2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

mşllh kızz ne güzellll
hep bmle olur inşaallah küçük şirine

hekese mrb
akpak canım sen bu kadar stres yapma bak sütün kesilir allah korusun bebeğine bak sen boşver takma kafane ben valla kızla babsı eve geldilermi bi başlıyorum çalıştırmaya herşeyi ayağıma getirti,yorum bütün bebeğe bakltım yoruldum hep kucAKTAYDI DıYORUM UYUDUYSA BıLE UYUMADI DıYORUM ŞıMDı NAZ YAPMIYCAZDA NE ZAMAN YAPICAZ BOŞVER

saol canim Ecem de öyleydi gündüzleri hep kucakta durmak isterdi biraktigim an baslardi aglamaya tam ana kuzusu kucakçiydi ama artik yok 40indan sonra degisti gerçektende
Hersey zamanla düzene giriyo biraz daha sabir canim

oy kıyamam canım ya minicik kuzucukların çektiğine bak seninde gitmen çok iyi olacak
benim annem sağolsun hastanede 3gün evde 1 hafta kaldı hem bana hem bebişime misler gibi baktı kaynana hastanede 3gün uyudu sanki doğumu o yaptı annem evine gidincede 2gece kaldıda hanıma zor geldi artık geceleri kalmıyor kociş gel yardım et geceleri eziyet ediyor bakıver diyor ben ne yapcem tuğba emziriyor uyutuyor falan diyor
ama sevmeye gelince sanki onca sıkıntıyı onlar çekti bir çöp dahi almadılar çocuğa en sakin olduğu saatlerde seviyorlar oh ne ala sinirden resmen deli oluyorum kocişte tam anlayışsız zaten bazen anneme gideyimde gelmeyeyim bir daha diyorum :çok üzgünüm:

oh maşallah kuzucuğuna nazar değmesin canım darısı başımıza inş. bizimkilerde düzene girerler

teşekkür ederim canım çok sağol

rica ederim canım..yerimseniben

Canım benim ya lütlen sakin olmaya çalış..Daha çok küçük bebeğin lohusasın daha.. Hormonlar malesef mutsuz hissetmemize sebep oluyor birde karşındaki insandan destek göremeyince mutsuzluğun hat safaya çıkıyor haklısın..
Bende ilk başlarda yaşadım bebeğime yetebilecekmiyim diye bakamıyormuş gibi hissediyordum annem yanımda olsun istiyordum hep ama 20 günlükken yanlız kaldık ve zamanla herşey yoluna girdi..
Uykusuzluk, yorgunluk ve destek görememekten bunalmışsın maksimen ve Ayşegül'ün dediği gibi güçlü durmaya çalış bunaldığını eşine belli etme ufak tefek yardımlar iste ondan bunaltmadan zamanla oda alışacaktır. Malesef erkekler bir işin zor olduğunu yapmadan anlamıyorlar uzaktan ona çocuk yetiştirmek basit geliyordur belki..
Ağlama sakın kucağında duran mucizeye bak annesi o sana mecbur sütünü düşün..
Gerçekten zaman herşeyin ilacı zamanla herşey yoluna giriyor ama kendini bu kadar yıpratırsan toparlaman daha uzun sürer..İnşallah en kısa sürede toparlarsın canım..

Canım bana doktorum söyledi. Ebeler malesef söylemiyor. Bebeği aşıdan bir gün önce yıkayacakmışsın sonra 3 gün yıkanmayacakmış. Birde ateş yapabilir hazırlıklı olun calpol şurup yarım ölçek verirsin dedi..

Canım demek 40 uçurmaya kaynanan bekliyormuş.. Daha çok bekler..kaydirigubbakcemile3
Bencede babannenlerde gitmen senin için çok iyi olacak kaç zamandır evde tek başına bakıyorsun ipek'e. Maşallah çokda iyi idare ediyorsun
Git ve bomba gibi gel arkadaşım..opuyorumnanaktan

Maşallah Ecem'e canım valla en uslu şubat bebeği galiba nazar değmesin kızımıza..
Benim oğluşumda birkaç gündür odasında yatağında yatıyor artık teyzesi bizde yatağın başucuna ninnili dönence aldık çok hoşuna gitti oğlumun ona bakarak el ve bacaklarını oynatıyor birde mutlu olduğunu belli eden sesler çıkarıyor.
Sözde onunla oyalansın bende işlerimi yaparım diye aldım dönenceyi ama oğluşumun mutlu hali çok hoşuma gitti ayrılamıyorum yanındankaydirigubbakcemile3

oh maşallah kuzucuğuna nazar değmesin canım darısı başımıza inş. bizimkilerde düzene girerler
Saol tugbacim merak etme hep böyle kalmiyo bebisler senin oglusunda zamani gelince düzene gircek insallah

