2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=65676

Kızlarmerhabalar, benim bebeğim yüzüstü yatmayı çok seviyor,uzun ve çok rahat uyuyor,öyle ki rahatlığı yüzüne yansıyor...Dün bi arkadaşımbeni şiddetle uyardı doktoru kesinlikle yatırmayın demiş.Bunu araştırdım biraz sizlerle de paylaşayım..

ayy kafam çok karıştı yabilmiyorumkismile

çok ilginç ya aslında mantıklı, ama gozetimde olması sart tabi en azından ilk aylar için... ben de bri deneyeyim ya bizimki de sever belki, gaza da iyi gelir diyorlardı?

Evet bi yatır da gör ne kadar farkediyo sonra bırakamazsın :)
Hele o yüzünde ki ifade :)

benim kız da emerken memeyi bırakıp ağlıyor
pamukcuk oluşumundan şüpheliyim
zavallıcık sürekli ağlıyor uyumadı sabahtan beri
sütümü sağıyorum belki biberondan alır

iyigeceler canlar..aras yeni yattı bi bakım dedim kimse yok büyük ihtimal ya bebişlerle uğraşıyoruz yada fırsat buldık uyuyosunuz ne diyimii olun görüşürüz yarın...

oy inatçı şey.evet sen ondan inat çık.hadi göreyim seniyasakkelime

genelde üçüncü aydan sonra yüz üstü yatırmaya izin veriyorlar kemik gelişimi için.ama öncesinde pek izin vermiyorlar.yada yatırıyorsan muhakkak gözetim altında olsun.bende sabahları erken uyandıgında emzirip gazı çıkınca bir ikik sevip sonra gögsümün üztüne yüz üstü yatırıyorum.bende uzanıyorum tabi.öyle bi bi saat uyuyo.tabi bende uzanmış oluyorum...öyle iki gündür yapıyoruz...

benim kız da emerken memeyi bırakıp ağlıyor
pamukcuk oluşumundan şüpheliyim
zavallıcık sürekli ağlıyor uyumadı sabahtan beri
sütümü sağıyorum belki biberondan alır

oy kuzum.agzına baktınmı gözüküyormu bişey.doktora götür bari...

günaydın herkese.çok yorucu bi geceydi aras hiç uyumadı ve hep yemek istedi anlamıyorum ya çocuğum gece gündüzü ayırmıştı yine başa mı döndük şimdi mışıl mışıl uyuyor vitaminleri içirmek için zorla uyandırdım.bazen çok sıkılıyorum gece çocuğa bağırıyorum bağırıyorum derken yüksek sesle konuşuyorum sanki anlayacak kendime çok kzızıyorum yavrum bernim ya vicdan azabı çekiyorum adamıda yatırmıyorum koca sesime uyanıyo nedendir bilmem doğumdan sonra hep atışır olduk ama hakkını yiyeymem çokilgili bi baba bende de çok suç var amma çok konuşuyom adamın kafasını şişiriyom gecede yatırmıyom halbuki adam çalışıyo yazık dimi.kızlar kendime çok kızıyorum bazen çok bunalıyorum saonra allah şükrediyom neler çektin unuttun mu diyorum kendi kendime nankör diyom ay kendimi boğasım var.... allahım tüm anneler sabır ihsan eylesin....

günaydın.daha annesi erken gece gündüz için bi bakmışız herşey yolunda iyi gidiyo.ama bi bakmışız herşey ters.olacak daha çok küçükler onlarda alışacak zaman lagzım.stresli bir zamandan geçiyoruz.sinirli olman normal.merak etme bebeler herşeyi unutuyor.ne yediklerini bilem unuturken şefketli anneyide affderler..şimdi zeynebe kızdıgım zaman benim özür dilememi bekler .cadı..artık büyüdü hiç bişeyi unutmuyo.ama zavallı minige kızsan kimin umurunda unutur gidir.kendini üzme.eşin içinde maalesef oda bunlara katlanacak ne yapalım herşey tek başına olmuyo.ee baba oldugu biraz belli olsun dimi uykusuzluklakaydirigubbakcemile3...

Kadın Gemi;
Erkek Kaptan ise
Kadın Rota;
Erkek Kalem ise
Kadın Satır;
Erkek Fidan is...e
Kadın Meyve;
Erkek Yolcu ise
Kadın Yol;
Erkek Okul ise
Kadın Öğretmen
Erkek Bulut ise
Kadın Yağmur;
Erkek Şiir ise
Kadın iLham;
Erkek Çıra ise
Kadın 'ATEŞ' Gibidir!..

ölesine paylaştım canım sıkkınnnnnnnnn

neyse ben çıkayım.hafta sonları pek giremiyorum.eşim mesai yapıyo o arada yazıyorum.12 de gelir.sonra çıkar gezeriz yada birileri bize gelir.biz gideriz.yada temizliikkk.(((((((((

çok güzelmişş..:lepi:

öle cvanım haklısın miniğim unutur altını açarken başladı gülmeye unutmuş bile eşimiçinde üzülüyorum ya ben hatalıyoım çok sıkıyorum adamı ben sevgimi göstereyim derken bunaltıyorum kalıyo zatenuykusuz benim yanımda uyumak mümkün değil..

Merhabalar
Fatoscum ara sira hepimizde olur hep yorgunluktan uykusuzluktan sikma canini bu günlerde geçicek hersey zamanla rayina oturacak insallah

tek bunalan bend eğilmişim demek fatoş bende çok sıkıldım kaç gündür bi huysuz bi mızmız napçam bilmiyorum arkadaşlar sağolun öerileriniz için deniyorum inanki ama yok yok fayda etmiyo..

HAVACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM EŞıNLE TATLI KIZINLA BıR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR...opuyorumnanaktan

maşallah ecem hanıma canım ne kadar çabuk büyüyorlar doğdular doğacaklar derken birde bakmışız kocaman olmuşlar boshayallersmile
banada annem söyledi canım bir arkadaşının kızı ilk çocuğunuda şimdiki bebeğinide hep öyle yatırmış hatta hiç sırt üstü yatırmamış hiç bir sorun olmamış bizde arada uyanıkken rahatlasın sırtı dinlensin diye yatırıyoruz fazla değil ama hep sırt üstü de yatıramayız ki di mi ama alsanaalsanasmile
üzülme tatlım ya kendini suçlama bence hepimiz de az çok senin yaşadıklarının benzeri var kolay değil tabi anne olmak biz ilk günden çırpınırken babalar biraz daha geç kabulleniyorlar bazı şeyleri bizi anlamalarıda biraz zaman alacak haliyle bende seninle aynı duruma geliyorum zaman zaman ama benim sinirlerim daha ziyade kaynanamların yüzünden bozuluyor kociştende destek olmayınca uykusuzluk yorgunluk vs üstüne gelincede katmerleniyor ama geçecek hepsi sabır canım sabır olumunekankayizsmile

tek bunalan bend eğilmişim demek fatoş bende çok sıkıldım kaç gündür bi huysuz bi mızmız napçam bilmiyorum arkadaşlar sağolun öerileriniz için deniyorum inanki ama yok yok fayda etmiyo..

Allah sabır versin canım kolaylıklar diliyorum sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…