2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya benım oglumun bas cevresıde 1 aylıkken 35,5 du belkı bası buyuk dogmustur anormal olsa soylerlerdı,boyları da ay ıcerısınde 5 cm uzuyor benım oglum 50 cm dogdu 1 aylıkkende 55 cmdı normaldır takma kafana

merhaba canım ınsallah bısey olmaz ogluna bıde bu gaz olayında bugun farkettım oglum emerken sureklı gup gup yutuyor ve nefessız kalıyor bol mıktarda hava yutuyor bunu dunde yaptı ve hastanelık olduk o kadar canı yanıyordukı cıglık atıyordu artık bunun bı caresı varmı acaba ya ınsallah bızımkıde duzelır gaz surubunu duzenlı olarak vermeyı dusunuyorum bıtkıselmıs

yanı bası buyuk derken bas cevresı 36 dogmustur buyumemıstır takma kafana canım ya

ya benım oglanda oksuruyo ama bendaha goturmedım doktora
ayyyyyyyy gotursemmı benım kızım cok opuyo kardesını ondan gectı dıye dusunuyorum
korktum şimdi yaaaaaaa

geçmiş olsun canım..

okadarcık olur artık.geçmiş olsun..

bence yazmayı unutmuşlardır.nasıl boy ve kilo artıyorsa baş çevrisininde bir ayda degişmesi lagzım.ya yazmamışlardır.yada unutmuşlardır ölçmeyi.bence sen evde varsa bi ölç..

iyi çıkmasına sevindim canım.mevlüt için allah kabul etsin..

canım bende boşalttım. ama meme ucumda hala yara var. emmesede geçmiyor yara. lansinoh kullandım ben hep bir ay önceden başlamıştım. şimdi sağdığım için geçmiyor sanırım. meme ucundan bakteri girmiş içeri sanırım. anlamadım doğru dürüst.allah sütünü eksik etmesin

hımm anladım canım.benimde yara gibi olmuştu zeytinyagı sürüyordum sürekli.her emzirdigimde.ama antibiyotik kullanıyorum demiştin..inşallah cerrahi bi işlem olmazda rahat atlatırsın.geçmiş olsun..

çok saol. bu sıcak duş sütün inmesini mi sağlıyor. dün sıcak duşun altında elimle sağmaya çalıştım. ama pek beceremedim. hastanedeki pompada benimkinden fazla süt sağmadı. öle olunca bügün gitmedim. sürekli kendim sağıyorum. antibiyotik kullanıyorum. 5 günlüktü antibiyotiğim. ya hastanede yatmışsın ama kurtulmuşsun ne güzel. tekrar yaşatmnasın allah. hep bu veledimin emmemesinden kaynaklı işte. .kendim sağsam bile yeterince boşalmıyormuş demekki. bir de ucunda yara olması da neden oldu sanırım ordan enfeksiyon kaptı.

bence yazmayı unutmuşlardır.nasıl boy ve kilo artıyorsa baş çevrisininde bir ayda degişmesi lagzım.ya yazmamışlardır.yada unutmuşlardır ölçmeyi.bence sen evde varsa bi ölç..

Hastane 1 ay önce 36 ölçmüştü. Sağlık ocağı 1 ay sonra yine 36 ölçtü. Sağlık ocağı önceki gidişimizde kart vermeyi unutmuştu sadece.

Anormal bir durum var biraz araştırdım da. Bebeğin aylık ortalama 1 kilogram alması gerekiyor boyu ortalama 3 cm uzamalaı ve baş ölçüsü de 1-2cm değişmeli. Benimki çok az kilo aldı yarım kilo bile değil. Ama boyu 8 cm uzadı ve baş çevresi de sabit kaldı.eyvahedigeldismile

Geçmiş olsun canım. Bende bugün sağlık ocağındaki aile hekimini aradım sordum anne sütünden olabilir demişti doktor diye anne sütünü kestirmiyouz dedi sen değerini ölçtür gerekirse fototerapi dedi. Çok çok yüksek olursa kan değişimi dedi. Valla ben de şaşırdım artık. Bende Pazartesiye kadar kontrol edicem yine olmazsa tekrar kontrole ama aynı doktora gitmek istemiyorum çok ilgisiz geliyor bana:sinifsinif:
Bana hep büyüklerim serum suyu vermedin mi dediler. Duydunuz mu hiç kızlar yapan var mı ya da ?

