kızlar tekrar merhaba. ben mastit oldum. duymuşmuydunuz daha önce? memede oşan bir sorun. kitle şeklinde şişlik oluştu. içinde süt var. meme başı çatlaklarından giren enfeksiyondan oluşuyormuş. yada süt kanallarının tıkanıklığından bunda bebeğin emmemesi, sütün iyi boşaltılmaması da çok etkili. şişlik üzerinde kızarıklık var. ağrı var ama çok da şiddetli değil. benim bebek emmeyi öle bir red ediyor ki, herkes anneliğin en güzel anlarını emzirirken yaşıcaksın derdi. benim için ise en kötü dakikalar oldu. ikna edeiyorum veledi emmeye. doktora gittim. antibiyotik verdi. cuma tekrar çağırdı ama arada bir sorun olursa cumayı bekleme dedi. bu mastit apseye dönüşebiliyor. cumaya kadar geçmesse cerrahi müdahale yapacaklar. kesip içini boşaltacaklar. bugünde gidicem hastaneye ebe ARKADAŞIM SÜT SAĞMA M AİNASIYLA SÜTÜMÜ SAĞDIRACAK.onlar daha etkili oluyormuş. medela kullanıyorum ama boşaltamıyormuşum demekki. korkuyorum göğsümün kesilmesi düşüncesi beni çok korkutoyor.
Benim de sütüm az diye doktor günde bir kere mama ver demişti ya benim bebeğim iki gündür mama içince hepsini geri kusuyor. Hem de ne kusma. Burnundan blile çeşme gibi mama akıyor. Yavrum benim. Bugün yedi saat uyumadı hem memede. Ağlamaya da başladı. Mamayı verdim ben de en sonunda. İçtikten bir süre sonra hepsini çıkarttı. Dün içerken çıkarmıştı. Doktoru aramıştık. Doktor hızlı vermişsinizdir gaz gelmiştir çıkaramayınca hepsini birden kusmuştur demişti. Oysa ki bugün korkumdan yavaş yavaş verdim yine aynısı oldu. Ne zormuş sorunun ne olduğunu tam olarak bilemeden şundan mı bundan mı deyip fikir yürütüp çözüm aramaya çalışmak....
canım geçmiş olsunkızlar tekrar merhaba. ben mastit oldum. duymuşmuydunuz daha önce? memede oşan bir sorun. kitle şeklinde şişlik oluştu. içinde süt var. meme başı çatlaklarından giren enfeksiyondan oluşuyormuş. yada süt kanallarının tıkanıklığından bunda bebeğin emmemesi, sütün iyi boşaltılmaması da çok etkili. şişlik üzerinde kızarıklık var. ağrı var ama çok da şiddetli değil. benim bebek emmeyi öle bir red ediyor ki, herkes anneliğin en güzel anlarını emzirirken yaşıcaksın derdi. benim için ise en kötü dakikalar oldu. ikna edeiyorum veledi emmeye. doktora gittim. antibiyotik verdi. cuma tekrar çağırdı ama arada bir sorun olursa cumayı bekleme dedi. bu mastit apseye dönüşebiliyor. cumaya kadar geçmesse cerrahi müdahale yapacaklar. kesip içini boşaltacaklar. bugünde gidicem hastaneye ebe ARKADAŞIM SÜT SAĞMA M AİNASIYLA SÜTÜMÜ SAĞDIRACAK.onlar daha etkili oluyormuş. medela kullanıyorum ama boşaltamıyormuşum demekki. korkuyorum göğsümün kesilmesi düşüncesi beni çok korkutoyor.
anladım canımda zaten gece lambası yanıyor ve ben fazla konuşmauyomki zaten zamanla alışır herhalde...ah..ah.. 38 haftalık doğdu benim oğlum 2780 gr :)) üstüne bi de sarılık oldu fototerapi gördü.. 2400 e kadar düştü.. her emmeden sonra 60 cc mama yiyor ne yazık ki sütüm yetmiyor..
ben biberonla vermeye başladım mamayı.. anne memesi sanıyor.. bana karşı bi değişim olmadı oğlumda.. avent marka.. tek delikli.. tavsiye ederim..
geceleri uyandığı zaman loş ışık olmalıymış.. ve fazla konuşmamalıymışsın.. o zaman anlarmış gece gündüz farkını.. öyle okumuştum..
canım arasta her emmeden sonra mama yiyo bazen kusuyo fazla olunca oluyo gnelde belkide göğsünden fazla alıyodur 60 cc çok geliyodur bende çok zorlanıyom çünkü göğüsten ne kadar aldıklarını bilmiyoruz allah yardımcımız olsun bana kalsa sütüm az cocuk hep aç ama bazen emdikten sonra mama almıyo demeki yetiyo bazende hiç emmemiş gibi mam yiyo çok zor anlayamamamk...Benim de sütüm az diye doktor günde bir kere mama ver demişti ya benim bebeğim iki gündür mama içince hepsini geri kusuyor. Hem de ne kusma. Burnundan blile çeşme gibi mama akıyor. Yavrum benim. Bugün yedi saat uyumadı hem memede. Ağlamaya da başladı. Mamayı verdim ben de en sonunda. İçtikten bir süre sonra hepsini çıkarttı. Dün içerken çıkarmıştı. Doktoru aramıştık. Doktor hızlı vermişsinizdir gaz gelmiştir çıkaramayınca hepsini birden kusmuştur demişti. Oysa ki bugün korkumdan yavaş yavaş verdim yine aynısı oldu. Ne zormuş sorunun ne olduğunu tam olarak bilemeden şundan mı bundan mı deyip fikir yürütüp çözüm aramaya çalışmak....
