2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar kaç gündür giremiyom eve yatmaya geliyom çünkü annemdeydim çocuk durmuyodu bende artık bunalmıştım şimdi biraz iyiyiz geldik evimize bakalım gene durmazsa gidicez.. geçmişe bakmadım umarım herkes iyidir bebişler usludur :))))

annen yakınmı .oh ne güzel..

gunaydin kizlar iyi gunler bugun dogum gunum ve kizimlayiim en buyuk hediyemm ve kizim da 1 aylik oldu kizim 23 subat ben 23 mart dogumluyum kaydirigubbakcemile3nasil ama kizim 23 subati beklemis hep yaramaz

melekçim kutlarım canım....

evet ayşegül yakınlar çok şükür öle olmasa yapamazdım kaç gündür çok zor sabrettim meğer kulağı ağrıyomuş kızımın

sana pasta buldum doğum günün kutlu olsuuuunnna.s.

Eklentiler

• $gelindamat_pastalar__4_.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 34
gunaydin kizlar iyi gunler bugun dogum gunum ve kizimlayiim en buyuk hediyemm ve kizim da 1 aylik oldu kizim 23 subat ben 23 mart dogumluyum kaydirigubbakcemile3nasil ama kizim 23 subati beklemis hep yaramaz
canım doğum günün kutlu olsun...ailenle bir ömür mutluluklara.s.Şeniz
kusura bakma ben nedense seni istanbul da zannediyodum dikkat etmemişim..

ne kusuru canım estafurullah

oy dogum günün kutlu olsun.ailenle hep mutlu yaşa...a.s.

melekçim kutlarım canım....

evet ayşegül yakınlar çok şükür öle olmasa yapamazdım kaç gündür çok zor sabrettim meğer kulağı ağrıyomuş kızımın

ay canım geçmiş olsun.ben demiştim kulagını bi elle belki agrıyordur diye.listemde..
ne güzel daralmadanda git annene.ne güzel.valla imreniyorum size...

kızlar tekrar merhaba. ben mastit oldum. duymuşmuydunuz daha önce? memede oşan bir sorun. kitle şeklinde şişlik oluştu. içinde süt var. meme başı çatlaklarından giren enfeksiyondan oluşuyormuş. yada süt kanallarının tıkanıklığından bunda bebeğin emmemesi, sütün iyi boşaltılmaması da çok etkili. şişlik üzerinde kızarıklık var. ağrı var ama çok da şiddetli değil. benim bebek emmeyi öle bir red ediyor ki, herkes anneliğin en güzel anlarını emzirirken yaşıcaksın derdi. benim için ise en kötü dakikalar oldu. ikna edeiyorum veledi emmeye. doktora gittim. antibiyotik verdi. cuma tekrar çağırdı ama arada bir sorun olursa cumayı bekleme dedi. bu mastit apseye dönüşebiliyor. cumaya kadar geçmesse cerrahi müdahale yapacaklar. kesip içini boşaltacaklar. bugünde gidicem hastaneye ebe ARKADAŞIM SÜT SAĞMA M AıNASIYLA SÜTÜMÜ SAĞDIRACAK.onlar daha etkili oluyormuş. medela kullanıyorum ama boşaltamıyormuşum demekki. korkuyorum göğsümün kesilmesi düşüncesi beni çok korkutoyor.

Canım çok geçmiş olsun...Üzüldüm. Benim kız da emmiyo. İyice bıraktı emmeyi. Üzülmemeye çalışıyorum. Medela kullanıyorum ben de. Dikkat etmek lazım sağarken bi ara sanki süt bitmiş gibi damla damla geliyo. Ardından yine bol geliyo süt. Biraz zaman ayırmak gerekiyo. Bitti diye bırakmamak lazım. İnşallah cerrahi müdahaleye gerek kalmaz. Arkadaşımın da olmuştu.ç. Memeyi boşalttılar geçti. Ameliyat falan olmadı.

Melekçim doğum günün kutlu olsun. Allah tüm ailenle mutlu bir hayat nasip etsin...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Zehracım sana da geçmiş olsun. Kulak ağrısı nasıl anlaşılıyo ki

geçmiş olsun.sen hafif bi şişlik bile olsa bekleme emmesini sag.bende öyle yapıyom.kaç kere gösüm taş gibi oldu haliyle küçük oldugu çini bitiremiyordu .kıvranmaktansa.pompayla çekiyordum.ben bazen çektigimi döküyordum bile.emmiyo doygun oluyo.onun emmesini beklersem iyice kötüleşecegim.yani sütü boşaltmak en iyisi...

mrb doğum günün kutlu olsun canım.sevdiklerinle nice yıllara.

canım sıkma canını ayşegülle bana bakacaksın önce yanında canını sıkacak hiç anane babanne olmayacak çocuğun için en iyisini sen bilirsin geri kalan herkesin söylediği boş bide sütüm çokmu azmı diye takma her çocuk farklı oluyo sadece sen stres yapma yeter

geçmiş olsun canım..

escos canım benim oğlum 35 haftalık 3150 gram doğdu. sarılık oldu 2700 düştü maşallah şimdi kilo alımı iyi anne sütüyle besliyorum.

ah..ah.. 38 haftalık doğdu benim oğlum 2780 gr :)) üstüne bi de sarılık oldu fototerapi gördü.. 2400 e kadar düştü.. her emmeden sonra 60 cc mama yiyor ne yazık ki sütüm yetmiyor..

ben biberonla vermeye başladım mamayı.. anne memesi sanıyor.. bana karşı bi değişim olmadı oğlumda.. avent marka.. tek delikli.. tavsiye ederim..

geceleri uyandığı zaman loş ışık olmalıymış.. ve fazla konuşmamalıymışsın.. o zaman anlarmış gece gündüz farkını.. öyle okumuştum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…