herkeze günaydın fatoş sana bişey sorcam sen çapa yamı gidiyodun bende oray götürmek istiyorumda bi türlü randevu alamıyorum sen nasıl alıyodun?
günaydın kızlar kaç gündür giremiyom eve yatmaya geliyom çünkü annemdeydim çocuk durmuyodu bende artık bunalmıştım şimdi biraz iyiyiz geldik evimize bakalım gene durmazsa gidicez.. geçmişe bakmadım umarım herkes iyidir bebişler usludur :))))
canım ben izmirdeyim çapaya değil ege üniversitesine gidiyom
canım doğum günün kutlu olsun...ailenle bir ömür mutluluklara.s.Şenizgunaydin kizlar iyi gunler bugun dogum gunum ve kizimlayiim en buyuk hediyemm ve kizim da 1 aylik oldu kizim 23 subat ben 23 mart dogumluyum kaydirigubbakcemile3nasil ama kizim 23 subati beklemis hep yaramaz
kusura bakma ben nedense seni istanbul da zannediyodum dikkat etmemişim..
gunaydin kizlar iyi gunler bugun dogum gunum ve kizimlayiim en buyuk hediyemm ve kizim da 1 aylik oldu kizim 23 subat ben 23 mart dogumluyum kaydirigubbakcemile3nasil ama kizim 23 subati beklemis hep yaramaz
melekçim kutlarım canım....
evet ayşegül yakınlar çok şükür öle olmasa yapamazdım kaç gündür çok zor sabrettim meğer kulağı ağrıyomuş kızımın
kızlar tekrar merhaba. ben mastit oldum. duymuşmuydunuz daha önce? memede oşan bir sorun. kitle şeklinde şişlik oluştu. içinde süt var. meme başı çatlaklarından giren enfeksiyondan oluşuyormuş. yada süt kanallarının tıkanıklığından bunda bebeğin emmemesi, sütün iyi boşaltılmaması da çok etkili. şişlik üzerinde kızarıklık var. ağrı var ama çok da şiddetli değil. benim bebek emmeyi öle bir red ediyor ki, herkes anneliğin en güzel anlarını emzirirken yaşıcaksın derdi. benim için ise en kötü dakikalar oldu. ikna edeiyorum veledi emmeye. doktora gittim. antibiyotik verdi. cuma tekrar çağırdı ama arada bir sorun olursa cumayı bekleme dedi. bu mastit apseye dönüşebiliyor. cumaya kadar geçmesse cerrahi müdahale yapacaklar. kesip içini boşaltacaklar. bugünde gidicem hastaneye ebe ARKADAŞIM SÜT SAĞMA M AİNASIYLA SÜTÜMÜ SAĞDIRACAK.onlar daha etkili oluyormuş. medela kullanıyorum ama boşaltamıyormuşum demekki. korkuyorum göğsümün kesilmesi düşüncesi beni çok korkutoyor.
kızlar tekrar merhaba. ben mastit oldum. duymuşmuydunuz daha önce? memede oşan bir sorun. kitle şeklinde şişlik oluştu. içinde süt var. meme başı çatlaklarından giren enfeksiyondan oluşuyormuş. yada süt kanallarının tıkanıklığından bunda bebeğin emmemesi, sütün iyi boşaltılmaması da çok etkili. şişlik üzerinde kızarıklık var. ağrı var ama çok da şiddetli değil. benim bebek emmeyi öle bir red ediyor ki, herkes anneliğin en güzel anlarını emzirirken yaşıcaksın derdi. benim için ise en kötü dakikalar oldu. ikna edeiyorum veledi emmeye. doktora gittim. antibiyotik verdi. cuma tekrar çağırdı ama arada bir sorun olursa cumayı bekleme dedi. bu mastit apseye dönüşebiliyor. cumaya kadar geçmesse cerrahi müdahale yapacaklar. kesip içini boşaltacaklar. bugünde gidicem hastaneye ebe ARKADAŞIM SÜT SAĞMA M AİNASIYLA SÜTÜMÜ SAĞDIRACAK.onlar daha etkili oluyormuş. medela kullanıyorum ama boşaltamıyormuşum demekki. korkuyorum göğsümün kesilmesi düşüncesi beni çok korkutoyor.
