2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kız biz aynı saatte gögüslerimiz saydık zanlımcakaydirigubbakcemile3..bende beş dak sagsam okadar gelirdi herhalde.amaan neyse...

bebk günde 8 den fazla çişini yapıyorsa doymuş demekmiş bizimki kaç 8 yapıyo diye içim rahat sizde ferah tutun içinizi sonra obez yapmayalım çocukları

yapıyo okadar çişini sanırım.bez dolu dolu degiştiryorum..

Ayşegülcüm profilime ekledim bi kaç foto...
Ebrucum muayene 52 tl ssklı fiyatı.

baktım canım çok şeker maşallah.koca kız olmuş bu...

canım agız dolunca yutkunuyor bebekler dolayısıyla o 5 dk emmede 1-2 cekiste bir yutuyorsa ne guzel, sure ile ilgili soyle bir yazı okudum ne kadar dogru bilmyiorum bin tane bilgi var neticede, emecegi sutun %60 ını ilk 1-2 dk da %90 ını ilk 5 dk da icermis bebek zaten, ama tabi uzun emzirmek sutu arttırabilir, emzik gibi vereceksin memeyi agzına o zaman, bir de benim sağ gogsumde sol gogsumden daha cok sut var diyordum cunku elle sıkınca birinden fırt diye cıkıyor digerinde tok yok, ama oglan sol goguste daha cok emiyor sesinden anlıyorum, sagdım soldan daha cok cıktı yani olabiliyor, kayınvalidem sutun kıvamı da farklı olabilir bir goguste dedi olabilir mi bilmiyorum ama iste belli olmuyor ya şeker, kilo alıyorsa bunları dert etme bir de sutu azaltma hersey yolundayken bizde de kuruntu bitmiyor ya, napalım bebeler için en iyisini istiyoruz ondan herhalde,

evet beş dakikada emiyo.güzel emdigini düşünüyorum.benimde sag gögsüm daha dolgun duruyo.eşit degiller yani.kaydirigubbakcemile3...dogru ilk beş dakkada ılırlarmış.benimkız keyfi emmiyo .kanrı doldumu memeyi bırakıyo.kilosu iyiydi.dogum .3072.eve geliş.3.040.1.ayda 4.240 oldu.bakalım ayın sonunda 2.aylık olacak ne almış merak ediyom.

kızlar yardım edin o kadar huysuz ki bugün şeyma hiç bişeyle memnun olmuyo napıcam bilmiyorum herşeyi deniyorum gece 4 ten beri böle uykusuzluktan ölüyom

kızlar yardım edin o kadar huysuz ki bugün şeyma hiç bişeyle memnun olmuyo napıcam bilmiyorum herşeyi deniyorum gece 4 ten beri böle uykusuzluktan ölüyom

oyy kuzum yaaa.bazı bebekler sebezsiz yere aglarmış..ama dur bi sayalım...
gaz
altını degiştir
bezi sıkıyor olabilir
giysileri sıkıyordur.yada giysideki etiketten rahatsız olabilirkaydirigubbakcemile3..gülmeyin bana bi doktor demişti o etiketleri çıkart demişti.çogu bebek rahatsız olurmuş .ben enseye gelen marka etiketlerini hep keserim..
sıcak olabilir
soguk olabilir
pış pış yapkaydirigubbakcemile2....
mama ver
emzik ver
emzir
banyo yaptır.
başka odaya geç
kulagına dokun daha çok çıkıyomu sese...yani agrıyabilir..
vücuduna bak.başka yeri agrıyabilir..
ateşine bak..
mama veriyorsan..su veriyormusun...
müzik aç...

yani başka düşüneyimde..başka şeyler yapmaya bak...hiç uyumadıysa eger o saatn bu yana muhakkak uykusu vardır.dalamıyordur...
salla annesi..ayakta salla
yada kucagına al oda oda dolaşarak hem sallayarak gezdir.ama kucagına dikme yatış pozisyonunda gezdir uyut...
neyki derdi...

Papatya'nın listesine ek:
Saç kurutma makinesi aç... Gülmeyin Esra huysuzlandığında öyle sakinleştiriyorum

ay aynen bende saç kurutma makinesi sürekli fişte huzursuzlandığında kakasını yaparken ıkındığında hemen tutveriyorum hem sakinliyo sesinden hemde sıcak iyi geliyo pıtır pıtır gaz çıkarıyo...

kızlar bişey sorcam doğduğunda çocukları sarılık olanlar bebeğinizin renginde hala hafifde olsa özellikle gözlerinde ve yüzünde sarılık varmı acaba yoksa tamamen geçtimi,benimkinin gözlerinde hala biraz var tahlilleri iyi çıkıyo ama nedense geçmedi hala...Sarılıga sebep olabilecek diğer rahatsızlıklarda araştırıldı ama doğduğundan beri benim korkulu rüyam oldu okadar çok uğraştıkki sizlerin nasıl merak ettim..

canım bnimki olmadı ama bildigim kadarıyla.tedaviden sonra bir aya kadar geçer derler.degeri düşüyorsa takılma ona..zamanla toparlar...hemen geçmiyo sanırm...

En son gözlerden geçiyormuş.. Bende de hala biraz vardı gözlerinin kenarında.

Günde bir kere mama veriyorum. Su vermem de gerekiyor mu şimdi?

kesinlikle evet.emzirme harici ek gıda bu mamada olsa muhakkak su verilmesi lagzım.benim ilk kızımda arada sıada mama veriyordum doktoru su vermeyi unutma derdi.mamadan sonra bir çay kaşıgı su verirdim.bazen iki verirdim.benim kız yazın dogmuştu çok susayabilir diye..

maaşaalah dolmuş sayfalar.
bnim oğlan yeni uyudu ama mırın kırın yapıo hala
zar zor emiyo valla
böle giderse halim yaman benim
burnu falan da tıkalı değil
ama memeyii görünce basıyo çığlığı
uyurken emzirdim anca
mama vermicem inşç gerekirse sağacam ama bizimki kaşıktan da hiç almıo kusuyo geri
biberond a almıo....
bakalım bu savaşı kim kazanacak
hodri meydan ömer beyyyyklava:

Son düzenleme:

Canım benim Allah yardımcın olsun. Yemeyi pek sevmiyo galiba Ömercik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…