- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #17.001
2450 üzerinden hesaplarsan %30 u 725 lira felan yapar yani 1715'e düşer direk olarak. İyi kampanyaymış aslında CADIARZU
hayır canımcım öyle degil işte zaten mart ayı kataloğ fiyatları %20 indirimli onun üzerine %10 luk bir indirim eklemişler akıllılar al sana %30 luk indirim.:roflol:
O kadarda olsun ama yaaa :gitme:süper yaa. bak foto dan falan şansımız yok ama bu tür şeylerdede şanslıyız galiba Şeniz
bizde bu kampanyaları kaçırmasak ama hala karar veremiyoruz bosch mu arçelikmi :uhm:
ya ben boshun mini fırınına baktım tepsisi çok küçügüme geldi.26 lt kapasiteli.mini fırında en yüksek lt hangi marka ve modelde var bu da benim için önemli
ya ben boshun mini fırınına baktım tepsisi çok küçügüme geldi.26 lt kapasiteli.mini fırında en yüksek lt hangi marka ve modelde var bu da benim için önemli
mini fırını napacaksın yaa kalabalıktan başka birşey değil
Cnm eğer bulaşık makinesiyle set üstü ocak aldıysa mecburen mini fırın alıcak :1rolleyes:
ammanyaa daha eşyalarını almadıki :sm_confused:
onunkine daha vaaarrr :uhm:
ben kaçıyorum gelinler, hadi görüşürüzzzzzzzz p.tesi.
herkese iyi haftasonları
Cnm eğer bulaşık makinesiyle set üstü ocak aldıysa mecburen mini fırın alıcak :1rolleyes:
beyazeşyalarıom az cok belli...aynen set üstü alıcam.büyük fırın almayacgm için mini fırın almam lazım
Günaydın gelinler
Günaydın nabersinnnyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?