gunaydin kizlar iyi gunler bugun dogum gunum ve kizimlayiim en buyuk hediyemm ve kizim da 1 aylik oldu kizim 23 subat ben 23 mart dogumluyum kaydirigubbakcemile3nasil ama kizim 23 subati beklemis hep yaramaz
canım sıkma canını ayşegülle bana bakacaksın önce yanında canını sıkacak hiç anane babanne olmayacak çocuğun için en iyisini sen bilirsin geri kalan herkesin söylediği boş bide sütüm çokmu azmı diye takma her çocuk farklı oluyo sadece sen stres yapma yeterne kadar güzel..sadece süt süt dediler ama nasıl o kadar süt yapılır neye aglı bilinmiyor..biz de doktor teyzemiz tavsiyesiyle 60 ml mamaya basladık ek olarak..
sağolun kızlar.. ben de havva iyi dediğinden dr browns almıştım, kaşıkla besleyemezssin dedi doktor...ama bi yöntemini bulmalıyım emzirmeyi bırakmak istemiyorum..biberonun şekli cok farklı hiç ugrastırmadan foşş herşey agzında,meme zor onun yanında kesin memeyi bırakacak diyorum ama havva ydı sanırım emziği de biberonu da memeyi de alıyo demişti...diye seviniyordum...zeynep miydi yoksa?? benim zor gunlerim bi de cevredekilerin etkisi ben depresyondayken etkiledi bence benim süt miktarını...hala da cıkmıs degilim iyi düşünmeye calısıyorum olmuyor..sütü cok gelen anneler nasıl yapıyor hayret ediyorum..
geçmiş olsun canım..kızlar tekrar merhaba. ben mastit oldum. duymuşmuydunuz daha önce? memede oşan bir sorun. kitle şeklinde şişlik oluştu. içinde süt var. meme başı çatlaklarından giren enfeksiyondan oluşuyormuş. yada süt kanallarının tıkanıklığından bunda bebeğin emmemesi, sütün iyi boşaltılmaması da çok etkili. şişlik üzerinde kızarıklık var. ağrı var ama çok da şiddetli değil. benim bebek emmeyi öle bir red ediyor ki, herkes anneliğin en güzel anlarını emzirirken yaşıcaksın derdi. benim için ise en kötü dakikalar oldu. ikna edeiyorum veledi emmeye. doktora gittim. antibiyotik verdi. cuma tekrar çağırdı ama arada bir sorun olursa cumayı bekleme dedi. bu mastit apseye dönüşebiliyor. cumaya kadar geçmesse cerrahi müdahale yapacaklar. kesip içini boşaltacaklar. bugünde gidicem hastaneye ebe ARKADAŞIM SÜT SAĞMA M AİNASIYLA SÜTÜMÜ SAĞDIRACAK.onlar daha etkili oluyormuş. medela kullanıyorum ama boşaltamıyormuşum demekki. korkuyorum göğsümün kesilmesi düşüncesi beni çok korkutoyor.
escos canım benim oğlum 35 haftalık 3150 gram doğdu. sarılık oldu 2700 düştü maşallah şimdi kilo alımı iyi anne sütüyle besliyorum.
sağolun arkadaşlar 90 cc yapıyorum tam geliyor beni de emdiği için az da olsa önce, daha fazla zorlamanın anlamı yok 90ı içince yatırıyorum göğsüme salıyor kendini zaten anlıyorum ki doymuş..
ahh ah keşke sütüm tam anlamıyla cukcuk gelse de her seferinde mama içmiş gibi doysa yatsa. ama olmadımı olmuyor süt içinde yapmadığım şey kalmadı, ya aslın da sütüm var ama geceleri iyi doluyor memeler. gündüz pek kafii gelmiyor napalım o doysunda önemli olan o.
ama beni terkeder diye de korkmuyor değilim. sizce beni bırakırmı kızlar yaa?
herkesegünaydın arsın bun rvs aşısı vardı(prematüre olduğu için hastalıklara kaşı korunma aşısı imi) 3.yü olcaktı hastanede sorun varmış yarın gelin dediler kaldı yani bu hafta komple hastane yarın aşı çarşamba kalça çıkılığı için ortapedi cuma genel kontroli var oy yoruldum böle işte szilernasılsınız.benim oğlan gündüzleriuyuyo geceleri ayakta.sabah 8 yatıyo akşam 8 kalkıp sabaha kadar nöbet tutturuyo...ne zaman düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?