2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Yaaa onu bende gördüm dün akşam reklamlarda aklımdaydı bak iyi hatırlattın araştırıym bi nasıl bişeymiş ne kadarmış bilmiyorumkismile Sponsorlar saolsun yaa çok zevkli oluyo dimi benide götürüyolar beğeniyorum alıyolar kaydirigubbakcemile3

bizdede aynen dediğin gibi canım ayrı gayrı yok, ohh beee battı balık yan gider nasılsa alkisalkisalkis

Lindadrk süpürge düşünüyosan ben çok baktım rowentanınkine, hatta denedim bile mükemmel birşey kaydirigubbakcemile2

Lindadrk süpürge düşünüyosan ben çok baktım rowentanınkine, hatta denedim bile mükemmel birşey kaydirigubbakcemile2

Cnm daha almadım geçen gün göstermiştim hatırlıyosan artık bakmaktan yoruldum fenalık gelmişti bu olsun bunu alıyım dedim kaydirigubbakcemile3 Almadım tabi hemen. Boschtan baktım yine 2400w bile var nerdeyse halıyı kaldırıyo Çok sessiz hemde. O da 529 mu neydi fiyatı. Olmazsa bunu alırım demiştim Ama rowenta hiç denemedim şimdi yine düşünüyorum tabi rowentanın hangi modeli cnm

%30 sadece buzdolaplarında ben yakın takipçisiyim boshun.parasını bi köşeye atıp 2ay falan kala alayım beyaz esyayı diye düşünüyorum çünkü.

Senin buzdolapla benimki aynıydı dimi KGN57P71NE Kodu. 2450tlydi bunada %30 gelmişmidir acaba kaydirigubbakcemile3 Peşin al cnm bencede at kenara kesinlikle çok iyi fiyata geliyo yerimseniben

bu model canım sessiz çalışıyo bide toz torbasız

Senin buzdolapla benimki aynıydı dimi KGN57P71NE Kodu. 2450tlydi bunada %30 gelmişmidir acaba kaydirigubbakcemile3 Peşin al cnm bencede at kenara kesinlikle çok iyi fiyata geliyo yerimseniben

dolapların hepsine gelmiş canım %30 unu al işte2400 desek işte 240 tl mi farkediyor galiba böyle .yani daha dogrusu bu kataloğ fiyatları %20 indirimli halleriydi zaten.bi %10 luk indirim daha eklersen böyle oluyor canım.

dolapların hepsine gelmiş canım %30 unu al işte2400 desek işte 240 tl mi farkediyor galiba böyle .yani daha dogrusu bu kataloğ fiyatları %20 indirimli halleriydi zaten.bi %10 luk indirim daha eklersen böyle oluyor canım.

2450 üzerinden hesaplarsan %30 u 725 lira felan yapar yani 1715'e düşer direk olarak. İyi kampanyaymış aslında CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…