slm kızlar
ecenaz hiç uyumuyo psikolojim alt üst senağlama:bbo:
Benim de sütüm az diye doktor günde bir kere mama ver demişti ya benim bebeğim iki gündür mama içince hepsini geri kusuyor. Hem de ne kusma. Burnundan blile çeşme gibi mama akıyor. Yavrum benim. Bugün yedi saat uyumadı hem memede. Ağlamaya da başladı. Mamayı verdim ben de en sonunda. İçtikten bir süre sonra hepsini çıkarttı. Dün içerken çıkarmıştı. Doktoru aramıştık. Doktor hızlı vermişsinizdir gaz gelmiştir çıkaramayınca hepsini birden kusmuştur demişti. Oysa ki bugün korkumdan yavaş yavaş verdim yine aynısı oldu. Ne zormuş sorunun ne olduğunu tam olarak bilemeden şundan mı bundan mı deyip fikir yürütüp çözüm aramaya çalışmak....
selam canlar ya emziren annelere bi sorum olucak benim göğüslerim bir haftadır yumuşadı bakıyorum sıkıyorum ucunu süt geliyo acaba süt varmıdır ki içinde çok merak ediyorum annemde o taş gibi olduğu zamanlar geçti diyor artık böle olurmuş doğruluk payı nedir ki sizin başınıza da geldimi böle bişey...bilmiyorumkismile
sağol canımyaa ama genede çok huysuz bi kızım var.. sanada allah yardım etsin çok yoruluyosundur gece uyumuyosa.. gündü uyutma yada akşam 6 dan sonra 11 de felan ytaır öle alışır ilk zaman zor olur ama bş denezehracım yazacktım unutmuşum canım geçmiş olsun zoru kulağıymış ha kıyamam...
Dogum günün kutlu olsun melekcim nice mutli senelere ailenlegunaydin kizlar iyi gunler bugun dogum gunum ve kizimlayiim en buyuk hediyemm ve kizim da 1 aylik oldu kizim 23 subat ben 23 mart dogumluyum kaydirigubbakcemile3nasil ama kizim 23 subati beklemis hep yaramaz
Zehracim geçis olsun canim Allah hayirli sifalar versin yavrunamelekçim kutlarım canım....
evet ayşegül yakınlar çok şükür öle olmasa yapamazdım kaç gündür çok zor sabrettim meğer kulağı ağrıyomuş kızımın
çok çok geçmis olsun canim hafif bi sertlesme oldumu bekleme sag sütünükızlar tekrar merhaba. ben mastit oldum. duymuşmuydunuz daha önce? memede oşan bir sorun. kitle şeklinde şişlik oluştu. içinde süt var. meme başı çatlaklarından giren enfeksiyondan oluşuyormuş. yada süt kanallarının tıkanıklığından bunda bebeğin emmemesi, sütün iyi boşaltılmaması da çok etkili. şişlik üzerinde kızarıklık var. ağrı var ama çok da şiddetli değil. benim bebek emmeyi öle bir red ediyor ki, herkes anneliğin en güzel anlarını emzirirken yaşıcaksın derdi. benim için ise en kötü dakikalar oldu. ikna edeiyorum veledi emmeye. doktora gittim. antibiyotik verdi. cuma tekrar çağırdı ama arada bir sorun olursa cumayı bekleme dedi. bu mastit apseye dönüşebiliyor. cumaya kadar geçmesse cerrahi müdahale yapacaklar. kesip içini boşaltacaklar. bugünde gidicem hastaneye ebe ARKADAŞIM SÜT SAĞMA M AİNASIYLA SÜTÜMÜ SAĞDIRACAK.onlar daha etkili oluyormuş. medela kullanıyorum ama boşaltamıyormuşum demekki. korkuyorum göğsümün kesilmesi düşüncesi beni çok korkutoyor.
Evet fatosunda dedigi gibi kimyonu dene canim bi kaç çay kasigi Ecenaza ver gerisini sen iç ben her aksam Eceme veriyorum gece çok rahat uyuyorslm kızlar
ecenaz hiç uyumuyo psikolojim alt üst senağlama:bbo:
selam canlar ya emziren annelere bi sorum olucak benim göğüslerim bir haftadır yumuşadı bakıyorum sıkıyorum ucunu süt geliyo acaba süt varmıdır ki içinde çok merak ediyorum annemde o taş gibi olduğu zamanlar geçti diyor artık böle olurmuş doğruluk payı nedir ki sizin başınıza da geldimi böle bişey...bilmiyorumkismile
hıhhh aykızz aynen benimde öle gündüz yumuşak sabaha karşı öykü emmeye kalkınca sert demekki sadece benimki öle değilmiş çünkü bende sağdığımda çıkıyo süt sağol canım yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?