SELAMLAR kizlar nasilsiniz bakalim bugün bebislerde iyilerdir umarim
biz çok iyi ve çok keyifliyiz Ecem artik agu lara basladi bide gülücük yaparken minik sesler çikariyo bitiyorum valla resmen asik oldum ben melegime:asigim:
bide artik gündüzleride kendi kendine uyumaya basladi salincaginda yataginda kucaksiz ama yinede bazen alip gögsümde uyutuyorum onu öpüp koklamak ilaç gibi geliyo rahatlatiyo beni
Ve artik ev islerini yemegimi rahatlikla yapabiliyorum uyanik oldugunda salincagina koyuyorum tepesindeki oyuncaklara bakip bakip gülüyo yavrum büyüdügünü gösteriyo artik
ayy ne güzel canım maşallah bebişine benimki uyanık olduğu sürede hep kucak istiyo indirdiğim an ağlamaya başlıyo ev işi nedemek tuvalete bile zor gidiyorum darısı başımıza artık seninkinede nazar değmesin
mşllh kızz ne güzellll
hep bmle olur inşaallah küçük şirine
gunaydın kızlar...
aksama kaynanamlar gelceklermıs sımdı haberım oluyo sınırlerım tepemde o yuzden... aksam halamda gelcek yarın kadın doguma kontrole gıdıcem cmt 40 ımız doluyo sonrada yarın benı babanemlere goturcek. babanemler halamlar amcamlar 2 ablam hepsı aynı apartmanda oturuyolar ama sureklı gelemıyolar ıstanbulun bı ucundalar cunku... 1 hafta orda kalıcam. dınlenıcem bıraz cok yoruldum. dun butun gece uyumadık yıne ıpek ıkınıp durdu kaka yapamadı...sabah cubugu uyguladıkta yıne yaptı bıraz uyudu sımdı yıne ıkınmaya basladı. nolcak boyle bılmem. catlıcak cocuk ıkınıp gerılmekten kasılmaktan. kaynanamda 40 ınızı ucurmaya bıze gelmıcekmıydınız dıyo.. dedım anne halamlara gıdıcem tek basıma cok yoruldum bıraz kafa dagıtıp dınlencem orda dogumdan once hep tektım dogumdan sonrada 20 gun kaldın yıne tekım gercekten yorgunum dedım. arif olan anlar!!! gece 2.30 da ıpegı dızımde sallıodum bı an ıcım gecmıs ewde bırını gordum sandım ırı yarı bı adam elınde sprey wardı sıkıyodu ewe. gozkapaklarımı acamıyorum ama agırlasmıslar sankı. ıcımden dıyorum allahım ewr hırsız gırdı,ıpek nolucak dıyorum cıglık atmısım ıpek dıye esım yataktan fırladı geldı noluyo dıye... bı anlık bısey gozumu acamadım resmen. 1 hafta yokum kızlar gercekten dınlenmeye ıhtıyacım war. orda bı suru kısı war ben emzırırım onlar ılgılenıler yatarım azcık. temızlık yemek derdıde yok hem...
rüveydacım guclu olmalısın bebegın ıcın. tek kalmak zor hele de boyle bı zamanda. ınsan ılgı ıstıyor logusayız cok ozel bı donemdeyız. dun arkadasımla konusuyodum. dedım ne hamılelıgımı bıldım ne logusalıgımı. hayatımın en ozel zamanları hep burnumdan geldı. ben bu cocugu tek basıma buyutuyorum dedım daha 1 kere babası harıc kımse alıp bı gazını bıle cıkarmadı,kımseye agzını actırmam herkes sussun otursun yerınde dedım... gercekten de oyle. bazen çok doluyorum bende aglıyorum acılıyorum ewde ama o kadar. ölüm falan ne demek canım guclu olmalısın. herseyden once sen bı annesın ewladın ıcın guclu durmak zorundasın. o anne kuzusu,sana muhtac. asıl bagımlı olan bırı warsa oda kızın. cunku sana bagımlı. zamanla bu ıcınde bulundugun durum gecıcek yenı hayatına adapte olucaksın canım sonsuza dek boyle surmeyecek ya... dık dur canım bebegın ıcın sabırlı ve guclu olmaya calıs.
