- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.021
iyi canım koşturmacayla uğraşıyoruz. yorgunluk en üst sınırda :bbo:
yatak odası yatağını sormuşsun. benim takımın kendi bazalı yatağı,şimdi onlar çıkmış.heryerde onlardan vardı, resim ekliyorum.zemine oturtuluyo ama içi baza.eski standart ayaklı bazalar kalkmış
bu resimdeki benim değil ama açıklayıcı olayım diye
kızlar yatak odası takımını nekadara aldınız ?
aaa ne güzel bi başlıkmış burası yeni gördüm opuyorumnanaktan ben de 2010 temmuz gelini olucam:teytey:
Günaydın kıslarrrrrrrNeler kaynattınız bakiiimmm anca gelebildim benn
günaydın arkadaşlar
benim yatak odamın normal fiyatı üç buçuk milyardı. ama yatağın başını yükselttim ve dolabın boyu 2.50 m den 3.50m ye çıkardık çünkü yerimiz çok büyük. bu yüzden fiyat 6 yı buldu sanırım
aaa ne güzel bi başlıkmış burası yeni gördüm opuyorumnanaktan ben de 2010 temmuz gelini olucam:teytey:
hoşgeldin hayırlı ugurlu olsun cnm
hayırlı olsun inşallah.
hoşgeldin a.s
Günaydın kıslarrrrrrrNeler kaynattınız bakiiimmm anca gelebildim benn
Lindadrk hoşgeldin, naberrr ?
Müjdemi isterim ilk defa birşeyi ucuza almışım alkisalkisalkis
günaydın arkadaşlar
benim yatak odamın normal fiyatı üç buçuk milyardı. ama yatağın başını yükselttim ve dolabın boyu 2.50 m den 3.50m ye çıkardık çünkü yerimiz çok büyük. bu yüzden fiyat 6 yı buldu sanırım
zemuszemuszemuszemus Bende sana bi müjde veriyim gelinliğimi gelinlikçim çok güzel bi fiyata çekti ucuza geldi beni çok seviyomuş kaydirigubbakcemile3 İlk defa şansım güldüü Herşey dahil nakit 1500 olduuu :lepi: Taşları yansıtmadı fiyata 2000 oluyodu özel işleticek belindeki taşla tacı aynı olucakk çok mutluyum süper olduuuhihoyyyt
zemuszemuszemuszemus Bende sana bi müjde veriyim gelinliğimi gelinlikçim çok güzel bi fiyata çekti ucuza geldi beni çok seviyomuş kaydirigubbakcemile3 İlk defa şansım güldüü Herşey dahil nakit 1500 olduuu :lepi: Taşları yansıtmadı fiyata 2000 oluyodu özel işleticek belindeki taşla tacı aynı olucakk çok mutluyum süper olduuuhihoyyyt
peki kıslar toplam tüm mobilyalarınız ne kadar..biz tüm fiyatlrımzı aldık aşkımla ..siparişi girdircaz bikaç güne...
yatak odam herşeyi dahil...yemek odam...tv sehpasını almadım..o gümüşlükleri almadım tabi..koltuk takımın orta sehpam..yatak odası halım..hepsi 7,300 falan tuttu...
hediyelerimizde 580 tl lik pormanto
300 tl lik duvar aynasıhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?