acıkogretım ılahıyat okuyorum da onun sınavları ya cok zor -tatlicadiarzu-
istanbulda nerde oturuyorsun ona göre doktor önerelim sana
slm arkadaşlar günaydın nasılsınız.ben bira keyifsizim bizim sıpa yemiyo zorla yediriyom oda uykudan gözünü açmıyo nasıl iş anlamadım bi bakıyon uyuyo bi bakıyon acıkmış.arası uzuyo beslenmesinin korkuyorum doktorlar 3 saati geçirmeyin diyo uyuyan çocuğu nasıl kaldırayım of of yemiyo uyuyo benim canım sıkılıyo sıkıntı yapıyorum eşime kzıyorum adamın ne suçu varsa gece onuda yatırmıyom kızlar bebişlere hangi vitaminleri kullanıyosunuz ben 4 tane kullanıyorum mamasına katıyorum sizler nasıl veriyosunuz.
günaydın herkese
yav bi<z senle aynıyız daha 40 olmadıkki erken yapılıyomu böyle benim yanımda kişmse yok bilmiyorum erken yapılıyosa söylede bende yapıyım bari bide nasıl YIKANACAK ANLATIN BANA VALLA
Selammmmm
Kizimla biz geldik sabah erkendenden doktora gittik aylik muayenemizi olduk
Kocaman kiz olmus kizim teyzeleri Boyumuz 56 cm kilomuzda 6150 gr olmus Masallah yavrusuma
Doktor 3 aylik bebek gibi duruyo dedi artik 6 aylik bebek elbiseleri giyiyo dedim kaydirigubbakcemile3
burda mecburi asilar 2 aydan sonra basliyo yani nisanda yapcaz hayirlisiyla
Bizden bu kadar canlarimm opuyorumnanaktan
kızlar benim bi sorunum var sanırım. yada bilmiyoum.ben dün bi sütümü pompayla layım bakalım ne çıkacak dedim çıkanıda kaşıkla veririm.sırf meraktan bi pompayla alayım dedim.ayyy çıkmıyo.çokta zorlamadım ama bir dakka pompaladım accık bişeş çıktı yani 10 cc diyebilirim.ama benim kız emerken öyle bi yutma sesi varki dolu dolu emiyo gibi ses çıkıyo.cork cork emiyo.hatta agzından süt sile akar.amam iyide neden pompaya gelmedi..bilmiyorumkismile şimdi benim süt varmı yokmu anlamadım.zaten ayın sonunda randevumuz var o azamanbelli olur sütümün olup olmadıgı.benim gibi olun varmı yaa.kafama takıldı şimdi.büyük kızımda pompaya nasıl fışkırır tarzda süt çıkardı bunda yyok yok..üzüldüm şimdi..ama benim kız aglamaz uykusuda iyi.hani aç olsa aglar dimi.iyide şimdi ama pompaya gelmiyo...
başarılar diliyorum....ya senin oglanın resmi sanırım.kız yüzünü niye göstenmiyon.yüz görümlügümü istiyonuzkaydirigubbakcemile3
İstanbul Fatih de oturuyorum canım 27 sinde 2. ayımız olacak nereye götürcem bilmiyorum valla...29 mayısa ve balat hastanesine gittik memnun kalmadık işte bakalım...
acıkogretım ılahıyat okuyorum da onun sınavları ya cok zor -tatlicadiarzu-
ya kızlar benım oglumda gunduz uyuyor aksam olunca uyumuyor yoksa benım oglumda mı ac kalıyor ya doktor sutun yeterlı demıstı gecen bu ay daha gıdemedım gıdınce bı sorayım ac kalmıyodur demı?
selam kızllarr...
ben asla dört saati geçirmiyorum.muhakkak uyandırıp emziriyorum .ama geceleri beş saat bile olsa ellemiyorum uyuyo.o ne zaman isterse o zaman uyanıyo.ama gündüzleri fanklı.illaki kaldırıyorum..
bizde acd vitamin damlası kullanıyoruz başka yok...
bazen benim kızda öyle olur ayol sallıyorum banamısın demiyo.bu kızın uykusu yok diye alıp emziriyorum uyuya kalıyo.bence iyice sersemliyorlar öyle uyuyorlar..kaydirigubbakcemile3
oyy canım yaa.iyi bari ne oldugu anlaşılmış.olsun doysunda mamada olsun farketmez...