Geçmiş olsun canım kıyamam miniğine. Senin kocan da girmiş lohusa depresyonuna herhaldeklava: Geçecek hepsi herkesin dengesi bozuldu takma kafana canım.

Sağol canım düşüyor ama çok yavaş bugün aile hekimi idrar kültürü ve tahlili yaptırt enfeksiyon olabilir o da neden olabilir dedi. Zaten bu süt işi de kafama takılıyor. Dün gece ve öğlen 50 cc mama verdim daha fazla direnemicem:sinifsinif:

Çok geçmiş olsun canım. Özleme de tabi umarım bir an evvel iyileşirler.

kızlar bebeklerinize ıhlamur rezene gibi çay veriyomusunuz

Ben oğluma vermiyorum neden vermiyorsun falan diyorlar ama ne bileyim.Bi tek Milupa stil-tee içiyorum.

Canım inşallah en kısa zamanda geçer sarılığı.Allah miniklerimizin yardımcısı olsun...

Sağol canım amin. Senin de kızın hastaneye falan yatmış atlatmışsınız neyseki çok çok geçmiş olsun. Geçmişi okumaya çalıştım biraz geç oldu kusura bakma.

Fatoşçum fazla yaklaştırma insanları bi de öpmeye kalkıyorlar şuursuz insanlar.
Bizim mevlütlerde tavuklu pilav yanında yoğurt ikram ediliyor. Şerbet ve türk kahvesi yapılıyor canım. Biz de öyle yaptık.

Canım sen doktora git konuş bence kafana takacağına. oof of inşallah bu ay kilo alırız biz de. Günde 3 kez mama vermeye karar verdim zaten artık ben de ne yapayım :gitme:

canım senin değerler kaçtı en son bizim 14 deydi bilurıbın degeri bbide kaç aylık bebeğin bu aile hekimi neoluyo ben hiç bilmiyom sadece aşı için sağlık cağına gidiyoz biz

canım senin değerler kaçtı en son bizim 14 deydi bilurıbın degeri bbide kaç aylık bebeğin bu aile hekimi neoluyo ben hiç bilmiyom sadece aşı için sağlık cağına gidiyoz biz

5 haftalık olduk bugün 17 Şubat' ta doğdu.2 günlükken 8, 15 günlükken 12.9 29 günlükken 10.5 ti. Çok yavaş düşüyor 10 güne kadar takip et düşme olmazsa gel dedi doktor. Aile hekimi sağlık ocaklarında bizimle ilgilenen doktor canım. Sokak ve apartmanlara göre dağıtılıyor doktorlara yalnızca o ilgileniyor bizimle. Ben istediğim zaman direkt telefonu var arayıp istediğimi sorabiliyorum gitmeme gerek kalmıyor.

Tüm hasta bebislerimize tez zamanda Allah tan sifalar dilerim
hepinize çok çok geçmis olsun arkadaslar

Bende hastalaniyorum burnum akiyor bogazlarim agrimaya basladi bende çok korkuyorum kizima geçicek diye insallah bende atlatirim

Fatoscum mevludünüz kabul olsun Arasin kontrolude iyi geçmis bi sorun yokmus sevindim
kocaman öp annesi o tombik yanaklarindan

aykızz, bir de MINIK KIZIM BENIM yazmışsın, kimi kandırıyorsun senin kız 6.5 kilo cekmiyor muydu en son? neresi kucuk kız onun? tosun tosun ohaoldumsmile

Canim o yaziyi hamileyken yazmistim öyle kaldi kaydirigubbakcemile3 tombik kizim benim:asigim:

aykız saol canım öperim yavrumun yanakları hep sivilce oldu yav..
serapçım canım aynıymış bizde de ikramlar aynı....arkeos canım eşine gelince bu adamlar bi alem ya sanki kendileri doğurdu.ne onlarla ne onlarsız olmuyo bazeninsan bunu bile diyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…