben bu akşam kıyameti koparıyor valla ayağımda sallıyorumda biraz sakinleşti

kızlar burdan biri kimyon çayı hazırlıyordu gaz için bana bilen acil olarak nasıl yapıldığını yazabilirmi

maviyeşil canım babuline die bi gaz şurubu var denesene. bitkisel bişey bizde ondan aldık. inş. faydasını görürsün bide karnına sıcak havlu koy. oda iyi geliyor. dene bence.
bazen benimkide ağlıyor çok, çok pani k ol uyorum üzülüyorum o ağlıyor bende ağlıyorum, inş. kolay atlatırız bu günleri.

meraba kızlar.ya benim bebeğim uyumadığı zamanlar sürekli ağlıyo.kucağımızda bil polsa hep mızmızlanıyo.kendisi hiç oyalanmıyo.akşamda erkenden uykusu geliyo.şuan uyudu.gece uykusuna yatıyo bu saatte sonrada tabi gece nöbet tutuyoruz.ve uykusu geldiğindede sürekli ağlama hali var.napıcamı bilmiyorum.bu uykusunu daha geç saate nasıl çekebilirim acaba.erken yyatınca çok düzensiz oluyo.enazından 9da yatsın istiyorum ama yok uyanık tutamıyorum.kendinden geçene kadar ağlıyo.sizin bebişler nasıl.sürekli okuyorum sizi ama uyku konusunda bi sonuca ulaşamıyorum.siz nasıl yöntemler uyguluyosunuz...

canım doktorumuz onu verdi bugün başladık kullanmaya sabsimplex ve milupa rezene çayınıda verdi.bugün başladık bakalım ne kadar süre içinde faydasını görücez b

Son düzenleme:
meltem benimkide öyle inanırmısın. ben emziğe alıştırdım ama yumuşak bakkal emziklerinden damaksız bitek onu emiyor. kucağıma alıp yatırıp pışpışlıyorum saçlarını okşuyo gibi yapıyorum hemen gevşiyor. emzik kurtarıcım oldu biraz. ama çokk uykusu varsa emzik te kar etmiyo benimkide ağlıo baya.

canım bahcelıevlerde cocuk doktorumuz semra akkuş akman. ozel muayenehane hastane de degıl. cerrah olarak ta yıne bahcelıevler medıcal park ta cocuk cerrahı dr alı bey e gıttık bugun tavsıye uzerıne. oda cok ıyı bı doktordu gozum tuttu kendısını yanı.[/QUOTE]
canım nasıl çocuk doktorun memnunmusun bende bahçelievlerde oturuyorum bizim doktorumuz hospitalium hastanesinde serdar bey ama değiştirmeyi düşünüyorum

neden böyleler anlamıyorum.altını alıyorum karnını doyuruyorum başka sorunda yok ama sürekli ağlıyor.gaz sorunumuzda çok yok şükür.tamam bbek tabiki ağlıcak ama bukadar olurmu bilmiyorum.acaba 3aydan sonra buda düzelir mi:))önce kırkının çıkmasını bekledik şimdide şu 3 ay.peki senin bebiş gece uykusunma nezaman yatıyo canım.nekadr uyuyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…