oh maşallah kuzucuğuna nazar değmesin canım darısı başımıza inş. bizimkilerde düzene girerlerSELAMLAR kizlar nasilsiniz bakalim bugün bebislerde iyilerdir umarim
biz çok iyi ve çok keyifliyiz Ecem artik agu lara basladi bide gülücük yaparken minik sesler çikariyo bitiyorum valla resmen asik oldum ben melegime:asigim:
bide artik gündüzleride kendi kendine uyumaya basladi salincaginda yataginda kucaksiz ama yinede bazen alip gögsümde uyutuyorum onu öpüp koklamak ilaç gibi geliyo rahatlatiyo beni
Ve artik ev islerini yemegimi rahatlikla yapabiliyorum uyanik oldugunda salincagina koyuyorum tepesindeki oyuncaklara bakip bakip gülüyo yavrum büyüdügünü gösteriyo artik
teşekkür ederim canım çok sağol
ağlıyorum elimde değil gözümden süzülüyor yaşlar. kocam maç izliyor. bana bakıp öf deyip yüzünü çeviriyor.
depresyonda değilsem nasıl girmem
depresyondaysam nasıl çıkarım
eve gelince gel benimle konuş biraz diyorum, yorgunmuş. eminim akşama kadar konuşuyordur muhabbet ediyordur ama yorulmuyordur.
arada halimi sor öp beni ilgine ihtiyacım var diyorum, daha ne yapacağım ikidebir seni mi öpeyim diyor
şikayetlerimi anlatıyorum, nerden okuyorsun bunları tam depresyonu tarif ettin diyor, numara yaptığımı sanıyor...
odadan ağlayarak çıktım. şuan ağladığımı biliyor ama hala maç izliyor.
belki BAĞIMLI biri olmasaydım takmazdım kocamı. ama ben kocama bağımlıyım.
kızımı emzirirken üzerine gözyaşı döküyorum. bu zavallı bebek bunu hakedecek ne yaptı. öyle masum bakıyor ki gözlerime kendimi öldüresim geliyor
senağlama
sağol teyzesi opuyorumnanaktan bizede 22 nisan da gelin dediler bak sen şu hemşirelere bana yıkamakla ilgili bişey demediler sadece 3aşı olduğu için ateş yapar diye gelmeden yarım fitil koy gel dediler:1shok:
sağol canım opuyorumnanaktan 1 aylık olduk evet hepatitb aşısının 2.si yapıldı ama 3aşıyıda sağlık ocağında yapacaklarmış öyle dediler artık ne aşısıysa onlar fisfisfis
sağol tatlım esra hanımada maşallah toparlar annesi daha kilo alır sen merak etme bir bakmışssın kocaman kız olmuş kaydirigubbakcemile5
sağol teyzesi bizde seni çok öptük Şeniz
ay bu erkek milleti insanı deli eder ne onlarla oluyor ne onlarsız sabah benimkide bana baya saydı gitti neymiş ne bu sendeki sinir ne bağırıyon çocuğa falan diyor halbuki ben sıkıntıdan öyle davranıyorum okadar sıkıntılardayım destek olmuyorda işine gelmediği için ama kızmaya gelince hiç kasmıyorklava: hepsi anlayışsız bunların takma canım bebeğine bak sen emin ol o senin hertürlü sıkıntıyı çekmene değer sanada ihtiyacı var unutma sen üzülmeki bebeğinde üzülmesin annesi :teselli:
geçmiş olsun canım inş. geçici bişeydir benim başıma gelmedi hiç o yüzden bilgim yok
gunaydın kızlar...
