- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.981
ya kızlarr rowentanın yeni elekt. süpürgesi varya hani reklamları var. ben ondan alıcam galiba bayanssulusmile
süpürgeye babannem sponsor oldu kaydirigubbakcemile3
kına gecesinide anannem yapıyo zaten kaydirigubbakcemile2 sositososito
Bu arada boschun nisan ayı kampanyasında ürünleri %30 indirimliymiş kaydirigubbakcemile2
Bosch BSA-52000 Elektrikli Süpürge
bu canım 2000 watt
toz torbalımı canım bu..
evet kampanyası var ama aldanmayın herşeyde degil..kaydirigubbakcemile3
Ben bi nişanlımı konuştırım o çok iyi pazarlık yapıyo kaydirigubbakcemile3 Biraz fiyatı kırsın çünkü bunun üstüne bide nikah salonundaki 400 eklenicek CADIARZU Valla sevgilinle arandaki durumu sen biliyosun cnm hoş karşılanırmı bilmiyorum :uhm: Ama bizim aramızda ayrı gayrı yok bi çok şeyde maddi beraberlik yapıyoruz yeri geldiğinde o yüzden o konuda rahatım ben olsam söyleyebilirdim sende bi nabzını yokla istersenopuyorumnanaktan
evet kampanyası var ama aldanmayın herşeyde degil..kaydirigubbakcemile3
Lindadrk süpürge düşünüyosan ben çok baktım rowentanınkine, hatta denedim bile mükemmel birşey kaydirigubbakcemile2
bizdede aynen dediğin gibi canım ayrı gayrı yok, ohh beee battı balık yan gider nasılsa alkisalkisalkis
%30 sadece buzdolaplarında ben yakın takipçisiyim boshun.parasını bi köşeye atıp 2ay falan kala alayım beyaz esyayı diye düşünüyorum çünkü.
Cnm daha almadım geçen gün göstermiştim hatırlıyosan artık bakmaktan yoruldum fenalık gelmişti bu olsun bunu alıyım dedim kaydirigubbakcemile3 Almadım tabi hemen. Boschtan baktım yine 2400w bile var nerdeyse halıyı kaldırıyoÇok sessiz hemde. O da 529 mu neydi fiyatı. Olmazsa bunu alırım demiştim Ama rowenta hiç denemedim şimdi yine düşünüyorum tabi rowentanın hangi modeli cnm
bu model canım sessiz çalışıyo bide toz torbasız
Senin buzdolapla benimki aynıydı dimi KGN57P71NE Kodu. 2450tlydi bunada %30 gelmişmidir acaba kaydirigubbakcemile3 Peşin al cnm bencede at kenara kesinlikle çok iyi fiyata geliyo yerimseniben
http://www.hepsiburada.com/rowenta-....aspx?productId=evrowro4089&categoryId=155123
Hepsiburada.com'da indirimdeymiş 599 tl yorumlarıda var bi oku istersen kaydirigubbakcemile
dolapların hepsine gelmiş canım %30 unu al işte2400 desek işte 240 tl mi farkediyor galiba böyle .yani daha dogrusu bu kataloğ fiyatları %20 indirimli halleriydi zaten.bi %10 luk indirim daha eklersen böyle oluyor canım.
evet tatlım mor renk olanı var süper yorumlarda güzel bence :hooray:
Ben bu işi gönüllü sponsorlarımdan birine link atıp devrediyim en iyisi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?