- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.961
Güzelmiş evett bence bi görüş pazarlıkla felan düzgün bişe çıkabilir. Özel fotoğrafçıdansa stüdyo olması daha iyi .. Hikaye çekimleride gayet güzelmiş yerimseniben
tatlım yeni birini buldum, serhan serter. çok hoşuma gitti konuştum bana fiyat bilgisi verecek ama. rica etsem birde bilir kişi olarak sen incelesen sitesini :Saruboceq:
Bu ismi hatırlıyorumm CADIARZU Fiyat versin bakalım ne dicek :uhm: Ama albümünü kaç baskı fotoğraf vericeğini felan detaylı sor .Çekimleri çok güzelmiş objektifi sağlam valla kaydirigubbakcemile2 Güzel bi fiyat versin bende ona yaptırıyım kaydirigubbakcemile3 İki kişi anlaşcaz deriz indirim yapar belkim kaydirigubbakcemile3
toplu nikah gibi, toplu foto indirimi :roflol:
:enbuyukkk: evet napalım dayanışma yapıyoruss kaydirigubbakcemile3
Silver - Gümüş Albüm
* Bir Fotoğrafçı çekimde bulunur.
* 2 veya 3 saatlik çalışma zamanı
* 1 adet Panoramik Albüm
* 2 adet cep albümü
* 100 adet fotoğraf baskısı :15x21 cm ebadında
* 15x21 cm fotoğraflar için 1 adet albüm
* 1 adet 50x70 cm çerceveli fotoğraf
* Beğenilip alınan 100 kare fotoğrafın e-mail size cd-si
Silver - Gümüş Albümde sunulan hizmetlerin bedeli : 1.500 $
bunun yanı sıra biraz muhabbet ettim adamla şu fiyatları verdi.
panaromik albüm 1500 tl
100 adet ayrıca 15*21 cm baskılı foto 1000 tl
2 si bir arada 2000 tl
silver albüm fiyatınıda 2250 tl dedi
Verdiğimiz hizmeti özetleyecek olursak;
Belgesel düğün fotoğrafçılığı formatında yaptığımız çalışmada sabah kahvaltınız ile beraber başlayıp akşam düğününüzdeki eğlenceye kadar devam eden düğün gününüzün her anını fotoğraflarla hikayeleştiriyoruz. Bunun yanında bir fotoğrafçı arkadaşım sabahtan itibaren sizinle buluşana kadar damat beyi de fotoğraflarla takip ediyor. Ayrıca çekim planı önceden organize edilen bir açık hava mekanında fotoğraflarınızı çekiyoruz.
Yapılan çekimlerin tamamı sizinle biraraya gelerek önceden belirlediğimiz bir kurgu çerçevesinde düğün günü hikayenizi fotoğraflarla yazma konseptiyle gerçekleştirilmektedir.
Teknik asistanlarımla beraber yaptığım çekimde, gün içersinde yaklaşık 2.000 kare fotoğraf çekiyorum ve fotoğrafların tamamını yüksek çözünürlükte size teslim ediyorum. Orjinal formatta ve her biri el işi olarak hazırlanan, 50-75 kare arasında fotoğraftan oluşan özel tasarımlı albümünüzü şahsen hazırlayıp teslim ediyorum. Bu albüm, düğün günü hikayesini anlatan bir formatta olduğu gibi açık hava fotoğraflarınızı da içermektedir. Ayrıca sizin belirleyeceğiniz favori müzik parçanız eşliğinde günün hikayesini anlatan DVD formatlı bir slayt show hazırlıyorum.
Yukarıda detayları belirtilen hizmetin İstanbul için paket fiyatı 2.000 TL'dir.
Çeşitli albümlerimi size sunabilmek ve detayları görüşebilmek için ofisimi ziyaretinizden mutluluk duyarım.
Sormak istediğiniz bir konu olursa telefonla irtibata geçmekten çekinmeyin lütfen.
Aslında bu içerik olarak iyi 100 adet basılı fotoğrafı hiçkimse vermiyo ama yinede çok para yaa :uhm:
Offf sinirim bozuldu valla bunları duyunca alsanaalsanasmile Napcas biz şimdiii bilmiyorumkismile
2000 çok fazla :1no2:
anam bugün foto günü herhalde:roflol::roflol:gamyoncuiremsu
nereye kayboldunuz gelinnnnleeerrrr
Pazarlıklla bu 1800 tl ye iner bence.
Ya aslında bir kere oluyo ve evlenirken en önemli şey foto,en kalıcı olan.yani benim için gözümü karartıp yaparımda sevgilimi zor duruma sokmak istemem,zaten dünya kadar masraf var,kır düğünü falan çok tuzluya mal oluyo.acaba yarısını ben ödeyeyim desem olmazmı ?
süpercim ben sana farklı bişe sorayım.elektrikli süpürgen boshtu modeli neydi canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?