aksama kaynanamlar gelceklermıs sımdı haberım oluyo sınırlerım tepemde o yuzden... aksam halamda gelcek yarın kadın doguma kontrole gıdıcem cmt 40 ımız doluyo sonrada yarın benı babanemlere goturcek. babanemler halamlar amcamlar 2 ablam hepsı aynı apartmanda oturuyolar ama sureklı gelemıyolar ıstanbulun bı ucundalar cunku... 1 hafta orda kalıcam. dınlenıcem bıraz cok yoruldum. dun butun gece uyumadık yıne ıpek ıkınıp durdu kaka yapamadı...sabah cubugu uyguladıkta yıne yaptı bıraz uyudu sımdı yıne ıkınmaya basladı. nolcak boyle bılmem. catlıcak cocuk ıkınıp gerılmekten kasılmaktan. kaynanamda 40 ınızı ucurmaya bıze gelmıcekmıydınız dıyo.. dedım anne halamlara gıdıcem tek basıma cok yoruldum bıraz kafa dagıtıp dınlencem orda dogumdan once hep tektım dogumdan sonrada 20 gun kaldın yıne tekım gercekten yorgunum dedım. arif olan anlar!!! gece 2.30 da ıpegı dızımde sallıodum bı an ıcım gecmıs ewde bırını gordum sandım ırı yarı bı adam elınde sprey wardı sıkıyodu ewe. gozkapaklarımı acamıyorum ama agırlasmıslar sankı. ıcımden dıyorum allahım ewr hırsız gırdı,ıpek nolucak dıyorum cıglık atmısım ıpek dıye esım yataktan fırladı geldı noluyo dıye... bı anlık bısey gozumu acamadım resmen. 1 hafta yokum kızlar gercekten dınlenmeye ıhtıyacım war. orda bı suru kısı war ben emzırırım onlar ılgılenıler yatarım azcık. temızlık yemek derdıde yok hem...
rüveydacım guclu olmalısın bebegın ıcın. tek kalmak zor hele de boyle bı zamanda. ınsan ılgı ıstıyor logusayız cok ozel bı donemdeyız. dun arkadasımla konusuyodum. dedım ne hamılelıgımı bıldım ne logusalıgımı. hayatımın en ozel zamanları hep burnumdan geldı. ben bu cocugu tek basıma buyutuyorum dedım daha 1 kere babası harıc kımse alıp bı gazını bıle cıkarmadı,kımseye agzını actırmam herkes sussun otursun yerınde dedım... gercekten de oyle. bazen çok doluyorum bende aglıyorum acılıyorum ewde ama o kadar. ölüm falan ne demek canım guclu olmalısın. herseyden once sen bı annesın ewladın ıcın guclu durmak zorundasın. o anne kuzusu,sana muhtac. asıl bagımlı olan bırı warsa oda kızın. cunku sana bagımlı. zamanla bu ıcınde bulundugun durum gecıcek yenı hayatına adapte olucaksın canım sonsuza dek boyle surmeyecek ya... dık dur canım bebegın ıcın sabırlı ve guclu olmaya calıs.
SELAMLAR kizlar nasilsiniz bakalim bugün bebislerde iyilerdir umarim
Saol tugbacim merak etme hep böyle kalmiyo bebisler senin oglusunda zamani gelince düzene gircek insallahoh maşallah kuzucuğuna nazar değmesin canım darısı başımıza inş. bizimkilerde düzene girerler
Maşallah Ecem'e canım valla en uslu şubat bebeği galiba nazar değmesin kızımıza..
Benim oğluşumda birkaç gündür odasında yatağında yatıyor artık teyzesi bizde yatağın başucuna ninnili dönence aldık çok hoşuna gitti oğlumun ona bakarak el ve bacaklarını oynatıyor birde mutlu olduğunu belli eden sesler çıkarıyor.
Sözde onunla oyalansın bende işlerimi yaparım diye aldım dönenceyi ama oğluşumun mutlu hali çok hoşuma gitti ayrılamıyorum yanındankaydirigubbakcemile3
he ya beklıyomus kaydirigubbakcemile3rica ederim canım..yerimseniben
Canım benim ya lütlen sakin olmaya çalış..Daha çok küçük bebeğin lohusasın daha.. Hormonlar malesef mutsuz hissetmemize sebep oluyor birde karşındaki insandan destek göremeyince mutsuzluğun hat safaya çıkıyor haklısın..
Bende ilk başlarda yaşadım bebeğime yetebilecekmiyim diye bakamıyormuş gibi hissediyordum annem yanımda olsun istiyordum hep ama 20 günlükken yanlız kaldık ve zamanla herşey yoluna girdi..