Saol Zehracim bi masallah ta senin yakisikliya aman hep böyle devam etsinler nazar degmesin
Evet bide büyüdükçe oyuncaklardan anliyolar renkli renkli hoslarina gidiyo gamyoncuiremsu

he ya beklıyomus kaydirigubbakcemile3
ayyy bendemı donence alsam heves ettım bak şimdi kaydirigubbakcemile2

Kızlar bıŞey sorcam resımlerınızı nasıl eklıyorsunuz bende kuzumun resımlerını koymak ıstıyorum ama beceremedım

he ya beklıyomus kaydirigubbakcemile3
ayyy bendemı donence alsam heves ettım bak şimdi kaydirigubbakcemile2

Valla ben çok memnun kaldım çok kaliteli bişeyde değil üstelik türkçe ninnili..
Deneyelim dedik sevdi bizimki şimdilik inşallah bıkmaz sende dene bence..opuyorumnanaktan

Sağol canım bizimkine belli olmuyo bazen melek bazende inadı tutuyo sürekli kucak istiyo kerata..kaydirigubbakcemile3
Ama ben odasına yatağına alıştıracam kararlıyım. aklinialirimsmile Bir ay sonra işe başlıcam sürekli kucak perişan olurum valla..

2. ay aşılarından bahsetmişsiniz ben ancak yazıyorum 3 tane olacak bcg / dbt-çocuk felci-hıb/rota virüs bcg için gün almayı unutmayım haftada 1 gün yapılıyor bizede doktorumuz aqşı sonrası 48 saat yıkamayacaksınız dedi aklınızda olsun bende kıza tommy nin ışıklı rüyalarını aldım ama nafile hiç farketmedi bugün ilk defa akııla bebekler akademisini cd sini seyrettirdim ney sesiyle uyudu 10 dakkayı geçti hemde yatağında ve hala uyuyor inşallah 2 saat falan uyur

Canım bizimde hastanede hepatit b aşısı yapıldı.
1. ayında 2. hepatit aşısını oldu.
2. ayda verem aşısını olcak doktorumuz öyle dedi aşı takvimimizde de var.
ama 3 lü aşı omu bilmiyorum. Birde zehirli ishal aşısı özel galiba ben bilmiyordum onu hastanedemi yaptırdınız?

canım nasıl çocuk doktorun memnunmusun bende bahçelievlerde oturuyorum bizim doktorumuz hospitalium hastanesinde serdar bey ama değiştirmeyi düşünüyorum
cok memnunum canım bende tavsıye uzerıne gıttım. cok ıyı ılgılı bı doktor bende gonul rahatlıgıyla tavsıye ederım.

canım ücreti ne kadar

Al canim burda anlatiyo hadi kolay gelsin
resim koyda bebisini sevelim[/QUOTE]

canım sayfa açılmıyo ya..

zehirli ishal aşısı rota virüs onu sağlık ocaklaında yapmıyolar bildiğim kadarıyla 3 lü aşıda ayrı veremden

Canım ben tane rezene ve tane kimyonu bir demlik suyla çay demler gibi demliyorum. süzüp aklıma geldikçe içiyorum.

Canım ya... İnan çok üzülüyorum. Arkadaşlar her şeyi söylemişler zaten. RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN. Allahım yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah...

Yel cevizi ne ki ? Ne işe yarıyo Pınarcım ?

Canım hadi bakalım gez dinlen kafan dağılsın. Ben de bir aydır evdeyim annem varken çıkıyodum bi 5 dk. Şimdi o da yok. Kaynanama çocuk güvenemiyom. Artık kırkı çıkınca havalar güzelleşince çıkıp gezeriz.

Canım yaşadığın olaya sanırım Al basması deniyo annemden duymuştum. Lohusalarda oluyomuş. Benim doğumumda lohusayken o da yaşamış benzer bi şey. Yanından kuran'ı ayırma. Çocuğun başunda ve yattığın oda da yasin cüzü ve ya Kuran koy canım..

Ay o kitabı sahaflardan bulabilir miyiz acaba. Nette hiç bi yerde satışı yok. Offf. Yayınevinin sitesinde de yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…