oyy oy omaşallah kız.bu kiloda tabi altı altı aylık giysi giyer maşallah.
nurcum.seni yaşadıgını aynı bende zeynepte yaşadım ama benim ,benim kız gündüzleri emzirirdim.gündüz sütüm bolsa sagıp akşama biritirirdim içsin diye.gecede o sagdıgım sütü biberonla verirdim.çoknadir gece emzirdim diyebilirim.ama anne sütü aldı hep.ama gündüz emdigi çini bazen geceye benim süt bitiyodu o aradada ben mama verirdim.öyle böyle tam 4,5 aylık olduk.benim kız durduk yere artık beni emmek istemiyordu.çocugu her egişimde emzirmek için sanki onu biri çimdikliyormuş gibi bagırırdı.tekrar geri kaldırırdım sesini keserdi.anladım bu artık emmek istemiyo.biboranla ver cork cork içiyo sorun yok.ama emmek istemiyordu.vazgeçmedim.ama çok çabaladım.çocugu uyutur gibi yapadrım uyuyyacakken memeyi verirdim alır emerdi.ama gözü açıkken almazdı.öyle böyle yedi ay emzirdim.artık pompaya gelmiyordu öyle azalmıştı.ellerimlede çıkarıp az olmak kaydıyla bir ay daha vererek.tam8 ay anne sütü verdim.
demem oki biberon alışan çocuk emmek istemeyebilir..ben emzigi bir türlü alıştıramadıgım için bilmiyorum.ama etkisinin oldugunu düşünüyorum.aman vazgeçme o inatsa sen ondan inat çık.ben yaptımvalla başardım..zemuszemus
ayol ben kırkta bişey yapmadım.bizde yapılmıyo artık inanmıyorlar..biz kırkımızda kızımı yıkadım.ben abdestimi aldım.bide dua okudam o kadar...
kolay gesin ne sınavı bu...
oy maşallah .hep böyle uslu olsalar keşke..
...
Canım ya sen daha tecrübelisin ama aç olan bebk ağlar susmaz. Esra'dan biliyorum.
Ama bende senin gibi akşam 7 den gece 11 e kadar uyutmadım artık sarhoş gibi oldu ama oyaladım sen yazmıştın galiba öyle denedim işe yaradı ama günü gününü tutmuyo gaz problemi olmasa zaten uyyan bi çocuk ama ıkınmakdan hep uyanıyo sürekli 3 aydan sonra düzelir diyolar ama bakalım...
Canım ben Gaziosmanpaşa'da oturuyorum. Yakın sayılırız. Özel Gaziosmanpaşa hastanesinde Neşe Sarıca'ya gidiyorum ben. Memnunum. İlgili ve iyi bir dr.
Zehra(ZEH) da Fatih'te oturuyor. Ona da bir sor istersen
papatya canım ilk başlar körükleme amaclı az gelebilir manuel pompa ise ben de 1-2 dk ugrasıp ancak o kadar cıkarıyorum, aslı sonradan geliyor hızlıca, yutma hareketini ne kadar sık yaptıgını saydın mı bebişinin o yetiyor, benim oglan da akıta akıta içiyor, endişe etme doktoruna da sorarsın yine,
ayşegülcüm havacım anlıyorum sizi canım bende gündüz 4 saati geçirmiyeyim diyorum bazen uyanmıyor ya çok tedirgin oluyorum...ama aç olsa ağlar dimi ya..ay kafayı sıyırcam bu doyurma işiyle...
bende senin gibi yapıyorum gündüz en fazla 3 saate bir kaldırıyorum ama gece ellemiyorum 1. ayımız dolana kadar 2 saate bir gecede kaldırıyodum ama baktım o zaten kendi en fazla 3 satte bir kalkıyo bende ellemiyorum artıkyok ben illaki kaldırıyorum.aç veya doygun.ben dört saati geçirmiyorum.uyandırıp emziriyorum isterse tekrar uyuyabilir.ama emecek.gündüz böyle ..gece istedigi gibi takılabilir...şimdilik benim kural geçirli diyomaklinialirimsmile............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?