Uykusuzluk, yorgunluk ve destek görememekten bunalmışsın maksimen ve Ayşegül'ün dediği gibi güçlü durmaya çalış bunaldığını eşine belli etme ufak tefek yardımlar iste ondan bunaltmadan zamanla oda alışacaktır. Malesef erkekler bir işin zor olduğunu yapmadan anlamıyorlar uzaktan ona çocuk yetiştirmek basit geliyordur belki..
Ağlama sakın kucağında duran mucizeye bak annesi o sana mecbur sütünü düşün..
Gerçekten zaman herşeyin ilacı zamanla herşey yoluna giriyor ama kendini bu kadar yıpratırsan toparlaman daha uzun sürer..İnşallah en kısa sürede toparlarsın canım..
Canım bana doktorum söyledi. Ebeler malesef söylemiyor. Bebeği aşıdan bir gün önce yıkayacakmışsın sonra 3 gün yıkanmayacakmış. Birde ateş yapabilir hazırlıklı olun calpol şurup yarım ölçek verirsin dedi..
Canım demek 40 uçurmaya kaynanan bekliyormuş.. Daha çok bekler..kaydirigubbakcemile3
Bencede babannenlerde gitmen senin için çok iyi olacak kaç zamandır evde tek başına bakıyorsun ipek'e. Maşallah çokda iyi idare ediyorsun
Git ve bomba gibi gel arkadaşım..opuyorumnanaktan
Maşallah Ecem'e canım valla en uslu şubat bebeği galiba nazar değmesin kızımıza..
Benim oğluşumda birkaç gündür odasında yatağında yatıyor artık teyzesi bizde yatağın başucuna ninnili dönence aldık çok hoşuna gitti oğlumun ona bakarak el ve bacaklarını oynatıyor birde mutlu olduğunu belli eden sesler çıkarıyor.
Sözde onunla oyalansın bende işlerimi yaparım diye aldım dönenceyi ama oğluşumun mutlu hali çok hoşuma gitti ayrılamıyorum yanındankaydirigubbakcemile3
Kızlar bİŞey sorcam resİmlerİnİzİ nasıl eklİyorsunuz bende kuzumun resİmlerİnİ koymak İstİyorum ama beceremedİm
he ya beklıyomus kaydirigubbakcemile3
ayyy bendemı donence alsam heves ettım bak şimdi kaydirigubbakcemile2
Saol tugbacim merak etme hep böyle kalmiyo bebisler senin oglusunda zamani gelince düzene gircek insallah
Saol Zehracim bi masallah ta senin yakisikliya aman hep böyle devam etsinler nazar degmesin
Evet bide büyüdükçe oyuncaklardan anliyolar renkli renkli hoslarina gidiyo gamyoncuiremsu
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
Al canim burda anlatiyo hadi kolay gelsin
resim koyda bebisini sevelim
anacım bende ...dur bi sayemmm...
özel aşı..zehirli ishal aşısı..
saglık ocagındakiaşı..
1.aşı..hepatit b aşısı
2.aşıyı bilmiyom vaallah belkim senin dedigindir verem aşısıdır belkide...
biz sizden önceocez .biz anlatırız abiye..zemuszemus
cok memnunum canım bende tavsıye uzerıne gıttım. cok ıyı ılgılı bı doktor bende gonul rahatlıgıyla tavsıye ederım.canım nasıl çocuk doktorun memnunmusun bende bahçelievlerde oturuyorum bizim doktorumuz hospitalium hastanesinde serdar bey ama değiştirmeyi düşünüyorum
zehirli ishal aşısı rota virüs onu sağlık ocaklaında yapmıyolar bildiğim kadarıyla 3 lü aşıda ayrı veremdenCanım bizimde hastanede hepatit b aşısı yapıldı.
1. ayında 2. hepatit aşısını oldu.
