bende senin gibi yapıyorum gündüz en fazla 3 saate bir kaldırıyorum ama gece ellemiyorum 1. ayımız dolana kadar 2 saate bir gecede kaldırıyodum ama baktım o zaten kendi en fazla 3 satte bir kalkıyo bende ellemiyorum artık
sizleri okuyunca dün akşam bende merak edim süt sağayım dedim kızım yarım sdaat falan emdikten sonra bi sağayım dedim 5 dakka bile olmadan 20 cc çıkınca bende devam etmedim sütüm varmış deyip bıraktım vardır heralde öyle kasınca stres oluyorum ben
bebk günde 8 den fazla çişini yapıyorsa doymuş demekmiş bizimki kaç 8 yapıyo diye içim rahat sizde ferah tutun içinizi sonra obez yapmayalım çocukları
Ayşegülcüm profilime ekledim bi kaç foto...
Ebrucum muayene 52 tl ssklı fiyatı.
yok ya hiç saymadım..aaa dur ben bi sayayımaklinialirimsmile..kaç kez yutuyo..bide benim kız kısa emiyo sizinki nasıl.yani anca 5 dk.nefes nfefese emiyo.sonra şak diye bitiriyo...gerçi o emmeyle 1.200 kilo aldı ama biraz emsin istiyom...
hımm daha erken diyon sagmak için tekrar denedim amam olmadı yaa.ben ilk kızamda daha bi sıkmamala ne güzel çıktı .bu bi cisim çıktı vallasempatiksalakcinni..........
canım agız dolunca yutkunuyor bebekler dolayısıyla o 5 dk emmede 1-2 cekiste bir yutuyorsa ne guzel, sure ile ilgili soyle bir yazı okudum ne kadar dogru bilmyiorum bin tane bilgi var neticede, emecegi sutun %60 ını ilk 1-2 dk da %90 ını ilk 5 dk da icermis bebek zaten, ama tabi uzun emzirmek sutu arttırabilir, emzik gibi vereceksin memeyi agzına o zaman, bir de benim sağ gogsumde sol gogsumden daha cok sut var diyordum cunku elle sıkınca birinden fırt diye cıkıyor digerinde tok yok, ama oglan sol goguste daha cok emiyor sesinden anlıyorum, sagdım soldan daha cok cıktı yani olabiliyor, kayınvalidem sutun kıvamı da farklı olabilir bir goguste dedi olabilir mi bilmiyorum ama iste belli olmuyor ya şeker, kilo alıyorsa bunları dert etme bir de sutu azaltma hersey yolundaykenbizde de kuruntu bitmiyor ya, napalım bebeler için en iyisini istiyoruz ondan herhalde,
kızlar yardım edin o kadar huysuz ki bugün şeyma hiç bişeyle memnun olmuyo napıcam bilmiyorum herşeyi deniyorum gece 4 ten beri böle uykusuzluktan ölüyom
Papatya'nın listesine ek:
Saç kurutma makinesi aç... Gülmeyin Esra huysuzlandığında öyle sakinleştiriyorum
Saç kurutma makinesi aç... Gülmeyin Esra huysuzlandığında öyle sakinleştiriyorum
İyİce dİnlenİp kendİne bakda sÜtÜn ÇoĞalsın İnŞallah 1 haftada kaÇ gr aldıkİ enİm kız nerdeyse 12 saat uyanık kalıyo
kızlar bişey sorcam doğduğunda çocukları sarılık olanlar bebeğinizin renginde hala hafifde olsa özellikle gözlerinde ve yüzünde sarılık varmı acaba yoksa tamamen geçtimi,benimkinin gözlerinde hala biraz var tahlilleri iyi çıkıyo ama nedense geçmedi hala...Sarılıga sebep olabilecek diğer rahatsızlıklarda araştırıldı ama doğduğundan beri benim korkulu rüyam oldu okadar çok uğraştıkki sizlerin nasıl merak ettim..
kızlar bişey sorcam doğduğunda çocukları sarılık olanlar bebeğinizin renginde hala hafifde olsa özellikle gözlerinde ve yüzünde sarılık varmı acaba yoksa tamamen geçtimi,benimkinin gözlerinde hala biraz var tahlilleri iyi çıkıyo ama nedense geçmedi hala...Sarılıga sebep olabilecek diğer rahatsızlıklarda araştırıldı ama doğduğundan beri benim korkulu rüyam oldu okadar çok uğraştıkki sizlerin nasıl merak ettim..
Günde bir kere mama veriyorum. Su vermem de gerekiyor mu şimdi?
maaşaalah dolmuş sayfalar.
bnim oğlan yeni uyudu ama mırın kırın yapıo hala
zar zor emiyo valla
böle giderse halim yaman benim
burnu falan da tıkalı değil
ama memeyii görünce basıyo çığlığı
uyurken emzirdim anca
mama vermicem inşç gerekirse sağacam ama bizimki kaşıktan da hiç almıo kusuyo geri
biberond a almıo....
bakalım bu savaşı kim kazanacak
hodri meydan ömer beyyyyklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?