2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar benım oglumda gunduz uyuyor aksam olunca uyumuyor yoksa benım oglumda mı ac kalıyor ya doktor sutun yeterlı demıstı gecen bu ay daha gıdemedım gıdınce bı sorayım ac kalmıyodur demı?

Canım ya... Bence gündüzleri kaldır ki geceyi gündüzü öğrensin. Ayşegül gibi yapıyorum ben. Gündüzleri 2,5 3 saatte bir uyanıyo zaten ama geceleri ellemiyorum. Ne zaman uyanırsa o zaman doyuruyorum karnını. Üstelik kırkımız da çıkmadı daha. Ama maşallah lilosu falan iyi Esra'nın.
Ben vitamin olarak sadece Devit3 veriyorum başka da bi şey yok...

günaydın herkese
yav bi<z senle aynıyız daha 40 olmadıkki erken yapılıyomu böyle benim yanımda kişmse yok bilmiyorum erken yapılıyosa söylede bende yapıyım bari bide nasıl YIKANACAK ANLATIN BANA VALLA

Canım ben küvet almıştım bir de file. Yatırıyom üstüne yıkıyom çok da kolay oluyo. Önce vücudunu sonra da saçlarını yıkıyorum. Sonra da beb yağıyla masaj yapıp giydiriyorum mışıl mışıl uyuyo. Zor kaldırıyom emmeye...

Maşallah bizim uslu kızımıza.. Allah nazarlardan saklasın...

Canım ya sen daha tecrübelisin ama aç olan bebk ağlar susmaz. Esra'dan biliyorum.

başarılar diliyorum....ya senin oglanın resmi sanırım.kız yüzünü niye göstenmiyon.yüz görümlügümü istiyonuzkaydirigubbakcemile3

evet benım oglum bu resmı cok hosuma gıdıyorda ondan koydum haa verırsenızde ıyı olur canım kaydirigubbakcemile3

İstanbul Fatih de oturuyorum canım 27 sinde 2. ayımız olacak nereye götürcem bilmiyorum valla...29 mayısa ve balat hastanesine gittik memnun kalmadık işte bakalım...

Canım ben Gaziosmanpaşa'da oturuyorum. Yakın sayılırız. Özel Gaziosmanpaşa hastanesinde Neşe Sarıca'ya gidiyorum ben. Memnunum. İlgili ve iyi bir dr.
Zehra(ZEH) da Fatih'te oturuyor. Ona da bir sor istersen

acıkogretım ılahıyat okuyorum da onun sınavları ya cok zor -tatlicadiarzu-

Kolay gelsin canım. Allah yardımcın olsun. bebişle zor oluyodur.

ya kızlar benım oglumda gunduz uyuyor aksam olunca uyumuyor yoksa benım oglumda mı ac kalıyor ya doktor sutun yeterlı demıstı gecen bu ay daha gıdemedım gıdınce bı sorayım ac kalmıyodur demı?

Gece uykusunu gündüz alıyodur canım ondan olabilir.

selam kızllarr...

Selam canım...

Ama bende senin gibi akşam 7 den gece 11 e kadar uyutmadım artık sarhoş gibi oldu ama oyaladım sen yazmıştın galiba öyle denedim işe yaradı ama günü gününü tutmuyo gaz problemi olmasa zaten uyyan bi çocuk ama ıkınmakdan hep uyanıyo sürekli 3 aydan sonra düzelir diyolar ama bakalım...

...

Canım ya sen daha tecrübelisin ama aç olan bebk ağlar susmaz. Esra'dan biliyorum.

biliyorum canı.bence bi sorun yok gibi.doyuyo gibi geliyo.ama pompaya gelmemeside ayrıca düyündürüyo işte.neyse doktora söyleriz artık.sagol.
sen resim ekledinmi esranın...

evet canım.bizim saatler artık belli.şükür bi düzen kurduk.bende öyle uşutuyorum.benimki gazlı olmadıgı için bi problem yaşamıyoruz.gaz problemi üçüncü aydan sonra kalmıyo.en azından çok az kalıyo.oda halloluyo işte..az kaldı...

maksimen kaşıkla vermeyi dene burnu tıkalı olabilir, bir de ağzında yara vs var mı ona bak geçmiş olsun canım sabır sabır...

Canım ben Gaziosmanpaşa'da oturuyorum. Yakın sayılırız. Özel Gaziosmanpaşa hastanesinde Neşe Sarıca'ya gidiyorum ben. Memnunum. İlgili ve iyi bir dr.
Zehra(ZEH) da Fatih'te oturuyor. Ona da bir sor istersen

sağol canım muayene ücreti nekadar veriyosun acaba,zehraya mesaj attım bakalım cevap verir heralde..

papatya canım ilk başlar körükleme amaclı az gelebilir manuel pompa ise ben de 1-2 dk ugrasıp ancak o kadar cıkarıyorum, aslı sonradan geliyor hızlıca, yutma hareketini ne kadar sık yaptıgını saydın mı bebişinin o yetiyor, benim oglan da akıta akıta içiyor, endişe etme doktoruna da sorarsın yine,

ayşegülcüm havacım anlıyorum sizi canım bende gündüz 4 saati geçirmiyeyim diyorum bazen uyanmıyor ya çok tedirgin oluyorum...ama aç olsa ağlar dimi ya..ay kafayı sıyırcam bu doyurma işiyle...

yok ya hiç saymadım..aaa dur ben bi sayayımaklinialirimsmile..kaç kez yutuyo..bide benim kız kısa emiyo sizinki nasıl.yani anca 5 dk.nefes nfefese emiyo.sonra şak diye bitiriyo...gerçi o emmeyle 1.200 kilo aldı ama biraz emsin istiyom...
hımm daha erken diyon sagmak için tekrar denedim amam olmadı yaa.ben ilk kızamda daha bi sıkmamala ne güzel çıktı .bu bi cisim çıktı vallasempatiksalakcinni..........

ayşegülcüm havacım anlıyorum sizi canım bende gündüz 4 saati geçirmiyeyim diyorum bazen uyanmıyor ya çok tedirgin oluyorum...ama aç olsa ağlar dimi ya..ay kafayı sıyırcam bu doyurma işiyle...

yok ben illaki kaldırıyorum.aç veya doygun.ben dört saati geçirmiyorum.uyandırıp emziriyorum isterse tekrar uyuyabilir.ama emecek.gündüz böyle ..gece istedigi gibi takılabilir...şimdilik benim kural geçirli diyomaklinialirimsmile............

bende senin gibi yapıyorum gündüz en fazla 3 saate bir kaldırıyorum ama gece ellemiyorum 1. ayımız dolana kadar 2 saate bir gecede kaldırıyodum ama baktım o zaten kendi en fazla 3 satte bir kalkıyo bende ellemiyorum artık
sizleri okuyunca dün akşam bende merak edim süt sağayım dedim kızım yarım sdaat falan emdikten sonra bi sağayım dedim 5 dakka bile olmadan 20 cc çıkınca bende devam etmedim sütüm varmış deyip bıraktım vardır heralde öyle kasınca stres oluyorum ben

bebk günde 8 den fazla çişini yapıyorsa doymuş demekmiş bizimki kaç 8 yapıyo diye içim rahat sizde ferah tutun içinizi sonra obez yapmayalım çocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…