yıldırım kınalı karı bilirsin canım oraya değirmen önüne geldim.hoşgeldin hayatım nereye geldin bursayaa
sorma canım ya yaz başından beri ilk defa dün gece rahat uyumuşum. çekerim hayatım.fatoşcum benim yerimede derin nefesler çek içine ahh burda soluduğumuz hava rezalet ... orda bu nefeste esra içn diyip iki soluklan :sinifsinif:
Kızlar gÜnaydın herkese nasılsınız bakayımm
günaydın canım iyiyiz çok şüküğr seni sormalı sen nasılsın?
güle güle kullan canım çok sevimli olmuş...
kızlar size yazıcam yazıcam salıdan beri hep unutuyorum.
dr bize bazı tavsiyerlde bulundu belki sizler biliosunuzdur ama ben yazayım dedim
bahçe toprak işi yapıyosan kesinlikle eldivensiz toprak elleme,dışarıdan yeşillik yeme,sebze meyveleri bol bol suda yıka,hatta sebzeleri sirekelide suda beklet sonra pişir yada ye dedi zaten sebze meyve konusundaöyle yapıyorum ama anlamadığım kedilerde bulunanmı dedi kedilerden bulaşanmı ne bi hastalık taoprakta varmış bilgisi olan yada dr butür şeyler söyleyen parmak kaldırsınn:)))
yıldırım kınalı karı bilirsin canım oraya değirmen önüne geldim.
sorma canım ya yaz başından beri ilk defa dün gece rahat uyumuşum. çekerim hayatım.
günaydın canım iyiz sen nasılsın bakımzemuszemus
dr bize bazı tavsiyerlde bulundu belki sizler biliosunuzdur ama ben yazayım dedim
bahçe toprak işi yapıyosan kesinlikle eldivensiz toprak elleme,dışarıdan yeşillik yeme,sebze meyveleri bol bol suda yıka,hatta sebzeleri sirekelide suda beklet sonra pişir yada ye dedi zaten sebze meyve konusundaöyle yapıyorum ama anlamadığım kedilerde bulunanmı dedi kedilerden bulaşanmı ne bi hastalık taoprakta varmış bilgisi olan yada dr butür şeyler söyleyen parmak kaldırsınn:)))
günaydınnn bizler iyiyiz sen nasılsın bugünn
günaydın canım hoşbuldum sende bursaya hoşgeldin canım hımm cumalıkızığa gelmişin oh oh ne güzel
kızlar biz bugün ikili tarama testine gidicez... bu mübarek günde bizede dua edermisiniz sonuçlarımız güzel çıksın,inanın geceden beri gözüme uyku girmiyor çok stresliyiminşaALLAH güzel haberlerle dönerim...
Cumalıkızıkta annem bir süre öğretmenlik yapmıştı.yerimseniben
dualarımız seninle canım hayırlı haberlerini bekliyoruz cinsiyetide belli olur belki hadi bakalım
oraları güzeldir hele hele sabah kahvaltıları harika tavsiye ederim kızlarrr
kızlar biz bugün ikili tarama testine gidicez... bu mübarek günde bizede dua edermisiniz sonuçlarımız güzel çıksın,inanın geceden beri gözüme uyku girmiyor çok stresliyiminşaALLAH güzel haberlerle dönerim...
umarım herşey yolunda gider canım...ben çıktım kızlar öptüm sizleri..
Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz. Ertesi gün de eşimin doğum günü. Birazdan hediye almaya çıkacağım. Tabii klasik bir hediye olacaktır ama normalde siz ne alırsınız özel günlerde eşinizze? Enteresan fikirleri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?