2. ayda verem aşısını olcak doktorumuz öyle dedi aşı takvimimizde de var.
ama 3 lü aşı omu bilmiyorum. Birde zehirli ishal aşısı özel galiba ben bilmiyordum onu hastanedemi yaptırdınız?
zeynepçim çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin ipeğe inşallah kendiliğinden düzelir.
bizde gittik doktora hira çok ağlıyor diye gaz dedi başka bişeyi yokmuş şükür ama çok kıvranıyor yavrum gaz ilacından başka rahatlatıcı bitkisel bir şurup yazdı inşallah etki eder.
şu andada hiç durmuyor kızım sancısı var ve bu akşam misafirim var akşam yemeğimde yarım kaldı yaparken nasıl misafir ağırlıcam ben bu akşam kıyameti koparıyor valla ayağımda sallıyorumda biraz sakinleşti
kızlar burdan biri kimyon çayı hazırlıyordu gaz için bana bilen acil olarak nasıl yapıldığını yazabilirmi
ağlıyorum elimde değil gözümden süzülüyor yaşlar. kocam maç izliyor. bana bakıp öf deyip yüzünü çeviriyor.
depresyonda değilsem nasıl girmem
depresyondaysam nasıl çıkarım
eve gelince gel benimle konuş biraz diyorum, yorgunmuş. eminim akşama kadar konuşuyordur muhabbet ediyordur ama yorulmuyordur.
arada halimi sor öp beni ilgine ihtiyacım var diyorum, daha ne yapacağım ikidebir seni mi öpeyim diyor
şikayetlerimi anlatıyorum, nerden okuyorsun bunları tam depresyonu tarif ettin diyor, numara yaptığımı sanıyor...
odadan ağlayarak çıktım. şuan ağladığımı biliyor ama hala maç izliyor.
belki BAĞIMLI biri olmasaydım takmazdım kocamı. ama ben kocama bağımlıyım.
kızımı emzirirken üzerine gözyaşı döküyorum. bu zavallı bebek bunu hakedecek ne yaptı. öyle masum bakıyor ki gözlerime kendimi öldüresim geliyor
senağlama
merhaba kızlar.
zeynepcim msn de konuştuk ama tekrar geçmiş olsun ipek kızımıza inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
akpak canım çok sıkıntılı bir durum yaşadığın ama inan buda geçecek biraz sabır biraz zaman...
bişey sormak istiyorum kızlar size.
dün akşam oğluma gazı için yelcevizini sütümle karıştırıp verdim.gündüz banyo yaptırmıştık kayınvalidemlere gitmiştik evleri biraz serindi oğlum uyurken yüzü ve burnu soğuktu üşümesin diye sıkı sıkı örttüm.akşam eve geldik yatağına yatırdım sanki midesi bulanıyor kusacak gibi yapıyor sonra başlıyor 3 kere öksürmeye.bütün gece boyunca onun her öksürüğüne eşimle ben yataktan fırladık.kustuda tıkandımı diye. öksürmesi beni çok üzdü.sabaha karşı 4 de yanımıza aramıza aldık daha az öksürdü şu an da odasında yüzükoyun uyuyor ama hiç öksürmedi.
acaba şu yelcevizinin tozumu boğazına takıldı yoksa babaannesinde soğuktan üşüttümü takip ediyorum çok olursa öksürüğü dr u aramayı düşünüyorum.
ilk kontrollerde dr hapşurması,öksürmesi normal demişti ama bu sefer sayısı arttı aranızda bu durumla karşılaşan varmı içimi rahatlatın biraz bilmiyorumkismile
gunaydın kızlar...
2. ay aşılarından bahsetmişsiniz ben ancak yazıyorum 3 tane olacak bcg / dbt-çocuk felci-hıb/rota virüs bcg için gün almayı unutmayım haftada 1 gün yapılıyor bizede doktorumuz aqşı sonrası 48 saat yıkamayacaksınız dedi aklınızda olsun bende kıza tommy nin ışıklı rüyalarını aldım ama nafile hiç farketmedi bugün ilk defa akııla bebekler akademisini cd sini seyrettirdim ney sesiyle uyudu 10 dakkayı geçti hemde yatağında ve hala uyuyor inşallah 2 saat falan uyur
aysecım pompayla sagsana goguslerın uyarılmıs olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?