2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

2450 üzerinden hesaplarsan %30 u 725 lira felan yapar yani 1715'e düşer direk olarak. İyi kampanyaymış aslında CADIARZU

hayır canımcım öyle degil işte zaten mart ayı kataloğ fiyatları %20 indirimli onun üzerine %10 luk bir indirim eklemişler akıllılar al sana %30 luk indirim.:roflol:

ya ben boshun mini fırınına baktım tepsisi çok küçügüme geldi.26 lt kapasiteli.mini fırında en yüksek lt hangi marka ve modelde var bu da benim için önemli

hayır canımcım öyle degil işte zaten mart ayı kataloğ fiyatları %20 indirimli onun üzerine %10 luk bir indirim eklemişler akıllılar al sana %30 luk indirim.:roflol:

Ya varya hepsi sahtekar :umursamaz:

süper yaa. bak foto dan falan şansımız yok ama bu tür şeylerdede şanslıyız galiba Şeniz
O kadarda olsun ama yaaa :gitme:

bizde bu kampanyaları kaçırmasak ama hala karar veremiyoruz bosch mu arçelikmi :uhm:

Arçelik miii :1no2: Bence araştır derim forumda felan kullananlara . Ama arçelik kullananların çoğundan olumsuz tepki aldım ben. Hadi şans meselesidir dersin ama Boschtan şaşmam 70 yaşındaki babanem bile bu sene değiştirdi artık eskidi diye yine bosch kullanıyo kaydirigubbakcemile3

Bu akşam gidiyorum inş gelinlikçiye nişanlım gelmese bile tek giderim kaydirigubbakcemile3Çok sıkıldım bugün yine vakit geçmedi yaaa saat daha 5 koskoca 1 saat daha burdayımmmm mafoldumben

kıslar yatak odanızda yatagınızı bazalı +bazanın başlıgamı alıyoesunuz? nasıl yapıyorsunuz?

ben baza ve bazanın başlıgına alıyorum..zemuszemus

Günaydın nabersinnnyerimseniben

iyi canım koşturmacayla uğraşıyoruz. yorgunluk en üst sınırda :bbo:

yatak odası yatağını sormuşsun. benim takımın kendi bazalı yatağı,şimdi onlar çıkmış.heryerde onlardan vardı, resim ekliyorum.zemine oturtuluyo ama içi baza.eski standart ayaklı bazalar kalkmış

bu resimdeki benim değil ama açıklayıcı olayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…